- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.401
Canım belli olmaz ki
Belki 1 saatte beğenir alırsın sıkma canını
alamazsan 1 gün daha kalırsınız
sıkma tatlı canını. bir çıkarsınız erkenden hepsini gezersiniz.olmassa bir gün daha kalırsınız ne olacak sanki. kafana göre bulursun inşallah
Kızlar şimdi hesapladım
Evlendikten sonra tam 22 gün yokum
Çok şey kaynatmayın Ağustosa çok varda şimdiden söyleyim
canım bende onu hesaplıyordum şimdi 26 günde ben yokum, aranızdan ayrıldım sanmayın sakın
Aynen tatlım ya sabah uyanır uyanmaz hemen sizinle konuşmak istiyorum...Çok alıştım size bennn
çok arkadaşım 1 günde mobilya beğenip aldı zaten çok gezince anca kafan karışıyo yeterki kafanda nasıl birşey alacağına dair bi model belirle gerisi kolay canım sıkma canını...
Tuğçeee sen gelmeden bizde gideceğizzzzz...chnhn ile birlikte yokuz bende yaklaşık 21 gün yokum kızlar
canım bende onu hesaplıyordum şimdi 26 günde ben yokum, aranızdan ayrıldım sanmayın sakın
Tuğçeee sen gelmeden bizde gideceğizzzzz...chnhn ile birlikte yokuz bende yaklaşık 21 gün yokum kızlar
bencede yani bizden önce evlenen arkadaşlar engin tecrübelerini paylaşacaklarbizim gözümüzden kaçanlar varsa bilgi verecekler
ben aslında nişanlımla ikimiz gezelim sonra beğendiğimizi ailelerimizle gidip alalım istiyodum daha rahat olacağını düşünüyorum.şimdi her kafadan bi ses çıkıcak sinir olucam bende diye düşünüyorum(inşallah öyle olmaz)önce kendim gidip bakıyim dedim ama maddi yönden çok sarsıcak hemde bizimkilerin bu duruma pek gönlü yok.kendimi hemen beğenmek zorunda hissedicekmişim gibi hissedicem.ne biliyim işte içime sinen olmazsa diye korkuyorum.
Sen ilk önce int araştır derim canım
Nasıl bi model istediğine karar ver
bende de bu gün bir yorgunluk var. havalarda bir güzel bir kapalı. bu sene yaz gelmeyecek galiba.
ohh ne güzel canım , tüm hazırlıkların tamamlanıyor. bişey kalmadı sanırım eksik
aynı durumlar hepimiz de oldu kimi zaman üzüldük kimi zaman sevindik, anlaşamadık, şaşırdık v.s. ama en önemlisi hepimiz hayırlı bir yola girdikAllah'ın emrine uymak kadar güzel bir şey yok. "evlenin! " kelimesi herşeyi açıklıyor zaten. yuvamızda mutlu olalım kızlar inşallah, arkamızda güzel nesiller yetiştirelim, hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.
bende burada olmaktan çok memnunum bireysel tanışmasakta buradaki sohbetler çok güzel farklı şeyler öğreniyoruz
ben aslında nişanlımla ikimiz gezelim sonra beğendiğimizi ailelerimizle gidip alalım istiyodum daha rahat olacağını düşünüyorum.şimdi her kafadan bi ses çıkıcak sinir olucam bende diye düşünüyorum(inşallah öyle olmaz)önce kendim gidip bakıyim dedim ama maddi yönden çok sarsıcak hemde bizimkilerin bu duruma pek gönlü yok.kendimi hemen beğenmek zorunda hissedicekmişim gibi hissedicem.ne biliyim işte içime sinen olmazsa diye korkuyorum.
nasıl yoksunuz kızlar ya hepiniz balayına mı gidiyosunuz.sanırım biz gidemicez...
ARKADAŞLAR ya düğünden önce resmi ve imam nikahını kıyan var mı yada kıyacak olan ?
yaaaaa en erken benmi dönecemmneyse bekleriz artık sizleriii
Tatlım balayına gitsek bile en fazla 1 hafta gidebilirizde ben evimde vakit geçirmek için izinlerimi kullanıcam...birde düğünden önce 5 gün rapor alıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?