2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
zaten hemen sen aklıma geldin ya ne alacaklarsa tamam dedim lükse gözüm görmedi bunlar böle

bana burda sızler cok gusel yardım ettınız atlattım hayırlısıyla. bnde senın gıbı bıterse bıtsın dedım. nısanlım benı haklı gormıcekse bu olayda bıtsın zaten bu adam ılerde arkamda duramaz dedım. ama bunu anlaman ıcın sabırlı dawranman gerekıyo öle hemen kayınvalıdenı falan da arama kımseyı ısıne karıstırma ılk once nısanlınla konus. yuregınden ne gecıyorsa sakın sakın konusmaya calıs. benım bugune kadar parayla ısım oldu mu benı tanımıyo musun de ne bılım yanı sen daha ıyı bılırsın azcık damardan gırerek konus. annesıne kotu söledıysen de yuzune söle ben böle böle dedım de kı oda aradan cekıp ona anlattıgını dusunmesın ıyısıyle kotusuyle herseyı anlat. once kendı aranız da halledın sonra aılene yansıt

Kızlar bugun hayırdır demek istiyorum hepimiz kötüyüz,Hemen ayrılık düşünme tatlım bi konuş bakalım
Aynı şehirde yaşamıyormusunuz??
Neden gelmiyorlar hiç?

Bende sabah müdürümle tartıştım ağladım baya bi hatta bi ara çekip gitmeyi bile düşündüm
Tansiyon almış başını bi ağrı kesici filan içtim revirde off bitsin bugün evime gitmek istiyorum
Ve bu adamı bir daha görmek istemiyorum

konusmuycm aramıycmda onu ne hali varsa görsün yalnız kalsında anlasın nasıl oluyomuşşş

ewt cnm arada 45 dk mesafe var sorma nese kendi haline bıraktım onu aramıycam bennn cnm sana nolduu da böle oldunn

kızlar ne oluyor bizlere böyle herkes bugün kendini kötü hissediyoo toparlayalım kendimiizii

kızalar yemeğe giderken çok cici mor bir leğen 6lı su bardağı aldım

konusmuycm aramıycmda onu ne hali varsa görsün yalnız kalsında anlasın nasıl oluyomuşşş

sen nısanlını daha ıyı tanırsın sonucta ama konusmadan problemlerın bıtıcegıne ınanmıyorum bn. hatta ben nısanlımın aılesı ıle konusacagı gece ona dedım kı bu gece bende gelıyorum bakalım bn öle mı demısım bnde sorayım annene neymıs olay bnde ogreneyım bnm bısıden korkum yok bu gece cozulsun bıtsın olay dedım o zmn haklı olabılecegıme daha cok ınanmıstı kacmadım dıye

kızlar ne oluyor bizlere böyle herkes bugün kendini kötü hissediyoo toparlayalım kendimiizii

gule gule kullan tatlım :))) bende cumartesı nısanlımla carsıya cıkıp butceme gore eksın alısverısımı halletmeye calısıcam. nısanlım da la bn tasırım barı bı ıse yarayayım falan dedı. gercı böle alısverıslerden cok sıkılır ama bu ara gonlumu almak ıcın bunu bıle kendısı teklıf ettı

belimden rahatsız olduğum için saolsun bana taşıtmaz allah razı olsun

kızlar ben güveç almak istiyorum sizce gereksizmi :44::44::44:

Eklentiler

• $5085909988_e4d045923a.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 56

sımdı bu bnce kısıden kısıye degısır tatlım. bn mesela hıc guvecte yemek yapmadım alıskanlıgım yok bana gore gereksız ama sen bunun tadını sevıyorsan veya pısırıım dıyorsan sana gore gereklı olabılır.

Selam kızlar ben geldim..
Hafta sonu 1 güne sığdırarak mobilyalarımızı aldık işte ufakta olsa fotolardan kesitler

YATAK ODAM
• Genel •

• Ayna •

• Perde •

• Halı •

Koltuk takımı ve yemek odasınıda beğendim ama tam hallerinin fotoğrafları elimde yok onlarıda çekince göstericem.
Nasıl sizce kızlar?

bana gereksiz geliyorda bi ara kayınvalidem nişanlımın kızarmış ekmeğii çok sevdiğini söylemişti bende listeme ekledim hemen
takı meselesinde bende senin gibi düşünüyorum

beni dinleyen yokki ben istemedim onlarda sordular aman bıktım ya benm için bitti bu iş rahatlasın

canım böyle yapma ama tek taraflı düşünme annende böyle bi konuşma yapma gereği neden duymuş ki belki konuşulanlar onun bütçesini aştığı için sinirlendi öyle konuştu bence burda nişanlınında suçu yokki

geçmiş olsun canım noldu da bu kadar kötü etti seni müdür?

