2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
güle güle canım iyi gezmeler

olsun canım sana yardım olmuş en azından ne güzel laf ederlerse de sen halam değil misin dersin olur biter

hoşgeldin canım

hiç çekemem onları zaten yanlarında durmuyorum kendi hallerine yapıyorlarr ama dün akşam halamla çok yorulduk yorulduğumuza değdi bu akşamda yemenileri ütüleyip yerleştircez

işte bu tecrube ile sabittir geçen yıl bu ay evimizi almıştık ikimizde her akşam orada evimizi hergün gezmeye gidiyrduk şimdi o eve akşam yemeğine gidiyoruz
ve üzerinden 10 ay geçti bile :123:

Allah bizede nasip etsin inşallah o günleri görmeyi. dua edin bana da, inş devrederiz evimizi kafamıza göre bir yer alabiliriz

işlerim çok yoğun sizinle konuşamıorum zaten gerginim iyice geriliyorum

canım sıkma canını hepimiz gerginiz son zamanlarda, tatile ihtiyacımız var galiba hepimizin

inşallah canım ama nasıl devredeceksiniz ben anlamadım yani kredi ile aldınız aylık ödeme yüksek diye satıp daha uygununu mu alacaksınız

kızlar bendede bugün bi gerginlik var.nişanlım ailenle gelmeden önce kendin gel beğenelim sonra onlarla tekrar gelirsin formaliteden biraz gezeriz alırız dio sizce nasıl fikir karar veremdim?

sehker canım gelinliğin fotoğrafını koymadın galiba dimi henüz geçmişe baktım ama gözden kaçırmış olabilrim.çok merak ettim.

bugün çok yoğundu hastane sanırım devlet hastaneleri grevde olduğu için ama artık bitsede gitsem diyorum çok sıkıldım.17:30da çıkabilirim inşallah.

dün yatak örtüsü aldım size göstermek istedim ama beceremedim bi türlü foto yüklemeyi.good heart anlatmıştı dün ama yapamadım işte nedense

aynen katılıyorum sana hele benim neredeyse hiç izin yapmadım şimdide evleniyorum yıllık iznimi ramazanda istedim misafirimi rahatlıkla ağırlayabileyim çok yoruldum artık

Eki Görüntüle 393804

Canım hakkımızda hayırlısı olur inşallah..
Kul hakkı bu çıkar onlardan merak etme sen..

Anlat hadi doğum günü merak ediyorum ben

Canım iyiyim sakinim en azından artık
Annem babamla konuştum akşam konuşacağız
İyi akşamlar

Çeyiz filan masraflarını ailem karşılarda
Evlenince kredi borcu evin geçimi nişanlıma destek olmam lazım çünkü biliyorsunuz şuan ailesi hiç birşeye yaklaşmıyor
Herşeyi biz alıyoruz ediyoruz durum böyle olunca zorluyor bizi
İnşallah herşey çok güzel olcak

Kızlar hepinizi çok seviyorum

inşallah canım ama nasıl devredeceksiniz ben anlamadım yani kredi ile aldınız aylık ödeme yüksek diye satıp daha uygununu mu alacaksınız

canım biz kredi ile almadık, tokiden aldık evi, ay ay ödüyoruz. eğer devredebilirsek,devredebildiğimiz zamana kadar olan ödediğimiz taksitleri peşin alıcaz devrettiğimiz kişiden. böylelikle elimizde birikimimiz olmuş olacak

Ayy valla evlenemeden ölücem bigün gözüm açık gidecek yaa,1 gündür ev bakmaya gidemiyoruz 2 gün mesaisi vardı,dün beyefendi maça gitti bugun dünkü maç yuzunden yuruyecek hali yokmuş yaa herseyi ben mi düşünücem yaa surda 50 gün var daha ev bakmaya gelemiyo beyefendi

kızlar en iyisi bi silkinip kendimize gelelim biz yaa bugun bitsin artık geçmişi okudum hepten kasıldım burda saat geçmiyo sanki yaa

anladm peki bu aya kadar eşin ödedi ise ve evi beğendiyseniz bence devam ettirin azcık sıkışırsınız belki ama daha önce ödediği şekilde öder

Ayyy yaaa hep biz mi düşüncez herşeyi

Yarın bakarsınız artık canım üzülme

Eki Görüntüle 395225

Dün siz mumlardan bahsedince bugün tepehomedan aldım.

bende aldım tepehomeden çok güzel kokuyo mumları fiyatı nedir canım bunun :44::44: çok beğendimm

evet ya bitsin artık şu günnnn çok iğrenç bir gündüüüüüü inşşş yarın hepimiz mutluuuu huzurluu bir şekilde güzel bir güne başlarızz

Eki Görüntüle 395225

Dün siz mumlardan bahsedince bugün tepehomedan aldım.

çok güzeller canım güle güle kullan inşallah

anladm peki bu aya kadar eşin ödedi ise ve evi beğendiyseniz bence devam ettirin azcık sıkışırsınız belki ama daha önce ödediği şekilde öder

bakalım kısmet artık,
ama 20 yıl vadesi var baya uzun biz sadece 9 ayını ödedik
20 yıl geçmek bilmez yaaa. en azından daha kısa vadede ev sahibi olur diye düşünüyoruz. dünyanın binbir hali var, garantiye almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…