2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
HAYIRLISI OLSUN CANIMMMMM

Ee şuanki işinden hakkını alabilcekmisin?

alamıycm cnm kendim çıkıyorum die çıkcm bu işi kaçırırsam bidaha böle iş bulamam mmaaşı iyi yemek var yol var cumartesi pazar tatil yazları bir ay tatili varmışş ve başta ben olacammm

hayırlı olsun tatlım nasıl bi süre görüşemicezki

cnm en azından işleri yola koyana kadar ve ben öğrenene kadar giremiycem ama olsun arada yoklarım sizleriii çok özlüycemmm ya burdan nasıl olsa beni düğünden önce çıkaracaklar en iyisi onlar çıkarmadan işimi bulum daha iyi demi onlardan alacağım 3000,00 fazla değil ama ben onu 2 ayda alcmm o parayı gerek yok o işi kaçıramam

Son düzenleme:
alamıycm cnm kendim çıkıyorum die çıkcm bu işi kaçırırsam bidaha böle iş bulamam mmaaşı iyi yemek var yol var cumartesi pazar tatil yazları bir ay tatili varmışş ve başta ben olacammm

çok sevindim avantajları çok güzel ama hakkını alamıcaksın onada üzüldüm açıkcası rabbim hakkında hayırlısını verir inş tatlımm bol şanslar

sen rahat ol inşş gerisi gelir zaten bak ne güzel bi kapı kapanacak derken daha iyi bir kapı açıldı demekki senin artık rıskın oradaarada girersin canımm

1. ve 3. cüyü beğendim ben

güle güle kullan canım çok şekerler

top şeklinde bulamazsam bunlardan alırım daha şık durur ve loş ışık olur

kızlar bişey soracam ben komidinlerim üstüne top şeklinde mum koymak istiyorum sizce nasıl olur :44::44:

çok şık ve çok güzel oluyor bu mumlar. ufak bir ayrıntı nasılda hava katıyor dimi ama

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. çok güzelmiş şartları Allah yüzünü güldürdü

iyi akşamlar gelincikler

iyi akşamlar canım

.

Son düzenleme:

bugün lavanta kokulardan aldım 6 adet ama küçükler banyoma koyarım süs için. Bunlardan evin her odasına bikaçtane almak istiyorum.

hayırlısı olsun tatlım çok sewindimm

Sehker naptın dün gelinlik bakmayı??

Pronivias sanıım bir tek vakko weddingde varmış?

Gittik tatlım dün yeri kapatmışlar o yüzden akaya gittik laperiye gittik relactive bı daha gittik Ayy kafam çok karıştı ne yapcam bilmiyorum bugün kına abiyesi baktık yine beğenmedim sadece bindallimi aldık çok zormus karar veremiyorum çok yoruluyorum sinirleniyorum geriliyorum sizde böyle oldunuzumu çok merak ediyorum yarın bı daha defne ye ve akay a gidicez

kızlar sizlere haberim varrr iş buldum ayrılıyorum haftaya iş arıyodum ya iş ayağıma geldi çok mutluyummmm canlarım belki sizlerle görüşemeyeceğim bir süre ama olsunnnn :2::2::2::2:

tatlım çok sevindim hayırlı olur inş yeni işin..çalışma koşullarıda çok iyiymiş...biz seni beklicez burada canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…