- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.381
veda konuşması gbi oldu hayırdır evlenince bizi unutmak gibi bir niyetinmivar
HEEEYYYYTTTT kimse böyle birşeye niyetlenmesin...Bizim düğüne daha çok var yanlız bırakmayın bizi...yoksaaaa
kızlar bugün havalardanmı ne çok uykum var ve yorgunumm
dün akşam havlularım dikilmeye başladı bugün eksik gelen çeyizlerim bi kısmı gelecek bornoz tak ve kavanoz tak perşembe günü gelecekkablam bugün çay bardağı su bardağı askı bana bikaç eşya alacak sonra inşş bitiyo eksikler
belki cok üzüldüm belki bazı seyler içime sinmedi ama ne olursa olsun yuvamın sıcaklığı içimi sarıyooo sizinle tanısmak ta cok güzel sanki cok önceden arkadaşmısız gbiii
veda konuşması gbi oldu hayırdır evlenince bizi unutmak gibi bir niyetinmivar
HEEEYYYYTTTT kimse böyle birşeye niyetlenmesin...Bizim düğüne daha çok var yanlız bırakmayın bizi...yoksaaaa
bencede yani bizden önce evlenen arkadaşlar engin tecrübelerini paylaşacaklarbizim gözümüzden kaçanlar varsa bilgi verecekler
tatlım şimdi ido dan baktım pazar günü kalıkış 18.00 bizim sabahtan gitmemiz gerekiyor mecburen otobüsle gidicezen yakın nerde inebiliriz ya da florya ya gitmemiz için ne yapmamız gerekiyor :44:
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrr Ben Evleniyorum - Murat Evgin - YouTube düşmanlarım çatlasın eski aşklar kıskansın evde kaldım diyenler ben pazartesiiiiiiiii evleniyorummmmmmmmmmmm allahın izniyleeeeeeeeeeeeeeeeee neşeniz bol olsun
Çok az kaldı canım senin
eksiklerde biter tabi
Darısı başımıza inşallahhhh
hadi hayırlısı canım ama eksik hiç bitmiyor hep bişiler çıkıyor yaaa
belki cok üzüldüm belki bazı seyler içime sinmedi ama ne olursa olsun yuvamın sıcaklığı içimi sarıyooo sizinle tanısmak ta cok güzel sanki cok önceden arkadaşmısız gbiii
bencede yani bizden önce evlenen arkadaşlar engin tecrübelerini paylaşacaklarbizim gözümüzden kaçanlar varsa bilgi verecekler
herkes burda heeee ona göre
bende de bu gün bir yorgunluk var. havalarda bir güzel bir kapalı. bu sene yaz gelmeyecek galiba.
ohh ne güzel canım , tüm hazırlıkların tamamlanıyor. bişey kalmadı sanırım eksik
şükürler olsun kalmadıııı bişeyyy
aynı durumlar hepimiz de oldu kimi zaman üzüldük kimi zaman sevindik, anlaşamadık, şaşırdık v.s. ama en önemlisi hepimiz hayırlı bir yola girdikAllah'ın emrine uymak kadar güzel bir şey yok. "evlenin! " kelimesi herşeyi açıklıyor zaten. yuvamızda mutlu olalım kızlar inşallah, arkamızda güzel nesiller yetiştirelim, hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.
bende burada olmaktan çok memnunum bireysel tanışmasakta buradaki sohbetler çok güzel farklı şeyler öğreniyoruz
herkes burda heeee ona göre
ARKADAŞLAR ya düğünden önce resmi ve imam nikahını kıyan var mı yada kıyacak olan ?
kızlar benimde bu aralar canım sıkkın.nişanlımın oraya mobilya bakmaya gidicez.bizimkiler suma günü gidelim cmt akşam dönelim diolar.ben 1 günde nasıl mobilya beğenicem çok merak ediyorum.ya beğenemezsem kızlar ya
Tatlım düğünden 3-4 gün önce imam nikahım kıyılacak benim..düğünümde resmi nikahım olacakBu arada kızlar imam nikahı kıyılırken kimse ellerini kavuşturmucakmış..eller herkesin açık durcakmış...kısmet bağlanırmış evlenen çiftin Batıl inançlardan bir tae daha sanırım..kuzenimin imam nikahı kıyılırken tembihlediler bizi ellerini birleştirmeyin diye.
kızlar benimde bu aralar canım sıkkın.nişanlımın oraya mobilya bakmaya gidicez.bizimkiler suma günü gidelim cmt akşam dönelim diolar.ben 1 günde nasıl mobilya beğenicem çok merak ediyorum.ya beğenemezsem kızlar ya
Beğenirsin tatlımmmm..sen şimdi internetten bak biraz tarz belirle kendine elemen daha kolay olur canım...Beğenemezsende pazar gününe kalırsınız
benimde kına günü olacak imam nikahım,düğünümde de resmi nikahım olacak.
öle mi oluyormuş hiç duymamıştım, kavuşturmayız bizde napalım
Kızlar şimdi hesapladım
Evlendikten sonra tam 22 gün yokum
Çok şey kaynatmayın Ağustosa çok varda şimdiden söyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?