- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.821
aynen canım ev olayımız bir netleşsinde öle sıraya koyacağım hepsini4 ayda hallederim herhalde
Leylacım,chnhn,kalplerası
Canlarım çok teşekkür ederim ama şuan çok sinirliyim
Tansiyonum düşmedi hala
Kaç tane ağrı kesici içtim hala başım ağrıyo
Kasltım kendimi sanırım vucudumun heryeri ağrıyor
Çok karışığım mektup her ihtimale hazır dursun diye yazdım
Benim babam 23 yıldır bu şirkette onun yardımıyla girdim
Daha iyi bir iş bulabilirmiyim bilmiyorum
Ama mutsuzum önemli olan bu
3 ay öncede aynı şeyi yaşadım istifa ettim kabul edilmedi
Ve sonucunda sağlığımdan oldum
ani stres yaşadığımdan sol kulağımda bir süre duyu kaybı oluştu
Ve sürekli ses var içinde hala devam eidyor
Kaç tane doktora gittiysem ses geldiğini kulağımdan kanıtlayamadım
Çünkü sağlıklı görünüyor diyorlar
Tansiyonum düşmedi hala
Tansiyonum düşmedi hala
tabiki de evin şimdi belli olsa bile işler son 1/2 ay kalıyor kira da mı oturcaksınız canım belli mi ? son 2 ay çeyizlerini falan yıkarsın yerleştirmek son 15 20 gün
Gelinliğimi aldım kİzlar çok icime sindi
Bı mutluyumki anlatamam
canım nişanlım ev almıştı ama anladık ki vadesi çok fazla . 6 ayda bir zam görecek ve 5-6 yıl sonra 2500 tl gibi taksit ödemek zorunda kalıcaz.ikimizde çalışsak gene de çok yüksek bir miktar bu.bize zora sokacak. o yüzden devretme kararı aldık. aldığımız ğeşin paranın bir kısmını başka bir ev için peşinat kullanıp daha az vadeli bir yer bakıcaz.yada kiraya çıkıcaz ilk etapta. ama devredemezsek odalarını kapatıp oturcam mecburen.
biz şimdiden başladık bile yıkamaya çeyizleri valla sıkışmayalım, ramazan gircek araya diyegüzelce hurçlayacaz. koku falan koyucam ben. bişey olmaz herhalde 4 ayda :44::44:
anladım canım hayırlısı olsun inşallah direk kendi evinize geçersiniz para biriktirelim sonra geçelim diyince malesef olmuyor işte daha zor oluyor hayat
biz 1,5 ay falan kala yıkadık 2 günde ütüledik kaldırdık hepsini ama tek yapmadık 6*7 kişi vardı kimi yıkadı kimi kuruladı kimisi de paketledi el birliği ile yıkama hariç 2 günümüzü aldı işte. kendi eşyalarımı ben yavaş yavaş tek başıma yaptım.
son 20 günde de çeyizim gitti yerleşti.balayı dönüşü annemle yine geldi evimizi temizledi ben temiz eve geldim
Tansiyonum düşmedi hala
anladım canım hayırlısı olsun inşallah direk kendi evinize geçersiniz para biriktirelim sonra geçelim diyince malesef olmuyor işte daha zor oluyor hayat
biz 1,5 ay falan kala yıkadık 2 günde ütüledik kaldırdık hepsini ama tek yapmadık 6*7 kişi vardı kimi yıkadı kimi kuruladı kimisi de paketledi el birliği ile yıkama hariç 2 günümüzü aldı işte. kendi eşyalarımı ben yavaş yavaş tek başıma yaptım.
son 20 günde de çeyizim gitti yerleşti.balayı dönüşü annemle yine geldi evimizi temizledi ben temiz eve geldim
Ben çok şanssızım o konuda her birşeyi tek başıma yapacam sanırsam balayı dönüşündede kimse olmayacak ne onun ailesi ne kendi ailem bütün iş bana kalıyor napalım çekecez
bizde yıkadık şimdi, dikilcek, sökülcek havlular yemeniler seccadeler...hepsini ayırdık. yakın birkaç kişi çağıracağız halletmeye 2 günde biter herhalde.
canım yakın arkadaşların falan yok mu, komşularınız falan sana yardım edebilecek, tek başına zor olur
hiç kimsenin bana yardım edeceğini sanmıyorum şuan nişanlıyım burda bir kaç akrabam var sözüm ona hiç biri sormuyo bi ihtiyacın varmı diye o zaman hiç sormazlar
anladım canım Allah yardımcın olsun, öyle üzme sıkma canını ama , biz birkaç kişi toplanıp 2 günde bitiririz, sen 4 günde bitirirsin. sonuçta hepsi biter , düzene girer , sen üzülme yeter ki.
Ben çok şanssızım o konuda her birşeyi tek başıma yapacam sanırsam balayı dönüşündede kimse olmayacak ne onun ailesi ne kendi ailem bütün iş bana kalıyor napalım çekecez
bizde yıkadık şimdi, dikilcek, sökülcek havlular yemeniler seccadeler...hepsini ayırdık. yakın birkaç kişi çağıracağız halletmeye 2 günde biter herhalde.
:[/B]
Kızlar ben kaçtım...İzin aldım 1 saat erken çıkıyorum...sevgilimle buluşucaz...o da işi ekti bende ekicem onun için hoşçakalın...
SEHKER gelinliğine akşam bakarım eklersen..
TUĞÇE tatlım üzme kendini ne olur..aklım sende kalacak...
Öpüorum sizi
benim çeyizleri halam yıkadı dikti ütüledi hurçlara yerleştirdi saolsun benim akrabam çok yardım ediyolar ama ben istemiyorum çünkü biliyorumki sonradan biz yaptık biz ettik diyecekler ama ablam ayıp olmasın büyükler die yaptıryo işte bir defa bile sormadılar eksik bişeyin varmı yardıma ihtiyacın varmı şükürler olsun kendim yaptım herşeyimi maaştan maaşa aldım eksiklerimi ama işte herşeye burnunu sokarlar heleki küçük halam sinir oluyorum o kadına bir iğne almaz sormaz ama herşeye atlarallaha yakın bana uzak olsunlar yeter
kızlarr bu ne hepiniz üzgün gergin noluyoruz yaaaaaa.
tuğçecimmm kuzummmm üzüldüm valla ne desem boş.gaz verip çık git diyemiyorum çeyiz düğün masraflar vs.
ama bekle.zamana bırak.bi taraftanda iş araştır kuzum saglıgından önemli olamaz hiçbişey.
hepsi biter canım sonra bi bakmışşsınız evleneli aylar olmuş
ayyy inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?