- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.701
canım niye takıyon kafaya eksik hiç bitmezkiiiii
benimde bir kaç mutfak eşyası (makarna süzgeci çekmece içi kaşıklık vs.)
1 adet daha yorgan
yastık kılıfları alındı içi boncuk silikonla doldurulacak
kirli sepeti
yatak odası halı tül ve perdesi kaldı
aslında almak istediğim başka şeylerde var da (kıyma makinesi vs) artık evlendikten sonra şuan acil değil
gunaydın kızçeler :)))) nasılsınız hersey yolundadır umarım. benım bugun nesem yerınde gecenlerde olanları hatırlarsınız kaynanamlarla o zmndan berı nısanlıma mesafelı dawranıyodum. oda tam aksıne ıcıme dusucektı bı ılgı bı ılgı ama sebebı hatasının farkında olmasıydı. bn yınede agırdan aldım hep. aslında normal sartlar altında böle dawranması hatasını kabul ettıgı analamına gelırdı eskıden ama bu sefer cok pıs ınat ettım ve en sonunda dun gece agzıylada ozur dıledı :)))) heheheheh azmın zaferı......
canım ben dayanıyorum ben aramıyorum ben mesajda yazmıyorum lanet gelmesin her defasında tavırda yapıyorum adamıda benzdirdim belki o yüsden ciddiytemi almıyor ama çok canım yanıyor kimseyle paylaşamıyorum ailemden ona karşı önyargıları olmasın diye ççok canım yanıyor ben çok birşey beklemiyorum inanın azıcık ilgi alaka yada beni anlasın ama bak benim canım nasıl yanıyor gözümde yaş dinmiyor o bunun farkında değil hiçbir zamanda olmadı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum beni ne kadar üzdüğünü anlasın istiyorum ama artık şikayetle bunu anlatamayacağımı anladım ne yaapıcam ben ben bu durumdan bıktım 1 yıla yaşlaşıyoruz ben çok doldum tahammülüm yok yüzünü bile görmek istemiyorum
gunaydın kızçeler :)))) nasılsınız hersey yolundadır umarım. benım bugun nesem yerınde gecenlerde olanları hatırlarsınız kaynanamlarla o zmndan berı nısanlıma mesafelı dawranıyodum. oda tam aksıne ıcıme dusucektı bı ılgı bı ılgı ama sebebı hatasının farkında olmasıydı. bn yınede agırdan aldım hep. aslında normal sartlar altında böle dawranması hatasını kabul ettıgı analamına gelırdı eskıden ama bu sefer cok pıs ınat ettım ve en sonunda dun gece agzıylada ozur dıledı :)))) heheheheh azmın zaferı......
Oooo tatlım sen çok fena dolmuşun..çok sinirlisin şu anda..bence biraz sakinleşmen gerekiyor...çok sinirli olduğun için şu anda sorunlarda gözünde daha çok büyür..nişanlınla görüştüğünüzde durumunu anlat eminim sana o da durumunu anlatacaktır..orta bir yol bulursunuz birlikte...öfke ile kalkma tatlım bence
Süper çiğdem...o günlerde ne kadar karamsardın bak herşey nasıl yoluna girdi...biraz sorunlar büyükken geri durcaksın..çok fazla içinde olmayacaksın büyütmeyeceksin herşey daha güzel yoluna giriyor...aferin nişanlına o da hatasını anlamış..bir daha tekrarlanmaz inş böle şeyler...hiç üzülmezsin inş bir daha tatlım
canım ben dayanıyorum ben aramıyorum ben mesajda yazmıyorum lanet gelmesin her defasında tavırda yapıyorum adamıda benzdirdim belki o yüsden ciddiytemi almıyor ama çok canım yanıyor kimseyle paylaşamıyorum ailemden ona karşı önyargıları olmasın diye ççok canım yanıyor ben çok birşey beklemiyorum inanın azıcık ilgi alaka yada beni anlasın ama bak benim canım nasıl yanıyor gözümde yaş dinmiyor o bunun farkında değil hiçbir zamanda olmadı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum beni ne kadar üzdüğünü anlasın istiyorum ama artık şikayetle bunu anlatamayacağımı anladım ne yaapıcam ben ben bu durumdan bıktım 1 yıla yaşlaşıyoruz ben çok doldum tahammülüm yok yüzünü bile görmek istemiyorum
