- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.581
kızlar sizlere haberim varrr iş buldum ayrılıyorum haftaya iş arıyodum ya iş ayağıma geldi çok mutluyummmm canlarım belki sizlerle görüşemeyeceğim bir süre ama olsunnnn:2::2::2::2:
kızlar sizlere haberim varrr iş buldum ayrılıyorum haftaya iş arıyodum ya iş ayağıma geldi çok mutluyummmm canlarım belki sizlerle görüşemeyeceğim bir süre ama olsunnnn:2::2::2::2:
HAYIRLISI OLSUN CANIMMMMM
Ee şuanki işinden hakkını alabilcekmisin?
hayırlı olsun tatlımnasıl bi süre görüşemicezki
alamıycm cnm kendim çıkıyorum die çıkcm bu işi kaçırırsam bidaha böle iş bulamam mmaaşı iyi yemek var yol var cumartesi pazar tatil yazları bir ay tatili varmışş ve başta ben olacammm
alamıycm cnm kendim çıkıyorum die çıkcm bu işi kaçırırsam bidaha böle iş bulamam mmaaşı iyi yemek var yol var cumartesi pazar tatil yazları bir ay tatili varmışş ve başta ben olacammm
cnm en azından işleri yola koyana kadar ve ben öğrenene kadar giremiycem ama olsun arada yoklarım sizleriii çok özlüycemmmya burdan nasıl olsa beni düğünden önce çıkaracaklar en iyisi onlar çıkarmadan işimi bulum daha iyi demi onlardan alacağım 3000,00 fazla değil ama ben onu 2 ayda alcmm o parayı gerek yok o işi kaçıramam
Eki Görüntüle 393502 Eki Görüntüle 393503 Eki Görüntüle 393504 Eki Görüntüle 393505
kızlar bunları buldum netten en baştakiydi beğenip almadığım sizce hangisini almalıyım???
fiyatları sırayla,44 TL,37 TL,22 Tl ve 44 TL
Canım benim fikrim camlarda erzak çok ağır oluyorr, plastikler daha kullanışlı bencee, ben bunlardan aldımm,
Eki Görüntüle 393654
Baharat içinde bunalrdan 10 tane felan aldımm, yeterli boyutta ve içini net görebilmek içinn, vee pıtt diye açılıyooo, kapakk çevirmekten nefret ediyorumdaa
Eki Görüntüle 393651
top şeklinde bulamazsam bunlardan alırım daha şık durur ve loş ışık olur
kızlar bişey soracam ben komidinlerim üstüne top şeklinde mum koymak istiyorum sizce nasıl olur :44::44:
iyi akşamlar gelincikler
1. Ve 3. Cüyü beğendim ben
güle güle kullan canım çok şekerler
çok şık ve çok güzel oluyor bu mumlar. Ufak bir ayrıntı nasılda hava katıyor dimi ama
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. çok güzelmiş şartları allah yüzünü güldürdü
iyi akşamlar canım
.
cnm en azından işleri yola koyana kadar ve ben öğrenene kadar giremiycem ama olsun arada yoklarım sizleriii çok özlüycemmmya burdan nasıl olsa beni düğünden önce çıkaracaklar en iyisi onlar çıkarmadan işimi bulum daha iyi demi onlardan alacağım 3000,00 fazla değil ama ben onu 2 ayda alcmm o parayı gerek yok o işi kaçıramam
iyi akşamlar kızlar yarın sabah görüşmek üzere byeeeees
iyi akşamlar kızlar yarın sabah görüşmek üzere byeeeees
görüşürüz canım
kızlar bende çıkyorum kendinize cici bakın güzel gelinlerrrr
Sehker naptın dün gelinlik bakmayı??
Pronivias sanıım bir tek vakko weddingde varmış?
Güle güle kızlar, ben mesaideyim maalesef
herkese günaydın kızçeler
bu gün çok yoğun olacağım galiba:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?