- 15 Aralık 2009
- 1.029
- 9
- 158
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.341
bende pelerinli istiyordum ama baktım herkes pelerinli giyiyo vazgeçtim ben gelinliğimi çok beğendim saolsun gelinlikcim dediğimin biçok şeyi kafasına göre yapmış ama yapacak bişi yok dikildi ama eksikleri var a pile olan yerin taşlarını eklememiş son halini artık nikahtaki resimlerimden görürsünüzz
hepsi çift kişilik aldım2 tane kendime aldım diğerleri misafir için ama benim 5 tanede uyku setim var ayrıyektten 1 tanede taçın yorganını aldım yeterli die düşündüm
bendee sıradan kapalı gelınlıkllerden daha sık değil mi hasret moda sağolsun:129::129::129:
good heart gördüm canım çok güzel olmuş, güle güle giy. çok güzel de dikmişler.
yazamıyorum bir türlü foruma giriş yapıp. ağ bağlantım habire gidiyor. milyon kere giriş yapıyorum çıkıyor.
bu gün yazdıklarınızı da fazla okuyamadım zaten. düzelse de ağ başlantısı bir an evvel..
kpss kaydımı da yaptım hayırlısıyla
inşallah bu yazdıklarım gelmiştir.
good heart gördüm canım çok güzel olmuş, güle güle giy. çok güzel de dikmişler.
yazamıyorum bir türlü foruma giriş yapıp. ağ bağlantım habire gidiyor. milyon kere giriş yapıyorum çıkıyor.
bu gün yazdıklarınızı da fazla okuyamadım zaten. düzelse de ağ başlantısı bir an evvel..
kpss kaydımı da yaptım hayırlısıyla
inşallah bu yazdıklarım gelmiştir.
bendee sıradan kapalı gelınlıkllerden daha sık değil mi hasret moda sağolsun:129::129::129:
bende 8 tane çift kişilik 2 tane tek kişilik nevresim takımı var.
2 çift kişilik 2 tek kişilik yorgan var.
5 tane uyku seti fazla değil mi?
kıs napmışsın sen öyleeenasıl eskitecen balım sen onlarıı valla ben o kadar almak istemedim her yıl yenisi çıkyo eskidikce alayım diee ama yinede iyi yapmışsın misafirlerin rahat rahat kullanır
kıs napmışsın sen öyleeeNasıl eskitecen balım sen onlarıı valla ben o kadar almak istemedim her yıl yenisi çıkyo eskidikce alayım diee Ama yinede iyi yapmışsın misafirlerin rahat rahat kullanır
sen 5 tane uyku seti almışsın çok değil mi biraz.
Ben hiç almadım.
Çerçeveler nikah şekeri olarak kullanılıyormuş ayrıca.
Eki Görüntüle 392921
Çerçeveler 1,5 ama pazarlık payı yüksek.
ya ben bu çerçevelerden arıyorum fellik fellik, nerde, hangi dükkanda var bu çerçevelerden??
Dükkan degil canım mısır çarşısının üzerinde dükkanların önünde tezgahlarda var. özellikle dükkan ismi bakmadım. Hepsi aynı yerde satılıyo zaten. Bi çoğunda vardı.
günaydın canlar
dün ağ bağlantım yüzünden aranıza fazla olamadım , hemen geçmişi okuyup , yorum yazıp ,beğenip geliyorum
Artık akşamları gelebiliyorum hiç kimse olmuyo.
Eminönü/Fatih seferi yaptım 3 gündür.
Fiyatlar internettekinden çok uygun.
Biz dayım için alışveriş yaptık biraz erken oldu ama sezon henüz canlanmamışken halletmek uygun oldu.
Eki Görüntüle 392907
Eki Görüntüle 392908
Eki Görüntüle 392909
Eki Görüntüle 392910
Eki Görüntüle 392911
Eki Görüntüle 392913
Biz ilk resimdeki davetiyeyi seçip alt davetiyedeki resmi eklettik.100 adet 140 lira 500 üstü olunca dahada düşüyo. Pazarlıkla 110a geldi.
Eki Görüntüle 392930
12li güllü olan 15 lira
Eki Görüntüle 392914
Sade tealight 100lü 9 lira
Eki Görüntüle 392915
Eki Görüntüle 392918
Bunlarda 12li 10 lira.
Eki Görüntüle 392916
Çifti 1,5 tl.
Eki Görüntüle 392929
100lük paketler 10, 50lik paketler 5 lira.
Bunlarda kına/düğün için ufak hediyelikler.
Çerçeveler nikah şekeri olarak kullanılıyormuş ayrıca.
Eki Görüntüle 392917
5li paketlerde satılıyo 5 lira. İncili olanlar vardı onlarda çok şık.
Eki Görüntüle 392920
Notluk 1 lira 50 ve üzeri alımlarda 75 kuruş, 100den fazlaysa 50 kuruş.
Eki Görüntüle 392921
Çerçeveler 1,5 ama pazarlık payı yüksek.
Damat bohçaları, gelin takımları, iç çamaşırları için kapalı çarşıya çıkarken kart veren beylerden kartı alıp pasajlara girdik. Gayet uygun ve güzel ürünler vardı. 2 gecelik aldım 50 liraya.
Fransız güpürlü takımlar 190/170 nakitte yine pazarlık oluyo dediler.
Kına tepsisi, kına sepeti 10/20 lira civarlarında.
Kendimi satış yapıyo gibi hissettim ama internette olan fiyatlara bakınca söylemeden geçemedim.
O dükkanlara girince gözüm döndü.
Bi gelinlik denedim hayatımdaki en güzel gelinlik sandım. Halbuki en basitiydi.Sonrada denemek istemedim.
Kumaşını ve dikişini begendiklerimde 1.300/1.600 pazarlık yaparız dediler. Burda fiyatları okuyunca şaşırıyordum.
Hepinizin eşyaları çok güzel. Aşkla kullanın inşAllah.
Yarın görüşmek üzere, gidip yorgunluk atayım.Hayırlı akşamlarr.
günaydın canlar
dün ağ bağlantım yüzünden aranıza fazla olamadım , hemen geçmişi okuyup , yorum yazıp ,beğenip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?