- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.681
hoşbulduk canım.... düğün üstü fena hasta oldum yaa nezle grip öksürükhiç kendimde değilim...
hazırlıklar bitti, bana göre eksik bişey kalmadı ama mutlaka kullandıkça eksikler çıkacaktır :)
eksik bitmeeezzzzz :)
ben şirkete rapor getirisem tazminatla birlikte kapı dışarı koyarlar beni...
senin adına çok sevindim, düğün üstü iyice dinlenirsin canım...
hoşbuşduk kuzuuummm, davetiyeleri başladın mı dağıtmaya... ben dün ilk davetiyemi verdimdavetiyemi arkadaşa verdim tam o sırada fırtına koptu... hahahah :))
evet bu gelinlikçiyi bi arıyım ben... bacım diyim ne yaptın unuttun mu? düğünde gelinlik niyetini seni giyerim bak heeeediyim
Allah nazarlardan korusun hepimizi, benim de 12 yıllık ilişkim... ve aynen dediğin gibi artık semtte herkes tanıyo bizi :)
amin canım , hepimizinkini inşallaahhh...
4 ay öncesine kadar bana da son 15 gün heyecanlı gelirdi ama inan canım, snki başkasının düğününe gidicem... yok böyle bir rahatlıkkkk
hoşbulduk canım.... düğün üstü fena hasta oldum yaa nezle grip öksürükhiç kendimde değilim...
hazırlıklar bitti, bana göre eksik bişey kalmadı ama mutlaka kullandıkça eksikler çıkacaktır :)
eksik bitmeeezzzzz :)
ben şirkete rapor getirisem tazminatla birlikte kapı dışarı koyarlar beni...
senin adına çok sevindim, düğün üstü iyice dinlenirsin canım...
hoşbuşduk kuzuuummm, davetiyeleri başladın mı dağıtmaya... ben dün ilk davetiyemi verdimdavetiyemi arkadaşa verdim tam o sırada fırtına koptu... hahahah :))
evet bu gelinlikçiyi bi arıyım ben... bacım diyim ne yaptın unuttun mu? düğünde gelinlik niyetini seni giyerim bak heeeediyim
Allah nazarlardan korusun hepimizi, benim de 12 yıllık ilişkim... ve aynen dediğin gibi artık semtte herkes tanıyo bizi :)
4 ay öncesine kadar bana da son 15 gün heyecanlı gelirdi ama inan canım, snki başkasının düğününe gidicem... yok böyle bir rahatlıkkkk
günaydın kızlar nasılsınız? dün gelemedim neler yapıyorsunuz neler konuştunuz bakalımmm
Şuan ki ruh halimle ben nişanı atmak istiyorum bu insan beni mutlu etmiyor ve mutlu etmek için çabada sarfetmiyor ve benim mutsuzluğumu görmüyor farkında bile değil benim ne kadar incindiğimin ben hiç iyi değilim...
günaydın kızlar nasılsınız? dün gelemedim neler yapıyorsunuz neler konuştunuz bakalımmm
beypazarında işe girdi zaten tanıştığımızdandır sadece bi telefonda görüşme imkanımız var ayrı illerdeyiz ki hiç bir zaman ben heyecanla uzun uzun onunla telefonda konuştuğumu hatırlamıyorum gündüz yoğunluktan 2 kelimeden öteye gitmezken akşamda hep uyuyakalırdı şimdi beypazarına geldi daha yakın diye sevinirken 2 haftadır ben onunla toplamda 20 dk bile konuşmadım aramıyor incindiğimi belirtiyorum herşeyi açıkça söylüyorujm tek dediği herşey daha güzel olacak aşkım sanki ağzıma bal çalıyor hep duyduğum fix cümle dün sabah 8 de sadece 2 kelime konuştuk sözüm ona teftişe gideceklerdi bende onu anlayışla karşıladım akşama kadar hiç aramadı rahatsız etmemek için bende aradım akşam 6 de 2 kelime konuştk teftişe gelmemişler neden aramadın dedim işler yoğundu dedi eywallah saat 8 de tek mesaj sahadayım dedi kırgındım cevap vermedim saat 10 da bu defa toplantıdayım aşkım diye bir mesaj ama akşam akşam boğazıma kadar doldum bir mesaj yazdım saat 11 de bu mudur yani dedim mesaj iletilmedi hadi şebeke yok dedim mesaj 00:23 te iletildi arar yada mesaj yollar dedim ses yok ben artık canına birşey oldu sandm sabah 7 de aradım sağlığın yerinde değilmi dedim evet iyiyim dedi telefonu kapattım çünkü çok fena doluydum öyle rahat bir halde bi mesaj günaydın canım dün çok geç dağıldık zaten fırtınadan şebekede yoktu seni ihmal ettiğimin farkındayım telafi edecem dedi sabah 7:20 de ve hala ne bir mesaj ne bi arama dalga mı geçiyor benle beni anca mutsuz ediyor hiç iyi değilim
Aslında şöyle bir sorun var hayalimdeki gelinlikk tedavülden kalkmışşe şimdi illa hayalim böyle bişey diyipp, modası geçmiş bir gelinlik giyip komik olacağımaa çağa ayak uyduran ama yinee istediğime yakın bişeyt bana daha mantıklı geldi.
