2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Alla alla tatlım garip bişey seninde heyacan olmaması...herkeste değişik etkiler oluşuyor demekki sende de etki nöle ortaya çıktı

Olursun tatlım...sende bu azim varken olursun..ama istemen lazım...spor yapıomusun yürüyüş falan?

Ben diyetisyenim olmasaydı zayiflayamazdim bu kadar çok zor kilo vermek
Bende 160 boyum dün tok karnına 59 gibi çıktım diyetisyene 70.300kg la baslamistim

Canım bu pzt başladık nişanlımla birlikte
İşten çıkışı eve gidip üstümüüz değiştirip spora atılıyoruz
30 Dk tempolu yürüyüş
Sonra spor aletleri var belediyenin yaptırdığı
Onlarda çalışıyorum
eve geliyorum kondisyon bisikletim var 10-15 Dk onunla çalışıyorum

ama dün yağmur vardı gidemedik

evet ya satın yapanlar oruçta nasıl dayanıyorlar acaba, fırıncılar,dönerciler falan. Allah yardım etsin valla .çok zor
şahsen ben oruç zamanında insanların ulu orta yemek yemelerini sevmiyorum. hadi bilmeyen yabancılar için normalde. bilenleri hiç anlamıyorum.saygı duymak gerekiyor bence. yabancılar bile çoğu zaman bize bizden daha fazla saygı gösteriyor.

çok güzeller canım bu kavanozlar benim favorim zaten, güle güle kullan güzel yemekler yap inşallah

ya daha düne kadar vardı e bugün yokk kıslarrr daha uyanamadım kesin ondan böyleyimmmm

kısss dün gittim bimilyoncuya bulamadım ablamın aldıklarından var hep almadan çıktım ama buu akşam yine çıkcam ya bendede takta kepçe hastalığı varr ne zaman baksam alıyorumm dayanamıyorumm

Bende de tahta kepçee yokk kıssss bakıyorum beğenmiyorum felann halaa almadımm. Bazen oluyoo bazen olmuyo misal bizim oraya gelen bir ürünü aldın aldın 2. gidişimde kesin bulamıyorumm, yoğun ilgi varr

Bende bunların en büyük boyundan 6 tane aldım
Bulgur
Un
Şeker
Çay
koymak için
6 tane 20 Tl aldım çok kullanışlı güle güle kullan canım

Ben un için böyle orta boy kilitli saklama kabı aldım, öyle kavonozda un yetmezz bizeee annemden alışkanlık hep büyük kaplarda unumuzz olurr. O kavanozlar çok ağırr sık kullanmayı düşünmüyorum dekor amaçlı aldım diyimm. Sende güle güle kullan balımmm, çeyizlerimi kullanmak için sabırsızlanıyorum zatii

Unu benim annemde böyle kaba koyuyor
Aslında bu kavanozdan unu almak zor olur doğru
Bende böyle birşey alayım en iyisi

yaa ben deterjan koymak için hiç birşey bulamadım
Seramik birşeyler istiyroum bulamıyorum
Banyo setimin içinde seramik çöp kutusu var acaba onu deterjan kutusu yapıp
Metal çöp kutusu mu alsam
Fikri olan var mı?

10 tane vardır benim dün 1 kepçe birde spatula aldım metal kepçe kullanmayı sevmiyorum ben yaa ben hiç böyle un felan koymak için almadım sadece 3 boy kavonoz aldımm kıslarr hemen listemi yapayım akşam alacaklarımın

50-55 arası güzel gider sana canım
Maşallah sende güzel vermişsin
Diyetisyenin naısl bir program uyguladı?

Beni görsen 60 demezsin çok Minnacik görünüyorum hedefim 55
Doktorum kisiye oZel liste uyguluyor yemek pişirme alışkanlığını değiştiriyor porsyonlar değişiyor farklı bı liste isterse bütün detayları verebilirim anlatırım sende denersin biraz canim

Canım ben deterjan kutularımıda aynı böyle kilitli saklama kaplarından aldım 2 tane böyle yatay bi tanede dikeyinden aldım banyo dolabımda düzenli dursun diye, ama sen tezgah üstünde biyerde koycaksan biraz şık bişey almam lazım.

ben öyle yapacammmm banyo setimin çöp kovasının kapagını beğenmedim bende öyle düşündüm dün baktım metal çöp kovası alacam bende tatlım en iyisi

:109: canlarımmmmm günaydınlar....
konuşmayalı nasılsınız, herkes iyi mutlu ve huzurlu değil miii

geçmişi okuya okuya anca 1 saatte geldimm...
maşallaaah ayoll

kızlar son 15 günüm... karmaşık duygular içindeyim

geçmişi okurken aklımda kalanlar:

nevresim yorgan muhabbetiniz vardı,
2 yorganım 1 uyku setim 5 nevresim takımım 3 tane de pike takımım var.
evimde misafir ağarlayamıcam çünkü hiçbir koltuğum açılmıyor yatak olmuyor... zaten minnacık ev... gelmesinler

izin günleri hakkında, maalesef özel sektördeym kına günü bile çalışıcam öğlene kadar
1 hafta iznim olacak 14 mayıs iş başı

ve ve ve son olarak... kaldı 15 günüm benim gelinlikten haber yok , sadece kalıp için 1 kere gittim gidiş o gidiş....
ya nasıl bi mantık bu, son ana neden bırakıyosun kardeşim... belki beğenmeyeceğim bi taraf olucak belki dediğim gibi dikmemiş olacaksın....
son dakika bana panik yaptıracaksın

havadan galiba çok kötümserim bugüüüünnnnnn

Gelinliklerden bahzetmişsiniz bu arada ben 38 bedenim her giydiğim gelinlik oluyo ama ben çok kararsız kalmıştım.
Kararsız kaldığım noktada şu hayalimdeki kafamdaki gelinlikmi yoksa beğendiğim mi olsun diye. Misal hep taşlı abartılı vee çok kabarık gelinlik hayalimdi. Ama bi balık etek gelinlik giydimmmm bayıldımmmm, kendimi bi tek ona yakıştırdım.
Sonra bu tarz gelinlik çok modalık pekte giyen olmuyo diye. Yine kabarık ama düşük bell vee tül etekk diktiriyorumm.

Çok güzel tatlım...bugün devam o zaman Nişanlınıda tebrik ediyorum...genelde sadece kadınlar kafaya takat kilo meselesini bravo valla

ya daha düne kadar vardı e bugün yokk kıslarrr daha uyanamadım kesin ondan böyleyimmmm
Bencede öğle sonu konuşalım tekrar

Bana drek prenses denetirler malum basen

Her türü dene tatlım hiç belli olmuyor nasıl duracağı :44:

Ya çok sevinirim ama burda değilde benim açtığım bi konu var 2012 gelinleri zayıflama hazırlıkları diye orda konuşalım mı canım
Cık sevinirim bilgilewrini benimle paylaşırsan

Göz kalabalığı istemiyorum canım dolabın içine koyacağım
Toplu dursun

25 ten gün aldım Canim sEn ?

22 yaşındayım canım

ben öyle yapacammmm banyo setimin çöp kovasının kapagını beğenmedim bende öyle düşündüm dün baktım metal çöp kovası alacam bende tatlım en iyisi
Benim takımım çok güzel çöp kovasınıda çok beğeniyorum
ama kapağını elinle açıyosun ya o durumdan hoşlanmadım pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…