- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.721
çok sağolun sizide bunalttım bakıcam ya bu aralar öyle çok aklıma ayrılık geliyorki kendi düşüncelerimi zaptedemiyorum... bana dua edin lütfen
kızlar bende çokkötüyüyüm dün o kadar kavga ettik gece yarılarına kadar annem demiş düğün olck pazar günü bize gelmişlerdi gelininze bişey almayacakmışısınız demiş düğünden önce takılıarını halledin demiş benm kaynana hemen yetiştirmiş ya işte bana sölemedi dün konusrken çıktı piaysaya ben bilirim dedim konuscam annenle dedim hemen herşeyi fitlemiş annen dedimm yarın konuscam annenle bitti bu iş artık dedim çiğdem sen gibi olduk aynı bi görsennn arıycm konuscam bitti gelin alın herşeyinizi oğlunu iyi fitle başka birini bul dicemmmmm :2::2::2::2:
ama zaten ankastre fırın ve mikro dalga fırınım var bunun onlardan artısı ne canım? yoksa heryer fırın olacakşekli güzelmiş ama üstü kızartma mak. altı yemek ısıtmak için olabilir
Yuvayı dişi kuş yapar, kadın boyun erkek baştır. boyun nereye isterse baş oraya dönermiş, çok doğru gerçekten cgdm16 canım
kızlar bende çokkötüyüyüm dün o kadar kavga ettik gece yarılarına kadar annem demiş düğün olck pazar günü bize gelmişlerdi gelininze bişey almayacakmışısınız demiş düğünden önce takılıarını halledin demiş benm kaynana hemen yetiştirmiş ya işte bana sölemedi dün konusrken çıktı piaysaya ben bilirim dedim konuscam annenle dedim hemen herşeyi fitlemiş annen dedimm yarın konuscam annenle bitti bu iş artık dedim çiğdem sen gibi olduk aynı bi görsennn arıycm konuscam bitti gelin alın herşeyinizi oğlunu iyi fitle başka birini bul dicemmmmm :2::2::2::2:
canım ben pek olayı anlayamadım?:26:
çok bir farkı yok tabi ama mikrodalga isteyenler için farklı bir tasarımı var.yemek falan ısıtılabilir dediğin gibi.
pazar günü gezmeye geldiler nişandan beri hiç gelmediler ya 4 ay geçmiş hala yoklar bende nişanlıma dedim bide düğüde gelirler tamam dedim öle zorlukla geldiler neyse annem demiş takılarını yapın demiş düğün olck gelininize bişey almayacakmısınız demiş nese konusmuş annem oda yok alamam bilmem ne demiş herneyse sonra eve giderken kaynananm sen oğluna anlat kaynanan şunu istyo bunu istyo oğlunu fişekle sen epey benmki hemen anlatmaz herşeyi öle dün konusrken başladık nese kavga etmeye annen bir sürü şey istemiş nie bana sölemiyo anneme sölüyo filan ben evelenecem bana bişey yapmayacaklarmı dedim seni iyi fişeklemiş dedim yarın annenle konusacam dedim aferim oğlunu iyi fişeklemişsin amacın ayırmaktı dicem gelin neyiniz varsa alın dicem dedim .bitti bu iş dedim ne halin varsa gör dedimmm arıycm müsait olunca ne hali varsa görsünnn
fiyatı ne peki bunun canım biliyormusun?
fiyatı ne peki bunun canım biliyormusun?
canım şimdi olayı anladım ama neden konuyu hemen ayrılığa getirdiğini anlamadım önce sakinleş senin kaynananın yaptığını sadece seninki değil bütün kaynanalar yapıyo burdaki ortak dert bu zaten çözmeye çalış öncelikle tavrını falan koy ama neden hemen ayrılıyorsun ki o kadar sert mi kavga ettiniz?
canım niye takıyon kafaya eksik hiç bitmezkiiiii
aslında almak istediğim başka şeylerde var da (kıyma makinesi vs) artık evlendikten sonra şuan acil değil
gunaydın kızçeler :)))) nasılsınız hersey yolundadır umarım. benım bugun nesem yerınde gecenlerde olanları hatırlarsınız kaynanamlarla o zmndan berı nısanlıma mesafelı dawranıyodum. oda tam aksıne ıcıme dusucektı bı ılgı bı ılgı ama sebebı hatasının farkında olmasıydı. bn yınede agırdan aldım hep. aslında normal sartlar altında böle dawranması hatasını kabul ettıgı analamına gelırdı eskıden ama bu sefer cok pıs ınat ettım ve en sonunda dun gece agzıylada ozur dıledı :)))) heheheheh azmın zaferı......