Sağolun kızlarrrr
Sorun o ya ben hiç bişey hissetmedim bu ara hislerimi kaybettiğimi düşünüyorum, şurda 2 ayım kalmış ne heycan ne bişeyyy, gelinlik giyiyorum bişey hissetmiyorum, belki tamamen bitince olucak o duygu.
Düğün ayında belki heycan başlıycakk, şuan durağanım
hazırlıklar bitti.
beypazarında işe girdi zaten tanıştığımızdandır sadece bi telefonda görüşme imkanımız var ayrı illerdeyiz ki hiç bir zaman ben heyecanla uzun uzun onunla telefonda konuştuğumu hatırlamıyorum gündüz yoğunluktan 2 kelimeden öteye gitmezken akşamda hep uyuyakalırdı şimdi beypazarına geldi daha yakın diye sevinirken 2 haftadır ben onunla toplamda 20 dk bile konuşmadım aramıyor incindiğimi belirtiyorum herşeyi açıkça söylüyorujm tek dediği herşey daha güzel olacak aşkım sanki ağzıma bal çalıyor hep duyduğum fix cümle dün sabah 8 de sadece 2 kelime konuştuk sözüm ona teftişe gideceklerdi bende onu anlayışla karşıladım akşama kadar hiç aramadı rahatsız etmemek için bende aradım akşam 6 de 2 kelime konuştk teftişe gelmemişler neden aramadın dedim işler yoğundu dedi eywallah saat 8 de tek mesaj sahadayım dedi kırgındım cevap vermedim saat 10 da bu defa toplantıdayım aşkım diye bir mesaj ama akşam akşam boğazıma kadar doldum bir mesaj yazdım saat 11 de bu mudur yani dedim mesaj iletilmedi hadi şebeke yok dedim mesaj 00:23 te iletildi arar yada mesaj yollar dedim ses yok ben artık canına birşey oldu sandm sabah 7 de aradım sağlığın yerinde değilmi dedim evet iyiyim dedi telefonu kapattım çünkü çok fena doluydum öyle rahat bir halde bi mesaj günaydın canım dün çok geç dağıldık zaten fırtınadan şebekede yoktu seni ihmal ettiğimin farkındayım telafi edecem dedi sabah 7:20 de ve hala ne bir mesaj ne bi arama dalga mı geçiyor benle beni anca mutsuz ediyor hiç iyi değilim
Amin tatlımnazar değmesin hiçbirimize... Gelinlikçini ara konuş tatlım bencede zaman kaybetmeden...
Eksikleri evimizie yerleşinde görücez tatlım..o eksiklerde naza boncuğumuz olsun..herşey tam olmasın değilmi ama
Hoşgeldin tatlım...ohoooo herşeyi konuştuk yaa....havlu, nevresim takımları, izin meselesi falan felan bir sürü şey,,,en çok gelinlik tabii konumuznasılsın tatlım sen bakalım?
hoşgeldin canım nerelerdesin sen biz baya kaynattık vallaa
bal bocegi hayırlı olsun canım. içine sinen bir gelinlik olduğu bellihepimizin hayalindeki gelinlik kalktı galiba tedavülden
demekki düğüne saklıyorsun heyecanını
geçmiş olsun canım dikkat et kendine düğün üstü iyi bak kendine. düğünde başlayacak senin heyecanın da demekki
günaydın canım hoşgeldin, gene bol bol konuştuk valla izinlerden, çeyizlerden,her telden
canım ne diyebilirim bilmiyorum ama gerçekten kafaya takılmayacak bişi değil yani çok üzüldüm(
hadi yaaa kaçırdım muhabbetiben iyiyim çok şükür nisan ayını bitirmeye çalışıyorum mayıs ve haziran dolu dolu geçer çünkü çok iş var daha
hoşbulduk canımmm dün işim vardı aslında sayfa açıktı ama ne okuyabildim ne yazabildim naber nasılsın canım?
