- 15 Aralık 2009
- 1.029
- 9
- 158
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.361
günaydın kızlar sizlere bişey sorcam koltuk şallarını nerelerde bulabilirim ne tür magazalarda?
günaydın kızlar sizlere bişey sorcam koltuk şallarını nerelerde bulabilirim ne tür magazalarda?
kızlar ben bursadayım pazar günü istanbul florya ya gidicez otobüsle mi yoksa mudanya dan vapura binip yenikapıda mı inmek daha iyi istanbulda olan arkadaşlarım yardımcı olur musunuz?
günaydın kızçeler...hayırlı sabahlar
Günaydın güzel gelinler
Sohbetimiz hayırlı olsun
günaydıınnnn
ben şahsi arabayla gidip geldiğim için pek bilmiyorum ama vapur daha iyi olur die düşünüyorum canım
kızlar bugün havalardanmı ne çok uykum var ve yorgunumm
dün akşam havlularım dikilmeye başladı bugün eksik gelen çeyizlerim bi kısmı gelecek bornoz tak ve kavanoz tak perşembe günü gelecekkablam bugün çay bardağı su bardağı askı bana bikaç eşya alacak sonra inşş bitiyo eksikler
Herkese günaydın güzel gelinllerrrr..iyi çalışmalar :)))))))))
tatlım şimdi ido dan baktım pazar günü kalıkış 18.00 bizim sabahtan gitmemiz gerekiyor mecburen otobüsle gidicezen yakın nerde inebiliriz ya da florya ya gitmemiz için ne yapmamız gerekiyor :44:
kızlar bugün havalardanmı ne çok uykum var ve yorgunumm
dün akşam havlularım dikilmeye başladı bugün eksik gelen çeyizlerim bi kısmı gelecek bornoz tak ve kavanoz tak perşembe günü gelecekkablam bugün çay bardağı su bardağı askı bana bikaç eşya alacak sonra inşş bitiyo eksikler
Canım otobüsle gidiceksenizz otogardan metroya bin yenibosna durağında yada havalimanı durağında inebilirsin ordan taksiylee 5 dk da gidersiniz.
belki cok üzüldüm belki bazı seyler içime sinmedi ama ne olursa olsun yuvamın sıcaklığı içimi sarıyooo sizinle tanısmak ta cok güzel sanki cok önceden arkadaşmısız gbiii
belki cok üzüldüm belki bazı seyler içime sinmedi ama ne olursa olsun yuvamın sıcaklığı içimi sarıyooo sizinle tanısmak ta cok güzel sanki cok önceden arkadaşmısız gbiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?