2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ben evimi boyattım ve çok hoş durdu koyu bir renk değil evi ferah tutuyo aydınlık oluyo emin olabilirsin tatlım

Marshall damla sakızlı kahve. İlk gördüğümde vurulmuştum. Kuzenim biraz tereddüt ederek boyattı ama sonuç güzel oldu. Boyanırken bi duvar beyaz diğeri çok koyu geldi ama tamamı boyanınca rahatladık.
Fotograftakinden çok az daha açık.

ben evimi boyattım ve çok hoş durdu koyu bir renk değil evi ferah tutuyo aydınlık oluyo emin olabilirsin tatlım

tesekkur ederım cnm olmadı kum bejı alıcam koyu geldıkce beyazla actırcam rengını onun ıcınde basında durmam gerekıcek adamların. evım kucuk bıde mobılya gırcek acık renk olsun kı aydınlık ferahlık versın dedım :)))

eger gercekten bu renk cıkıyorsa cok hos mus tatlım rengı bunu muhakkak aklımda bulundurucam sagol:))

açıkcası ben çok memnum evi boyatacağımız zamn sordular ne renk olsun die hemen kum bej dedim ve o renk olduu

merhaba kızlar,
kpss başvurumu yaptım geldim çok şükür ,okulun müdür yardımcısı ücretli öğretmenlik teklif etti numaramıda aldı,kafamı karıstırdı bıraz:26::26::26:

hoşgeldin canım, hayırlı uğurlu olsun bende dün yaptım kaydımı

canım hoşgeldin bizde karadeniz turuna çıkıcaz ama tanıdıklaırn bildikleri yerler var tatil köyleri falan oralarda kalıcaz muhtemelen . daha araştırmadım detaylı. biz araştırana kadar sen evlenmiş olursun çoktan

bende şimdi baktım canım bizdede kalorileriyle birlikte bunlar varmış ama ciğerde çok sağlıklı canım , arada da olsa yemek lazım

MERCİMEK ÇORBA
190
YAYLA SOSLU PİLİÇ
320
YUFKA KEBABI
330
SEBZELİ PİRİNÇ PİLAVI
320
KUSKUS
280
ZY KEREVİZ
170
SALATA BAR
100
SÜTLAÇ
260
MEYVE
60
YOĞURT

Son düzenleme:

Kalori yönünden şükür derdim yok benim kuzum..hatta düğüne 2-3 kilo alsam daha iyi olacak sanırım :)
Yemekte ciğein yanında patetes salatası ve yayla çorbasıda yapmışlarr...eee çoğu kişi cişer yemiyor...millet patates salatası yedi...gayette güzeldi bugünde doyduk şükür

afiyet olsun kuzum

Ben salonumu beyaza boyatacağım, bu çok güzel bir fikir yaa. Peki ne kadar koymak gerekiyor?

Ben salonumu beyaza boyatacağım, bu çok güzel bir fikir yaa. Peki ne kadar koymak gerekiyor?

Tatlım ölçü hiç bilmiyorum...kuzenimin evine yaptılar çok hoşuma gitti...kuzenim ezdi bıyacı kattı..yaptıracğın boyacıya sor istersen tatlım.

afiyet olsun kuzum

Teşekkürler kuzum....şimdide ıhlamur çayımızı içelim dimi ama :)

canım o d.s.i misafirhanesi dediğin yerde sadece memurlar mı kalıyo.ne kadara kaldınız.önceden yer ayırtılıyomu yoksa genelde yer oluyo mu acaba yaaaa uuff ne çokk sordum
evet canım hem güzel hem hüzünlü.inşallah kolay alışırım yaaa annemden ayrı kalmak zor olcak.offff
Mervemmmm seni görmeden gitmem eğer yolum Orduya düşerse

inşallah kuzum beklerim kapım her zaman açık

sen nerde çalışıyon böyle lokanta gibi

önceden arayıp öğren memur olmayanalrda kalabiliyor kanımca yer durumuna göre ama memurlara daha uygun oluyordu geceliği ben tam rakamı bilmiyorum babam ödemişti :S

sen nerde çalışıyon böyle lokanta gibi

hastanede canım , yemekte kalorileri de yazıyor bizde

kızlar yemeğe gittim aman allahım yok böyle bir rüzgarr resmen yollar felç olmuş durumda hortum var sanki.

bende camdan izledim o ne rüzgardı öyle , Allahım sen koru yarabbim. bir baktık tabure düştü camdan karşı apartmanda, nasıl oldu anlamadık

Son düzenleme:
kızlr ya günlerdir baharat takımı,kavanoz ve yağlık-sirkelik almayı istiyorum bi türlü karar veremiyorum,nette indirime giriyo sırf kararsızlıktan kacırıyorum:95::95::95:

metaller cok hoş duruyo ama paslanma olasılıgı yuksek,seramıkler var bide cam siz nasıl alsınız fikirlerinize ihtiyacım var şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…