2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

tatlım benim düğün ramazandan sonra olunda öyle bir sıkıntım yok...biz özellikle ramazan sonrası olsun istedik

aaa bende mi rapor alsam acaba
Bayramdan 1 hafta önce
hem düğün öncesi şöyle bi dinleniirm

Al tabi tatlım..bende dinlenmek için alıcam düğün öncesi bir hafta..hemde annecimle zaman geçircem...cuma günü zaten ankadaran arkadaşımda geliyor eşi ile ohh ohhh

Tuğçeee sen gelmeden bizde gideceğizzzzz...chnhn ile birlikte yokuz bende yaklaşık 21 gün yokum kızlar

ayyy en az benim iznimm 1 haftacık

Ben sizle yaklaşık 2 ay görüşemeyecekmiyim:44::44::44:

Benimde 3 bayram 3 de evlilik iznim var onlarıda sayrsam 22+6=28 oluyor

kızlar nerdeyse 1 ay yoksunuzzz olsun kızlarr kocişlerimizle güzel vakit geçirelimm

Canım evlilik izni 3 gün

Benim düğün bayramdan 3 gün sonra
16 gün yıllık iznimi kullanıyorum
2 gün mazaret izni
4 gün hafta tatilim
3gün bayram izni
3 gün evlilik

Nişşanlım düğünü mayıs düşünüyordu ve çok istiyordu kardeşm üni sınavına girecek ve benimle kalıyor onun düzenini bozmamak için sınavdan 1 hafta sonraya karar verdik bu defada ramazana çok yakın oldu dil ucuyla teklif ettim ramazan sonrası olsun die çok üzüldü ve kızdı onu kıramadım zaten 1.5 ay öteledim

Ben sizle yaklaşık 2 ay görüşemeyecekmiyim:44::44::44:

Benimde 3 bayram 3 de evlilik iznim var onlarıda sayrsam 22+6=28 oluyor

evet canım sen ben ve liberte yaklaşık 1 ay yokuz demek ki

nasıl yoksunuz kızlar ya hepiniz balayına mı gidiyosunuz.sanırım biz gidemicez...

canım biz balayında karadeniz turu yapacaz muhtemelen. ama hep bildik yerlere gidip uygun yerler ayarlayacağız.

yaaaaa en erken benmi dönecemm neyse bekleriz artık sizleriii

bekle tabii .bizde seni bu aydan sonra beklicez

ben resmi nikahı yaptım kalplearası imam nikahıda cuma günü

ama canım benim çok önce yaaa resmi nikah 1 ay önce ona kalsa imam nikahını nişanda kıydıracaktı korkuyorum ya walla :) annemler destek çıkar diom onlarda kızım sen kararını vermişsin yani imam nikahıda olsa olur diolar sinir oluyom

hak veriyom canım sana ben su anda bile tedirginim bu gelin psikolojisi sanırım resmi nikahım oldu tayin için ama düğün arifesi olunca evlenecegğimi farkettim

hak veriyom canım sana ben su anda bile tedirginim bu gelin psikolojisi sanırım resmi nikahım oldu tayin için ama düğün arifesi olunca evlenecegğimi farkettim

benim tayin işi falanda yok nişanlım beypazarında yeni işe girdi düğünümüz sivasta izin alıpta sivasa gelemeyeceğinden nikah başvurumuzu ankarada yaptık ya o an beynimmi durdu mayıs 27 dedi ben çok erken bile demedim tamam dedim :) şimdi kendime şaşıyorum 1 ay sonra eşimsin diyo geriliyorum hayır 29 haziranda diyorum psikolojim ne haldeyse hemen imam nikahınıda kıyalım dio tamam da allah göstermesin kimseye ama diyelim bi sorun oldu anlaşamadık ya nikahlardan sonra yüzükte atsam olmaz evli oluyon amannn bende neler düşünüyorum sanırım saçmalıyorum...

arkadaşlar evet memur izni 7 gün zaten hafta sonu nuda sayılar otamatik 5 gün oluyo benim sorum düğün izininini dügünden önce başlatmasak düğün günü başlatsak olurmu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…