- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.901
daha resim paylaşmayı yeni öğreniyorum aldığım kahvaltı takımımı gösteriyim size becerebilirsem
günaydınlar
bu gün güne güzel başlayalım dedim kızlar, fıkra paylaşmak geldi içimden
Yoğun bakım
Adam yoğun bakımda yatmakta, ölümünü beklemektedir. Karısı başucunda sürekli ağlamaktadır. Adam kısık sesiyle karısına seslenir:
- Trafik kazası geçirdiğimde hep başucumdaydın, silahla vurulduğumda gözümü açınca yine ilk seni gördüm, iflas ettiğim günde yanımdaydın . kadın bütün bunları dinlerken, taktir edilmenin verdiği gururuda yaşamaktadır. Bu sırada adam ekler :
- Ne kadar uğursuz bir kadın çıktın sen : )
günaydınlar
Yoğun bakım
Adam yoğun bakımda yatmakta, ölümünü beklemektedir. Karısı başucunda sürekli ağlamaktadır. Adam kısık sesiyle karısına seslenir:
- Trafik kazası geçirdiğimde hep başucumdaydın, silahla vurulduğumda gözümü açınca yine ilk seni gördüm, iflas ettiğim günde yanımdaydın . kadın bütün bunları dinlerken, taktir edilmenin verdiği gururuda yaşamaktadır. Bu sırada adam ekler :
Yoğun bakım
- Trafik kazası geçirdiğimde hep başucumdaydın, silahla vurulduğumda gözümü açınca yine ilk seni gördüm, iflas ettiğim günde yanımdaydın…. kadın bütün bunları dinlerken, taktir edilmenin verdiği gururuda yaşamaktadır. Bu sırada adam ekler :
günaydınlar
güzel gelinlerr günaydınnn
bugün güzel bir gün olsun bütün gerginlikleri stresleri atalım tadını çıkaralım
Günaydın canlarımmm...Nasılsınız....Herkeze çok çok güzel bir gün diliyorum...
CHNCN süpermiş fukra sabah sabah güldüm valla
Günaydın kızlar herkese mutlu günler
evet yaa hep biz düşünelim bide aradı az önce hayatım 3 tane ev vardı ya bakacağımız biri laz zaten onu hiç sevmedim ,diğerini cok begendim sahibi yokmuş cumartesi gidelim diyo yaa haftasonumu onamı ayırıcam bu kadar zaman vardı yaa şimdi kızgınlıktan haftasonu işim var benim diyorum beyefendi hiç itiraz etmez pazar olur diyo cıldırıcam yaa ben ne kadar ayrıntılı dusunuyosam o o kadar rahat
senin yasadıklarınıda okudum tatlım ani karar verme gercekten iş yeri çok önemli yurumuyo biriyle takınılı olunca,bende gecen yıl aynı seyı yasadım sonradan gelen lise mezunu sürtüğün teki şirkete ortak oldu nasıl olduysa maaşını benden alırken,patron oluverdi emirlr vermeye basladı çıktım işten ama olan bana oldu 9 ay işssiz kaldım bu nişanlılık zamanı bide o yuzden iyi düşün derim bak babanın emeği varmış orda o adamın ekmeğine yağ sürme takma kafana ama iş arastır sürekli,bulunca rahat rahat cıkarsın allah yardımcın olsun canım:26::26::26:
çok tatlıymış tatlım...tam kahvaltılık rengarenk çok sevdim. güle güle kullan
Mutlu günlerde kullan tatlım ben bayılıyorum böyle renkli takımlara çok tatlılar
güle güle kullan canım, çok şekerler, bernardomu bu
çok güzeller canım iyi günlerde kullannn
günaydın kızlar...çok teşekkür ederim.
güral porselenden aldım chnhn.
mutfak örtü takımımda yeşil.sanırım yeşiller içinde bi mutfağım olucak ALLAH nasip ederse inşallah.
günaydın canımm şükürler olsun diyorumm eski moduma geri döndümçok heyecanlıyımmm
saol canım inşş hepberaberrrrr
hayırlı cumalarr
Canım sıkma canını öyle yapın yetişir merak etme güzelim..Benim için yazdıklarına çok teşekkür ederim
Dün akşam nişanlımla da konuştuk mutsuzsan çık diyor ama benimde onu düşünmem lazım düğün arifesi zor gibi maddi olarak
Hem başka bir işede girersem izinde alamam balayı da yanar
Hayırlısı bakalım zaman ne göstercek..
Sehker
Gelinliği heycanla bekledim ama atamamışsın canım..
Liberte11,citl,emyay_8990,kalplerası,Chnhn,good_heart,my_everything
Günaydın güzel gelinler
Tuğçem günaydın nasılsın bugün tatlım?
Good-heart heyecan bitmez bitmez artar...dün bizde otele gittik..düğün salonu restore edilmişti..son halini görmemizi istemişler...adamlar balayı odanızıda gösterelim dediler...çok utandım kapıdan içeri giremedim...heyecen, korku ne ararsa vardı...çok fena oldum çok...kıpkırmızı oldum
Tuğçem günaydın nasılsın bugün tatlım?
Good-heart heyecan bitmez bitmez artar...dün bizde otele gittik..düğün salonu restore edilmişti..son halini görmemizi istemişler...adamlar balayı odanızıda gösterelim dediler...çok utandım kapıdan içeri giremedim...heyecen, korku ne ararsa vardı...çok fena oldum çok...kıpkırmızı oldum
Canım sıkma canını öyle yapın yetişir merak etme güzelim..Benim için yazdıklarına çok teşekkür ederim
Dün akşam nişanlımla da konuştuk mutsuzsan çık diyor ama benimde onu düşünmem lazım düğün arifesi zor gibi maddi olarak
Hem başka bir işede girersem izinde alamam balayı da yanar
Hayırlısı bakalım zaman ne göstercek..
[
günaydın kızlar...çok teşekkür ederim.
güral porselenden aldım chnhn.
mutfak örtü takımımda yeşil.sanırım yeşiller içinde bi mutfağım olucak ALLAH nasip ederse inşallah.
Allah yardımcın olsun canım, dün dedim sana mutsuzsan çık diye ama tabi düğün masrafları da var zor olur sizin için, balayınada gidemezsin baksana öle olursa, bir süre daha kimseyi takma devam et edebildiğin kadar
fırtına bir tek sana yaramış gerçekten
liyada, _mucizem_, SehKer+, karamel0741, forever1212+, liberte11+, my_everything+ , good_heart
günaydınlar tekrar, hayırlı cumalar hepimize.güne güle başlamanızı sağladıysam ne mutlu bana kızlararada yapacağım böyle, gerginliklerimiz gitsin inşallah hepimizin
good_heart canım hayırlı olsun yavaş yavaş toplanıyo artık çeyizlerin
SeHker canım resimleri bekliyoruz.[/
allahın izniyle toparlanıyo artık. eksiklerim var ama olsun evlenince alırım bu akşam herşeyyy bitecekkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?