- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.641
ya ben yeter diyorumda ablamlar çok az çok az diyip duruyolar benim dantel işlerim hiç yok sevmiyorum bana kalsa havluyada yaptırmazdımda işte ablamlarrdaha bugün 4 tane daha almacam yaa anlamadım nie böyle oldum hiç bişi yok bende beeee
Dikkat ediyorum yaa
Kilo vermem durdu ama artık bayadır canlandıramıyorum
Bende bi diyetisyene mi gitsem acaba :44:
78 kiloydum şuan 68 kiloyum
Ama idealım 60 ama düğüne kadar olamayacağım herhalde:26:
Boyumda 1.68
Kabarık gelinlikte gupurlu gelinlikte guZel tatlım vücut yapın çok önemli zaten orda o size olmaz diyorlar kisinin vücut yapısı nasılsa ona yönlendiriyorlar görerek anlamak icinde her modeli giydirmiyorlar farkı görüyorsun
Dikkat ediyorum yaa
Kilo vermem durdu ama artık bayadır canlandıramıyorum
Bende bi diyetisyene mi gitsem acaba :44:
78 kiloydum şuan 68 kiloyum
Ama idealım 60 ama düğüne kadar olamayacağım herhalde:26:
Boyumda 1.68
Alla alla tatlım garip bişey seninde heyacan olmaması...herkeste değişik etkiler oluşuyor demekki sende de etki nöle ortaya çıktı
Olursun tatlım...sende bu azim varken olursun..ama istemen lazım...spor yapıomusun yürüyüş falan?
Evet tatlım eskiden öyleydi ama şimdi her yer açık bir vaziyette...hatta artık dışarda masalarda yemek yiyorlar...eskiden kimse yiyemezdi ama artık herkez çok rahat...benim sölediğim satış yapanlar oruçta mahvoluyorlar...doğru düzgün nasıl ilgilensinler...bizde kötü oluyoruz oruçta demi ama :)
Canım ben bu plastikleride japon pazarından aldım, müdavini olduğum bi yer var her ay giderim ne gelmiş alır çıkarımBunların 4 boyunu aldım en büyük boyu bayağı büyük 3 tl bi küçüğü 2,5 bi küçüğü 2,20 ve en küçüğü 1,20 dü yanlış hatırlamıyosam.
O dediğim boy kavonovlarda bunlardan aldım miss gibii, fiyatları 5,6,7,8 yani 4 ü 26 ben en küçük boyunu almadım 20 tlye gelmişti.
Eki Görüntüle 394605
Bu seriyi çok seviyorum kapaklarından dolayı orda boylarından 3 tane alıcamm
Eki Görüntüle 394606
Alla alla tatlım garip bişey seninde heyacan olmaması...herkeste değişik etkiler oluşuyor demekki sende de etki nöle ortaya çıktı
Olursun tatlım...sende bu azim varken olursun..ama istemen lazım...spor yapıomusun yürüyüş falan?
