2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
daha resim paylaşmayı yeni öğreniyorum aldığım kahvaltı takımımı gösteriyim size becerebilirsem

çok güzeller canım iyi günlerde kullannn

günaydınn canım fıkraya koptum yaaaa kadınada yazıkk

günaydın canım sabah sabah güldürdün bizi ne güzel inş. diğer kızlarda neşeli gelir dün baya sıkıntılı bi gündü bugünümüz inş. güzel haberlerle dolu geçsin nasılsın?

günaydın kızlarrrrrr

güzel gelinlerr günaydınnn

bugün güzel bir gün olsun bütün gerginlikleri stresleri atalım tadını çıkaralım

Günaydın canlarımmm...Nasılsınız....Herkeze çok çok güzel bir gün diliyorum...
CHNCN süpermiş fukra sabah sabah güldüm valla

Son düzenleme:
kıslarrrr ben bugün çok heyecanlıyımmmmm dün akşam 23:30 a kadar yemenileri ütülerim güzelce yerşeltirdikk bu akşamda çeyizlerim hepsi kolilenecek pazar günü gidecekkkk evime yerleşecekk inşşşş

Günaydın canlarımmm...Nasılsınız....Herkeze çok çok güzel bir gün diliyorum...
CHNCN süpermiş fukra sabah sabah güldüm valla

günaydın canımm şükürler olsun diyorumm eski moduma geri döndüm çok heyecanlıyımmm

Günaydın kızlar herkese mutlu günler

saol canım inşş hepberaberrrrr

hayırlı cumalarr

Canım sıkma canını öyle yapın yetişir merak etme güzelim..Benim için yazdıklarına çok teşekkür ederim
Dün akşam nişanlımla da konuştuk mutsuzsan çık diyor ama benimde onu düşünmem lazım düğün arifesi zor gibi maddi olarak
Hem başka bir işede girersem izinde alamam balayı da yanar
Hayırlısı bakalım zaman ne göstercek..

Sehker
Gelinliği heycanla bekledim ama atamamışsın canım..

Liberte11,citl,emyay_8990,kalplerası,Chnhn,good_heart,my_everything
Günaydın güzel gelinler

çok tatlıymış tatlım...tam kahvaltılık rengarenk çok sevdim. güle güle kullan

Mutlu günlerde kullan tatlım ben bayılıyorum böyle renkli takımlara çok tatlılar

liyada, _mucizem_, SehKer+, karamel0741, forever1212+, liberte11+, my_everything+ , good_heart

günaydınlar tekrar, hayırlı cumalar hepimize.güne güle başlamanızı sağladıysam ne mutlu bana kızlar arada yapacağım böyle, gerginliklerimiz gitsin inşallah hepimizin

good_heart canım hayırlı olsun yavaş yavaş toplanıyo artık çeyizlerin

SeHker canım resimleri bekliyoruz.

Son düzenleme:
günaydın canımm şükürler olsun diyorumm eski moduma geri döndüm çok heyecanlıyımmm

saol canım inşş hepberaberrrrr

hayırlı cumalarr

Tuğçem günaydın nasılsın bugün tatlım?
Good-heart heyecan bitmez bitmez artar...dün bizde otele gittik..düğün salonu restore edilmişti..son halini görmemizi istemişler...adamlar balayı odanızıda gösterelim dediler...çok utandım kapıdan içeri giremedim...heyecen, korku ne ararsa vardı...çok fena oldum çok...kıpkırmızı oldum

Son düzenleme:

çok sevimdim balımmm ne kadar güzell bende utanırdum heraldee

korkudan ziyada içim kıpır kıpır heyecandan yerimde duramıyorum evimi hemen yerleştirmek istiyorummmm

Daha iyiyim canım teşekkür ederim..

wooowwww balayı odası demek hımmmmm

Allah yardımcın olsun canım, dün dedim sana mutsuzsan çık diye ama tabi düğün masrafları da var zor olur sizin için, balayınada gidemezsin baksana öle olursa, bir süre daha kimseyi takma devam et edebildiğin kadar

[
günaydın kızlar...çok teşekkür ederim.
güral porselenden aldım chnhn.
mutfak örtü takımımda yeşil.sanırım yeşiller içinde bi mutfağım olucak ALLAH nasip ederse inşallah.

çok uyumlu olacak yeşillerle o zaman, bende yeşim istiyordum ama küçük ev aletlerimi kırmızı aldım sanırım kırmızı tonlarında olacak mutfağım.

İş bulmak sıkıntı değilde yeni işte izin almak çok sıkıntı olacak,ve dün nişanlım seni erkeklerin çok olduğu bir yerde çalışmana izin vermem dedi
Biz bu koca fabrikada çalışan 3 bayanız
1 yadımcı hizmetli
1 sekreter
1 ben

Kendide benimle aynı yerde çalışmasaydı burada çalışmama izin vermezdi nişanlım

Son düzenleme:
forever212 canım dün yazdıklarını okudum. bende aynı durumdayım ama kredi ile ev aldık , yani her ay 1150 TL kredi ödüyoruz bu sebeple çalışmak zorundayım bu şirkete 7 senemi verdim.
ama son 2 aydır her akşam eve gidip eşime ağlıyorum bıktım artık diye. malesef evlenmeye karar verdiyseniz ve nişanlının maaşı ile tek ev geçinmesi zor ise iş bulmadan sakın çıkma.
Evliliğin en güzel zamanlarında maddi sıkıntıdan dolayı birbirinizi yemeyin..

ayrıca bunu hepinize söylemek istiyorum çalışın kızlar maddi gücünüz elinizde olsun kendi paranızı kendiniz kazanın. ve ev alın küçük ucuz ama kira ödemeyin hepiniz genceciksiniz kredi ile öder bitirirsiniz

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…