2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

kız napcan kıyma makinesini kasaplar iş yapmaz sonra

Süper çiğdem...o günlerde ne kadar karamsardın bak herşey nasıl yoluna girdi...biraz sorunlar büyükken geri durcaksın..çok fazla içinde olmayacaksın büyütmeyeceksin herşey daha güzel yoluna giriyor...aferin nişanlına o da hatasını anlamış..bir daha tekrarlanmaz inş böle şeyler...hiç üzülmezsin inş bir daha tatlım

tatlım uzme kendını emınım suan bunları kırgınlıkla soyluyorsun. belkı oda dugun stresıne gırmıstır ama erkekler bızım gıbı degıl kı bellı etmemek ıcın ellerınden gelenı yaparlar. erkeklıklerıne toz kondurmucaklar ya umursamaz gıbı gorunmeye calısırlar. sen de oda yenı bı hayatı kabullenmeye calısıyorsunuz. sen bı bayan olarak evımın gereklerını yerıne getırebılıcem mı dıye dusunurken oda bı erkek olarak evımı ıdare etmeyı becerebılıcem mı dıye dusunuyordur. hem bız kadınlar gucluyuz ama erkekler öle degıl cok bocalıyodur sımdı. bır de olay nedır bılmıyorum ama aılesı tarafından falan da hazırlıklar la ılgılı sıkıntısı varsa sana yansıtmadıgı daha cok bunalıyordur emınım. senı eskısı gıbı arayıp sormuyorsa bence sende bır sure o aramadan arama yazmadan yazma belkı oda o zmn kırıldıgının gercekten farkına varabılır. zor bır durum ınsanın ıcını cok acıtıyodur emınım zamanında hepımız bu tarz seyler yasadık bnde yasadım ama yoluna gırer tatlım uzme sen tatlı canını

çok sevindim canım

aynen katılıyorum :128::128::128: kalplerasi senin önce sakinleşip sonra nişanlınla bir güzel konuşman gerek

Son düzenleme:

aynen öle cnm bıde aslında her serde bı hayır vardır derler ya bı yandan da yasanması ıyı oldu sımdı kaynanam bana ay alamayız ay dugun ustu para yok gıbı cumle kuramıcak. ıkıncısıde nısanlım dedı kı ben kımın ne oldugunu cok ııyı gordum bu olayda sıkma sen canını dedı. bu da bana kocaman bır artı olarak gerı donmus oldu.

tatlım sıkma canını emin geçektir olur böyle zamanlarda inan ben sana yaşadıklarımı anlatsam dk durmazdınız belki ama ben katlandım ki anladım biçok şeyi yaşadıkca olgunlaştım şimdi maşallah çok iyiyizz ama bazı zorluklardan geçtik 3 sene olacak kısmetse birlikteliğimiz bi süre sonra düzeliyo merak etme çok iyi anlıyorum seniiii

canım burda bize şu mesajda anlattığın gibi anlatsan onada şikayet etmeden sitem etmeden hissettiklerini anlatsan buna çözüm bulalım ben böyle üzülmek senide üzmek istemiyorum desen?... ama kesinlikle yüzyüze iken bu konuyu aç ve konuş mesaj ve telefonda yanlış anlaşılmalar uzayıp giden tartışmalar olabiliyor çünkü

hadi gözün aydın canım gerçekten azmin zaferi olmuş iyide olmuş yani burnu sürtmüş belli

ben zaten bu ilişkinin başındandır hiç o aramadan aramadım mesaj yazmadan yazmadım ki :) işte o duruma alışkın olduğundan yadırgamaz anlatma dsen milyon defa hassasiyetlerimi anlattım her şekilde ben aynı sözleri duymaktanda bıktım o umursamaz tavırlardan ...zaten ailesi birşey yapmıyor herşeyi kendisi yapacakta yapabileceğine dair bi umudumda yok ben bin defa herşeyi söylüyorum ki ya yapıyo ya yapmıyo herşeyle ben ilgileniyorum ben çok yoruldum ben erkek gibiyim

canım benim öyle çok konuşuyorumki zaten hassas dönemlerimdeyim onun etkisini çok yaşıyorum .... ben bozuk plak gibi sürekli aynı şeyleri onunla konuşmaktan sıkıldım ben kavgacı değilim ona hiç ses yükseltmiş değilim çok sabırlıyım hep sakincene anlatıyorum oda fix her defasında haklısın hayatım herşey güzel olacak yaw wallahi artık dalga geçtiğini düşünüyorum benimle :'(

kız napcan kıyma makinesini kasaplar iş yapmaz sonra

lazım oluyo yaa ne bileyim bu ara tarif topluyorum defterime bazı tariflerde lazım dumansız ızgaralardan istiyorum benim nişanlım ızgarayı çok sever ama iyi bişi olsun istiyorum onada şimdi gücüm yok öncelik bu saydığım eksikler canım bide bak şunlar ilgimi çekti kullanışlı bi şeye benziyo