çok sevindim canım
aynen katılıyorum :128::128::128: kalplerasi senin önce sakinleşip sonra nişanlınla bir güzel konuşman gerek
tatlım uzme kendını emınım suan bunları kırgınlıkla soyluyorsun. belkı oda dugun stresıne gırmıstır ama erkekler bızım gıbı degıl kı bellı etmemek ıcın ellerınden gelenı yaparlar. erkeklıklerıne toz kondurmucaklar ya umursamaz gıbı gorunmeye calısırlar. sen de oda yenı bı hayatı kabullenmeye calısıyorsunuz. sen bı bayan olarak evımın gereklerını yerıne getırebılıcem mı dıye dusunurken oda bı erkek olarak evımı ıdare etmeyı becerebılıcem mı dıye dusunuyordur. hem bız kadınlar gucluyuz ama erkekler öle degıl cok bocalıyodur sımdı. bır de olay nedır bılmıyorum ama aılesı tarafından falan da hazırlıklar la ılgılı sıkıntısı varsa sana yansıtmadıgı daha cok bunalıyordur emınım. senı eskısı gıbı arayıp sormuyorsa bence sende bır sure o aramadan arama yazmadan yazma belkı oda o zmn kırıldıgının gercekten farkına varabılır. zor bır durum ınsanın ıcını cok acıtıyodur emınım zamanında hepımız bu tarz seyler yasadık bnde yasadım ama yoluna gırer tatlım uzme sen tatlı canını
canım burda bize şu mesajda anlattığın gibi anlatsan onada şikayet etmeden sitem etmeden hissettiklerini anlatsan buna çözüm bulalım ben böyle üzülmek senide üzmek istemiyorum desen?... ama kesinlikle yüzyüze iken bu konuyu aç ve konuş mesaj ve telefonda yanlış anlaşılmalar uzayıp giden tartışmalar olabiliyor çünkü
hadi gözün aydın canım gerçekten azmin zaferi olmuş iyide olmuş yani burnu sürtmüş belli
kız napcan kıyma makinesini kasaplar iş yapmaz sonra
aynen öle cnm bıde aslında her serde bı hayır vardır derler ya bı yandan da yasanması ıyı oldu sımdı kaynanam bana ay alamayız ay dugun ustu para yok gıbı cumle kuramıcak. ıkıncısıde nısanlım dedı kı ben kımın ne oldugunu cok ııyı gordum bu olayda sıkma sen canını dedı. bu da bana kocaman bır artı olarak gerı donmus oldu.
ben zaten bu ilişkinin başındandır hiç o aramadan aramadım mesaj yazmadan yazmadım ki :) işte o duruma alışkın olduğundan yadırgamaz anlatma dsen milyon defa hassasiyetlerimi anlattım her şekildeben aynı sözleri duymaktanda bıktım o umursamaz tavırlardan ...zaten ailesi birşey yapmıyor herşeyi kendisi yapacakta yapabileceğine dair bi umudumda yok ben bin defa herşeyi söylüyorum ki ya yapıyo ya yapmıyo herşeyle ben ilgileniyorum ben çok yoruldum ben erkek gibiyim
canım benim öyle çok konuşuyorumkizaten hassas dönemlerimdeyim onun etkisini çok yaşıyorum .... ben bozuk plak gibi sürekli aynı şeyleri onunla konuşmaktan sıkıldım ben kavgacı değilim ona hiç ses yükseltmiş değilim çok sabırlıyım hep sakincene anlatıyorum oda fix her defasında haklısın hayatım herşey güzel olacak yaw wallahi artık dalga geçtiğini düşünüyorum benimle :'(
lazım oluyo yaa ne bileyim bu ara tarif topluyorum defterime bazı tariflerde lazımdumansız ızgaralardan istiyorum benim nişanlım ızgarayı çok sever ama iyi bişi olsun istiyorum onada şimdi gücüm yok öncelik bu saydığım eksikler canım bide bak şunlar ilgimi çekti kullanışlı bi şeye benziyo
