2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar sorumarada kaynadı gıttı kayınvalıdelerınıze anneler gunu hedıyesı almayı dusunuyo musunuz yada ne alıcaksınız

soruya soruyla cevap veriyorum kayınvalidem başka ilde ben annem bile yanımda değilken hediye alıp yollamış değilim o yüzden yollamayı düşünmüyorum sizce yanlış anlaşılırmıyım ??

soruya soruyla cevap veriyorum kayınvalidem başka ilde ben annem bile yanımda değilken hediye alıp yollamış değilim o yüzden yollamayı düşünmüyorum sizce yanlış anlaşılırmıyım ??

bence o gun tel edersın olur bıter. uzak oldugun ıcın sıkıntı olacagını dusunmuyorum.

citl canım bende nişanlanalı 4 ay oldu o zmandan beri görüşmedim sadece kandilde 1 kere aradım onlar zaten hiç aramadılar ben sorun etmiyorum benden uzak olsunlar da zaten hiçbirşeye faydaları yok zararları da dokunmasın biz nişanlımla herşeyi birlikte yapıyoruz yardımları olmadığı için hiçbirşeye karıştırmıyorum düğün tarihimizi belirledik nişanlımla babasına gitti biz bu tarihte salon tutucaz dedi, nikah tarihimizi belirledik günü aldıktan sonra haber verdik mobilyalarımızı gittik beğendik aldık sonradan haberleri oldu. Baştan ağırlığını koycaksın bana ne laf söyleyebiliyorlar ne de karışıyorlar o yüzden kafamız rahat evimizi istediğimiz gibi düzüyoruz takma kafana sen nişanlınla aranı iyi tutarsan yanında olur

kızlar sorumarada kaynadı gıttı kayınvalıdelerınıze anneler gunu hedıyesı almayı dusunuyo musunuz yada ne alıcaksınız

Valla ben hep alıyordum ama bul almıcam...Düğünümüz var bir kuruş yardım etmiyorlar...bu kada borç altında birde hediye falan alamam..çok öfkeliyim onlara...Bana değer vermeyene, beni böyle zor duruma düşürene hediye almak şu durumda zoruma gider doğrusu

Canım benim onunla bir problemim yok ama onun benimle var..Zaten anlaştığımız pek söylenemez sadece umursamıyordum sanırım artık bundan rahatsız yıldırma politikaları uyguuyo gerekli gereksiz üstüne vazife olmayan(Çoğu zaman özel tecih ve hayatımla) şeylere fazla burnunu sokuyor hadisiz..

Az sonra genel müdürümle konuşucam gerekirse ayrılacağım işten..

Leylacım ve Chnhn
Özel hast rapor veriyor mu? (İstesem)
Pzt poliklinikler açık mı birde?

çok şükür nişanlımın ailesile belirgin bir sorun yaşamadım evet hiçbirşey yapmıyorlar ama durumlarıda yok bunu çok sorun edip takıyordum artık önemsemiyorum sağolsunlar beni arayıp soruyor annesi kardeşi ilgileniyorlar bende onları aramaya özen gösteriyrum sonuçta nişanlımın annesi saygı duymalıyım ona ama seninde dediğin gibi herşeyi nişanlımla yapıp onlara haber veriyoruz...onlarda sorun etmiyorlar zaten ya bak nişanlım dedim yine cinlerim kalktı yaaa offff mesajlar yazıyor hiç cevap vermyorum

ben pek muhterem kayınvalıdecıgıme hedıye almayı dusunmuyorum. sebebı ıse bu son olaylar degıl ama almadıgım ıcın o bu son olaylara baglıcak. halbukı bn gectıgımız agustos ayında ona hedıye almamaya karar vermıstım . kısı ve dıger gelınıne dogum gunden benıde yanına alıp carsıya cıkıp hedıye alan kaynanacıgım bnm dogum gunumden 2 gun once dogum gunun kutlu olsun dıye tel etmekle yetındı. bnde bnm dogum gunum bugun degıl 2 gun sonra dedım ve bekledım kı o gun espırılı bır sekılde arıcak ama daha cok bekler mısım onu fark ettım. hal böle olunca bnde yemın ettım anneler gununde hıc bısı almıcam dıye

ooo yanlız olmadıgıma ınanın cok sevındım. vıcdan azabım hafıfledı

nezaketen bi ararsın canım hediyeye gerek yok zaten uzaktalar.

ee kızlar ben napacam çok yakın bana kayınvalidem hatta ben o zaman evlenmiş oluyorum ve kayınvalidemla aynı bidanayız ve o gün ben balayından dönüyorum:44::44::44:

sen birşey al canım diğer almayan arkadaşlar sizlerde ufak birşey alsanız aslında daha etkili olur kayınvalidenizin eline koz vermiş olmayın derim utanması olan utanır utanması olmayanda bu durumu allayıp pullayıp nişanlınıza sunmaz öfkeyle yaklaşmışsınız hepiniz ama biraz yapıcı olmakta fayda var ...

canım senin canını çok sıkmış anlaşılan, anlaşamıyorsan ayrıl tabi ama yeni iş hemen bulabilecek misin?
bizde 23 nisan pazartesi günü çoğu doktor çalışıyor. rapor veriyorlar ama ssk anlaşmamız yok

Gelinliğimi aldım kİzlar çok icime sindi
Bı mutluyumki anlatamam

Canım ayrılırım ve çok istiyorum nişanlımda bırak diyor ama kredi çektik evleneceğiz
eğer kredi çekmeseydik nişanlımın maaşı iyi ama şimdi maaşının 1/3 krediye gidiyor
Ona destek olmam gerekirken olamayacağım
en azından biraz dinlenirim rapor alıp,
Döndüğümde baktım aynı bu sefer ayrılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…