2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Tatlım baharat takımım benim porselen, kavanozlarım cam (sağlık açısından daha uygun), yağlık-sirkelikte benim cam tatlım.

Tatlım baharat takımım benim porselen, kavanozlarım cam (sağlık açısından daha uygun), yağlık-sirkelikte benim cam tatlım.

canım bende camdan yanayım, hem daha şık duruyor bana göre hem de daha sağlıklı, sağlıkçı olduğum etraftan duyumlarım, doktorların önerdiği bu şekildelibertenin de öyledir sağlıkçı olduğundan

kızlarr slm herkese.. benim bugün doğum günümmm.. çok mutluyum öğrencilerim parti hazırlamışlardı bana..çok güzeldi bir kaç çeyizlik hediye almışlar..bir mutlu oldum.. bir mutlu oldum :))))

kızlarr slm herkese.. benim bugün doğum günümmm.. çok mutluyum öğrencilerim parti hazırlamışlardı bana..çok güzeldi bir kaç çeyizlik hediye almışlar..bir mutlu oldum.. bir mutlu oldum :))))

dogum gunu kutlu olsun tatlım mutlu mutlu seneler gecırırsın ıns

sağol canım varsa resmini paylaşabilir misin nereden aldın?

Tatlım tam aynısı değil ama kavanozum ve yağlığım bu tarz modelden ;

Baharat takımım kütahya porselenden tatlım..çiçekli mürdüm renk bişey.

Canım kaliteli birşey alırsan paslanmaz önerebilceğim marka berghoff ve brabantia
Bernardo biev filan paslanıyormuş

ttalım ben baharatlığımı ve kavanoz takımımı bievden aldım

aynen benimde cam ama alt kısmı dışarıdna metaldi sanırım unuttum ama en sağlıklısı dediğiniz gibi cam

doğum günün kutlu olsun tatlımm nice sağlıklı seneler inşşşş:118::119:

Merhba arkadaşlarr nasılsınızzz

Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceee

kızlar benim kavanozlarım bunlar sizce nasıl :44::44: baharatlığım porselenmiş sizce nasıldır acaba buna benziyo

Eklentiler

• $23_02_2012_901135.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 59
  • $PORSELEN-BAMBU-7-LI-IKI-KATLI-BAHARAT-TAKIMI__39419247_0.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 57
FOREVER CANIM GÜLE GÜLE KULLAN ALDIKLARINI ÇOK GÜZELLER

HAYATİMm hoşgeldin canım, biz iyiyiz sen nasılsın neler yapıyorsun, nasıl hazırlıklar

good_heart seninkilerde çok güzel canım güle güle iyi günlerde kullanın

Son düzenleme:
kızlar benim kavanozlarım bunlar sizce nasıl :44::44: baharatlığım porselenmiş sizce nasıldır acaba buna benziyo

Benimde çay kahve şeker kavanozum aynı bundan tatlım...ama diğer baharatlıklarım farklı...çok beğenerek aldım..kavanozlarında cam tatlım...bende güzel seçimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…