- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.621
Herkes en az 3 ay önceden gelinliğinize bakın diyor
Sende benim gibi zayıflama çabasında olduğun için mi bakamadın?
Bende nisana kadar 15 kilo hedefledim ama ne yazıkki homini gırtlak yediğim için 10 kilo verebildim
Mayısın 15 gibi bakmaya başlayacağım bende
Günaydın Canim Akay da aksesuarlar hariç sadece gelinlik 3000 gibi fiyatlar aksesuarda 600 800 aradı tutuyor Canim
Laperi dün aradı beni tekrar bekliyoruz falan dedi annemler denenmi gelinlik veriyorlar diye istemedi yurt disından 4 ayda geliyormuş bide ben sırtı açık istiyorum baya tadilat olcak eledik orayı.
Bugün defne ve akay a bı daha gidiceZ karar betemiyorum sen karar verebildinmi ?
Aynen canım İzmiri ramazan çok etkilemiyor ama Konyada dükkanlar filan kapalı oluyor ilk çok şaşırmıştım
Sokakta kimse su sigara filan tüketmiyor
İzmirde hiç öyle problem yaşamadığım için açıktığımda yemek yicek bi yer bulamamıştık
Ben doğru karar vereyim diye 2 ay yeter dedim :2:
Diyetisyenede gidiyorum 12 kilo verdim dahada vericem tabi suan tam 38 beden gelinlik oluyor bana
Ben daha denemedim bile gelinlik
Çünkü bakıyorum sadece
Mayısda başlayacağım
Liste yaptım gideceğim yerlere
La peri evet gelinlikleri denenmiş oluyor
İnşallah bulabilirsin istediğin gibi
allah yardımcımız olsun
Ben ilk sade güpürlü istiyordum çok kabarık olmayan
Ama sonra giyenlere baktım çok baseni olmayan orantılı kişiler
Bendede maşallah basen
Prenses model bakacağım
Ama karışık kafam cok
Her gördüğümü beğeniyorum
Relactivede nasıl modeller
Relactive de her modeli dikiyorlar sen yeterki beğen bizimle Eren hanım ilgilendi mutlaka bakarken bile olsa onun ilgilenmesini rica et. Ben kumaş kalitesini sevmedim orda fiyatı çok uygun gelinlik duvak kese tac 2500 dediler.
Öyle düşünme sakingwlonlik tum kusurları kapatıyor çok zarif görünüyorsun kesinlikle
günaydın arkadaşlar içim kapkara bugün kendimi hiç iyi hissetmiorum
Relactive de her modeli dikiyorlar sen yeterki beğen bizimle Eren hanım ilgilendi mutlaka bakarken bile olsa onun ilgilenmesini rica et. Ben kumaş kalitesini sevmedim orda fiyatı çok uygun gelinlik duvak kese tac 2500 dediler.
Öyle düşünme sakingwlonlik tum kusurları kapatıyor çok zarif görünüyorsun kesinlikle
maşallah takdir ettim sizi evleniyor olmamın bilincine bir türlü varamadığımdanmıdır ben kilo vermek güya sözde istedim ama ben vermem gerekirken hep kilo aldım evlenme kararı aldığımda daha zayıftım
Evet tatlım eskiden öyleydi ama şimdi her yer açık bir vaziyette...hatta artık dışarda masalarda yemek yiyorlar...eskiden kimse yiyemezdi ama artık herkez çok rahat...benim sölediğim satış yapanlar oruçta mahvoluyorlar...doğru düzgün nasıl ilgilensinler...bizde kötü oluyoruz oruçta demi ama :)
canım ben daha 1 kere baktım eminönünden güzel bulamadım hiç bir dahada bakmadım mayıs ayında falan bakacağım Allah kısmet ederse.Karar vermek çok zor Canim yaa
Sen aldinmi gelinliğini
bende bugün iş çıkışı eksiklerimi alacam dün fırtına olduğu için ablam alamamışbugün ben alacam inşş dün akşam havluları dikti halam ütüledi hurçlara koyduk çok havlum yok 25 30 tane yeterli die düşünüyorum bu akşamda yemenileri ütüleyip yerleştirecez sonra eşyalrım yıkancak ütülenip valize koyacaz bunlar kaldı sadece şükürler olsun
Günaydın canlarım
Bugün bende yoğunum offf yaaa..
günaydın canımGünaydııınnn
kızlar bende nedense heyecan yokanlamadım gayet rahatım nedenki anlamadımm
yani 25-30 az mı
Kız nasıl eskitcen onları
günaydın arkadaşlar içim kapkara bugün kendimi hiç iyi hissetmiorum
günaydın kızlar...
ahh canım yaa saol motive ettin bitanem benim
Banada haber verebilirmisin gelişmelerden canım
canım kavanozları sadece çay şeker için istiyorum diğer makarna gici bakliyatlara bende senın gıbı plastık dusunuyorum,nereden ve kaça aldın yazabılırmısın ?
canım ben daha 1 kere baktım eminönünden güzel bulamadım hiç bir dahada bakmadım mayıs ayında falan bakacağım Allah kısmet edersen.
25-30 mu abovvv napcan kız o kadar havluyu, maşallah
günaydın canım ahh bu yoğunluk yoğunluk
günaydın canım
ters tepki yapmış sende demekki
eskimez ki onlar
hayırdır canım, günaydın
günaydın
Bı gelinlik git ne demek istediğimi anılacaksın canimoyle diyede çok yeme tombis gelin olma
Tmm Canim o kadar çok gezdim ki herseyi biliyorum artık
Canım ben bu plastikleride japon pazarından aldım, müdavini olduğum bi yer var her ay giderim ne gelmiş alır çıkarımBunların 4 boyunu aldım en büyük boyu bayağı büyük 3 tl bi küçüğü 2,5 bi küçüğü 2,20 ve en küçüğü 1,20 dü yanlış hatırlamıyosam.
O dediğim boy kavonovlarda bunlardan aldım miss gibii, fiyatları 5,6,7,8 yani 4 ü 26 ben en küçük boyunu almadım 20 tlye gelmişti.
Eki Görüntüle 394605
Bu seriyi çok seviyorum kapaklarından dolayı orda boylarından 3 tane alıcamm
Eki Görüntüle 394606
Bende güpürlü modelleri çok seviyorum ama bana yakışmadı ne yazıkki...1,65 boylarında olan ve çok kilolu olmayan bayanlara güpürlü boydan gelinlikler harika oluyor bence
Canım ben bu plastikleride japon pazarından aldım, müdavini olduğum bi yer var her ay giderim ne gelmiş alır çıkarımBunların 4 boyunu aldım en büyük boyu bayağı büyük 3 tl bi küçüğü 2,5 bi küçüğü 2,20 ve en küçüğü 1,20 dü yanlış hatırlamıyosam.
O dediğim boy kavonovlarda bunlardan aldım miss gibii, fiyatları 5,6,7,8 yani 4 ü 26 ben en küçük boyunu almadım 20 tlye gelmişti.
Eki Görüntüle 394605
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?