- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.461
evde internetim olmayack bene şimdiden internetten yazıyom
Cadı kardeşim yaa benimÖğrenicem canım mecburum öğrenmeyeBenimkide çok zayıf iyice zayıflamasın yaaa benim yüzümdem yazıkkkk
senin kardeşta işi biliyor valla tatlım
çoğu yemeği yapabilirim ben de keşke yapamasaydım nişanlımda bende kilo verirdik maşallah ikimizde iyi kalıplıyız
kızlar günaydın nasılsınız.
giremiyorum hiç yaaa.tuğçemmm nasılsın kuzum.17 gün kaldı kınaya.dün gece 3 saat agladım.duramadım.toplayamadım kendimi.
yazarken bile kötü oldum offff
ben biraz yogunum
bugün yarın kilolencek herşeyimi kolilicem.bohçalıkları kolilicem.
kışlıklarımı paketlicem.yueni aldıgım çeyizlik kıyafetleri kolilicem.geriye sadece şu 2 hafta boyunca giyeceğim iki üç parça kıyafet kalcak onu da en son valize koyarım
haftaya da artık ev temizliğine baslicam
çeyiz olayım bitti benim zaten.bir iki eksik var onu da kınadan sonra 1 haftam olcak ev düzmek için.ev düzmeye baslamadan önce alır evime götürür evmi yerleştirmeye baslarım.kirli sepetim,tuvalet terliğim,günlük nescafe fincanım yok.aslında kahvaltı setimin var da o seti kolisinden çıkarmayı bile düşünmüyorum bi set oluşturmuştum çünkü ben zaten.o dursun yedekte.
Cadı kardeşim yaa benim
Yaparsın eminim bitanem
Ben almayım yeteri kadar kalıplıyımda nişanlım alsın cılız
Mervem bitanemmm
Kıyamam ben sana kuzucum aklımdasın çok aramak istemedim hazırlan rahat diye
Düğünden sonra yicem başının etini zaten
Canım evet anlıyorum çok zor ailenden ayrılmak ama sevdiğinle olcaksın düşünsene bu da ayrı mutluluk..
üzme kendini lütfen bak cok az kaldı tadını cıkar
mısır çarşısının üzerinde derken??
ay çok gezdim oralarda hiç görmedim ben
tam bi tarif eder misin yerini?
hepsi çok güzel canım biz daha kına malzemesi almadıkkve 17 gün kaldıııı
ARKADAŞLAR ya düğünden önce resmi ve imam nikahını kıyan var mı yada kıyacak olan ?
Tatlım düğünden 3-4 gün önce imam nikahım kıyılacak benim..düğünümde resmi nikahım olacakBu arada kızlar imam nikahı kıyılırken kimse ellerini kavuşturmucakmış..eller herkesin açık durcakmış...kısmet bağlanırmış evlenen çiftin Batıl inançlardan bir tae daha sanırım..kuzenimin imam nikahı kıyılırken tembihlediler bizi ellerini birleştirmeyin diye.
ben aslında nişanlımla ikimiz gezelim sonra beğendiğimizi ailelerimizle gidip alalım istiyodum daha rahat olacağını düşünüyorum.şimdi her kafadan bi ses çıkıcak sinir olucam bende diye düşünüyorum(inşallah öyle olmaz)önce kendim gidip bakıyim dedim ama maddi yönden çok sarsıcak hemde bizimkilerin bu duruma pek gönlü yok.kendimi hemen beğenmek zorunda hissedicekmişim gibi hissedicem.ne biliyim işte içime sinen olmazsa diye korkuyorum.
kuzummmmmorası öyle tabi de aman ne bilim yaaaa
ben zaten tatile gidip döndükten sonra ilk bir hafta falan gelen giden çok olur da.ondan sonra evimde netimde olcak zaten.gün boyu girerim.daha çok zaman ayırcam söz veriyorum.tabiki önerilerle gelcem tecrübeli olaraktan
hasret moda harika gelinlikleri varrr bayılıyorum heleki baş için yaptıkları o boncuk işlemeleriiiama bize bira pahalı geldi ve ben gelinliğimi satın istiyordum dahada pahalı olıyodu yoksa ilk tercihim hasret moda eviiii
Canım sana balayı konusunda yardımcı olamıyorum çünkü bilmiyorum oraları
Ama ilerleyen yıllarda karadeniz turu mutlaka yapacağım
Seni anlıyorum sana diyorum ama ben şimdiden başladım ağlamaya ki daha 4 ay var
umarım cok mutlu oluruz kocalarımızla
Canım sana balayı konusunda yardımcı olamıyorum çünkü bilmiyorum oraları
Ama ilerleyen yıllarda karadeniz turu mutlaka yapacağım
Seni anlıyorum sana diyorum ama ben şimdiden başladım ağlamaya ki daha 4 ay var
umarım cok mutlu oluruz kocalarımızla
karadeniz turunuzda orduya yolun düşer de beni aramadan misafirim olmadan geri dönersen küserim kız
neyse netten bi arastırma yapmak en iyisi sanırım
karadeniz şahane biz tranzonda d.s.i. misafirhanesinde kaldık çok beğendim denize sıfırdı yemeğide güzeldi çay bahçeside vardı memur iseniz hele çokta uyguna kalırsınız :) rizede
ayder yaylasına gidin trabzonda akçaabat köftesi yiyin
evet canım hasret moda pahalı satılığa 4000 dedi,benim gelinliğe 2000 istediler,ilk giydiğim gelinlikti nişanlımın babası hastaydı durumu yoktu annemle dil döktük bi saat halimizi anlayıp 1500 gelinlik+300 gelinbaşına anlaştık dışarda da 1500 civarıydı gelinlikler,ben saten hiç sevmiyorum hele kıvır kıvır modelleri hiiiç sevmiyorum bu fransız dantellilerdeydi hep gözüm kaporayı ben verdım gerisini ödüycez inş düğüne kadar...
tunaydın kızlar nasılsınız????
sıze bısı sorcam bn sımdı duvarlarımı cok acık bı renk boyatmak ıstıyorum böle beyaza yakın yada kırık beyaz falan belkı hafıf krem... ama herkes katalogtan begendıgın gıbı olmuyo dıyo eeee ben o zmn nasıl renk secıcem bıldıgınız renkler var mı bır haftadır sallıyorum valla nısanlımı boya konusunda
tunaydın kızlar nasılsınız????
sıze bısı sorcam bn sımdı duvarlarımı cok acık bı renk boyatmak ıstıyorum böle beyaza yakın yada kırık beyaz falan belkı hafıf krem... ama herkes katalogtan begendıgın gıbı olmuyo dıyo eeee ben o zmn nasıl renk secıcem bıldıgınız renkler var mı bır haftadır sallıyorum valla nısanlımı boya konusunda
Tatlım renk konusunu bilmiyorum ama sana salon için güzel bir fikir vereyim...simler varya hani saç için olanlardan onları iyice ezerek toz haline getir ve boyanın içine attır birazcık akşamları ışıkta çok hafif güzel bir ışıltı veriyor...
Tatlım renk konusunu bilmiyorum ama sana salon için güzel bir fikir vereyim...simler varya hani saç için olanlardan onları iyice ezerek toz haline getir ve boyanın içine attır birazcık akşamları ışıkta çok hafif güzel bir ışıltı veriyor...
kum beji çok severim ve her mobilyayada uygun bir renktir canım istersen bi bak derim netten resimlerineben evimi o renk boyattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?