- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.441
günaydın canım hoşgeldin
anammm asla kalperasi siz benim kader arkadaşımsınız düğünden sonradada devam bizde dedikodu bitermiarkadaşlar hep bizim pencereden bakıyoruz nişanlılarınızın pskolojileri nasıl??
Eki Görüntüle 393173 Eki Görüntüle 393174 Eki Görüntüle 393175 Eki Görüntüle 393176
Kızlar mayıs ayında almayı planladıklarım
Servis seti biraz pahalı belki o hazirana kalabilir
benim tayin işi falanda yok nişanlım beypazarında yeni işe girdi düğünümüz sivasta izin alıpta sivasa gelemeyeceğinden nikah başvurumuzu ankarada yaptık ya o an beynimmi durdu mayıs 27 dedi ben çok erken bile demedim tamam dedim :) şimdi kendime şaşıyorum 1 ay sonra eşimsin diyo geriliyorum hayır 29 haziranda diyorum psikolojim ne haldeyse hemen imam nikahınıda kıyalım dio tamam da allah göstermesin kimseye ama diyelim bi sorun oldu anlaşamadık ya nikahlardan sonra yüzükte atsam olmaz evli oluyon amannn bende neler düşünüyorum sanırım saçmalıyorum...
arkadaşlar evet memur izni 7 gün zaten hafta sonu nuda sayılar otamatik 5 gün oluyo benim sorum düğün izininini dügünden önce başlatmasak düğün günü başlatsak olurmu ??
doğru gerçi ben evlilik nedeniyle işten ayrılmak zorunda kalcağım hiç aklıma gelmiyo tabi
saol canımm darısı başına ayagına basmayı unutmayınnn unatnıyolar basamıyolar zaten
durumu berbat dün hep kendi penceremden olaylara baktığımı farkettim uzun süredir hep şikayet modundaydım en ufak şeyden hemen mutsuz olup mızmızlanıyordum onun uzakta olmasınında etkisi var özlüyorum o yokken ne ev bakabiliyom be mobilya hiçbirşeyimiz yok kasılıyorum sanki onun umrunda değilmiş gibi hissettiğimden üzerine gidiyordum dün internette kamera açtı onu görünce kendimi kötü hissettim ya çocuk öyle durgun düşünceli olmuşki stresi gözlerinden oknuuyordu dün akşam artık onun üzerine çok gitmeme kararı aldım...
Tatlım çok güzel bunlar..ben servis seti almıcam tatlım...O kadar çok misafirim gelmez sanırım..servis seti kullanıcak kadar kendimi aşamadım henüz zaten yemek konusunda da
Ben mükemmel yemek yaparım kendimi övmek gibi olmasın
Çok meraklıyımdır yemek yapmaya süslemeye servis etmeye
Tatlı deyince akan sular durur
Her hafta sonu nişanlıma mutlaka tatlı birşeyler yaparım
Benim misafirim gelir
Şimdiden gelmeyi planlayanlar var
Ben mükemmel yemek yaparım kendimi övmek gibi olmasın
Çok meraklıyımdır yemek yapmaya süslemeye servis etmeye
Tatlı deyince akan sular durur
Her hafta sonu nişanlıma mutlaka tatlı birşeyler yaparım
Benim misafirim gelir
Şimdiden gelmeyi planlayanlar var
ana en önemli konu yemeekk benm sabit yemeklerim var off kendimi geliştirmeliyim erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer
Oooo maşallah...evlenince senin eşin kesin kilo alır o zaman...çok şanslıymış..benimki garip şansız...hiç yapamıyorum yemek...ama öğrenicem ve yapıcam inş :44::44::44:
Eki Görüntüle 393173 Eki Görüntüle 393174 Eki Görüntüle 393175 Eki Görüntüle 393176
çok güzelmiş canım ama ben servis takımı almıcam gerek duymuyorum ama çok hoş olacağına eminimgüle güle kullan tatlımmm
bende ayrılacağım nişanlımın izni 26 gün ondan bende izinliyim, öncesinde biraz izin kullanırım belki ev döşeme için falan , daha karar vermedim :34:
amin cnm inş. ayyy ben unuturum kesin yaaa şimdiden tembih ediyorum kardeşlerime hatırlatın bana diyeee
anammm asla kalperasi siz benim kader arkadaşımsınız düğünden sonradada devam bizde dedikodu bitermiarkadaşlar hep bizim pencereden bakıyoruz nişanlılarınızın pskolojileri nasıl??
benim tayin işi falanda yok nişanlım beypazarında yeni işe girdi düğünümüz sivasta izin alıpta sivasa gelemeyeceğinden nikah başvurumuzu ankarada yaptık ya o an beynimmi durdu mayıs 27 dedi ben çok erken bile demedim tamam dedim :) şimdi kendime şaşıyorum 1 ay sonra eşimsin diyo geriliyorum hayır 29 haziranda diyorum psikolojim ne haldeyse hemen imam nikahınıda kıyalım dio tamam da allah göstermesin kimseye ama diyelim bi sorun oldu anlaşamadık ya nikahlardan sonra yüzükte atsam olmaz evli oluyon amannn bende neler düşünüyorum sanırım saçmalıyorum...
durumu berbat dün hep kendi penceremden olaylara baktığımı farkettim uzun süredir hep şikayet modundaydım en ufak şeyden hemen mutsuz olup mızmızlanıyordum onun uzakta olmasınında etkisi var özlüyorum o yokken ne ev bakabiliyom be mobilya hiçbirşeyimiz yok kasılıyorum sanki onun umrunda değilmiş gibi hissettiğimden üzerine gidiyordum dün internette VİRÜSkamera açtı onu görünce kendimi kötü hissettim ya çocuk öyle durgun düşünceli olmuşki stresi gözlerinden oknuuyordu dün akşam artık onun üzerine çok gitmeme kararı aldım...
arkadaşlar evet memur izni 7 gün zaten hafta sonu nuda sayılar otamatik 5 gün oluyo benim sorum düğün izininini dügünden önce başlatmasak düğün günü başlatsak olurmu ??
Günaydın tatlım teşekkür ederim nasılsın ?
durumu berbat dün hep kendi penceremden olaylara baktığımı farkettim uzun süredir hep şikayet modundaydım en ufak şeyden hemen mutsuz olup mızmızlanıyordum onun uzakta olmasınında etkisi var özlüyorum o yokken ne ev bakabiliyom be mobilya hiçbirşeyimiz yok kasılıyorum sanki onun umrunda değilmiş gibi hissettiğimden üzerine gidiyordum dün internette VİRÜSkamera açtı onu görünce kendimi kötü hissettim ya çocuk öyle durgun düşünceli olmuşki stresi gözlerinden oknuuyordu dün akşam artık onun üzerine çok gitmeme kararı aldım...
Günaydın tatlım teşekkür ederim nasılsın ?
canım ben int açıp bakıyorum hop tarifi alıyorum yapmaya başlıyorum
Hepsini aklımdan bilemiyorum tabiki
Yaparsın canım öğrenirsin
Ben meraklıyım yemek yapmaya
Hatta kardeşim abla sen aslında kendine küçük bi pastahane aç bende yanında çalışayım okumaya gerek kalmaz diyo küçük hanım
Ben almayım kilo da nişanlım alabilir zaten zayıf azcık alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?