Ben diyetisyenim olmasaydı zayiflayamazdim bu kadar çok zor kilo vermek
Bende 160 boyum dün tok karnına 59 gibi çıktım diyetisyene 70.300kg la baslamistim
Bana drek prenses denetirler malum basen
kısss dün gittim bimilyoncuya bulamadım ablamın aldıklarından var hepalmadan çıktım ama buu akşam yine çıkcam ya bendede takta kepçe hastalığı varr ne zaman baksam alıyorumm dayanamıyorumm
Bende bunların en büyük boyundan 6 tane aldım
Bulgur
Un
Şeker
Çay
koymak için
6 tane 20 Tl aldım çok kullanışlı güle güle kullan canım
Unu benim annemde böyle kaba koyuyorBende de tahta kepçee yokk kıssssbakıyorum beğenmiyorum felann halaa almadımm. Bazen oluyoo bazen olmuyo misal bizim oraya gelen bir ürünü aldın aldın 2. gidişimde kesin bulamıyorumm, yoğun ilgi varr
Ben un için böyle orta boy kilitli saklama kabı aldım, öyle kavonozda un yetmezz bizeeeannemden alışkanlık hep büyük kaplarda unumuzz olurr. O kavanozlar çok ağırr sık kullanmayı düşünmüyorum dekor amaçlı aldım diyimm. Sende güle güle kullan balımmm, çeyizlerimi kullanmak için sabırsızlanıyorum zatii
Eki Görüntüle 394613
Bende de tahta kepçee yokk kıssssbakıyorum beğenmiyorum felann halaa almadımm. Bazen oluyoo bazen olmuyo misal bizim oraya gelen bir ürünü aldın aldın 2. gidişimde kesin bulamıyorumm, yoğun ilgi varr
Ben un için böyle orta boy kilitli saklama kabı aldım, öyle kavonozda un yetmezz bizeeeannemden alışkanlık hep büyük kaplarda unumuzz olurr. O kavanozlar çok ağırr sık kullanmayı düşünmüyorum dekor amaçlı aldım diyimm. Sende güle güle kullan balımmm, çeyizlerimi kullanmak için sabırsızlanıyorum zatii
Eki Görüntüle 394613
Benim denemesinin model kalmadı artık hepsini denedim sadece gupurlu hafif kabarcıklar yasıma gitmedi prenses modellerde çok guZel oluyor
50-55 arası güzel gider sana canım
Maşallah sende güzel vermişsin
Diyetisyenin naısl bir program uyguladı?
Unu benim annemde böyle kaba koyuyor
Aslında bu kavanozdan unu almak zor olur doğru
Bende böyle birşey alayım en iyisi
yaa ben deterjan koymak için hiç birşey bulamadım
Seramik birşeyler istiyroum bulamıyorum
Banyo setimin içinde seramik çöp kutusu var acaba onu deterjan kutusu yapıp
Metal çöp kutusu mu alsam
Fikri olan var mı?
Kaç yaşındasın fıstık
Unu benim annemde böyle kaba koyuyor
Aslında bu kavanozdan unu almak zor olur doğru
Bende böyle birşey alayım en iyisi
yaa ben deterjan koymak için hiç birşey bulamadım
Seramik birşeyler istiyroum bulamıyorum
Banyo setimin içinde seramik çöp kutusu var acaba onu deterjan kutusu yapıp
Metal çöp kutusu mu alsam
Fikri olan var mı?
Canım bu pzt başladık nişanlımla birlikte
İşten çıkışı eve gidip üstümüüz değiştirip spora atılıyoruz
30 Dk tempolu yürüyüş
Sonra spor aletleri var belediyenin yaptırdığı
Onlarda çalışıyorum
eve geliyorum kondisyon bisikletim var 10-15 Dk onunla çalışıyorum
ama dün yağmur vardı gidemedik
Bencede öğle sonu konuşalım tekrarya daha düne kadar vardı e bugün yokk kıslarrr daha uyanamadım kesin ondan böyleyimmmm
Bana drek prenses denetirler malum basen
Ya çok sevinirim ama burda değilde benim açtığım bi konu var 2012 gelinleri zayıflama hazırlıkları diye orda konuşalım mı canımBeni görsen 60 demezsin çok Minnacik görünüyorum hedefim 55
Doktorum kisiye oZel liste uyguluyor yemek pişirme alışkanlığını değiştiriyor porsyonlar değişiyor farklı bı liste isterse bütün detayları verebilirim anlatırım sende denersin biraz canim
Göz kalabalığı istemiyorum canım dolabın içine koyacağımCanım ben deterjan kutularımıda aynı böyle kilitli saklama kaplarından aldım 2 tane böyle yatay bi tanede dikeyinden aldım banyo dolabımda düzenli dursun diye, ama sen tezgah üstünde biyerde koycaksan biraz şık bişey almam lazım.
25 ten gün aldım Canim sEn ?
Benim takımım çok güzel çöp kovasınıda çok beğeniyorumben öyle yapacammmmbanyo setimin çöp kovasının kapagını beğenmedim bende öyle düşündüm dün baktım metal çöp kovası alacam bende tatlım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?