- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.661
ben öyle yapacammmmbanyo setimin çöp kovasının kapagını beğenmedim bende öyle düşündüm dün baktım metal çöp kovası alacam bende tatlım en iyisi
Gelinliklerden bahzetmişsiniz bu arada ben 38 bedenim her giydiğim gelinlik oluyo ama ben çok kararsız kalmıştım.
Kararsız kaldığım noktada şu hayalimdeki kafamdaki gelinlikmi yoksa beğendiğim mi olsun diye. Misal hep taşlı abartılı vee çok kabarık gelinlik hayalimdi. Ama bi balık etek gelinlik giydimmmm bayıldımmmm, kendimi bi tek ona yakıştırdım.
Sonra bu tarz gelinlik çok modalık pekte giyen olmuyo diye. Yine kabarık ama düşük bell vee tül etekk diktiriyorumm.
Gelinliklerden bahzetmişsiniz bu arada ben 38 bedenim her giydiğim gelinlik oluyo ama ben çok kararsız kalmıştım.
Kararsız kaldığım noktada şu hayalimdeki kafamdaki gelinlikmi yoksa beğendiğim mi olsun diye. Misal hep taşlı abartılı vee çok kabarık gelinlik hayalimdi. Ama bi balık etek gelinlik giydimmmm bayıldımmmm, kendimi bi tek ona yakıştırdım.
Sonra bu tarz gelinlik çok modalık pekte giyen olmuyo diye. Yine kabarık ama düşük bell vee tül etekk diktiriyorumm.
Çok güzel tatlım...bugün devam o zamanNişanlınıda tebrik ediyorum...genelde sadece kadınlar kafaya takat kilo meselesini bravo valla
:109: canlarımmmmm günaydınlar....
konuşmayalı nasılsınız, herkes iyi mutlu ve huzurlu değil miii
geçmişi okuya okuya anca 1 saatte geldimm...
maşallaaah ayoll
kızlar son 15 günüm... karmaşık duygular içindeyim
geçmişi okurken aklımda kalanlar:
nevresim yorgan muhabbetiniz vardı,
2 yorganım 1 uyku setim 5 nevresim takımım 3 tane de pike takımım var.
evimde misafir ağarlayamıcam çünkü hiçbir koltuğum açılmıyor yatak olmuyor... zaten minnacık ev... gelmesinler
izin günleri hakkında, maalesef özel sektördeym kına günü bile çalışıcam öğlene kadar
1 hafta iznim olacak 14 mayıs iş başı
ve ve ve son olarak... kaldı 15 günüm benim gelinlikten haber yok , sadece kalıp için 1 kere gittim gidiş o gidiş....
ya nasıl bi mantık bu, son ana neden bırakıyosun kardeşim... belki beğenmeyeceğim bi taraf olucak belki dediğim gibi dikmemiş olacaksın....
son dakika bana panik yaptıracaksın
havadan galiba çok kötümserim bugüüüünnnnnn
Benide tek düşündüren o Canim hayallerimdeki gelinlik bumu ?
Bı karar versem zaten sorun kalmıyor
maşallaaah ayoll
evimde misafir ağarlayamıcam çünkü hiçbir koltuğum açılmıyor yatak olmuyor... zaten minnacık ev... gelmesinler
izin günleri hakkında, maalesef özel sektördeym kına günü bile çalışıcam öğlene kadar
ve ve ve son olarak... kaldı 15 günüm benim gelinlikten haber yok , sadece kalıp için 1 kere gittim gidiş o gidiş....
ya nasıl bi mantık bu, son ana neden bırakıyosun kardeşim... belki beğenmeyeceğim bi taraf olucak belki dediğim gibi dikmemiş olacaksın....
Hayırlısı olsun canım..
