2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Canım belli olmaz ki
Belki 1 saatte beğenir alırsın sıkma canını
alamazsan 1 gün daha kalırsınız

ben aslında nişanlımla ikimiz gezelim sonra beğendiğimizi ailelerimizle gidip alalım istiyodum daha rahat olacağını düşünüyorum.şimdi her kafadan bi ses çıkıcak sinir olucam bende diye düşünüyorum(inşallah öyle olmaz)önce kendim gidip bakıyim dedim ama maddi yönden çok sarsıcak hemde bizimkilerin bu duruma pek gönlü yok.kendimi hemen beğenmek zorunda hissedicekmişim gibi hissedicem.ne biliyim işte içime sinen olmazsa diye korkuyorum.

sıkma tatlı canını. bir çıkarsınız erkenden hepsini gezersiniz.olmassa bir gün daha kalırsınız ne olacak sanki. kafana göre bulursun inşallah

canım işte uçakla gideceğimiz için gidiş dönüş biletini alıcaz o yüzden zaten.inşallah bulabilirim canım çok saol.

Kızlar şimdi hesapladım
Evlendikten sonra tam 22 gün yokum
Çok şey kaynatmayın Ağustosa çok varda şimdiden söyleyim

canım bende onu hesaplıyordum şimdi 26 günde ben yokum, aranızdan ayrıldım sanmayın sakın

Tuğçeee sen gelmeden bizde gideceğizzzzz...chnhn ile birlikte yokuz bende yaklaşık 21 gün yokum kızlar

çok arkadaşım 1 günde mobilya beğenip aldı zaten çok gezince anca kafan karışıyo yeterki kafanda nasıl birşey alacağına dair bi model belirle gerisi kolay canım sıkma canını...

kızlar çok saolun ya ben yataştan bi yatak odası takımı beğenmiştim zaten ama içimde kalmasın başka şeylerede bakalım diye düşünmüştüm neyse artık bakabildiğim kadar bakarım.inşallah nişanlımında benimde içime sinen olur.

canım bende onu hesaplıyordum şimdi 26 günde ben yokum, aranızdan ayrıldım sanmayın sakın

Tuğçeee sen gelmeden bizde gideceğizzzzz...chnhn ile birlikte yokuz bende yaklaşık 21 gün yokum kızlar

Ben sizle yaklaşık 2 ay görüşemeyecekmiyim:44::44::44:

Benimde 3 bayram 3 de evlilik iznim var onlarıda sayrsam 22+6=28 oluyor

bencede yani bizden önce evlenen arkadaşlar engin tecrübelerini paylaşacaklar bizim gözümüzden kaçanlar varsa bilgi verecekler

evet canım aynen öle kuaförde düğün salonunda yasadığım herseyi anlatcam benim kına gecemde iamam nikahım kıyılacak yani cuma günü cok heycealıyım bi aksilik cıkacakmıs gbi kuaförle görüstüm güzel bişe cıkarırız dedi ama

Sen ilk önce int araştır derim canım
Nasıl bi model istediğine karar ver

iiiki varsınız kızlarrr chnhn aynı dualar senin içinde olsun kuzummm hayırlı evlatlar yetiştirmek niyetiylee

canım o zaman bence önce şöyle yapın. nişanlınla biz biraz gezip konuşcaz diye bir kaç saat dışarı çıkın çaktırmadan.bakın hızlıca kafanıza göre. sonra büyüklerle çıkıp bakarsınız , hem siz bakmış olursunuz hem de onların gönlü olur , hemde istediğiniz şeyleri söyleme fırsatınız olur nasıl fikir?

düğünde bütün yıllık izninizi neden alıyorsunuz arkadaşlar ? ben sadece düğün öncesi 12 gün alıcam 7 günde evlilik izni fazla bile benim ayrı illerde kınayla düğün yoksa sadece 1 hafta izin alırdım zaten nişanlım işe yeni girdi bi izin hakkı yok ramazan en sıcak günlere geliyo iznimi o zamanda kullanabilmeyi yeğlerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…