ayy hala durduramıyorsun kendini dimi bende neredeyse her akşam eve giderken öyleyim güle güle kullan canım

bence al canım güveçte yapılan yemek daha lezzetli oluyo bence ben alıcam benimde yok

Kızlar patron ofiste işim olmsa da yazamıyorum ancak okuyabılıyorum,ne oluyo bizlere böyle yaa kızlar bu konuları cok kafaya takmaya gelmiyo valla sımdı takı konusunda ailen haklı cilt seni düşündükleri için haklılar hiçbi aile kızının kötülüğünü istemez ama en başında konusulması lazım böyle şeylerin,erkek tarafıda gücü yetmıyosa gucum yok desin yaa kızı istemeye gelirken iyi-güçlü görünmek için havadan havadan konusuyorlar sonra yapamam diyorlar,en basta insan gibi gücümüz yok diye halini belirtse kimse istemez oyle aileden ama olmuyo işte,üzülmeyin biraz uzak durun kıymetıızı bılsınler ben yuzuk de attım sonunda uzulen ben oldum ama kıymetımı anladılar cok sukur

Ayy tatlım ya çok üzüldüm...ama dur hemen sinirle hareket etme tatlım...nişanlın şu anda arada kalmış..emin ol doğru yolu bulacaktır...sende çok fazla üstüne gitme canım...Sinir oluyorum bu annelere..oğullarınımı paylaşamıyorlar ne? BUGÜNE KADAR OĞLUNU EVLENDİRMİCEKSEN, EVLENDİREMİCEKSEN NİYE BÜYÜTTÜN O KADAR,,,NEYİN LAFINI YAPIYORSUN DEMİ AMA...zaten çomk sinirliyim bende yine bu günlerde sizleride böyle ben gibi göründe iyice hiddetleniyorum...ama yine sakin durup kimseye bişey belli etmiyorum tatlım...inş en yakın zamanda düzelirsiniz :44:

ben çok severim güveçte pişen yemeği lezzeti ayrı oluyo

çok güzeller canım güle güle kullan tatlım mutlu ve huzurlu olursun inş

yok durduramıyorum leğenim bardağım var ama çok hoşuma gitti leğen aldım bardakta lazım olur yani alım dedimm
evet yaa ben çok seviyorum şimdi alamasamde evlendikten sonra inşşş alırımm ama istiyorum

cilt canım fevri davranma şimdi sinirlisin, biraz sakinleşmeye çalış önce. sinirliyken yanlış bir karar verip sen üzülürsün sonra.bir süre kimseyi dinleme kafanı toplayana kadar. bak ciğdem de öle diyor. o da yaşadı bu tarz bir olay. çok şükür düzeldi şimdi

good_heart güle güle kullan aldıklarını. güvençte yemek yapmayı seviyorsan gerekli tabi

SssMmm hoşgeldin canım, çok güzel eşyaların Allah içinde huzur nasip etsin ömür boyu

güle güle kullan canım çok güzeller benim yatak odamın değişik modeli aynası falan aynı geçen eklemiştim bende resmini allah iyi günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş.

kızlar sorumarada kaynadı gıttı kayınvalıdelerınıze anneler gunu hedıyesı almayı dusunuyo musunuz yada ne alıcaksınız

açıkcası hiç yapmadım ama denemek istiyorumm

fırtına bize iyi gelmedi mhayatımızdada fırtınalar kopmaya başladı citl evet öfkeyle kalkan zararla oturur bende şuan çok hassas günler geçiriyorum çok gerginim çok doluyum mutsuzum ama bi adım atmadan önce ilk etapta istişare et birşeyleri kurmak çok zordur ama yıkmak öyle kolayki yıkıldıktan sonra zaten naparsan yap eskisi gibi kurulmuyo hasarlı oluyor burda her oğlan annesi işine gelmeyen bir durum olsa direk oğluna söyler ya bizim annelerimizde belki öyledir gelin olunca herşey değişiyor bu büyük bir hata üzücü bir durum ama burda kanımca senin anneninde kusuru var öyle altın mevzuları söz kesilirken konuşulur bir raddeye geldikten sonra pat diye söylenmez belki kendini ona göre hazırlamadı gücü yok gücü olsa bile emirvaki gibi olmuş bunu anneleri araya sokmadan nişanlınla otur konuş ama ilk başta yakınındaki insanlarla bizlerle istişareyi seç sinir anı pistir sabah yüzük atmayı düşünüyordum öyle bir haldeydimki gözlerim şişmişti sende önce sakinleş sonra konuşulsun bu mevzular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…