2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kesinlikle daha büyük ve ferah gösteriyor benim niyetim ceviz tonlarıydı ama iyiki beyaz almışım çok içime sindi cevizide beyazla kombin ederek tv ünitesinin siparişini verdik yapılıyor koltuklarda kahve beyaz güzel olur inşallah herşey bitip yerleşince

koltuk takımım koyu kahve beyaz duvar ünitemde açık kahve ve beyazlı canım çok güzel duruyor oturduğum oda hepten kararmasın diye duvar ünitesini açık seçtim kötü durmuyor bide eve gelip yerleşse herşeyi halletsek daha iyi olcak

bende 8 tane çift kişilik 2 tane tek kişilik nevresim takımı var.
2 çift kişilik 2 tek kişilik yorgan var.
5 tane uyku seti fazla değil mi?

good heart gördüm canım çok güzel olmuş, güle güle giy. çok güzel de dikmişler.

yazamıyorum bir türlü foruma giriş yapıp. ağ bağlantım habire gidiyor. milyon kere giriş yapıyorum çıkıyor.

bu gün yazdıklarınızı da fazla okuyamadım zaten. düzelse de ağ başlantısı bir an evvel..

kpss kaydımı da yaptım hayırlısıyla

inşallah bu yazdıklarım gelmiştir.

geldi canımm geldii teşekkür ederim canım şükür gördün baktın az önce vardın hemen ekleyeyim dedim ekledim çıkmışsın yada ağ bağlantın kesildi ama gördünnn

Hayırlı olsun tatlım..inş iyi puanlar alırız..hoş kitap yüzüde açmadım ya

bendee sıradan kapalı gelınlıkllerden daha sık değil mi hasret moda sağolsun:129::129::129:

hasret moda harika gelinlikleri varrr bayılıyorum heleki baş için yaptıkları o boncuk işlemeleriii ama bize bira pahalı geldi ve ben gelinliğimi satın istiyordum dahada pahalı olıyodu yoksa ilk tercihim hasret moda eviiii

bende 8 tane çift kişilik 2 tane tek kişilik nevresim takımı var.
2 çift kişilik 2 tek kişilik yorgan var.
5 tane uyku seti fazla değil mi?

kıs napmışsın sen öyleee nasıl eskitecen balım sen onlarıı valla ben o kadar almak istemedim her yıl yenisi çıkyo eskidikce alayım diee ama yinede iyi yapmışsın misafirlerin rahat rahat kullanır

kıs napmışsın sen öyleee nasıl eskitecen balım sen onlarıı valla ben o kadar almak istemedim her yıl yenisi çıkyo eskidikce alayım diee ama yinede iyi yapmışsın misafirlerin rahat rahat kullanır

Benimde 5 tane nevresim takımı çift kişilik, 2 tane tek kişilik var.
2 tane çift kişilik yorgan, 2 tane tek kişilik yorgan;
4 tanede pike takımım var :)

kızlar gelinlik resimlerimi silemiyorum daha önce düzenleme yaptığım için heralde nasıl silecem bilgi verebilirmisin lütfennnn

Artık akşamları gelebiliyorum hiç kimse olmuyo.

Eminönü/Fatih seferi yaptım 3 gündür.

Fiyatlar internettekinden çok uygun.
Biz dayım için alışveriş yaptık biraz erken oldu ama sezon henüz canlanmamışken halletmek uygun oldu.

Eki Görüntüle 392907

Biz ilk resimdeki davetiyeyi seçip alt davetiyedeki resmi eklettik. 100 adet 140 lira 500 üstü olunca dahada düşüyo. Pazarlıkla 110a geldi.

12li güllü olan 15 lira

Sade tealight 100lü 9 lira

Bunlarda 12li 10 lira.

Çifti 1,5 tl.

100lük paketler 10, 50lik paketler 5 lira.

Bunlarda kına/düğün için ufak hediyelikler.
Çerçeveler nikah şekeri olarak kullanılıyormuş ayrıca.

5li paketlerde satılıyo 5 lira. İncili olanlar vardı onlarda çok şık.

Notluk 1 lira 50 ve üzeri alımlarda 75 kuruş, 100den fazlaysa 50 kuruş.

Çerçeveler 1,5 ama pazarlık payı yüksek.

Damat bohçaları, gelin takımları, iç çamaşırları için kapalı çarşıya çıkarken kart veren beylerden kartı alıp pasajlara girdik. Gayet uygun ve güzel ürünler vardı. 2 gecelik aldım 50 liraya.
Fransız güpürlü takımlar 190/170 nakitte yine pazarlık oluyo dediler.
Kına tepsisi, kına sepeti 10/20 lira civarlarında.

Kendimi satış yapıyo gibi hissettim ama internette olan fiyatlara bakınca söylemeden geçemedim.

O dükkanlara girince gözüm döndü.
Bi gelinlik denedim hayatımdaki en güzel gelinlik sandım. Halbuki en basitiydi. Sonrada denemek istemedim.
Kumaşını ve dikişini begendiklerimde 1.300/1.600 pazarlık yaparız dediler. Burda fiyatları okuyunca şaşırıyordum.

Hepinizin eşyaları çok güzel. Aşkla kullanın inşAllah.

Yarın görüşmek üzere, gidip yorgunluk atayım.Hayırlı akşamlarr.

Eklentiler

• $b_68664180.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $ikea-glimma-tealight-mum-100-lu-paket-naturel-50671100.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Dükkan degil canım mısır çarşısının üzerinde dükkanların önünde tezgahlarda var. özellikle dükkan ismi bakmadım. Hepsi aynı yerde satılıyo zaten. Bi çoğunda vardı.

mısır çarşısının üzerinde derken??

ay çok gezdim oralarda hiç görmedim ben

tam bi tarif eder misin yerini?

günaydın canlar
dün ağ bağlantım yüzünden aranıza fazla olamadım , hemen geçmişi okuyup , yorum yazıp ,beğenip geliyorum

hepsi çok güzel canım biz daha kına malzemesi almadıkk ve 17 gün kaldıııı

günaydın canlar
dün ağ bağlantım yüzünden aranıza fazla olamadım , hemen geçmişi okuyup , yorum yazıp ,beğenip geliyorum

günaydınn canımmm nasılsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…