- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.841
Hoşgeldin canım
Ben iyiyim seni sormalı??
güle güle canım iyi gezmeler
olsun canım sana yardım olmuş en azından ne güzellaf ederlerse de sen halam değil misin dersin olur biter
hoşgeldin canım
işte bu tecrube ile sabittir geçen yıl bu ay evimizi almıştık ikimizde her akşam orada evimizi hergün gezmeye gidiyrduk şimdi o eve akşam yemeğine gidiyoruz
ve üzerinden 10 ay geçti bile :123:
işlerim çok yoğun sizinle konuşamıorum zaten gerginim iyice geriliyorum
Allah bizede nasip etsin inşallah o günleri görmeyi. dua edin bana da, inş devrederiz evimizi kafamıza göre bir yer alabiliriz
canım sıkma canını hepimiz gerginiz son zamanlarda, tatile ihtiyacımız var galiba hepimizin
Allah bizede nasip etsin inşallah o günleri görmeyi. dua edin bana da, inş devrederiz evimizi kafamıza göre bir yer alabiliriz
canım sıkma canını hepimiz gerginiz son zamanlarda, tatile ihtiyacımız var galiba hepimizin
kızlar bendede bugün bi gerginlik var.nişanlım ailenle gelmeden önce kendin gel beğenelim sonra onlarla tekrar gelirsin formaliteden biraz gezeriz alırız dio sizce nasıl fikir karar veremdim?
sehker canım gelinliğin fotoğrafını koymadın galiba dimi henüz geçmişe baktım ama gözden kaçırmış olabilrim.çok merak ettim.
bugün çok yoğundu hastane sanırım devlet hastaneleri grevde olduğu için ama artık bitsede gitsem diyorum çok sıkıldım.17:30da çıkabilirim inşallah.
dün yatak örtüsü aldım size göstermek istedim ama beceremedim bi türlü foto yüklemeyi.good heart anlatmıştı dün ama yapamadım işte nedense
işlerim çok yoğun sizinle konuşamıorum zaten gerginim iyice geriliyorum
cnm arkadaşım tuğçem valla bende burdan bıktım bilgi verim muhasebeci olarak sana 1 yıl içinde tazminat alma hakkın var issizlik sigorta parasını seni çıkartıyo gibi verirlerse eğer yani şirket çıkartırsa işkurdan alma hakkın var eğer kendin çıkarsan alamazsınn cnmmm ama sakinleş izin al dinlen bende çıkcm hafta çıkacam büyük ihtimalle yıldım 6 yıldır 700 çalışıyorum daha öncesi daha az 300 filandı ama işi yorucu bide rahat değil o yüzden rahat bi iş bulmuşken çıkcm servisim yemeğim cumartesi pazar tatil yazlarıda bir ay tatili varmış maaşıda uygun gidsip görüşcem işte çağırcaklar benii gecen beni bunalttılar çıkcaktım zor tuttular ama çıkcm yani burdan artık son işlerimi topluyorum artık bu hafta
kızlarrr ne sıkıntılı bir günmüş bu böyle ya(......oku oku içim kasvetle doldu..halbuki ben size nişanlımın yaptığı dogum günü süprizini
ama ya..:
forever canım kafana hiç bir şey takma hiç bir şey sağlıktan daha önemli değil.. ben devlette çalışıyorum bizde bile böyle fesatlıklar olabiliyor.. sen dimdik durarak ver yanıtını..senin yaptığın bir hata mı var ki üzülesin istifanı veresin...dimdik ayakta durarak ver yanıtını bence istifanı vererek değil..kafanı toplamak için belki 1-2 gün rapor ala ama asla istifanı verme..sıkıntıları varsa bırak onlar çıkartsın bakalım..
sehkerr çok sevindim gelinliğin hayırlı olsun canım ...akayda hangi modeli kodunu hatırlamıyo musun canım??
Kızlar ben kaçtım...İzin aldım 1 saat erken çıkıyorum...sevgilimle buluşucaz...o da işi ekti bende ekicem onun için hoşçakalın...
SEHKER gelinliğine akşam bakarım eklersen..
TUĞÇE tatlım üzme kendini ne olur..aklım sende kalacak...
Öpüorum sizi
kızlarr bu ne hepiniz üzgün gergin noluyoruz yaaaaaa.
tuğçecimmm kuzummmm üzüldüm valla ne desem boş.gaz verip çık git diyemiyorum çeyiz düğün masraflar vs.
ama bekle.zamana bırak.bi taraftanda iş araştır kuzum saglıgından önemli olamaz hiçbişey.
inşallah canım ama nasıl devredeceksiniz ben anlamadım yani kredi ile aldınız aylık ödeme yüksek diye satıp daha uygununu mu alacaksınız
canım biz kredi ile almadık, tokiden aldık evi, ay ay ödüyoruz. eğer devredebilirsek,devredebildiğimiz zamana kadar olan ödediğimiz taksitleri peşin alıcaz devrettiğimiz kişiden. böylelikle elimizde birikimimiz olmuş olacak
Ayy valla evlenemeden ölücem bigün gözüm açık gidecek yaa,1 gündür ev bakmaya gidemiyoruz 2 gün mesaisi vardı,dün beyefendi maça gitti bugun dünkü maç yuzunden yuruyecek hali yokmuş yaa herseyi ben mi düşünücem yaa surda 50 gün var daha ev bakmaya gelemiyo beyefendi
kızlar en iyisi bi silkinip kendimize gelelim biz yaa bugun bitsin artık geçmişi okudum hepten kasıldım burda saat geçmiyo sanki yaa
Ayy valla evlenemeden ölücem bigün gözüm açık gidecek yaa,1 gündür ev bakmaya gidemiyoruz 2 gün mesaisi vardı,dün beyefendi maça gitti bugun dünkü maç yuzunden yuruyecek hali yokmuş yaa herseyi ben mi düşünücem yaa surda 50 gün var daha ev bakmaya gelemiyo beyefendi
kızlar en iyisi bi silkinip kendimize gelelim biz yaa bugun bitsin artık geçmişi okudum hepten kasıldım burda saat geçmiyo sanki yaa
anladm peki bu aya kadar eşin ödedi ise ve evi beğendiyseniz bence devam ettirin azcık sıkışırsınız belki ama daha önce ödediği şekilde öder
bende aldım tepehomeden çok güzel kokuyo mumlarıfiyatı nedir canım bunun :44::44: çok beğendimm
evet ya bitsin artık şu günnnn çok iğrenç bir gündüüüüüü inşşş yarın hepimiz mutluuuu huzurluu bir şekilde güzel bir güne başlarızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?