Evet bugün devam edeceğiz
Nişanlım saolsun geliyor benimle tek sıkılmıyorum
Hemde güzel geçiyor muhabet sohbet derken zaman cabuk geçiyor
Spordaki kadınlar eşim zannetmiş bi kadın diyo diğerine bak ne güzel kocasıyla geliyor kesin yeni evli biizmkilerde evde yatsı diyolar çok güldüm
Döndüm nişanlım dedim
Biz sizi evli sandık filan ordakilerlede arkadaş olduk ayy bi sürü soru soruyo teyzeler
maşallaaah ayoll
Aslında şöyle bir sorun var hayalimdeki gelinlikk tedavülden kalkmışşe şimdi illa hayalim böyle bişey diyipp, modası geçmiş bir gelinlik giyip komik olacağımaa çağa ayak uyduran ama yinee istediğime yakın bişeyt bana daha mantıklı geldi.
Hahahah biz nişanlımla 9 yıldır birlkteyiz...artık konyada cafe. çay bahçelerindeki tüm çalışanlar bizi biliyor...kış boyunca gitmediğimiz bir yer vardı geçen gün oraya gidelim dedik...adam demesinmi uzun zamandır yoksunuz..evlendi bunlar herhalde gelmiyorlar artık demiş...arkasından da utanarak evlendiniz değilmi artık dedi
Nişanlım: Yok daha evlenmedik..hazırlıklar yapılıyor 9 eylülde dedi.
Adam: Artık evlenin ya nazar değecek diye korkuyorum valla size dedi.
yanımızda arkadaşlar vardı şaştılar kaldılar..ünlü olmuşuz
Hayırlısı olsun canım..
:
tatlım hangisi içine sindiyse onu alll sonuçta bir dafee giyilecekkk o gün senin için çok özel bir günnn
Evt tatlım hem sık hem hayalimiz olsun istiyoruz hayırlı olsun gelinliğin mutlulukla giy Canim
Ama gelinlikle ilgili tek bı gercek var gelinlik giymek harika bir his
Çok güzel tatlım...bugün devam o zamanNişanlınıda tebrik ediyorum...genelde sadece kadınlar kafaya takat kilo meselesini bravo valla
Bencede öğle sonu konuşalım tekrar
açılıyorum kızlar yavaş yavaşş konuştukcaa basıyo bi heyacan sinkii
Her türü dene tatlım hiç belli olmuyor nasıl duracağı :44:
Ya çok sevinirim ama burda değilde benim açtığım bi konu var 2012 gelinleri zayıflama hazırlıkları diye orda konuşalım mı canım
Cık sevinirim bilgilewrini benimle paylaşırsan
Göz kalabalığı istemiyorum canım dolabın içine koyacağım
Toplu dursun
22 yaşındayım canım
Benim takımım çok güzel çöp kovasınıda çok beğeniyorum
ama kapağını elinle açıyosun ya o durumdan hoşlanmadım pek
Bended metal çöp kovası aldım tatlım...daha şık göründü bana
Hayırlısı olsun canım..
Evet bugün devam edeceğiz
Nişanlım saolsun geliyor benimle tek sıkılmıyorum
Hemde güzel geçiyor muhabet sohbet derken zaman cabuk geçiyor
Spordaki kadınlar eşim zannetmiş bi kadın diyo diğerine bak ne güzel kocasıyla geliyor kesin yeni evli biizmkilerde evde yatsı diyolar çok güldüm
Döndüm nişanlım dedim
Biz sizi evli sandık filan ordakilerlede arkadaş olduk ayy bi sürü soru soruyo teyzeler
9 yıl maşallah canım adamın öyle tepki vermesi çok normal
Nasıl dayandın vallahi 9 yılllll
benimde aynı öyle canım elinle açıyosun ve kapağı şeffaf ondan dolayı istemiyorum ben aslında
benim tak maviiacaba metal çöp kovası komik olmasınn
Sağolun kızlarrrr
Sorun o ya ben hiç bişey hissetmedim bu ara hislerimi kaybettiğimi düşünüyorum, şurda 2 ayım kalmış ne heycan ne bişeyyy, gelinlik giyiyorum bişey hissetmiyorum, belki tamamen bitince olucak o duygu.
