- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.801
benim çeyizim için ufak tefek eksiklerim kaldı onları alıyorum yavaş yavaş. daha ev durumumuz belli değil. o yüzden eşyamızı hemen almayacağız. temmuzda halledeceğiz. gelinlik için tam detaylı bakamadım mayıs ayında bakacağız, damatlık bakacağız. kına ve düğün salonumuz tutuldu. nikah işlemlerimiz halloldu şimdilik bu kadar özetle
Aynen canım etkileniyorum
ve artık miğde bulandırıcı bir hal aldı yaşananlar
ne ilk nede son olacak böyle devam ederse
Ve birşey soracağım eğer iş yeri beni çıkarırsa işsizlik maaşı alacakmıyım??
750 günüm var aynı şirkette şuan çalıştığım yani
Tlfondan giriyorum tatlım şimdi yükleyecek imkanım yok eve gidince bindallimi gelinliğimi aldıklarımı paylasicam
Bu arada gelinliğin altına çok çekici bı jartiyer takım aldim
Muhasebeci arkadaşlar bilir tatlım bunu..ama 1 yıl dolunda alnıyor galiba :44:
çoğu senlik işler bitmiş diğerleri de beğeneceksiniz alınacak işte.bundan sonra önemli olan ev ev olduktan sonra tüm günler koşturmaca ile geçiyor temizle yerleştir toz al ev göstermeye git
evet canım. bakalım nasıl geçecek. birde aynı şehirde değiliz koştur koştur yorgunluktan ölürüm herhalde
Allah yardım etsin hepimize
hımm o zaman daha kolay geçer 2*3 kere gider tüm işlerini halledersin sallama şansın olmaz yani gidince hemen tüm işlere yoğunlaşmak zorunda kalırsın
ben çok severim güveçte pişen yemeği lezzeti ayrı oluyo
çok güzeller canım güle güle kullan tatlımmutlu ve huzurlu olursun inş
yok durduramıyorum leğenim bardağım var ama çok hoşuma gitti leğen aldım bardakta lazım olur yani alım dedimm
evet yaa ben çok seviyorum şimdi alamasamde evlendikten sonra inşşş alırımm ama istiyorum
Selam kızlar ben geldim..
Hafta sonu 1 güne sığdırarak mobilyalarımızı aldık işte ufakta olsa fotolardan kesitler
YATAK ODAM
Genel
Eki Görüntüle 394862
Ayna
Eki Görüntüle 394863
Perde
Eki Görüntüle 394866
Halı
Eki Görüntüle 394867
Koltuk takımı ve yemek odasınıda beğendim ama tam hallerinin fotoğrafları elimde yok onlarıda çekince göstericem.
Nasıl sizce kızlar?
soruya soruyla cevap veriyorum kayınvalidem başka ilde ben annem bile yanımda değilken hediye alıp yollamış değilim o yüzden yollamayı düşünmüyorum sizce yanlış anlaşılırmıyım ??
Canım benim onunla bir problemim yok ama onun benimle var..Zaten anlaştığımız pek söylenemez sadece umursamıyordum sanırım artık bundan rahatsız yıldırma politikaları uyguuyo gerekli gereksiz üstüne vazife olmayan(Çoğu zaman özel tecih ve hayatımla) şeylere fazla burnunu sokuyor hadisiz..
Az sonra genel müdürümle konuşucam gerekirse ayrılacağım işten..
Leylacım ve Chnhn
Özel hast rapor veriyor mu? (İstesem)
Pzt poliklinikler açık mı birde?
ben pek muhterem kayınvalıdecıgıme hedıye almayı dusunmuyorum. sebebı ıse bu son olaylar degıl ama almadıgım ıcın o bu son olaylara baglıcak. halbukı bn gectıgımız agustos ayında ona hedıye almamaya karar vermıstım . kısı ve dıger gelınıne dogum gunden benıde yanına alıp carsıya cıkıp hedıye alan kaynanacıgım bnm dogum gunumden 2 gun once dogum gunun kutlu olsun dıye tel etmekle yetındı. bnde bnm dogum gunum bugun degıl 2 gun sonra dedım ve bekledım kı o gun espırılı bır sekılde arıcak ama daha cok bekler mısım onu fark ettım. hal böle olunca bnde yemın ettım anneler gununde hıc bısı almıcam dıye
sen birşey al canım diğer almayan arkadaşlar sizlerde ufak birşey alsanız aslında daha etkili olur kayınvalidenizin eline koz vermiş olmayın derim utanması olan utanır utanması olmayanda bu durumu allayıp pullayıp nişanlınıza sunmaz öfkeyle yaklaşmışsınız hepiniz ama biraz yapıcı olmakta fayda var ...
