- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.741
zaten hemen sen aklıma geldin ya ne alacaklarsa tamam dedim lükse gözüm görmedi bunlar böle
ben onlardan hiçbişey istemedim bana şunu alın bunu alın millet milyarlarca mobilya alıyo ben götürdükleri istedikleri dükkandan seçip çıktım itiraz etmedim bile kıymet bilmyolar alsınlar başlarına çalsınlar
pazar günü gezmeye geldiler nişandan beri hiç gelmediler ya 4 ay geçmiş hala yoklar bende nişanlıma dedim bide düğüde gelirler tamam dedim öle zorlukla geldiler neyse annem demiş takılarını yapın demiş düğün olck gelininize bişey almayacakmısınız demiş nese konusmuş annem oda yok alamam bilmem ne demiş herneyse sonra eve giderken kaynananm sen oğluna anlat kaynanan şunu istyo bunu istyo oğlunu fişekle sen epey benmki hemen anlatmaz herşeyi öle dün konusrken başladık nese kavga etmeye annen bir sürü şey istemiş nie bana sölemiyo anneme sölüyo filan ben evelenecem bana bişey yapmayacaklarmı dedim seni iyi fişeklemiş dedim yarın annenle konusacam dedim aferim oğlunu iyi fişeklemişsin amacın ayırmaktı dicem gelin neyiniz varsa alın dicem dedim .bitti bu iş dedim ne halin varsa gör dedimmm arıycm müsait olunca ne hali varsa görsünnn
bana burda sızler cok gusel yardım ettınız atlattım hayırlısıyla. bnde senın gıbı bıterse bıtsın dedım. nısanlım benı haklı gormıcekse bu olayda bıtsın zaten bu adam ılerde arkamda duramaz dedım. ama bunu anlaman ıcın sabırlı dawranman gerekıyo öle hemen kayınvalıdenı falan da arama kımseyı ısıne karıstırma ılk once nısanlınla konus. yuregınden ne gecıyorsa sakın sakın konusmaya calıs. benım bugune kadar parayla ısım oldu mu benı tanımıyo musun de ne bılım yanı sen daha ıyı bılırsın azcık damardan gırerek konus. annesıne kotu söledıysen de yuzune söle ben böle böle dedım de kı oda aradan cekıp ona anlattıgını dusunmesın ıyısıyle kotusuyle herseyı anlat. once kendı aranız da halledın sonra aılene yansıt
Kızlar bugun hayırdır demek istiyorum hepimiz kötüyüz,Hemen ayrılık düşünme tatlım bi konuş bakalım
Aynı şehirde yaşamıyormusunuz??
Neden gelmiyorlar hiç?
Bende sabah müdürümle tartıştım ağladım baya bi hatta bi ara çekip gitmeyi bile düşündüm
Tansiyon almış başını bi ağrı kesici filan içtim revirde off bitsin bugün evime gitmek istiyorum
Ve bu adamı bir daha görmek istemiyorum
konusmuycm aramıycmda onu ne hali varsa görsün yalnız kalsında anlasın nasıl oluyomuşşş
kızlar ne oluyor bizlere böyleherkes bugün kendini kötü hissediyoo toparlayalım kendimiizii
kızalar yemeğe giderken çok cici mor bir leğen6lı su bardağı aldım
gule gule kullan tatlım :))) bende cumartesı nısanlımla carsıya cıkıp butceme gore eksın alısverısımı halletmeye calısıcam. nısanlım da la bn tasırım barı bı ıse yarayayım falan dedı. gercı böle alısverıslerden cok sıkılır ama bu ara gonlumu almak ıcın bunu bıle kendısı teklıf ettı
belimden rahatsız olduğum için saolsun bana taşıtmaz allah razı olsun
kızlar ben güveç almak istiyorum sizce gereksizmi :44::44::44:
evet canım düşünebilirsin. benim var ekmek kızartma makinem
aynen canım benim babam da siz ne takarsanız sizin şerefiniz dedi, zaten o takı meselesinden her iki tarafından birbirinden birşeyler istemesi çok saçma bence. herkes kendi bütçesine göre yapar.
beni dinleyen yokki ben istemedim onlarda sordular aman bıktım ya benm için bitti bu iş rahatlasın
Kızlar bugun hayırdır demek istiyorum hepimiz kötüyüz,Hemen ayrılık düşünme tatlım bi konuş bakalım
Aynı şehirde yaşamıyormusunuz??
