2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

bizde seni seviyoruz canım, herşey daha güzel olacak bu sıkıntılarımız son bulacak inşallah

gidersiniz canım üzülme, 50 gün daha varmış , bakarsın kafanıza göre buluverirsiniz hemencik, bu gün topik baya gergindi evet

Ayyy yaaa hep biz mi düşüncez herşeyi

Yarın bakarsınız artık canım üzülme

evet yaa hep biz düşünelim bide aradı az önce hayatım 3 tane ev vardı ya bakacağımız biri laz zaten onu hiç sevmedim ,diğerini cok begendim sahibi yokmuş cumartesi gidelim diyo yaa haftasonumu onamı ayırıcam bu kadar zaman vardı yaa şimdi kızgınlıktan haftasonu işim var benim diyorum beyefendi hiç itiraz etmez pazar olur diyo cıldırıcam yaa ben ne kadar ayrıntılı dusunuyosam o o kadar rahat

senin yasadıklarınıda okudum tatlım ani karar verme gercekten iş yeri çok önemli yurumuyo biriyle takınılı olunca,bende gecen yıl aynı seyı yasadım sonradan gelen lise mezunu sürtüğün teki şirkete ortak oldu nasıl olduysa maaşını benden alırken,patron oluverdi emirlr vermeye basladı çıktım işten ama olan bana oldu 9 ay işssiz kaldım bu nişanlılık zamanı bide o yuzden iyi düşün derim bak babanın emeği varmış orda o adamın ekmeğine yağ sürme takma kafana ama iş arastır sürekli,bulunca rahat rahat cıkarsın allah yardımcın olsun canım:26::26::26:

kızlaaaaar dünkü fırtına bi benii mutlu etti sanırım
kaynanamla matineye gittiydik fırtınadan dolayı bırakmadı eve ve orda kaldım ama gece 12de yolladılar nişanlımı evden görümcemde kaldı sabah kahvaltıya geldi yinede harikaydııı

sehker gelinliğini paylaştın mı die bi bakıyım dedim ama daha bişey göremeim.kızlar akşam vakti kimsecikler yok topikte bi an sanki topik öksüz kalmış gibi geldi:44:

daha resim paylaşmayı yeni öğreniyorum aldığım kahvaltı takımımı gösteriyim size becerebilirsem

Eklentiler

• $1000433_52799-1%20(5)[1].webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $1000433_52799-1%20(6)[1].webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $1000433_52799-1[1].webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 25
sehker gelinliğini paylaştın mı die bi bakıyım dedim ama daha bişey göremeim.kızlar akşam vakti kimsecikler yok topikte bi an sanki topik öksüz kalmış gibi geldi:44:

Canim tlfonda resimler yanımda pc yok sitenin iPhone uygulaması olmadıgı icin resimleri uygun formatta görmüyor pc e attığım zaman paylasicam kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…