2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
çoğu yemeği yapabilirim ben de keşke yapamasaydım nişanlımda bende kilo verirdik maşallah ikimizde iyi kalıplıyız

kızlar günaydın nasılsınız.
giremiyorum hiç yaaa.tuğçemmm nasılsın kuzum.17 gün kaldı kınaya.dün gece 3 saat agladım.duramadım.toplayamadım kendimi.
yazarken bile kötü oldum offff

ben biraz yogunum
bugün yarın kilolencek herşeyimi kolilicem.bohçalıkları kolilicem.
kışlıklarımı paketlicem.yueni aldıgım çeyizlik kıyafetleri kolilicem.geriye sadece şu 2 hafta boyunca giyeceğim iki üç parça kıyafet kalcak onu da en son valize koyarım

haftaya da artık ev temizliğine baslicam

çeyiz olayım bitti benim zaten.bir iki eksik var onu da kınadan sonra 1 haftam olcak ev düzmek için.ev düzmeye baslamadan önce alır evime götürür evmi yerleştirmeye baslarım.kirli sepetim,tuvalet terliğim,günlük nescafe fincanım yok.aslında kahvaltı setimin var da o seti kolisinden çıkarmayı bile düşünmüyorum bi set oluşturmuştum çünkü ben zaten.o dursun yedekte.

Öğrenicem canım mecburum öğrenmeye Benimkide çok zayıf iyice zayıflamasın yaaa benim yüzümdem yazıkkkk
senin kardeşta işi biliyor valla tatlım
Cadı kardeşim yaa benim

Yaparsın eminim bitanem

çoğu yemeği yapabilirim ben de keşke yapamasaydım nişanlımda bende kilo verirdik maşallah ikimizde iyi kalıplıyız

Ben almayım yeteri kadar kalıplıyımda nişanlım alsın cılız

Mervem bitanemmm
Kıyamam ben sana kuzucum aklımdasın çok aramak istemedim hazırlan rahat diye
Düğünden sonra yicem başının etini zaten
Canım evet anlıyorum çok zor ailenden ayrılmak ama sevdiğinle olcaksın düşünsene bu da ayrı mutluluk..
üzme kendini lütfen bak cok az kaldı tadını cıkar

kızlar bi de bişey sorcam.ben balayı konusunda biraz geç kaldım ama izin konusu net değildi umursamadım.ve akdenize gidemicemiz için geri kalan heryerde bi şekilde boş yer buluruz dedim.
şmdi izin netleşti.
1 hafta izinimiz var.
ama ailem düğünden sonra 3 gün daha orda kalcak.onlar ordayken tatile gidemem kim bilir kaç ay göremicem daha çünkü.
12 mayıs düğün.
17 mayıs perşembe trabzona gitmeyi istiyoruz.pazar geri gelcez.bütçemizde 3-4 günlük masrafa ancak yeter zaten.
bu konuda bilgisi olan arastırma yapmış,orda bulunmuş veya orda yasayanlar varsa bana önerebileceğiniz yerler oteller gör mutlaka dediğiniz yerler var mı canlarım.bekliyorum.hadi beyin fırtınası yapalım

kuzummmmm orası öyle tabi de aman ne bilim yaaaa
ben zaten tatile gidip döndükten sonra ilk bir hafta falan gelen giden çok olur da.ondan sonra evimde netimde olcak zaten.gün boyu girerim.daha çok zaman ayırcam söz veriyorum.tabiki önerilerle gelcem tecrübeli olaraktan

mısır çarşısının üzerinde derken??

ay çok gezdim oralarda hiç görmedim ben

tam bi tarif eder misin yerini?

Dün çıkmıştım canım ancak cevap verebiliyorum. Mısır çarşısının kapısından çıktıktan sonra bi sokak yukarı yürüyüp sağa yada sola dönüceksin. Magazalar geride kalmış tezgahlardan zaten. Kırmızı kına sepetleri göze batıyo zaten direk. Genelde hep o tür şeyler var.

hepsi çok güzel canım biz daha kına malzemesi almadıkk ve 17 gün kaldıııı

Yengem ankarada yaşıyor o eminönünü gezmek istedi, onlarda 2-3 ay öncesinden hallettiler biraz erken oldu.

ARKADAŞLAR ya düğünden önce resmi ve imam nikahını kıyan var mı yada kıyacak olan ?

Kına gecesi kıydırmayı düşünüyorum. O nişanda yapalım dedi ama gereksiz buldum ben kabul etmedim.

O bizde de var. Kalabalık olmaması iyi derler.