ben zaten bu ilişkinin başındandır hiç o aramadan aramadım mesaj yazmadan yazmadım ki :) işte o duruma alışkın olduğundan yadırgamaz anlatma dsen milyon defa hassasiyetlerimi anlattım her şekildeben aynı sözleri duymaktanda bıktım o umursamaz tavırlardan ...zaten ailesi birşey yapmıyor herşeyi kendisi yapacakta yapabileceğine dair bi umudumda yok ben bin defa herşeyi söylüyorum ki ya yapıyo ya yapmıyo herşeyle ben ilgileniyorum ben çok yoruldum ben erkek gibiyim
pazar günü gezmeye geldiler nişandan beri hiç gelmediler ya 4 ay geçmiş hala yoklar bende nişanlıma dedim bide düğüde gelirler tamam dedim öle zorlukla geldiler neyse annem demiş takılarını yapın demiş düğün olck gelininize bişey almayacakmısınız demiş nese konusmuş annem oda yok alamam bilmem ne demiş herneyse sonra eve giderken kaynananm sen oğluna anlat kaynanan şunu istyo bunu istyo oğlunu fişekle sen epey benmki hemen anlatmaz herşeyi öle dün konusrken başladık nese kavga etmeye annen bir sürü şey istemiş nie bana sölemiyo anneme sölüyo filan ben evelenecem bana bişey yapmayacaklarmı dedim seni iyi fişeklemiş dedim yarın annenle konusacam dedim aferim oğlunu iyi fişeklemişsin amacın ayırmaktı dicem gelin neyiniz varsa alın dicem dedim .bitti bu iş dedim ne halin varsa gör dedimmm arıycm müsait olunca ne hali varsa görsünnn
pazar günü gezmeye geldiler nişandan beri hiç gelmediler ya 4 ay geçmiş hala yoklar bende nişanlıma dedim bide düğüde gelirler tamam dedim öle zorlukla geldiler neyse annem demiş takılarını yapın demiş düğün olck gelininize bişey almayacakmısınız demiş nese konusmuş anenem oda yok alamam bilmem ne demiş herneyse sonra eve giderken kaynananm sen oğluna anlat kaynanan şunu istyo bunu istyo oğlunu fişekle sen epey benmki hemen anlatmaz herşeyi öle dün konusrken başladık nese kavga etmeye annen bir sürü şey istemiş nie bana sölemiyo anneme sölüyo filan ben evelenecem bana bişey yapmayacaklarmı dedim seni iyi fişeklemiş dedim yarın annenle konusacam dedim aferim oğlunu iyi fişeklemişsin amacın ayırmaktı dicem gelin neyiniz varsa alın dicem dedim .bitti bu iş dedim ne halin varsa gör dedimmm arıycm müsait olunca ne hali varsa görsünnn
bir sitede buldum canım 200 tl
çok kötü oldu hemde ben artık istemyorum onuuu ne hali varsa görsün ya anasıyla yaşasınnn
Günaydın kızlarr.
Herkes çok gergin sanırım.
Bizde kıyma makinası var ama hiç bi işe yaramıyo. Bi kaç kere kurban bayramından sonra yapalım dedik olmuyo. Boş kalabalık. Almadan önce iyi düşün canım
hahahah maşAllaahhhh
Bi özür herşeyi siliyo işte dilemek okadar zor sanki..
Allah bi daha özür dilemeyi gerektirmesin.
Ben de telefonla haşır neşir olmayı pek sevmiyorum o bide çalışıyomuş. Tartışmadan ikaz edersen anlıcaktır. Erkekler bizim kadar ince düşünemezler. Kırılmış, incinmiş.
Sen mesaj atmayı kesme hatta üzerine düş alışsın.
Sen mesaj atmazsan daha çok uzaklaşabilirsiniz.
Durumları mı yok acaba?
Alamam demesi bundandır belki. Düğün yapıp ev kurmak birikim gerektiriyo maalesef.
Başta soruyolar ne istersiniz diye ozaman bişey söylemişmiydiniz?:44:
Biz siz ne uygun görürseniz diye konuyu geçiştirdik. Herkes neden öyle yaptınız söyleyin falan dedi ama ne annem ne babam böyle bişey yapmazlar.
Sonrasında siz istememiştiniz derlerse bozulurum işte.
Nişanlın belki takıları kendisi alıcaktır o yüzden ona söylenmesini istemiştir.
Fevri davranma bence.:26:
fiyatı çok ama yaa ekmek kızartma makinesi almayı düşünüyordum ama onların fiyati bu kadar değil sanırım makul olsa böle bişi düşünürdüm
benim ailemde sizinki gibi yaptı hatta babam ne yaparsanız sizin şanınız ben ne diyim siz nasıl uygun görürseniz dediler citl bence annenin yaptığıda yanlış canım[/B]
ben onlardan hiçbişey istemedim bana şunu alın bunu alın millet milyarlarca mobilya alıyo ben götürdükleri istedikleri dükkandan seçip çıktım itiraz etmedim bile kıymet bilmyolar alsınlar başlarına çalsınlar
evet canım düşünebilirsin. benim var ekmek kızartma makinem
aynen canım benim babam da siz ne takarsanız sizin şerefiniz dedi, zaten o takı meselesinden her iki tarafından birbirinden birşeyler istemesi çok saçma bence. herkes kendi bütçesine göre yapar.
ah tatlım suan senı en ıyı ben anlıyorum. bu olanlarda en buyuk suclu sensın kusura bakma kımseyı suclayamazsın sen öle bugune kadr sesını cıkarma ne derlerse tmm de bısı ısteme bunların hepsı cok buyuk hata yanı..... ay nasıl sınır oldum nankor kızım bunlar baska soylenecek tek bır kelıme daha yok yanı. bız sorun cıkmasın aman dedıkce kendılerını bısı sandılar herhalde. ınsanların ıcıne fıtnelık tohumu dusmesın sen ne soylersen söle onlar o tohumu besleyıp buyutur. sen ne dersen de onun ısıne ne gelıyosa o onu anlar. benımkıne sınırım kabardı sımdı bak. sen hemen kayınvalıdenı arama once nısanlınla gorus yapabılıosan yuz yuze olsun. ona hıc yorum yapmadan benı dınle de konusulan herseyı aynen anlat ama hıc bı yorum katmadan sınırlenmeden. sonra dekı sana ne annlattılar bıldıklerını sen anlat de sonra sakınce sen dınle aradakı fark ortaya cıkıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?