2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
çok sevimdim balımmm ne kadar güzell bende utanırdum heraldee

korkudan ziyada içim kıpır kıpır heyecandan yerimde duramıyorum evimi hemen yerleştirmek istiyorummmm

O odaya gidinceye kadar bende de tatlı heyecan vardı..cırcır konuşuyordum biranda buz kesildim...böyle heyecan-korku aynı anda oldu fenaydı yani :18::18:

Daha iyiyim canım teşekkür ederim..

wooowwww balayı odası demek hımmmmm

Yaaaa evet balayı odası tatlım...hala etkisinden kurtulamadım

speddiiiim nasılsın canımmmm
valla bizim ev kendimizin borç yok harç yok ama 23 yaşında tüm gün evde oturup naapcam :18:
bu sefer ben köreririm kocakarılar gibi olurum

Canım benim nişanlım 3000 maaş alıyor
Tabi geçiniriz evimiz var kredi ödüyoruz 1060 ayda
Düğün masrafları var ve nişanlımın ailesi hiç birşeye karışmıyor
Kendimiz alıyoruz veriyoruz
Bana belli etmemeye çalışıyor ama nişanlımda üzülüyor
Bu ay ilk defa bu kadar parasız kaldım dedi bana en azından kendi borcumu bitirip onun kredi kartını ödemeye yardım etmek isitiyorum
Zaten kredi kartıyla alınanlarda hep bizim evimiz için balayı nın taksidi filan var

Bende hep bıktım diyorum
stajdan beri burdayım ben
3 fabrika var çalıştığım şirketin
İlk 1. fabrikadaydım 6 ay orda daha resmiydi herkes saygılıydı
ama burası çok kaypak herkes çok vıcık vıcık bende hoşlanmıyorum
Herkesle mesafeli olmak durumundayım böyle oluncada tabi onlarıa yağ çekmediğim için istenmiyorum diyebilirm
ama sözde müdürüm kendi kızı gibi seviyor beni
Neyse..
Aslında şu ; güzel bir hayat geçirmek istiyorum
ve bunun için çalışmalıyım bunca yıl okul okudum emeğimin karşılığını birgün mutlaka alacağım

Saol canım desteğin için

speddiiiim nasılsın canımmmm
valla bizim ev kendimizin borç yok harç yok ama 23 yaşında tüm gün evde oturup naapcam :18:
bu sefer ben köreririm kocakarılar gibi olurum

para biriktirin canım evlendikten sonra bigün çocuğunuz olacak ona para koyun kenara
insanın ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor onun için kenarda güvende olacağınız kadar paranız mutlaka olmalı
ve dediğin gibi herşey için yaşımız ideal ne istiyorsak bu zamanda yapmalıyız

ne kadar güzel bir heyecannnn rabbim hekese nasip eder inşş

Hayırlı Cumalar gelincikler,günaydın hepinize bugün hayırlı bigün olsun hepimize

saol canım sanada hayırlı cumalar inşş canım bakalım güne güzel başladıkk heyecan dolu mutlu inşş her günümüz böyle olurrr

evde otursam ya temizliğe vurcam yada günlere kendimi
bunun için çooooooook erken

anlıyorum canım dün babamla çalışıyorum demişsin aynı yerde bende annemle aynı yerdeyim.ç
ve sırf ben istifa ettim diye annemi de işten çıkartacağını da bildiğimm için hiç bişey yapamıyorum
ilal çıkıcam başka yerde çalışıcam dersen evlendikten 1 yıl sonraya kadar tazminatını alıp çıkma hakkın var öyle çıkarsın alırsın tazminatını da

Amannnda amannnn utanırmışşşş

yerim yerim seni ben

Hehe görücem sizide...o oadaya girerken Tatlım sen çok olgun birisin...bencede bir süre daha istifa etme..nişanlına destek ol belki o herşeyin üstesinen gelebilecek durumda ama senin desteğinle daha kolay olcaktır herşey...biraz dişimizi sıkıcaz kuzum...sonra inş herşey çok güzel olacak

ne kadar güzel bir heyecannnn rabbim hekese nasip eder inşş

saol canım sanada hayırlı cumalar inşş canım bakalım güne güzel başladıkk heyecan dolu mutlu inşş her günümüz böyle olurrr

Amin tatlım inş

Babamı imkanı yok çıkarmazlar
Çünkü gerçekten fabrikada önemli bir mevkiiye sahip
ve işini bilen tek kişi
ama babamın hatrına beni çıkarmayabilirler
Daha öncede böyle bir sorun yaşadım istifa ettim kabul edilmedi
Babam ben yıllarımı verdim bu şirkete bir kızım sığmadı filan diye kızmıştı
Genel müd bu şirket olduğu sürece burdasın dedi
Küçüklükten beri beni tanıdkları için patronlarım filanda sever tanırlar beni
Şimdide kendi isteğimle çıksam bile kabul edilse verirler hakkımı
Bababmdan dolayı

Mutlaka çıkcam burdan idari yagı hakimliğine hazırlancam 2014 de o sınava gireceğim 2013 aralıkda kredi bitiyor
1yıl daha çalışmam lazım

allah yardımcımız olsun canım

amin canım dayanabildiğin yere kadar dayan sonra istediğin yere de girersin inşalah

Evet biraz daha sabretmeliyim sanırım..
Herşey çok güzel olcak canım inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…