Canım ben bu konuda dışardan söylenenleri pek takmamanı öneriyorum. Bunlar sürekli değişicek şeyler değil ve kapı kapandığında senin eşyan senin düzenin. Gönlüne yatanı al nişanlınında fikrini alırsan karışıcaklarını sanmıyorum zaten

Günaydın kızlarrr. Sabah sabah işlerimi halletmeden attım kendimi buraya.

merhaba kızlar,

kpss başvurumu yaptım geldim çok şükür ,okulun müdür yardımcısı ücretli öğretmenlik teklif etti numaramıda aldı,kafamı karıstırdı bıraz:26::26::26:

Canım sana balayı konusunda yardımcı olamıyorum çünkü bilmiyorum oraları
Ama ilerleyen yıllarda karadeniz turu mutlaka yapacağım

Seni anlıyorum sana diyorum ama ben şimdiden başladım ağlamaya ki daha 4 ay var

umarım cok mutlu oluruz kocalarımızla

evet canım hasret moda pahalı satılığa 4000 dedi,benim gelinliğe 2000 istediler,ilk giydiğim gelinlikti nişanlımın babası hastaydı durumu yoktu annemle dil döktük bi saat halimizi anlayıp 1500 gelinlik+300 gelinbaşına anlaştık dışarda da 1500 civarıydı gelinlikler,ben saten hiç sevmiyorum hele kıvır kıvır modelleri hiiiç sevmiyorum bu fransız dantellilerdeydi hep gözüm kaporayı ben verdım gerisini ödüycez inş düğüne kadar...

karadeniz turunuzda orduya yolun düşer de beni aramadan misafirim olmadan geri dönersen küserim kız

neyse netten bi arastırma yapmak en iyisi sanırım

karadeniz şahane biz tranzonda d.s.i. misafirhanesinde kaldık çok beğendim denize sıfırdı yemeğide güzeldi çay bahçeside vardı memur iseniz hele çokta uyguna kalırsınız :) rizede
ayder yaylasına gidin trabzonda akçaabat köftesi yiyin

karadeniz turunuzda orduya yolun düşer de beni aramadan misafirim olmadan geri dönersen küserim kız

neyse netten bi arastırma yapmak en iyisi sanırım

Merve hoşgeldin...ne güzel herşeyin artık hazır durumda.. inş bizde göreceğiz o günleri..şu zamanlar senin için çok zor tabii..fakrlı bir memlekete gitmek kolay değil ama sevdiğine gidiyorsun tatlım..yepyeni bir hayata başlıyorsun ne güzel
Balayı hakkında bir fikrim yok karadeniz hakkında internetten araştırmak en iyisi bu konuda tatlım sanırım :44::44:

Son düzenleme:

Acıktımmmm ve yemekttee ciğer varmışşşşş...hiç sevmem ağzıma almam...ne yesem acaba yaaa ..köfte canım çekti bakkk...ama hastane resmen dağ tepesinde güzel bir köftecide yok burada off offf :44::44:

ayy ben okadar veremem 1000 tl satın aldım gelinliğimi özel bir gün ama yazıkk zaten çok borca girdik ama bayılıyorum oranın gelinliklerineee

tunaydın kızlar nasılsınız????
sıze bısı sorcam bn sımdı duvarlarımı cok acık bı renk boyatmak ıstıyorum böle beyaza yakın yada kırık beyaz falan belkı hafıf krem... ama herkes katalogtan begendıgın gıbı olmuyo dıyo eeee ben o zmn nasıl renk secıcem bıldıgınız renkler var mı bır haftadır sallıyorum valla nısanlımı boya konusunda

Tatlım renk konusunu bilmiyorum ama sana salon için güzel bir fikir vereyim...simler varya hani saç için olanlardan onları iyice ezerek toz haline getir ve boyanın içine attır birazcık akşamları ışıkta çok hafif güzel bir ışıltı veriyor...

kum beji çok severim ve her mobilyayada uygun bir renktir canım istersen bi bak derim netten resimlerine ben evimi o renk boyattım

ay neler biliyorsunuz maşşallah kesin çok hoş olurr birdaha evimi boyatırken yapacam bakalım

Son düzenleme:

tesekkur ederım tatlım ama pek bnm tarzım degıl :)) cunku mobılyalarımda agır ıyıce abartılı bısı olsun ıstemıyorum

kum beji çok severim ve her mobilyayada uygun bir renktir canım istersen bi bak derim netten resimlerine ben evimi o renk boyattım

kum bejı nmde aklıımda ama ıste katalogtan bıde denız kabugu hosuma gıttı ama duvarda nasıl olcak onu bılmemek sınır edıo. bu gune kadar hıc te onun bunun evınde dıkkat edıp sormamıstım bakalım nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…