- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.761
kızlar sorumarada kaynadı gıttı kayınvalıdelerınıze anneler gunu hedıyesı almayı dusunuyo musunuz yada ne alıcaksınız
kızlar sorumarada kaynadı gıttı kayınvalıdelerınıze anneler gunu hedıyesı almayı dusunuyo musunuz yada ne alıcaksınız
soruya soruyla cevap veriyorum kayınvalidem başka ilde ben annem bile yanımda değilken hediye alıp yollamış değilim o yüzden yollamayı düşünmüyorum sizce yanlış anlaşılırmıyım ??
my_everything
citl canım bende nişanlanalı 4 ay oldu o zmandan beri görüşmedim sadece kandilde 1 kere aradım onlar zaten hiç aramadılar ben sorun etmiyorum benden uzak olsunlar da zaten hiçbirşeye faydaları yok zararları da dokunmasın biz nişanlımla herşeyi birlikte yapıyoruz yardımları olmadığı için hiçbirşeye karıştırmıyorum düğün tarihimizi belirledik nişanlımla babasına gitti biz bu tarihte salon tutucaz dedi, nikah tarihimizi belirledik günü aldıktan sonra haber verdik mobilyalarımızı gittik beğendik aldık sonradan haberleri oldu. Baştan ağırlığını koycaksın bana ne laf söyleyebiliyorlar ne de karışıyorlar o yüzden kafamız rahat evimizi istediğimiz gibi düzüyoruztakma kafana sen nişanlınla aranı iyi tutarsan yanında olur
soruya soruyla cevap veriyorum kayınvalidem başka ilde ben annem bile yanımda değilken hediye alıp yollamış değilim o yüzden yollamayı düşünmüyorum sizce yanlış anlaşılırmıyım ??
nezaketen bi ararsın canım hediyeye gerek yok zaten uzaktalar.
ee kızlar ben napacamçok yakın bana kayınvalidem hatta ben o zaman evlenmiş oluyorum ve kayınvalidemla aynı bidanayız ve o gün ben balayından dönüyorum:44::44::44:
Canım benim onunla bir problemim yok ama onun benimle var..Zaten anlaştığımız pek söylenemez sadece umursamıyordum sanırım artık bundan rahatsız yıldırma politikaları uyguuyo gerekli gereksiz üstüne vazife olmayan(Çoğu zaman özel tecih ve hayatımla) şeylere fazla burnunu sokuyor hadisiz..
Az sonra genel müdürümle konuşucam gerekirse ayrılacağım işten..
Leylacım ve Chnhn
Özel hast rapor veriyor mu? (İstesem)
Pzt poliklinikler açık mı birde?
selam kızlar ,
kalplerasi, forever1212, Chnhn+, _mucizem_, duckling
selam kızlar ,
kalplerasi, forever1212, Chnhn+, _mucizem_, duckling
canım senin canını çok sıkmış anlaşılan, anlaşamıyorsan ayrıl tabi ama yeni iş hemen bulabilecek misin?
bizde 23 nisan pazartesi günü çoğu doktor çalışıyor. rapor veriyorlar ama ssk anlaşmamız yok
Gelinliğimi aldım kİzlar çok icime sindi
Bı mutluyumki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?