2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Benide tek düşündüren o Canim hayallerimdeki gelinlik bumu ?
Bı karar versem zaten sorun kalmıyor

Hayırlısı olsun canım..

Çok güzel tatlım...bugün devam o zaman Nişanlınıda tebrik ediyorum...genelde sadece kadınlar kafaya takat kilo meselesini bravo valla

Evet bugün devam edeceğiz
Nişanlım saolsun geliyor benimle tek sıkılmıyorum
Hemde güzel geçiyor muhabet sohbet derken zaman cabuk geçiyor
Spordaki kadınlar eşim zannetmiş bi kadın diyo diğerine bak ne güzel kocasıyla geliyor kesin yeni evli biizmkilerde evde yatsı diyolar çok güldüm
Döndüm nişanlım dedim
Biz sizi evli sandık filan ordakilerlede arkadaş olduk ayy bi sürü soru soruyo teyzeler

Hoşgeldin tatlım nasılsın? Heyecan dorukta artık seninde...naptın bittimi hazırlıklar...gelinlik için bence bekleme daha fazlda git görüş sıkıştır biraz..son ana bırakma tatlım...bir sürprizle karşılaşma bence derim...
Ne yazıkki özel sektörde öyle canım...ben düğün öncesinde rapor alıcam valla bir şekilde..

Benide tek düşündüren o Canim hayallerimdeki gelinlik bumu ?
Bı karar versem zaten sorun kalmıyor

Aslında şöyle bir sorun var hayalimdeki gelinlikk tedavülden kalkmışş e şimdi illa hayalim böyle bişey diyipp, modası geçmiş bir gelinlik giyip komik olacağımaa çağa ayak uyduran ama yinee istediğime yakın bişeyt bana daha mantıklı geldi.

canım hoşgeldin benimde 16 gün kaldı nedense anlamadım bende bugün çok rahatım aslında 2 hafta kaldı ve alacaklarım bitmedi daha benimde gelinliğim için geçen hafta gittim kuyruk kısmını beğenmedim allahtan daha varda dedim uzun olacaktu bi baktımkii kuyruk denilen bişi yok resmen top gibi yapmışşşş aradım kavga ettim dedim ben böyle istemedim die ek yapacaklarr ara konuşş üzerine düşş muhakkakk sıkıştır canım ihmal etme sakınn
geçer canım havalardandırr merak etme içini ferah tut

tatlım hangisi içine sindiyse onu alll sonuçta bir dafee giyilecekkk o gün senin için çok özel bir günnn

Hahahah biz nişanlımla 9 yıldır birlkteyiz...artık konyada cafe. çay bahçelerindeki tüm çalışanlar bizi biliyor...kış boyunca gitmediğimiz bir yer vardı geçen gün oraya gidelim dedik...adam demesinmi uzun zamandır yoksunuz..evlendi bunlar herhalde gelmiyorlar artık demiş...arkasından da utanarak evlendiniz değilmi artık dedi
Nişanlım: Yok daha evlenmedik..hazırlıklar yapılıyor 9 eylülde dedi.
Adam: Artık evlenin ya nazar değecek diye korkuyorum valla size dedi.

yanımızda arkadaşlar vardı şaştılar kaldılar..ünlü olmuşuz

son 15 gün ayyy çok heyecanlı canım biz genesi düşük gelinler habire konuşuoz valla
Allah rast getirsin tüm telaşlarını, evlende artık yavaştan bizde sıraya girelim, daha çok var ama olsun

Evt tatlım hem sık hem hayalimiz olsun istiyoruz hayırlı olsun gelinliğin mutlulukla giy Canim
Ama gelinlikle ilgili tek bı gercek var gelinlik giymek harika bir his

9 yıl maşallah canım adamın öyle tepki vermesi çok normal
Nasıl dayandın vallahi 9 yılllll

Hayırlısı olsun canım..