Düğün ayında belki heycan başlıycakk, şuan durağanım
Ayy banyo yazımıomuş ben orasını okumamışım...Ben mutfağa metal çöp kovası aldım...Banyomdaki kavhe krem renginde içinde uçuk pembe güller olan tatlı birşey çöp kovam
günaydın canım hayırdır inş bi sorun yoktur :44::44:
Şuan ki ruh halimle ben nişanı atmak istiyorum bu insan beni mutlu etmiyor ve mutlu etmek için çabada sarfetmiyor ve benim mutsuzluğumu görmüyor farkında bile değil benim ne kadar incindiğimin ben hiç iyi değilim...
Valla bilmiyorum yaa nasıl geçti anlayamadım...zaten 4 yıl ayrı kaldık üniversiteden dolayı sonra ben geldim nişanlım istenabula gitti hep ayrı geçirdik belki 2-3 yıl beraber aynı ilde kaldık...çok zor günlerdi...çok ağladığım zamanlar oldu...Allah kimseyi ayrı bırakmasın sevdiğinden...Özlem bizi birbirimize daha çok bağladı, kilitledi sanırım
benimde aynı öyle canım elinle açıyosun ve kapağı şeffaf ondan dolayı istemiyorum ben aslında
benim tak maviiacaba metal çöp kovası komik olmasınn
Mutfağa ben kapağına sabit yaptırcam dolabın kapağını açında geliyor ya çöp kovası onlardanAyy banyo yazımıomuş ben orasını okumamışım...Ben mutfağa metal çöp kovası aldım...Banyomdaki kavhe krem renginde içinde uçuk pembe güller olan tatlı birşey çöp kovam
Canım problemi daha net anlatsanŞuan ki ruh halimle ben nişanı atmak istiyorum bu insan beni mutlu etmiyor ve mutlu etmek için çabada sarfetmiyor ve benim mutsuzluğumu görmüyor farkında bile değil benim ne kadar incindiğimin ben hiç iyi değilim...
Hoşgeldin tatlım nasılsın? Heyecan dorukta artık seninde...naptın bittimi hazırlıklar...gelinlik için bence bekleme daha fazlda git görüş sıkıştır biraz..son ana bırakma tatlım...bir sürprizle karşılaşma bence derim...
Ne yazıkki özel sektörde öyle canım...ben düğün öncesinde rapor alıcam valla bir şekilde..
canım hoşgeldin benimde 16 gün kaldınedense anlamadım bende bugün çok rahatım aslında 2 hafta kaldı ve alacaklarım bitmedi daha benimde gelinliğim için geçen hafta gittim kuyruk kısmını beğenmedim allahtan daha varda dedim uzun olacaktu bi baktımkii kuyruk denilen bişi yok resmen top gibi yapmışşşş aradım kavga ettim dedim ben böyle istemedim die ek yapacaklarr ara konuşş üzerine düşş muhakkakk sıkıştır canım ihmal etme sakınn
geçer canım havalardandırr merak etme içini ferah tut
Hahahah biz nişanlımla 9 yıldır birlkteyiz...artık konyada cafe. çay bahçelerindeki tüm çalışanlar bizi biliyor...kış boyunca gitmediğimiz bir yer vardı geçen gün oraya gidelim dedik...adam demesinmi uzun zamandır yoksunuz..evlendi bunlar herhalde gelmiyorlar artık demiş...arkasından da utanarak evlendiniz değilmi artık dedi
Nişanlım: Yok daha evlenmedik..hazırlıklar yapılıyor 9 eylülde dedi.
Adam: Artık evlenin ya nazar değecek diye korkuyorum valla size dedi.
yanımızda arkadaşlar vardı şaştılar kaldılar..ünlü olmuşuz
amin canım , hepimizinkini inşallaahhh...son 15 günayyy çok heyecanlı canım biz genesi düşük gelinler habire konuşuoz valla
Allah rast getirsin tüm telaşlarını, evlende artık yavaştan bizde sıraya girelim, daha çok var ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?