Neden gelmiyorlar hiç?
Bende sabah müdürümle tartıştım ağladım baya bi hatta bi ara çekip gitmeyi bile düşündüm
Tansiyon almış başını bi ağrı kesici filan içtim revirde off bitsin bugün evime gitmek istiyorum
Ve bu adamı bir daha görmek istemiyorum
kızlar ne oluyor bizlere böyleherkes bugün kendini kötü hissediyoo toparlayalım kendimiizii
kızalar yemeğe giderken çok cici mor bir leğen6lı su bardağı aldım
belimden rahatsız olduğum için saolsun bana taşıtmaz allah razı olsun
kızlar ben güveç almak istiyorum sizce gereksizmi :44::44::44:
kızlar bende çokkötüyüyüm dün o kadar kavga ettik gece yarılarına kadar annem demiş düğün olck pazar günü bize gelmişlerdi gelininze bişey almayacakmışısınız demiş düğünden önce takılıarını halledin demiş benm kaynana hemen yetiştirmiş ya işte bana sölemedi dün konusrken çıktı piaysaya ben bilirim dedim konuscam annenle dedim hemen herşeyi fitlemiş annen dedimm yarın konuscam annenle bitti bu iş artık dedim çiğdem sen gibi olduk aynı bi görsennn arıycm konuscam bitti gelin alın herşeyinizi oğlunu iyi fitle başka birini bul dicemmmmm :2::2::2::2:
sımdı bu bnce kısıden kısıye degısır tatlım. bn mesela hıc guvecte yemek yapmadım alıskanlıgım yok bana gore gereksız ama sen bunun tadını sevıyorsan veya pısırıım dıyorsan sana gore gereklı olabılır.
Selam kızlar ben geldim..
Hafta sonu 1 güne sığdırarak mobilyalarımızı aldık işte ufakta olsa fotolardan kesitler
YATAK ODAM
Genel
Eki Görüntüle 394862
Ayna
Eki Görüntüle 394863
Perde
Eki Görüntüle 394866
Halı
Eki Görüntüle 394867
Koltuk takımı ve yemek odasınıda beğendim ama tam hallerinin fotoğrafları elimde yok onlarıda çekince göstericem.
Nasıl sizce kızlar?
bana gereksiz geliyorda bi ara kayınvalidem nişanlımın kızarmış ekmeğii çok sevdiğini söylemişti bende listeme ekledim hemen
takı meselesinde bende senin gibi düşünüyorum
canım böyle yapma ama tek taraflı düşünme annende böyle bi konuşma yapma gereği neden duymuş ki belki konuşulanlar onun bütçesini aştığı için sinirlendi öyle konuştu bence burda nişanlınında suçu yokki
geçmiş olsun canım noldu da bu kadar kötü etti seni müdür?
ayy hala durduramıyorsun kendini dimi bende neredeyse her akşam eve giderken öyleyim güle güle kullan canım
bence al canım güveçte yapılan yemek daha lezzetli oluyo bence ben alıcam benimde yok
selam kızlar ben geldim..
Hafta sonu 1 güne sığdırarak mobilyalarımızı aldık işte ufakta olsa fotolardan kesitler
yatak odam
• genel •
Eki Görüntüle 394862
• ayna •
Eki Görüntüle 394863
• perde •
Eki Görüntüle 394866
• halı •
Eki Görüntüle 394867
koltuk takımı ve yemek odasınıda beğendim ama tam hallerinin fotoğrafları elimde yok onlarıda çekince göstericem.
Nasıl sizce kızlar?
cilt canım fevri davranma şimdi sinirlisin, biraz sakinleşmeye çalış önce. sinirliyken yanlış bir karar verip sen üzülürsün sonra.bir süre kimseyi dinleme kafanı toplayana kadar. bak ciğdem de öle diyor. o da yaşadı bu tarz bir olay. çok şükür düzeldi şimdi
good_heart güle güle kullan aldıklarını. güvençte yemek yapmayı seviyorsan gerekli tabi
SssMmm hoşgeldin canım, çok güzel eşyaların Allah içinde huzur nasip etsin ömür boyu
kızlar sorumarada kaynadı gıttı kayınvalıdelerınıze anneler gunu hedıyesı almayı dusunuyo musunuz yada ne alıcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?