bizde eşya konusunda senin gibi sıkıntı yaşadık ama benimki senden farklı idare edin değil de herşeye kayınvalidemin müdahale etmesi benim yerime seçmeye çalışmaları neyse bende böyle konuşmak istedim yanlış anlaşıldım çok canım sıkıldı ama şimdi bensiz hiç bişi alınmıyo benim artım da bu oldu da işte insanın baştan canı sıkılıyo sonra farkediyo herşeyi

ne demıs buyuklerımız yuvayı dısı kus yapar tatlım. bız kadınlar erkeklere bın basarız sen hıc uzme kendını bn nısanlıma bısı yaptırmak ıcın en az 5 defa soyluyorum oda bana dırdırcı dıyo ama napıyım ustelemeden yapmıyo. erkekler öledır herseyı yaparım herseyı dusunurum bn erkegım bılmem de dıye gezerlerde kadın yanında olmasa bısı yapamazlar emın ol. sen bı sekılde yonlendırıceksın. cok atasozu yazmıs gıbı olucam da erkek bastır kadın boyun, boyun nereye ısterse kafa oraya donermıs bunu untma.

tatlım üzülme bu kadar yaa chnhn'in dediği gibi biz karsı tarafı dusunemıyoruz işte,onlarda sıkılıyo evlılık telasında,yanyana geldiğinizde deilgisiz soğukmu sana karsı bence onemlı olan o,bakma sen benım deiklerime benimki yanyanayken çok konusur,üzerime düşer dargınlık yapmaz hep alttan alır,sen de bunu ölçüt al kendine yanındayken nasıl asıl önemli olan o sonuçt aynı evi paylaşıcaz,mesajlarda cok ıyı olsanız yanında soğuk davransa o daha kötü canını yakar tatlım...

Son düzenleme:

o zaman anlayışlı değilde artık bu durumu anlayışla karşılamayacağını söyle canım

ama sana şunu söyleyim bizim herşeyi ailesi yapıyor ama nişanlım yinede çok kafaya takıyor ne olacak yetişecekmi benim gönlümdeki heves ettiğim şeyleri ailesi yapabilecekmi ne kadarını yapacak vs çok takılır düşünür ve ben bunu çok bunaldığı zamanlarda anlarım onun dışında belli etmez kesinlikle senin nişanlının durumu bizden daha kötü bütün yük omuzlarında eminim çok bunalmıştır sanki düğün yükünü atlatınca herşey değişecek düğünün altından kalkıca ağırlığı azalacak gibi geliyor herhalde ona çünkü sık sık herşey güüzel olacak demiş ben öyle anladım yani canım

bende onlardan görmüştüm canım kullanışlı bir şeye benziyor gerçekten, neler yapıyorlar, hergün yeni bir şey çıkıyor, tabi bizde almak istiyoruz

bak geçenlerde bir arkadaşım gösterdi bana
hem mini fırın hemde ekmek kızartma makinesi tefalin çok süper, ihtiyacı olanlara duyurulur

aslında en guselı konusmak. sonucta ınsanız konusa konusa anlasıcaz ama onlar yanlıs anlama yoluna gıderek herseyı zora sokuyorlar. ama sonunda bıze artısı dondu ya onemlısı o.

çok sağolun sizide bunalttım bakıcam ya bu aralar öyle çok aklıma ayrılık geliyorki kendi düşüncelerimi zaptedemiyorum... bana dua edin lütfen

Yuvayı dişi kuş yapar, kadın boyun erkek baştır. boyun nereye isterse baş oraya dönermiş, çok doğru gerçekten cgdm16 canım

Son düzenleme:
çok sağolun sizide bunalttım bakıcam ya bu aralar öyle çok aklıma ayrılık geliyorki kendi düşüncelerimi zaptedemiyorum... bana dua edin lütfen

ask olsun tatlım olur mu öle sey. bız bırbırımıze streslı donemlerımızde destek olmucaz da kım olucak. hepımız aynı donemden gecıyoruz. bnde gecen hafta zor gunler gecırdım burdakı arkadaslarım sagolsun cok gusel moral ve destek verdıler farklı acılardan bakmamı sagladırlar. o yuzden bızı bunalttıgını falan dusunme. sende bıraz sakınles kendıne bı rota cızıp onu uygulamaya calıs tatlım ınan hersey gercekten yoluna gırer

ama zaten ankastre fırın ve mikro dalga fırınım var bunun onlardan artısı ne canım? yoksa heryer fırın olacak şekli güzelmiş ama üstü kızartma mak. altı yemek ısıtmak için olabilir

aslında en guselı konusmak. sonucta ınsanız konusa konusa anlasıcaz ama onlar yanlıs anlama yoluna gıderek herseyı zora sokuyorlar. ama sonunda bıze artısı dondu ya onemlısı o.

yeri geliyo kendi anneme ble derdimi anlatamıyorum böyle düşünüp kendimi teselli ediyorum sabır diyorum neyseki Allahtan o olay dışında bu güne kadar bi anlaşmazlığımız olmadı şimdiden sonra da olmaz inşallah hepimize Rabbim huzur versin

ederim tabiki dua canım ama sen yinede iyice düşünmeden karar verme

Yuvayı dişi kuş yapar, kadın boyun erkek baştır. boyun nereye isterse baş oraya dönermiş, çok doğru gerçekten cgdm16 canım

bencede

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…