- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.881
daha resim paylaşmayı yeni öğreniyorum aldığım kahvaltı takımımı gösteriyim size becerebilirsem
gelinlik resmiiiii????????? beklioruz tatlım hadi artık :)
Canim tlfonda resimler uymuyo sitenin formatiyla bende atmak istiyorum ama atamadım
daha resim paylaşmayı yeni öğreniyorum aldığım kahvaltı takımımı gösteriyim size becerebilirsem
yaaaa nasıl yapsakki yaa..bir şekilde atılmalı bu çok merak ettim valla
Canim tlfonda resimler uymuyo sitenin formatiyla bende atmak istiyorum ama atamadım
anammm herkes burda, sabah oldu sandım
gezmeden yeni geldim hemen oturdum pc başına..sehkerin gelinliğine bakmak için ama ne yazıkki yüklenmiyomuş
iş çıkışı ok güzeldi..nişanlıma yemek yedik, sonra düğün salonuna gittik yeni restore ediliyordu harika olmuş şimdiki hali..gece kalcağımız odayıda gösterdiler...çok utandım ve acayip heyecanlandım kızlarrr...kağıdan giremedim dondum kaldım...kalib küt küt etti...kıpkırmızı olmuşum nişanlım hala dalga geçiyor
ayy hemd ne utanma ama daha çok heyecan böyle korku gibi..ben bugün böle olduysam düğün bitiminde nasıl olucamgününün güzel geçmesine sevindim canım. ohhhh salonunu odanı falanda görmüşsün ne güzelbende olsam utanırdım valla
ayy hemd ne utanma ama daha çok heyecan böyle korku gibi..ben bugün böle olduysam düğün bitiminde nasıl olucamgününün güzel geçmesine sevindim canım. ohhhh salonunu odanı falanda görmüşsün ne güzelbende olsam utanırdım valla
ayy hemde ne utanma ama daha çok heyecan böyle korku gibi..ben bugün böle olduysam düğün bitiminde nasıl olucamgününün güzel geçmesine sevindim canım. ohhhh salonunu odanı falanda görmüşsün ne güzelbende olsam utanırdım valla
gününün güzel geçmesine sevindim canım. ohhhh salonunu odanı falanda görmüşsün ne güzelbende olsam utanırdım valla
kızlaaaaar dünkü fırtına bi benii mutlu etti sanırım
kaynanamla matineye gittiydik fırtınadan dolayı bırakmadı eve ve orda kaldım ama gece 12de yolladılar nişanlımı evden görümcemde kaldı sabah kahvaltıya geldi yinede harikaydııı
ayy hemde ne utanma tatlım yaaa....korku ve heyecan birlikteydi tatlım...çok kötü oldum...ben bugün böyle olduysam düğün günü nsıl olucam yaaa...çok fena oldum..sinirlerim bozuldu gülsemmi ağlasammı bilemedim :18::18:bugün sanki yarın düğün varmış gibi oldu yani
Düğüne Allah kerim canım. sorma ya o heyecanla karışık korku bende de var
İnş herşey yolunda gitcek tatlım her konuda...korkmayalım ama heyecan olsun değilmii??? heyecan güzel şeydir...ama korkuyu atmak lazım işte
aynen öyle canım... neyse ben kaçıyorum , sehkeri bekledik ama oda gitti galiba. yarın ekler bize herhalde resim formatını değiştiripteiyi geceler canım
yaaaa nasıl yapsakki yaa..bir şekilde atılmalı bu çok merak ettim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?