Eki Görüntüle 394686 Eki Görüntüle 394687
lazım oluyo yaa ne bileyim bu ara tarif topluyorum defterime bazı tariflerde lazımdumansız ızgaralardan istiyorum benim nişanlım ızgarayı çok sever ama iyi bişi olsun istiyorum onada şimdi gücüm yok öncelik bu saydığım eksikler canım bide bak şunlar ilgimi çekti kullanışlı bi şeye benziyo
Eki Görüntüle 394686 Eki Görüntüle 394687
bizde eşya konusunda senin gibi sıkıntı yaşadık ama benimki senden farklı idare edin değil de herşeye kayınvalidemin müdahale etmesi benim yerime seçmeye çalışmaları neyse bende böyle konuşmak istedim yanlış anlaşıldım çok canım sıkıldı ama şimdi bensiz hiç bişi alınmıyo benim artım da bu oldu da işte insanın baştan canı sıkılıyo sonra farkediyo herşeyi
tatlım üzülme bu kadar yaa chenn'in dediği gibi biz karsı tarafı dusunemıyoruz işte,onlarda sıkılıyo evlılık telasında,yanyana geldiğinizde deilgisiz soğukmu sana karsı bence onemlı olan o,bakma sen benım deiklerime benimki yanyanayken çok konusur,üzerime düşer dargınlık yapmaz hep alttan alır,sen de bunu ölçüt al kendine yanındayken nasıl asıl önemli olan o sonuçt aynı evi paylaşıcaz,mesajlarda cok ıyı olsanız yanında soğuk davransa o daha kötü canını yakar tatlım...
ne demıs buyuklerımız yuvayı dısı kus yapar tatlım. bız kadınlar erkeklere bın basarız sen hıc uzme kendını bn nısanlıma bısı yaptırmak ıcın en az 5 defa soyluyorum oda bana dırdırcı dıyo ama napıyım ustelemeden yapmıyo. erkekler öledır herseyı yaparım herseyı dusunurum bn erkegım bılmem de dıye gezerlerde kadın yanında olmasa bısı yapamazlar emın ol. sen bı sekılde yonlendırıceksın. cok atasozu yazmıs gıbı olucam da erkek bastır kadın boyun, boyun nereye ısterse kafa oraya donermıs bunu untma.
ne demıs buyuklerımız yuvayı dısı kus yapar tatlım. bız kadınlar erkeklere bın basarız sen hıc uzme kendını bn nısanlıma bısı yaptırmak ıcın en az 5 defa soyluyorum oda bana dırdırcı dıyo ama napıyım ustelemeden yapmıyo. erkekler öledır herseyı yaparım herseyı dusunurum bn erkegım bılmem de dıye gezerlerde kadın yanında olmasa bısı yapamazlar emın ol. sen bı sekılde yonlendırıceksın. cok atasozu yazmıs gıbı olucam da erkek bastır kadın boyun, boyun nereye ısterse kafa oraya donermıs bunu untma.
çok sağolun sizide bunalttım bakıcam ya bu aralar öyle çok aklıma ayrılık geliyorki kendi düşüncelerimi zaptedemiyorum... bana dua edin lütfen
bende onlardan görmüştüm canım kullanışlı bir şeye benziyor gerçekten, neler yapıyorlar, hergün yeni bir şey çıkıyor, tabi bizde almak istiyoruz
bak geçenlerde bir arkadaşım gösterdi bana
hem mini fırın hemde ekmek kızartma makinesi tefalin çok süper, ihtiyacı olanlara duyurulur
Eki Görüntüle 394700
aslında en guselı konusmak. sonucta ınsanız konusa konusa anlasıcaz ama onlar yanlıs anlama yoluna gıderek herseyı zora sokuyorlar. ama sonunda bıze artısı dondu ya onemlısı o.
çok sağolun sizide bunalttım bakıcam ya bu aralar öyle çok aklıma ayrılık geliyorki kendi düşüncelerimi zaptedemiyorum... bana dua edin lütfen
Yuvayı dişi kuş yapar, kadın boyun erkek baştır. boyun nereye isterse baş oraya dönermiş, çok doğru gerçekten cgdm16 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?