:

tatlım hangisi içine sindiyse onu alll sonuçta bir dafee giyilecekkk o gün senin için çok özel bir günnn

Evt tatlım hem sık hem hayalimiz olsun istiyoruz hayırlı olsun gelinliğin mutlulukla giy Canim
Ama gelinlikle ilgili tek bı gercek var gelinlik giymek harika bir his

Sağolun kızlarrrr

Sorun o ya ben hiç bişey hissetmedim bu ara hislerimi kaybettiğimi düşünüyorum, şurda 2 ayım kalmış ne heycan ne bişeyyy, gelinlik giyiyorum bişey hissetmiyorum, belki tamamen bitince olucak o duygu.
Düğün ayında belki heycan başlıycakk, şuan durağanım

benimde aynı öyle canım elinle açıyosun ve kapağı şeffaf ondan dolayı istemiyorum ben aslında

Bended metal çöp kovası aldım tatlım...daha şık göründü bana

benim tak mavii acaba metal çöp kovası komik olmasınn

9 yıl maşallah canım adamın öyle tepki vermesi çok normal
Nasıl dayandın vallahi 9 yılllll

Valla bilmiyorum yaa nasıl geçti anlayamadım...zaten 4 yıl ayrı kaldık üniversiteden dolayı sonra ben geldim nişanlım istenabula gitti hep ayrı geçirdik belki 2-3 yıl beraber aynı ilde kaldık...çok zor günlerdi...çok ağladığım zamanlar oldu...Allah kimseyi ayrı bırakmasın sevdiğinden...Özlem bizi birbirimize daha çok bağladı, kilitledi sanırım

benimde aynı öyle canım elinle açıyosun ve kapağı şeffaf ondan dolayı istemiyorum ben aslında

Ayy banyo yazımıomuş ben orasını okumamışım...Ben mutfağa metal çöp kovası aldım...Banyomdaki kavhe krem renginde içinde uçuk pembe güller olan tatlı birşey çöp kovam

ya bende son 2 ayda başladı heyacan yoksa ondan öncesinde gayet rahattımm başlar heyecan bikaç haftaya tatlımmm

günaydın canım hayırdır inş bi sorun yoktur :44::44:

Şuan ki ruh halimle ben nişanı atmak istiyorum bu insan beni mutlu etmiyor ve mutlu etmek için çabada sarfetmiyor ve benim mutsuzluğumu görmüyor farkında bile değil benim ne kadar incindiğimin ben hiç iyi değilim...

Ne oldu tatlım? sorun ne? Neden incindin sen? Bir ara bende yüzük attım..ilgisizdi sanki, anlamıyordu beni sanki böyle düşünüyordum sonra yüzüğü tutuşturdum eline...çok büyük bir kavga ettik..aslında onunda ne kadar bunalmış olacağınız benimle aynı duyguları onunda hissedeciğini hiç düşünmemişim...o benden dahada kötü durumdaymışşş...çok utandım o an

allah bozmasın tatlım

Komik durmaz bende benim evim siyah beyaz
Banyomda öyle banyo Takımım siyah
Metal çöp kovası hoş durur

Ayy banyo yazımıomuş ben orasını okumamışım...Ben mutfağa metal çöp kovası aldım...Banyomdaki kavhe krem renginde içinde uçuk pembe güller olan tatlı birşey çöp kovam
Mutfağa ben kapağına sabit yaptırcam dolabın kapağını açında geliyor ya çöp kovası onlardan

Canım problemi daha net anlatsan
bizde yardımcı olalaım
Belkide düğün stresinden böyle düşünüyorsun

hoşbulduk canım.... düğün üstü fena hasta oldum yaa nezle grip öksürük hiç kendimde değilim...
hazırlıklar bitti, bana göre eksik bişey kalmadı ama mutlaka kullandıkça eksikler çıkacaktır :)
eksik bitmeeezzzzz :)
ben şirkete rapor getirisem tazminatla birlikte kapı dışarı koyarlar beni...

senin adına çok sevindim, düğün üstü iyice dinlenirsin canım...

hoşbuşduk kuzuuummm, davetiyeleri başladın mı dağıtmaya... ben dün ilk davetiyemi verdim davetiyemi arkadaşa verdim tam o sırada fırtına koptu... hahahah :))

evet bu gelinlikçiyi bi arıyım ben... bacım diyim ne yaptın unuttun mu? düğünde gelinlik niyetini seni giyerim bak heeee diyim

Allah nazarlardan korusun hepimizi, benim de 12 yıllık ilişkim... ve aynen dediğin gibi artık semtte herkes tanıyo bizi :)

son 15 gün ayyy çok heyecanlı canım biz genesi düşük gelinler habire konuşuoz valla
Allah rast getirsin tüm telaşlarını, evlende artık yavaştan bizde sıraya girelim, daha çok var ama olsun
amin canım , hepimizinkini inşallaahhh...
4 ay öncesine kadar bana da son 15 gün heyecanlı gelirdi ama inan canım, snki başkasının düğününe gidicem... yok böyle bir rahatlıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…