- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.601
herkese günaydın kızçeler
bu gün çok yoğun olacağım galiba:126:
yaa mesaidemi var
günaydın tatlım nasılsın bakalım allah kolaylık versin canım
Günaydın Canim nasılsın?
Bende bugün çok yogun olucak gibiyim artık gelinliğime karar vermem gerekiyor
günaydın canım..
hadi karar ver de bizimle paylaş artık
evet dün akşam mesaideydim .
amin canım inşallah, bende şimdi eksiklerime bakıyordum ne alıcam daha neler var diye
Günaydın Canim nasılsın?
Bende bugün çok yogun olucak gibiyim artık gelinliğime karar vermem gerekiyor
Günaydın sekerler herkese iyi gunler
bende bugün iş çıkışı eksiklerimi alacam dün fırtına olduğu için ablam alamamışbugün ben alacam inşş dün akşam havluları dikti halam ütüledi hurçlara koyduk çok havlum yok 25 30 tane yeterli die düşünüyorum bu akşamda yemenileri ütüleyip yerleştirecez sonra eşyalrım yıkancak ütülenip valize koyacaz bunlar kaldı sadece şükürler olsun
Gittik tatlım dün yeri kapatmışlar o yüzden akaya gittik laperiye gittik relactive bı daha gittik Ayy kafam çok karıştı ne yapcam bilmiyorum bugün kına abiyesi baktık yine beğenmedimsadece bindallimi aldık çok zormus karar veremiyorum çok yoruluyorum sinirleniyorum geriliyorum sizde böyle oldunuzumu çok merak ediyorum yarın bı daha defne ye ve akay a gidicez
Günaydın sekerler herkese iyi gunler
Ayy ne güzel tatlım..hep böyle anlat valla heyecan yapıyorum...sabırsızlanıyorum bende
Benimde 40 tane falan havlu var bu bana çok bile yahu
Günaydın canlarım
Bugün bende yoğunum offf yaaa..dün frıtınadan dolayı yaralanan herkes gelmiş tomografi çektirmişşş...işler bugğn yoğun olacak yandım yani yandım
SEHKER karar ver artık tatlım...son ana bırakma şu gelinliği... :)
Günaydın canlarım
Bugün bende yoğunum offf yaaa..dün frıtınadan dolayı yaralanan herkes gelmiş tomografi çektirmişşş...işler bugğn yoğun olacak yandım yani yandım
SEHKER karar ver artık tatlım...son ana bırakma şu gelinliği... :)
bende bugün iş çıkışı eksiklerimi alacam dün fırtına olduğu için ablam alamamışbugün ben alacam inşş dün akşam havluları dikti halam ütüledi hurçlara koyduk çok havlum yok 25 30 tane yeterli die düşünüyorum bu akşamda yemenileri ütüleyip yerleştirecez sonra eşyalrım yıkancak ütülenip valize koyacaz bunlar kaldı sadece şükürler olsun
Günaydın Canim kolay gelsin dün her yerde fırtına varmış
Canim Bencede karar vermem gerekiyor düğüne 44 gün kaldı sonra beğenmezsem diye korkuyorum
Günaydın Canim kolay gelsin dün her yerde fırtına varmış
Canim Bencede karar vermem gerekiyor düğüne 44 gün kaldı sonra beğenmezsem diye korkuyorum
yani 25-30 az mı
Kız nasıl eskitcen onları
Herkes en az 3 ay önceden gelinliğinize bakın diyor
Sende benim gibi zayıflama çabasında olduğun için mi bakamadın?
Bende nisana kadar 15 kilo hedefledim ama ne yazıkki homini gırtlak yediğim için 10 kilo verebildim
Mayısın 15 gibi bakmaya başlayacağım bende
ablamın 50 tane vardıı ben sevmiyorum gerek yok dedim o kadar yeter bana
Bende mayıs sonunda bakıp karar vericem artık inş...zaten ramazanda kimse özenli olmaz...
Bende miss defneye gideceğim arkadaşım ordan aldı çok beğendim gelinliğini onun
Akayda fiyatlar nasıl
La peride beğenmedin mi???
Orda çok güzel modeller oluyor
Kolay gelsin canım
Günaydııınnn
Canım yıllarca gider o sana en az 3 yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?