2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

aslında bugün bimilyoncuya baktım bardak felan aldım ama hiç dikkat etmedim akşam iş çıkışı o zaman bimilyoncu yolu bana görünüyoo demektir buu

Ayyyy bu rüzgarda bir yere gidemem ben....

aslında bugün bimilyoncuya baktım bardak felan aldım ama hiç dikkat etmedim akşam iş çıkışı o zaman bimilyoncu yolu bana görünüyoo demektir buu

git tabi cnm, benimm en sevdiğim mekann züccaciyelerrr...
benimde var bi kaç bişey alıncak, kısa zamanda uğramam lazımm

kızlar bişey soracam ben komidinlerim üstüne top şeklinde mum koymak istiyorum sizce nasıl olur :44::44:

Eklentiler

• $1110000188741_grp_medium.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

canım kavanozları sadece çay şeker için istiyorum diğer makarna gici bakliyatlara bende senın gıbı plastık dusunuyorum,nereden ve kaça aldın yazabılırmısın ?

çok hoş olur mobilya rengine de uydur ama,benim annem kursta yaptı butun hepsini altın varaklı o gösterdiğim beyaz-ceviz yemek odasında kullanıcam inş.

benim yatak odam beyaz mor mor lila olarak düşünüyorum ama bakalım renk olarak bulabilirim inşşş bu akşam bakınayım onlarada yoksa ıkeadan alacam

çok hoş olur mobilya rengine de uydur ama,benim annem kursta yaptı butun hepsini altın varaklı o gösterdiğim beyaz-ceviz yemek odasında kullanıcam inş.

top şeklinde bulamazsam bunlardan alırım daha şık durur ve loş ışık olur

Eklentiler

• $IKEA-FLORERA-BITKISEL-AROMALI-BARDAK-MUM-MOR-GLO__51888909_0.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 23
kızlar sizlere haberim varrr iş buldum ayrılıyorum haftaya iş arıyodum ya iş ayağıma geldi çok mutluyummmm canlarım belki sizlerle görüşemeyeceğim bir süre ama olsunnnn :2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…