2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

çoğu senlik işler bitmiş diğerleri de beğeneceksiniz alınacak işte. bundan sonra önemli olan ev ev olduktan sonra tüm günler koşturmaca ile geçiyor temizle yerleştir toz al ev göstermeye git

Muhasebeci arkadaşlar bilir tatlım bunu..ama 1 yıl dolunda alnıyor galiba :44:

Tlfondan giriyorum tatlım şimdi yükleyecek imkanım yok eve gidince bindallimi gelinliğimi aldıklarımı paylasicam
Bu arada gelinliğin altına çok çekici bı jartiyer takım aldim

ayy çok heyecanlandım şimcikk paylaş tatlım olmadı bende akşam bakarımm resimlereeee bu arada jartiyer takımı nerden aldım tatlım

çoğu senlik işler bitmiş diğerleri de beğeneceksiniz alınacak işte. bundan sonra önemli olan ev ev olduktan sonra tüm günler koşturmaca ile geçiyor temizle yerleştir toz al ev göstermeye git

evet canım. bakalım nasıl geçecek. birde aynı şehirde değiliz koştur koştur yorgunluktan ölürüm herhalde
Allah yardım etsin hepimize

evet canım. bakalım nasıl geçecek. birde aynı şehirde değiliz koştur koştur yorgunluktan ölürüm herhalde
Allah yardım etsin hepimize

hımm o zaman daha kolay geçer 2*3 kere gider tüm işlerini halledersin sallama şansın olmaz yani gidince hemen tüm işlere yoğunlaşmak zorunda kalırsın

hımm o zaman daha kolay geçer 2*3 kere gider tüm işlerini halledersin sallama şansın olmaz yani gidince hemen tüm işlere yoğunlaşmak zorunda kalırsın

tecrübene kulak vererek , onaylıyorum :128::128::128::128:
zaten çalıştığım içinde öyle sürekli gitme imkanım yok. gidince hepsini halledivericem, 2-3 günde biter inş

……………..A.Ş’NE

01.03.2010 Tarihinden bugüne kadar şirketinizde Satın Alma ve Malzeme idaresi elamanı olarak çalışmaktayım. Tamamen serbest irade ve kararım ile gördüğüm lüzum üzerine iş aktini fesih ile şirketiniz nezdindeki görevimden istifa ediyorum. İstifa kararı tamamen özel nedenlerle tarafımca verilmiş olup, istifa kararımda şirketinizin herhangi bir olumlu olumsuz etkisi , kusuru bulunmamaktadır. Yasal olarak hak kazanmadığım için ihbar ve kıdem tazminatı da dahil olmak üzere, bunun dışında İş Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca var olan yasal hak ve alacaklarımından şirketinizi ibra eder, gereğinin yapılmasını saygılarımla rica ederim.

Kızlar bu mektup uygun mu?
Az sonra Genel müd konuşmaya gidicem
İstifa dilekçemle

güle güle kullan inş. canım haftasonu bende bi bardak takımı beğendim annem gözün doysun kızım kaç takım vaar maşallah dedi sanırım haklısın dedim bıraktım yerine geri

selam canım hayırlı olsun güle güle kullan eşyalarını çok güzeller

soruya soruyla cevap veriyorum kayınvalidem başka ilde ben annem bile yanımda değilken hediye alıp yollamış değilim o yüzden yollamayı düşünmüyorum sizce yanlış anlaşılırmıyım ??

ben şimdiye kadar hiç almadım ama bu sefer almayı düşünüyorum ne alsam bilmiyorum ama

hayırlısı olsun canım hakkında

Allahım Ya Rabbim sizin kaynanaları okudukça kendi kaynanama dua ediyorum ne fena kaynanalar var yaa

aslında doğru söylüyorsun alıp utandırsalar daha iyi olur

Gelinliğimi aldım kİzlar çok icime sindi
Bı mutluyumki anlatamam

Tlfondan giriyorum tatlım şimdi yükleyecek imkanım yok eve gidince bindallimi gelinliğimi aldıklarımı paylasicam
Bu arada gelinliğin altına çok çekici bı jartiyer takım aldim

hayırlı olsun canım resimlerini bekliyoruzzz bende jartiyer alcam gelinliğin içine

tecrübene kulak vererek , onaylıyorum :128::128::128::128:
zaten çalıştığım içinde öyle sürekli gitme imkanım yok. gidince hepsini halledivericem, 2-3 günde biter inş

aynen canım. planı programlı yap işlerini hepsi hallolur. tabi onları halledicem diye kendini de yorgun ve hasta etme.

Tatlım uygun bir mektup olmuş ama hemen istifa etme bence..biz rapor al izin al bişi yap kendini dinle önce biraz...sonra olmadı et istifanı. :44::44:

ayy çok heyecanlandım şimcikk paylaş tatlım olmadı bende akşam bakarımm resimlereeee bu arada jartiyer takımı nerden aldım tatlım

Aura diye bı iç çamaşırı makasından aldık canm sırf dandel çok sevdim bende çok heyecanlıyım ayakkabımda okeylendi en geç Pazartesi gelecekmiş ilk provama pabuçlarına gitcem

bence çok hızlı bir karar canım az beklersen daha iyii olur bir iş bulmadan istifa etme çok bocalarsın inanki herkersin iş yerinde tonla sıkıntısı var hibrimiz çok rahat şartlarda çalışmıyoruz geçen müdürümle öyle aram açıldıki adamın yüzüne bakasım yok ama başka yere gitsem bundan daha iyi şartlarda olacağım ne malum biraz sakinleş sonra istersen yine istifanı et...

gayet uygun olmuş canım

Leylacım,chnhn,kalplerası

Canlarım çok teşekkür ederim ama şuan çok sinirliyim
Tansiyonum düşmedi hala
Kaç tane ağrı kesici içtim hala başım ağrıyo
Kasltım kendimi sanırım vucudumun heryeri ağrıyor

Çok karışığım mektup her ihtimale hazır dursun diye yazdım
Benim babam 23 yıldır bu şirkette onun yardımıyla girdim
Daha iyi bir iş bulabilirmiyim bilmiyorum
Ama mutsuzum önemli olan bu
3 ay öncede aynı şeyi yaşadım istifa ettim kabul edilmedi
Ve sonucunda sağlığımdan oldum
ani stres yaşadığımdan sol kulağımda bir süre duyu kaybı oluştu
Ve sürekli ses var içinde hala devam eidyor
Kaç tane doktora gittiysem ses geldiğini kulağımdan kanıtlayamadım
Çünkü sağlıklı görünüyor diyorlar

çok uygun olmuş canım ama biraz beklemelisin yeni bir ev kuracaz biraz düşün rahatla sonra karar vermelisin gidip konuş ama istifa mektubunu verme anlat durumu olmadı sonra verirsin talım

Tatlım bende bundan önceki iş yerimde aynen böyleydim..stresten sıkıntıdan vücuduma bişeyler çıkyordu..maaşı falan düşünemez duruma geldim ve anında birgün o sinirle istifa ettim... 9 ay işsiz kaldım şimdi işimde memnunun en azından saygın kendini bilen insanlarla çalışıyorum..maşım diğer iş yerimdeki maaşımın yarısı ama ben huzurluyum ve en önemliside bu bence...seni çok iyi anlıyorum o yüzden...düzelip düzelmeyeceğini en iyi sen bilirsin..ben çok uğraşmıştım düzelticem diye ama olmadı olmayacaktıda..Allah'ım beni hiç pişman etmedi bu konuda..senide etmez inş tatlım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…