2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
anammm asla kalperasi siz benim kader arkadaşımsınız düğünden sonradada devam bizde dedikodu bitermi arkadaşlar hep bizim pencereden bakıyoruz nişanlılarınızın pskolojileri nasıl??

durumu berbat dün hep kendi penceremden olaylara baktığımı farkettim uzun süredir hep şikayet modundaydım en ufak şeyden hemen mutsuz olup mızmızlanıyordum onun uzakta olmasınında etkisi var özlüyorum o yokken ne ev bakabiliyom be mobilya hiçbirşeyimiz yok kasılıyorum sanki onun umrunda değilmiş gibi hissettiğimden üzerine gidiyordum dün internette kamera açtı onu görünce kendimi kötü hissettim ya çocuk öyle durgun düşünceli olmuşki stresi gözlerinden oknuuyordu dün akşam artık onun üzerine çok gitmeme kararı aldım...

öle düşünme allah vermesin nie atsasınız ben kac aydırnikahlıyım ha 1 ay önce ha bir ay sonra allah yazmasın kalbini ferah tut herkeste bu ayrılık korkusu oluyo böle durumlarda şeytan arayı bozmak istermiş allah seytandan uzak tutsun

arkadaşlar evet memur izni 7 gün zaten hafta sonu nuda sayılar otamatik 5 gün oluyo benim sorum düğün izininini dügünden önce başlatmasak düğün günü başlatsak olurmu ??

benim düğün cuma ama iznimi pazartesiden başlatacaklar sonuçta zaten 5 gün olacak...

doğru gerçi ben evlilik nedeniyle işten ayrılmak zorunda kalcağım hiç aklıma gelmiyo tabi

bende ayrılacağım nişanlımın izni 26 gün ondan bende izinliyim, öncesinde biraz izin kullanırım belki ev döşeme için falan , daha karar vermedim :34:

saol canımm darısı başına ayagına basmayı unutmayınnn unatnıyolar basamıyolar zaten

amin cnm inş. ayyy ben unuturum kesin yaaa şimdiden tembih ediyorum kardeşlerime hatırlatın bana diyeee

bizde uzaktayız uzakta olmak cok kötü ama bi eviniz döşensin 5 dk durmak bile o kadr keyif oluyoki çryiz dizdik su an aklım evimde uzaklık büyük sorun bende gitmeyecem üstüne

Tatlım çok güzel bunlar..ben servis seti almıcam tatlım...O kadar çok misafirim gelmez sanırım..servis seti kullanıcak kadar kendimi aşamadım henüz zaten yemek konusunda da

Ben mükemmel yemek yaparım kendimi övmek gibi olmasın
Çok meraklıyımdır yemek yapmaya süslemeye servis etmeye
Tatlı deyince akan sular durur
Her hafta sonu nişanlıma mutlaka tatlı birşeyler yaparım
Benim misafirim gelir
Şimdiden gelmeyi planlayanlar var

ana en önemli konu yemeekk benm sabit yemeklerim var off kendimi geliştirmeliyim erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer

Oooo maşallah...evlenince senin eşin kesin kilo alır o zaman...çok şanslıymış..benimki garip şansız...hiç yapamıyorum yemek...ama öğrenicem ve yapıcam inş :44::44::44:

Oooo maşallah...evlenince senin eşin kesin kilo alır o zaman...çok şanslıymış..benimki garip şansız...hiç yapamıyorum yemek...ama öğrenicem ve yapıcam inş :44::44::44:

Yaparsın canım öğrenirsin
Ben meraklıyım yemek yapmaya
Hatta kardeşim abla sen aslında kendine küçük bi pastahane aç bende yanında çalışayım okumaya gerek kalmaz diyo küçük hanım
Ben almayım kilo da nişanlım alabilir zaten zayıf azcık alsın

yaa evet bende unuturum kesin nişanlıma diyorum sakın basma sen ayağma diee

anammm asla kalperasi siz benim kader arkadaşımsınız düğünden sonradada devam bizde dedikodu bitermi arkadaşlar hep bizim pencereden bakıyoruz nişanlılarınızın pskolojileri nasıl??

benimki bu aralar gayet iyi maşallah arada tartışsak ta öle eskisi gibi değil hemen toparlıyoruz olayı. 6 sene sonunda kavga ede ede öğrendik çok şükür anlaşmayı

onlarda çok gerginler kızlar aslında fazla büyütmemek lazım bu dönemde olayları. yoksa olay iyice kopuyor

Eki Görüntüle 393173 Eki Görüntüle 393174 Eki Görüntüle 393175 Eki Görüntüle 393176

Kızlar mayıs ayında almayı planladıklarım
Servis seti biraz pahalı belki o hazirana kalabilir

çok güzeller canım, kalpli kaşıklara bayıldım.güle güle kullan inşallah

arkadaşlar evet memur izni 7 gün zaten hafta sonu nuda sayılar otamatik 5 gün oluyo benim sorum düğün izininini dügünden önce başlatmasak düğün günü başlatsak olurmu ??

ben düğünden sonra başlıyor diye biliyorum canım.

Günaydın tatlım teşekkür ederim nasılsın ?

sağol canım çok şükür iyiyim. şimdilik bu tatsızlık yok

benimki bu aralar gayet iyi maşallah arada tartışsak ta öle eskisi gibi değil hemen toparlıyoruz olayı. 6 sene sonunda kavga ede ede öğrendik çok şükür anlaşmayı

onlarda çok gerginler kızlar aslında fazla büyütmemek lazım bu dönemde olayları. yoksa olay iyice kopuyor

Eki Görüntüle 393173 Eki Görüntüle 393174 Eki Görüntüle 393175 Eki Görüntüle 393176

Kızlar mayıs ayında almayı planladıklarım
Servis seti biraz pahalı belki o hazirana kalabilir

çok güzeller canım, kalpli kaşıklara bayıldım.güle güle kullan inşallah

ben düğünden sonra başlıyor diye biliyorum canım.

Günaydın tatlım teşekkür ederim nasılsın ?

sağol canım çok şükür iyiyim. şimdilik bu tatsızlık yok

Öğrenicem canım mecburum öğrenmeye Benimkide çok zayıf iyice zayıflamasın yaaa benim yüzümdem yazıkkkk
senin kardeşta işi biliyor valla tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…