- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.421
düğünde bütün yıllık izninizi neden alıyorsunuz arkadaşlar ? ben sadece düğün öncesi 12 gün alıcam 7 günde evlilik izni fazla bile benim ayrı illerde kınayla düğün yoksa sadece 1 hafta izin alırdım zaten nişanlım işe yeni girdi bi izin hakkı yok ramazan en sıcak günlere geliyo iznimi o zamanda kullanabilmeyi yeğlerdim
aaa bende mi rapor alsam acaba
Bayramdan 1 hafta önce
hem düğün öncesi şöyle bi dinleniirm
Tuğçeee sen gelmeden bizde gideceğizzzzz...chnhn ile birlikte yokuz bende yaklaşık 21 gün yokum kızlar
Ben sizle yaklaşık 2 ay görüşemeyecekmiyim:44::44::44:
Benimde 3 bayram 3 de evlilik iznim var onlarıda sayrsam 22+6=28 oluyor
düğünde bütün yıllık izninizi neden alıyorsunuz arkadaşlar ? ben sadece düğün öncesi 12 gün alıcam 7 günde evlilik izni fazla bile benim ayrı illerde kınayla düğün yoksa sadece 1 hafta izin alırdım zaten nişanlım işe yeni girdi bi izin hakkı yok ramazan en sıcak günlere geliyo iznimi o zamanda kullanabilmeyi yeğlerdim
Tatlım balayına gitsek bile en fazla 1 hafta gidebilirizde ben evimde vakit geçirmek için izinlerimi kullanıcam...birde düğünden önce 5 gün rapor alıcam...
ARKADAŞLAR ya düğünden önce resmi ve imam nikahını kıyan var mı yada kıyacak olan ?
tatlım benim düğün ramazandan sonra olunda öyle bir sıkıntım yok...biz özellikle ramazan sonrası olsun istedik
Al tabi tatlım..bende dinlenmek için alıcam düğün öncesi bir hafta..hemde annecimle zaman geçircem...cuma günü zaten ankadaran arkadaşımda geliyor eşi ile ohh ohhh
Ben sizle yaklaşık 2 ay görüşemeyecekmiyim:44::44::44:
Benimde 3 bayram 3 de evlilik iznim var onlarıda sayrsam 22+6=28 oluyor
nasıl yoksunuz kızlar ya hepiniz balayına mı gidiyosunuz.sanırım biz gidemicez...
yaaaaa en erken benmi dönecemmneyse bekleriz artık sizleriii
ben resmi nikahı yaptım kalplearası imam nikahıda cuma günü
ben resmi nikahı yaptım kalplearası imam nikahıda cuma günü
Canım evlilik izni 3 gün
Benim düğün bayramdan 3 gün sonra
16 gün yıllık iznimi kullanıyorum
2 gün mazaret izni
4 gün hafta tatilim
3gün bayram izni
3 gün evlilik
veda konuşması gbi oldu hayırdır evlenince bizi unutmak gibi bir niyetinmivar
memurlarda 7 gün canım evlilik izni yanlış değilsem
sen ne zamn döncem good_heart bende 20 küsüratlı zzamnda yokum benim izin sorun ya hakkkımıda vermiyolarrr off kınam cuma hale calısıyom ki düğünden sonra kullanayım izinimii
ama canım benim çok önce yaaa resmi nikah 1 ay önce ona kalsa imam nikahını nişanda kıydıracaktı korkuyorum ya walla :) annemler destek çıkar diom onlarda kızım sen kararını vermişsin yani imam nikahıda olsa olur diolar sinir oluyom
3 mayıs perşembe burdayım 4 mayıs kınam 12 mayıs dönüyorum kızlarr14 görüşürüzz kılarr
hayırlı olsun canım
hak veriyom canım sana ben su anda bile tedirginim bu gelin psikolojisi sanırım resmi nikahım oldu tayin için ama düğün arifesi olunca evlenecegğimi farkettim
anammm asla kalperasi siz benim kader arkadaşımsınız düğünden sonradada devam bizde dedikodu bitermiarkadaşlar hep bizim pencereden bakıyoruz nişanlılarınızın pskolojileri nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?