- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.781
Gelinliğimi aldım kİzlar çok icime sindi
Bı mutluyumki anlatamam
çok şükür nişanlımın ailesile belirgin bir sorun yaşamadım evet hiçbirşey yapmıyorlar ama durumlarıda yok bunu çok sorun edip takıyordum artık önemsemiyorum sağolsunlar beni arayıp soruyor annesi kardeşi ilgileniyorlar bende onları aramaya özen gösteriyrum sonuçta nişanlımın annesi saygı duymalıyım ona ama seninde dediğin gibi herşeyi nişanlımla yapıp onlara haber veriyoruz...onlarda sorun etmiyorlar zatenya bak nişanlım dedim yine cinlerim kalktı yaaa offff mesajlar yazıyor hiç cevap vermyorum
selam kızlar ,
kalplerasi, forever1212, Chnhn+, _mucizem_, duckling
canım benim sorun kayınpeder zaten nişanlımın annesi 8 yıl önce vefat etti üvey ana var şimdi. Oda çok fena fesat yalancı allahım ondan uzak tutsun beni. Nişanlım zaten onlarla yaşamıyor. Kayınpederin babalık yaptığı yok ama şimdiki karısının kızlarına çok güzel babalık yapıyor boşuna dememişler birinci cefasını çeker ikinci sefasını sürer. Parmağında oynatıyor valla kayınpederi müstak ona danişanımda bir kıyafet giymiş sanki o nişanlanıyor herkes çok ayıpladı zaten amaaannn yaa takıpta kendimi sinir edemem ben nişanlımla mutluyum onlarda el gibi uzaktan izlesin bizi niye cinlerin çıktı tatlım noldu da cevap vermiyorsun
Bı mutluyumki anlatamam
Süperrrr çok hızlsın canım çok sevindim inan bizimlede paylaşırsın artık :)
Nerden aldın????????
selam canım hoşgeldin
selam kızlar ,
kalplerasi, forever1212, Chnhn+, _mucizem_, duckling
sen birşey al canım diğer almayan arkadaşlar sizlerde ufak birşey alsanız aslında daha etkili olur kayınvalidenizin eline koz vermiş olmayın derim utanması olan utanır utanması olmayanda bu durumu allayıp pullayıp nişanlınıza sunmaz öfkeyle yaklaşmışsınız hepiniz ama biraz yapıcı olmakta fayda var ...
Bı mutluyumki anlatamam
Canım ayrılırım ve çok istiyorum nişanlımda bırak diyor ama kredi çektik evleneceğiz
eğer kredi çekmeseydik nişanlımın maaşı iyi ama şimdi maaşının 1/3 krediye gidiyor
Ona destek olmam gerekirken olamayacağım
en azından biraz dinlenirim rapor alıp,
Döndüğümde baktım aynı bu sefer ayrılırım
dellendirdi beni biraz canım ya erkeklerin ilgisizliği umursamazlığı ve bu durumun farkında olamayışları işte birde hasret olunca insan doluyor sabah epey doluydum hani gözüm kararmıştı sağolsun arkadaşlarla konuştuk buradada biraz sakinleştim...
Canım benim onunla bir problemim yok ama onun benimle var..Zaten anlaştığımız pek söylenemez sadece umursamıyordum sanırım artık bundan rahatsız yıldırma politikaları uyguuyo gerekli gereksiz üstüne vazife olmayan(Çoğu zaman özel tecih ve hayatımla) şeylere fazla burnunu sokuyor hadisiz..
Az sonra genel müdürümle konuşucam gerekirse ayrılacağım işten..
Leylacım ve Chnhn
Özel hast rapor veriyor mu? (İstesem)
Pzt poliklinikler açık mı birde?
Tatlım eğer çok bunaltıyor ise ayrıl işten ama bence biraz bekle...başka iş bulmaya bak bir yandanda...
Pazartesi özel hast.de kaplı biliyorum tatlım..Özel hastanede de doktoruna bakar rapor işi tatlım...Rapor almak iyice zorlaştır...ama sen yinede bir görün tatlm. Çok üzüldüm bu arada kuzum
SEHKER resim bekliyoruz resimmm.....
çok şükür iyiyim
çok sevindim canım resimlerini paylaş bizimle hadi
Şuan tek isteğim bir süre yüzünü görmemek
C.tesi gidip alayım ben rapor en azından şansımı deneyeceğim
nasıl gidiyor hazırlıklar :123:
Biraz uzak kal tatlım kendini dinle bakalım...eğerki durum devam ederse basarsın istifayı...ne kadar zor durumda olsakta mutsuz olmak daha kötü tatlım..herşey daha ağır oluyor o zaman..günümüzün çoğu işte geçiyor..buradaki huzursuzluk herşeye yansıyor elimizde olmadan :44::44:
Tlfondan giriyorum tatlım şimdi yükleyecek imkanım yok eve gidince bindallimi gelinliğimi aldıklarımı paylasicam
Bu arada gelinliğin altına çok çekici bı jartiyer takım aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?