- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.561
erzak kaşıklarına bayıldm ama nerde bulabilirimm tatlım
ben bimilyoncu, japon pazarı gibi biyerden almıştım cnm, onlarda çok kullanışlı oluyor.
ablam bana bunlardan almış ama senin aldıklarında çok şirin hoşuma gittiibu bakarım ben yine bunlardan
Bende bunlardan da var cnmun kabının içine koymak için aldım,
gelinliğim dikimde nasıl biley olcak bende tam bilmiyorum :26:
eklemiştim daha önce ama tekrar ekliyim, birinin üstü diğerinin eteğiyle kombine olcak hangileri siz bulun :) transparan olmucağı kesin ama
kına elbisemin resmi yok suan kırmızı abiye aldım, gelinlikçimde lacivert bindallı vericek en son onu giyebilirim kararsızım.
hepside güzel ama birinciyi sec bencede..
aslında bugün bimilyoncuya baktım bardak felan aldım ama hiç dikkat etmedim akşam iş çıkışı o zaman bimilyoncu yolu bana görünüyoo demektir buu
aslında bugün bimilyoncuya baktım bardak felan aldım ama hiç dikkat etmedim akşam iş çıkışı o zaman bimilyoncu yolu bana görünüyoo demektir buu
Ayyyy bu rüzgarda bir yere gidemem ben....
git tabi cnm, benimm en sevdiğim mekann züccaciyelerrr...
benimde var bi kaç bişey alıncak, kısa zamanda uğramam lazımm
Ayyyy bu rüzgarda bir yere gidemem ben....
Canım benim fikrim camlarda erzak çok ağır oluyorr, plastikler daha kullanışlı bencee, ben bunlardan aldımm,
Eki Görüntüle 393654
Baharat içinde bunalrdan 10 tane felan aldımm, yeterli boyutta ve içini net görebilmek içinn, vee pıtt diye açılıyooo, kapakk çevirmekten nefret ediyorumdaa
Eki Görüntüle 393651
kızlar bişey soracam ben komidinlerim üstüne detoretif olsun top şeklinde mum koymak istiyorum sizce nasıl olur :44::44:
çok hoş olur mobilya rengine de uydur ama,benim annem kursta yaptı butun hepsini altın varaklı o gösterdiğim beyaz-ceviz yemek odasında kullanıcam inş.
çok hoş olur mobilya rengine de uydur ama,benim annem kursta yaptı butun hepsini altın varaklı o gösterdiğim beyaz-ceviz yemek odasında kullanıcam inş.
top şeklinde bulamazsam bunlardan alırım daha şık durur ve loş ışık olur
aaa bunlar cok hoşmuş bayyılllldımmmm mor hastayım zaten nerde satılıyo bunlar,ne kadar canım
kızlar bişey soracam ben komidinlerim üstüne top şeklinde mum koymak istiyorum sizce nasıl olur :44::44:
Canım bunlar çok güzel
ama ikeada mum altlıkları var onlardan al yoksa eşyalarım batar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?