2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar ben bursadayım pazar günü istanbul florya ya gidicez otobüsle mi yoksa mudanya dan vapura binip yenikapıda mı inmek daha iyi istanbulda olan arkadaşlarım yardımcı olur musunuz?

kızlar ben bursadayım pazar günü istanbul florya ya gidicez otobüsle mi yoksa mudanya dan vapura binip yenikapıda mı inmek daha iyi istanbulda olan arkadaşlarım yardımcı olur musunuz?

ben şahsi arabayla gidip geldiğim için pek bilmiyorum ama vapur daha iyi olur die düşünüyorum canım

kızlar bugün havalardanmı ne çok uykum var ve yorgunumm

dün akşam havlularım dikilmeye başladı bugün eksik gelen çeyizlerim bi kısmı gelecek bornoz tak ve kavanoz tak perşembe günü gelecekk ablam bugün çay bardağı su bardağı askı bana bikaç eşya alacak sonra inşş bitiyo eksikler

ben şahsi arabayla gidip geldiğim için pek bilmiyorum ama vapur daha iyi olur die düşünüyorum canım

tatlım şimdi ido dan baktım pazar günü kalıkış 18.00 bizim sabahtan gitmemiz gerekiyor mecburen otobüsle gidicez en yakın nerde inebiliriz ya da florya ya gitmemiz için ne yapmamız gerekiyor :44:

Çok az kaldı canım senin
eksiklerde biter tabi
Darısı başımıza inşallahhhh

Liberte canım inşallah sınavlarımızı kazanırız , hayırlısı bakalım, bende sadece 1. oturuma gireceğim

hayda canım başınız sağolsun canım, bu durumda sade bir kına elbisesi olması en iyisi olmuş

elfmmmm gayet güzel canım bence hiç değiştirme, bu renkler moda bu sene, ne çok ağır ne çok sade

_mucizem_ 13 temmuz da 8 . yılız maşallah nice 18-28..... yıllara inşallah

*******çeyiz sermeyi bende yapmayacağım kızlar. one öle yaaa , bir mevlüd okutacağım isteyen gelir evime bakar

saliha_25 mobilyaların çok hoş ve uyumlu canım, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Allah.

******yorganları pikeleri falan konuşmuşsunuz bende saydım şimdi
5 yorganım, 2 si pamuk,3 ü microfiber
3 pamuklu saten nevresim takımım
2 pike takımım
2 tanede normal nevresimim var

baglacolanki canım ayaklarına sağlık gezmiş fikir edinmişsin ne güzel bize de faydalı olacak bunlar

Son düzenleme:
tatlım şimdi ido dan baktım pazar günü kalıkış 18.00 bizim sabahtan gitmemiz gerekiyor mecburen otobüsle gidicez en yakın nerde inebiliriz ya da florya ya gitmemiz için ne yapmamız gerekiyor :44:

Canım otobüsle gidiceksenizz otogardan metroya bin yenibosna durağında yada havalimanı durağında inebilirsin ordan taksiylee 5 dk da gidersiniz.

hadi hayırlısı canım ama eksik hiç bitmiyor hep bişiler çıkıyor yaaa

belki cok üzüldüm belki bazı seyler içime sinmedi ama ne olursa olsun yuvamın sıcaklığı içimi sarıyooo sizinle tanısmak ta cok güzel sanki cok önceden arkadaşmısız gbiii

belki cok üzüldüm belki bazı seyler içime sinmedi ama ne olursa olsun yuvamın sıcaklığı içimi sarıyooo sizinle tanısmak ta cok güzel sanki cok önceden arkadaşmısız gbiii

veda konuşması gbi oldu hayırdır evlenince bizi unutmak gibi bir niyetinmivar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…