Gelinliğimi aldım kİzlar çok icime sindi
Bı mutluyumki anlatamam
Tlfondan giriyorum tatlım şimdi yükleyecek imkanım yok eve gidince bindallimi gelinliğimi aldıklarımı paylasicam
Bu arada gelinliğin altına çok çekici bı jartiyer takım aldim
Merakla bekliyorum tatlım...saat 16:30'a kadar ekle...hoş meraktan akşam bile girer bakarım fotolara
tecrübene kulak vererek , onaylıyorum :128::128::128::128:
zaten çalıştığım içinde öyle sürekli gitme imkanım yok. gidince hepsini halledivericem, 2-3 günde biter inş
Tmm tatlım eklicem gelin ayakkabımı alıyorum Merkez'den teyit aliyorlar numarası yokmuş bEklerken size msj atayım dedim
……………..A.Ş’NE
01.03.2010 Tarihinden bugüne kadar şirketinizde Satın Alma ve Malzeme idaresi elamanı olarak çalışmaktayım. Tamamen serbest irade ve kararım ile gördüğüm lüzum üzerine iş aktini fesih ile şirketiniz nezdindeki görevimden istifa ediyorum. İstifa kararı tamamen özel nedenlerle tarafımca verilmiş olup, istifa kararımda şirketinizin herhangi bir olumlu olumsuz etkisi , kusuru bulunmamaktadır. Yasal olarak hak kazanmadığım için ihbar ve kıdem tazminatı da dahil olmak üzere, bunun dışında İş Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca var olan yasal hak ve alacaklarımından şirketinizi ibra eder, gereğinin yapılmasını saygılarımla rica ederim.
Kızlar bu mektup uygun mu?
Az sonra Genel müd konuşmaya gidicem
İstifa dilekçemle
ayy çok heyecanlandım şimcikkpaylaş tatlım olmadı bende akşam bakarımm resimlereeee bu arada jartiyer takımı nerden aldım tatlım
aynen canım. planı programlı yap işlerini hepsi hallolur. tabi onları halledicem diye kendini de yorgun ve hasta etme.
……………..A.Ş’NE
01.03.2010 Tarihinden bugüne kadar şirketinizde Satın Alma ve Malzeme idaresi elamanı olarak çalışmaktayım. Tamamen serbest irade ve kararım ile gördüğüm lüzum üzerine iş aktini fesih ile şirketiniz nezdindeki görevimden istifa ediyorum. İstifa kararı tamamen özel nedenlerle tarafımca verilmiş olup, istifa kararımda şirketinizin herhangi bir olumlu olumsuz etkisi , kusuru bulunmamaktadır. Yasal olarak hak kazanmadığım için ihbar ve kıdem tazminatı da dahil olmak üzere, bunun dışında İş Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca var olan yasal hak ve alacaklarımından şirketinizi ibra eder, gereğinin yapılmasını saygılarımla rica ederim.
İstifa dilekçemle
..A.ŞNE
İstifa dilekçemle
..A.ŞNE
İstifa dilekçemle
Leylacım,chnhn,kalplerası
Canlarım çok teşekkür ederim ama şuan çok sinirliyim
Tansiyonum düşmedi hala
Kaç tane ağrı kesici içtim hala başım ağrıyo
Kasltım kendimi sanırım vucudumun heryeri ağrıyor
Çok karışığım mektup her ihtimale hazır dursun diye yazdım
Benim babam 23 yıldır bu şirkette onun yardımıyla girdim
Daha iyi bir iş bulabilirmiyim bilmiyorum
Ama mutsuzum önemli olan bu
3 ay öncede aynı şeyi yaşadım istifa ettim kabul edilmedi
Ve sonucunda sağlığımdan oldum
ani stres yaşadığımdan sol kulağımda bir süre duyu kaybı oluştu
Ve sürekli ses var içinde hala devam eidyor
Kaç tane doktora gittiysem ses geldiğini kulağımdan kanıtlayamadım
Çünkü sağlıklı görünüyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?