2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
daha resim paylaşmayı yeni öğreniyorum aldığım kahvaltı takımımı gösteriyim size becerebilirsem

güle güle kullan canım, çok şekerler, bernardomu bu

yaaaa nasıl yapsakki yaa..bir şekilde atılmalı bu çok merak ettim valla

Canim tlfonda resimler uymuyo sitenin formatiyla bende atmak istiyorum ama atamadım

canım resimleri bilgisayara yüklediysen sana bir format çevirici adı verim. format factory diye bir frogram var onu indir resmi yükle formatını jpg yap bu programla. sonra siteye yükle bizde bakalım
biraz karışık anlattım galiba:26:

anammm herkes burda, sabah oldu sandım

gezmeden yeni geldim hemen oturdum pc başına..sehkerin gelinliğine bakmak için ama ne yazıkki yüklenmiyomuş
iş çıkışı çok güzeldi..nişanlıma yemek yedik, sonra düğün salonuna gittik yeni restore ediliyordu harika olmuş şimdiki hali..gece kalcağımız odayıda gösterdiler...çok utandım ve acayip heyecanlandım kızlarrr...kapıdan giremedim dondum kaldım...kalbim küt küt etti...kıpkırmızı olmuşum nişanlım hala dalga geçiyor

Son düzenleme:

gününün güzel geçmesine sevindim canım. ohhhh salonunu odanı falanda görmüşsün ne güzel bende olsam utanırdım valla

gününün güzel geçmesine sevindim canım. ohhhh salonunu odanı falanda görmüşsün ne güzel bende olsam utanırdım valla
ayy hemd ne utanma ama daha çok heyecan böyle korku gibi..ben bugün böle olduysam düğün bitiminde nasıl olucam :18::18: garip oldum sinirim bozuldu yahuuuu....hala etkisindeyim tatlım...

ayy hemd ne utanma ama daha çok heyecan böyle korku gibi..ben bugün böle olduysam düğün bitiminde nasıl olucam :18::18: garip oldum sinirim bozuldu yahuuuu....hala etkisindeyim tatlım...

ayy hemde ne utanma ama daha çok heyecan böyle korku gibi..ben bugün böle olduysam düğün bitiminde nasıl olucam :18::18: garip oldum sinirim bozuldu yahuuuu....hala etkisindeyim tatlım...

ayy hemde ne utanma tatlım yaaa....korku ve heyecan birlikteydi tatlım...çok kötü oldum...ben bugün böyle olduysam düğün günü nsıl olucam yaaa...çok fena oldum..sinirlerim bozuldu gülsemmi ağlasammı bilemedim :18::18: bugün sanki yarın düğün varmış gibi oldu yani

fırtına bir tek sana yaramış gerçekten

Düğüne Allah kerim canım. sorma ya o heyecanla karışık korku bende de var

İnş herşey yolunda gitcek tatlım her konuda...korkmayalım ama heyecan olsun değilmii??? heyecan güzel şeydir...ama korkuyu atmak lazım işte

aynen öyle canım... neyse ben kaçıyorum , sehkeri bekledik ama oda gitti galiba. yarın ekler bize herhalde resim formatını değiştiripte iyi geceler canım

hım bu gece değişiklik yapmışınız geç saatlere kadar durmuşunuz akşamları şöle bi kolaçan ederdimde akşam 6 dan sonra kimseckler olmazdı

bu gün güne güzel başlayalım dedim kızlar, fıkra paylaşmak geldi içimden

Yoğun bakım

Adam yoğun bakımda yatmakta, ölümünü beklemektedir. Karısı başucunda sürekli ağlamaktadır. Adam kısık sesiyle karısına seslenir:
- Trafik kazası geçirdiğimde hep başucumdaydın, silahla vurulduğumda gözümü açınca yine ilk seni gördüm, iflas ettiğim günde yanımdaydın…. kadın bütün bunları dinlerken, taktir edilmenin verdiği gururuda yaşamaktadır. Bu sırada adam ekler :
- Ne kadar uğursuz bir kadın çıktın sen : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…