tatlım seni çok iyi anlıyorum,aynı seyleri bende yasıyorum üzülmeerkekler bizim gibi düşünemiyo bazı seyleri biz sevgiliyken uyuyakalırdım nasıl kızardı saat 2-3 hatta 4e kadar yazarı şiirlermi dersin,özlem dolu mesajlarmı dersin,ama nişanlanınca değişti işe girdi tamam yoruluyo ama basta beni aliştirdı ayda 5000 mesaj anca dayanıyrdu bıze şimdi günde 4-5 mesaj uyanınca günaydın saliham öğlen arasında arıyo işten cıkınca arıyo ama bana yetmiyo,siiznde aynı durum belli ki biz pazartesiden beri ev bakmaya gidicez 2 gün mesaiye kaldı gidemedik akşam gelince de yazmadı hiç,dünde turnuva maçı varmış ben gelmiycektim zaten dedim ama kızgınım evımızı tutamadık daha bu rahatlıgı yuzunden,aslında yapılabılecek tek taktık var sende hıc arayıp sorma sonra düzeliyolar çok denedim bunu şimdi ben dayanamıyorum yazıyorum o ayrı tabi ...
hoşbulduk canım kaçırdım sohbeti neyse bugün kaynatırım bende sizlerleçeyizzler ne alemde?
benim bi listem var annem görünce gözleri fırladı yuvasından kadının dedim dur hepsini yapmıycan ben bi evin eksiklerini yazdım evlendikten sonra zamanla olacak hepsi
iyim allaha şükür canım eksiklerim çıktı yine yaaaonları taktım kafaya şimcikk ben ayrılamıyorum yaa çok alıştım
tatlım eskiden bu deikleri ben yapardım gece 3 4 e kadar uyumazdım msj atardım cvp gelmedi anlıyodumki uyumuşşama şimdi tam tersi olduuu şimdi o uyumuyo hafta sonlarında msj atıyo arıyoo ama ben uyuyorum bu seferdee ancak arayınca uyanıyorum diyorum çok uykum varr garibimde napsın tamam aşkım diyip kapatıyoo ve ben uykuya devam
canım bende eksiklerime şöyle bir baktım
tahminen 1200-1400 tl arasında eksiklerim kalmış. onu da hallederim inş
onlarda bunlar;
Şarjlı el süpürgesi
Dantelli mutfak takımı
Dantelli Pike Takımı yada yatak örtüsü
Çatal- Bıçak-Kaşık Takımı
Peçeteli masa örtüsü takımı (Runnerli)
Klozet Takımı
Ütü Masası
Çamaşır Kurutmalığı
bir iki tane nevresim tk.
Mutfak Önlüğü
Çeşitli mutfak eşyaları (kepçe-nihale gibi)
canım benim sen boşuna üzülüyorsun bu aralar bence. hepimiz son zamanlarda öyleyiz. ben akşam genelde 9 da gidiyorum eve yorgunum o da yorgun 10-15 dakika konuşup yatıyoruz. yoğunluktan bazen mesaj atamadığım bile oluyor onun da oluyor. aralarda kısa konuşmalar güzel oluyor tabi. ama iş yerinde falan öyle saatlerde konuşamayız ki
onlarda telaşlı bizim gibi, genelde ağırlıklı olarak erkeklerde oluo yük bakma sen sonuçta onların eşi olacağız hayatları değişecek. biz nasıl adapte olmaya çalışıyoruz onlarda öyle. karşılıklı olarak anlayış gerek bu dönemde. öle herşeye kızmamak alınmamak lazım. konuşmak istemedi mi tamam belki yorgundur içinden gelmiyordur iyi iyi kapat telefonu. sonra düzelir. yada o surat astı diye sen asma. herşeyi üzerine alma sana tepkidir diye. telefonla aradığında bir şeyler yolunda gitmese de sen sevdiğin insan olduğu için ilk "alo "nu olumlu de. bir zaman sonra düzelir. o da sana olumlu yaklaşmaya başlar, sorunları büyütmez. sıkma canını. bu dediklerimin aynısını şahsen kendim tarafından uygulanıp olumlu sonuçlanmıştır.
tatlım sıkma canını bizde aynı durumdayız benim nişanlımda nerdeyse gün içinde konuşmuyoruzz akşamları ancak ya msj atabiliyoruz yada çok fazla konuşamıyoruz nişanlım çok erken kalkıyor uysun die tutmuyorum evlenince zaten benim yanımda olacak ben o yüzden çok sıkmamaya çalışıyorum. canım merak etme düzelir herşey yoluna girer
canım ben dayanıyorum ben aramıyorum ben mesajda yazmıyorum lanet gelmesin her defasında tavırda yapıyorum adamıda benzdirdim belki o yüsden ciddiytemi almıyor ama çok canım yanıyor kimseyle paylaşamıyorum ailemden ona karşı önyargıları olmasın diye ççok canım yanıyor ben çok birşey beklemiyorum inanın azıcık ilgi alaka yada beni anlasın ama bak benim canım nasıl yanıyor gözümde yaş dinmiyor o bunun farkında değil hiçbir zamanda olmadı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum beni ne kadar üzdüğünü anlasın istiyorum ama artık şikayetle bunu anlatamayacağımı anladım ne yaapıcam ben ben bu durumdan bıktım 1 yıla yaşlaşıyoruz ben çok doldum tahammülüm yok yüzünü bile görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?