2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
evet dün akşam mesaideydim .

amin canım inşallah, bende şimdi eksiklerime bakıyordum ne alıcam daha neler var diye

bende bugün iş çıkışı eksiklerimi alacam dün fırtına olduğu için ablam alamamış bugün ben alacam inşş dün akşam havluları dikti halam ütüledi hurçlara koyduk çok havlum yok 25 30 tane yeterli die düşünüyorum bu akşamda yemenileri ütüleyip yerleştirecez sonra eşyalrım yıkancak ütülenip valize koyacaz bunlar kaldı sadece şükürler olsun

Günaydın Canim nasılsın?
Bende bugün çok yogun olucak gibiyim artık gelinliğime karar vermem gerekiyor

herkese günaydın kızçeler
bu gün çok yoğun olacağım galiba:126:

Günaydın sekerler herkese iyi gunler

Günaydın canlarım
Bugün bende yoğunum offf yaaa..dün frıtınadan dolayı yaralanan herkes gelmiş tomografi çektirmişşş...işler bugğn yoğun olacak yandım yani yandım
SEHKER karar ver artık tatlım...son ana bırakma şu gelinliği... :)

Son düzenleme:

Ayy ne güzel tatlım..hep böyle anlat valla heyecan yapıyorum...sabırsızlanıyorum bende
Benimde 40 tane falan havlu var bu bana çok bile yahu

Bende miss defneye gideceğim arkadaşım ordan aldı çok beğendim gelinliğini onun
Akayda fiyatlar nasıl
La peride beğenmedin mi???
Orda çok güzel modeller oluyor

herkese günaydın kızçeler
bu gün çok yoğun olacağım galiba:126:

Kolay gelsin canım

Günaydın sekerler herkese iyi gunler

Günaydııınnn

Günaydın Canim kolay gelsin dün her yerde fırtına varmış
Canim Bencede karar vermem gerekiyor düğüne 44 gün kaldı sonra beğenmezsem diye korkuyorum

yani 25-30 az mı
Kız nasıl eskitcen onları

Canim Bencede karar vermem gerekiyor düğüne 44 gün kaldı sonra beğenmezsem diye korkuyorum

Bencede kork tatlım...belki beğenmiceksin...değişiklikler yaptırmak isteyeceksin zamanın olmayacak...biran önce gidiyorsun gelinlikçiyeee

Herkes en az 3 ay önceden gelinliğinize bakın diyor
Sende benim gibi zayıflama çabasında olduğun için mi bakamadın?
Bende nisana kadar 15 kilo hedefledim ama ne yazıkki homini gırtlak yediğim için 10 kilo verebildim
Mayısın 15 gibi bakmaya başlayacağım bende

Bende mayıs sonunda bakıp karar vericem artık inş...zaten ramazanda kimse özenli olmaz...

Bende mayıs sonunda bakıp karar vericem artık inş...zaten ramazanda kimse özenli olmaz...

Aynen canım İzmiri ramazan çok etkilemiyor ama Konyada dükkanlar filan kapalı oluyor ilk çok şaşırmıştım
Sokakta kimse su sigara filan tüketmiyor
İzmirde hiç öyle problem yaşamadığım için açıktığımda yemek yicek bi yer bulamamıştık

Günaydın Canim Akay da aksesuarlar hariç sadece gelinlik 3000 gibi fiyatlar aksesuarda 600 800 aradı tutuyor Canim
Laperi dün aradı beni tekrar bekliyoruz falan dedi annemler denenmi gelinlik veriyorlar diye istemedi yurt disından 4 ayda geliyormuş bide ben sırtı açık istiyorum baya tadilat olcak eledik orayı.
Bugün defne ve akay a bı daha gidiceZ karar betemiyorum sen karar verebildinmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…