2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

aynen canım. bende bayanın çok olduğu bir ortamda çalışıyorum Allahtan.

evet canım öyle oldu çnkü ailem böle şelere karşı normalde
kaynanamda dio alıştırma yapys die

benimde ailem hayatta izin vermez, hatta beraber gidip kalalım ev düzelmek için ilerde aynı günde gidip gelmek zor olur benim için diyorum. anlamıyorlar

speddiiiim nasılsın canımmmm
valla bizim ev kendimizin borç yok harç yok ama 23 yaşında tüm gün evde oturup naapcam :18:
bu sefer ben köreririm kocakarılar gibi olurum

maşallah 23 yaşındasın ve eviniz var ne güzel canım, güle güle oturmayı nasip etsin Allah.

Ne güzel babanla aynı yerde çalışmak,benimde hep hayalimde bi pastane yada küçük cafe tarzı bi yer açıp babamlla çalışmak inş bigün kısmet olur,Bu arada ne mezunusun tatlım idari yargı hakimliğine hazırkanıcam demişssin merak ettim,ben de buraya yeni girdim maaşım da az 1200 yemek-yol dahil ama napayım boş oturmaktansa calışayım dedim,nişanlım 1500 anca alıyor kiraya cıkıcaz daha ev felan da yok yani düğün için 20.000 kredi cekecekler tabi onu becerebilirler inşallah ve onu biz ödüycez Allah kimseyi zorda bırakmasın nişanlandığımdan beri ailemin maddı sıkıntısı yerine karsı tarafınkini cekiyorum evlensem de bari nişanlımın elindeki parayı tutabilsek:26::26::26:

benimki zor gözüküyor ama inşallah diyelim şimdi tek düşündüğüm 3 gün evde yatcam işten uzak olucam ona odaklandım

Hastanelerde daha çok hep bayan var galiba...bizim buradada öyle...çoğu personeli daha ghiç görmedim bile..çok dedikodu oluyor yahu...bu kadar kadının biraraya gelmeside pek iyi değil..başına bişey gelse hastane anında duyuyor

MALESEF..
eşim banka da ona her türlü izin var her bayramda

Benim nişanlımda Ulaşımda çalışıyor,ona her bayram tatil bide cumarteside tatil,ben yarım gün çalışıyorum evlenince o yatarken ben işe gidicem çok kötü olacak yaa diyorum konuşssam da cumartesi gelmesem evlenince,ama yeni de girdim bilmiyorum,bi iş yok belki satış olursa oluyo bosuna geliyorum ama mecburum işte

bizimkilerde izin vermezler zaten ben kalmam babam keser benii ama nişanlım memlekete gittiğimizde kaldı bizdee

şükürler olsun bizimde evimiz varr çok küçük yaşta annesi almış nişanlıma

Son düzenleme:
benimki zor gözüküyor ama inşallah diyelim şimdi tek düşündüğüm 3 gün evde yatcam işten uzak olucam ona odaklandım

Bizimde normal tatil falan yok 2 ye böldük 19 mayısta çalışıyorum bu sefer denk geldi yani

yaşasın bende 3 gün tatil olacağım. 23 nisanda yokum ama 19 mayısta çalışcam bende öle yaptılar iznimi. hafta sonuna da geldi iyi oldu

Günaydın Arkadaşlar Belli ki Hepimiz Özellerde Çalışıyoruz

evet canım özell maalesef. ahhh şu kpss yi bi kazansak

çok dedikodu oluyor gerçekten.fazla kulak asmıyorum ben çoğu zaman. çok eğlenceli de oluyor bayanlarla çalışmak, biz bazen börek çörek yapıp ziyafet düzenliyoruz

Son düzenleme:

Bize yapıyoruz onu..kısır, börek,çörek..zaten hastane bizim il çıkışımda..ağaçlık bir yerde karşımızda dağlar var...tam piknik oluyor hava güzel olduğunda

Ben iktisat mezunuyum canım,

Bende pastahanem olsun istiyordum..İnşallah olur

Benimde 1400
Benim ilk işim tecrübesizdim ilk girdiğimde asgari ücret alıyordum
Evin kira olması zor canım
İnşallah hayırlısıyla bir yuvanız olur
Bizde 21.000 kredi çektik 24 aylık
Onu ödüyor nişanlım

malesef..
Eşim banka da ona her türlü izin var her bayramda

sen ne iş yapıyordun canım benim de nişanlımla işlerim çok ters ben öğretmenim ama özelde çalışığım için para etmiyor.

bir kazansan bir kazansak artık formasyon alımlarıda kalktı bilemiorum ne olucak artık

çok zor gerçekten yuva kurmak heleki kira dahada zor inşş rabbim yardım eder benim maaşım çok düşük ama napayım dediğin gibi boş oturmaktan iyidir ve evlenince benimde yol olacal yemekte cepten nişanlımın maaşıda az ama şükürler olsunki kira ödemicez ona seviniyoruz rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşş

Evinizin olması çok büyük bir nimet..bizde kirada oturacağız ve ben kara kara düşünüyorum...maaşım bendeim çok düşük..nişanlımınd akendi iş yeri var..kazancı şu anda kesin net belli olmuyor...Allah hepimizi yardım etsin..Rabbim bizide ev sahibi etsin hayırlısı ile inş. :44::44:

ben artık evi gectim ailesiyle yaşamamk için gecen sene kiraya cıkmayı ıkna etmiştim,babası vefat etti şimdi annesi temelli burda o yuzden kıra benım için cennet oldu diyebilirim ama işte göz göre göre 1,5 yıldır buzdolabı,makine ve 2 bılezık dısında 20.000 kredıyı harcadıkları gıbı nısanlımın parasıda gıdıyo ne yapıyorlarsa,tekrar krediyi nişanlım cekecekti onada vermemişler eniştesi cekecekmiş bide o dert oldu ıcıme borca gırıyoruz onu bıle halledemıyolar sadece kuru laf ailemi üzmemek için içime atıyorum hep,evlensekde kurtulsak

İnşallah canım
Sen çok iyilerini hak ediyorsun
İnşallah kendi evinizde olur

ama bak şükür ki eviniz var inş bizde düşünüyoruz yaa kimseden yardım istemiyoruz zararları dokunmasın yeter,bizde kiracıydık ama cok güzel geciniyoduk hemde tek maaşla,nişanlım bide annemin evi tamir ettiririrz diyo bana çıldırdım gecen kadında aynı seyı soyleyınce,sanki çok iyi durumdayız annesini parkesi bilmem nesi yapılacakmış,ne yardım etsin ne bizden istesin maaşıyla gecınsınde baska ihsan istemem

İnşallah canım
Sen çok iyilerini hak ediyorsun
İnşallah kendi evinizde olur

Sende çok çok iyilerini hak ediyorsun tatlım..Bu kadar zorluk çektik..ben inaniyorumki yüzümüz gülecek evlendikten sonra..Rabbim bizi görecek yardım edecek..Herşey üstümüze bindi ama Allah büyük hep bir yerden kapı açılıyor muhakkak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…