2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Ben doğru karar vereyim diye 2 ay yeter dedim :2:
Diyetisyenede gidiyorum 12 kilo verdim dahada vericem tabi suan tam 38 beden gelinlik oluyor bana

Ben daha denemedim bile gelinlik
Çünkü bakıyorum sadece
Mayısda başlayacağım
Liste yaptım gideceğim yerlere
La peri evet gelinlikleri denenmiş oluyor

İnşallah bulabilirsin istediğin gibi
allah yardımcımız olsun
Ben ilk sade güpürlü istiyordum çok kabarık olmayan
Ama sonra giyenlere baktım çok baseni olmayan orantılı kişiler
Bendede maşallah basen
Prenses model bakacağım
Ama karışık kafam cok
Her gördüğümü beğeniyorum

Relactivede nasıl modeller

Evet tatlım eskiden öyleydi ama şimdi her yer açık bir vaziyette...hatta artık dışarda masalarda yemek yiyorlar...eskiden kimse yiyemezdi ama artık herkez çok rahat...benim sölediğim satış yapanlar oruçta mahvoluyorlar...doğru düzgün nasıl ilgilensinler...bizde kötü oluyoruz oruçta demi ama :)

Ben doğru karar vereyim diye 2 ay yeter dedim :2:
Diyetisyenede gidiyorum 12 kilo verdim dahada vericem tabi suan tam 38 beden gelinlik oluyor bana

maşallah takdir ettim sizi evleniyor olmamın bilincine bir türlü varamadığımdanmıdır ben kilo vermek güya sözde istedim ama ben vermem gerekirken hep kilo aldım evlenme kararı aldığımda daha zayıftım

Relactive de her modeli dikiyorlar sen yeterki beğen bizimle Eren hanım ilgilendi mutlaka bakarken bile olsa onun ilgilenmesini rica et. Ben kumaş kalitesini sevmedim orda fiyatı çok uygun gelinlik duvak kese tac 2500 dediler.
Öyle düşünme sakingwlonlik tum kusurları kapatıyor çok zarif görünüyorsun kesinlikle

ahh canım yaa saol motive ettin bitanem benim

Banada haber verebilirmisin gelişmelerden canım

Bende güpürlü modelleri çok seviyorum ama bana yakışmadı ne yazıkki...1,65 boylarında olan ve çok kilolu olmayan bayanlara güpürlü boydan gelinlikler harika oluyor bence

evet canım açken beyin duruyor
Güzel ilgilenemezler seninle

Karar vermek çok zor Canim yaa
Sen aldinmi gelinliğini
canım ben daha 1 kere baktım eminönünden güzel bulamadım hiç bir dahada bakmadım mayıs ayında falan bakacağım Allah kısmet ederse.

25-30 mu abovvv napcan kız o kadar havluyu, maşallah

Günaydın canlarım
Bugün bende yoğunum offf yaaa..

günaydın canım ahh bu yoğunluk yoğunluk

Günaydııınnn
günaydın canım

kızlar bende nedense heyecan yok anlamadım gayet rahatım nedenki anlamadımm

ters tepki yapmış sende demekki

yani 25-30 az mı

Kız nasıl eskitcen onları

eskimez ki onlar

günaydın arkadaşlar içim kapkara bugün kendimi hiç iyi hissetmiorum

hayırdır canım, günaydın

günaydın kızlar...

günaydın

Son düzenleme:
ahh canım yaa saol motive ettin bitanem benim

Banada haber verebilirmisin gelişmelerden canım

Bı gelinlik git ne demek istediğimi anılacaksın canimoyle diyede çok yeme tombis gelin olma
Tmm Canim o kadar çok gezdim ki herseyi biliyorum artık

canım kavanozları sadece çay şeker için istiyorum diğer makarna gici bakliyatlara bende senın gıbı plastık dusunuyorum,nereden ve kaça aldın yazabılırmısın ?

Canım ben bu plastikleride japon pazarından aldım, müdavini olduğum bi yer var her ay giderim ne gelmiş alır çıkarım Bunların 4 boyunu aldım en büyük boyu bayağı büyük 3 tl bi küçüğü 2,5 bi küçüğü 2,20 ve en küçüğü 1,20 dü yanlış hatırlamıyosam.
O dediğim boy kavonovlarda bunlardan aldım miss gibii, fiyatları 5,6,7,8 yani 4 ü 26 ben en küçük boyunu almadım 20 tlye gelmişti.

Bu seriyi çok seviyorum kapaklarından dolayı orda boylarından 3 tane alıcamm
Eki Görüntüle 394606

ya ben yeter diyorumda ablamlar çok az çok az diyip duruyolar benim dantel işlerim hiç yok sevmiyorum bana kalsa havluyada yaptırmazdımda işte ablamlarr daha bugün 4 tane daha almacam yaa anlamadım nie böyle oldum hiç bişi yok bende beeee

Bı gelinlik git ne demek istediğimi anılacaksın canimoyle diyede çok yeme tombis gelin olma
Tmm Canim o kadar çok gezdim ki herseyi biliyorum artık

Dikkat ediyorum yaa
Kilo vermem durdu ama artık bayadır canlandıramıyorum
Bende bi diyetisyene mi gitsem acaba :44:
78 kiloydum şuan 68 kiloyum
Ama idealım 60 ama düğüne kadar olamayacağım herhalde:26:
Boyumda 1.68

kısss dün gittim bimilyoncuya bulamadım ablamın aldıklarından var hep almadan çıktım ama buu akşam yine çıkcam ya bendede takta kepçe hastalığı varr ne zaman baksam alıyorumm dayanamıyorumm

Bende güpürlü modelleri çok seviyorum ama bana yakışmadı ne yazıkki...1,65 boylarında olan ve çok kilolu olmayan bayanlara güpürlü boydan gelinlikler harika oluyor bence

Kabarık gelinlikte gupurlu gelinlikte guZel tatlım vücut yapın çok önemli zaten orda o size olmaz diyorlar kisinin vücut yapısı nasılsa ona yönlendiriyorlar görerek anlamak icinde her modeli giydirmiyorlar farkı görüyorsun

Bende bunların en büyük boyundan 6 tane aldım
Bulgur
Un
Şeker
Çay
koymak için
6 tane 20 Tl aldım çok kullanışlı güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…