2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

rabbim inşşş nasip ederr küçükde olsa bir eviniz olur inş kızlarr rabbim herkese nasip etsin benim maaşım 725 tl nişanlımın 900tl evlendikten sonra inş zam isticek inşş biraz daha iyi olur
gönlünüze göre ev alırsınız inşş

İnşallah canım
Sen çok iyilerini hak ediyorsun
İnşallah kendi evinizde olur

Benimde kayınperderim yok ama ben baştan söledim..kesinlikle birlikte yaşamam hatta aynı apartmanda bile yaşamam diye..nişanlımda istemiyor..çünkü biz anlaşmıyoruz annesi ile.
Hatta geçen gün alt kattaki daire boşalcakmış..annesi diyormuş size tuttalım diye..nişanlıma olmaz aynı çatı katı altında istemiyorum ben demiş..o zaman evlendiğimi anlayamam bile demiş..zaten çok iyi değiliz seninle dahada kötü olmaya gerekm yok demiş içim rahatladı o yüzden

bizimkilerde izin vermezler zaten ben kalmam babam keser benii ama nişanlım memlekete gittiğimizde kaldı bizdee
şükürler olsun bizimde evimiz varr çok küçük yaşta annesi almış nişanlıma

canım maşallah ne güzel. güle güle huzurla oturun inşallah, darısı evi olmayan bizlerin başına

Bize yapıyoruz onu..kısır, börek,çörek..zaten hastane bizim il çıkışımda..ağaçlık bir yerde karşımızda dağlar var...tam piknik oluyor hava güzel olduğunda

ohhh afiyet olsun valla. bizde yemekhanede yiyoruz yiyeceklerimizi. öyle bir yer bulma imkanımız yok burada maalesef

bir kazansan bir kazansak artık formasyon alımlarıda kalktı bilemiorum ne olucak artık

hepimiz için hayırlısı olsun canım

İnş tatlım benim...Biz aslında başka şeyler planlamaya başladıık..Babamın vir evi var ama şu anda oturdukları evin karşı dairesi oluyor.. 2 oda bir salon kutu gibi..evlendikten sonra bakıcaz eğer zorlanırsak babam gelin oturun dedi..kira falanda vermeyin para birikitirin dedi..nişanlıma şimdi oturmyalım baba..evlendikten sonra zor durumu düşersek teklifin o zamanda geçerli olursa gelelim dedi. yada ben hamile kalınca geliriz dedik..babacımda siz bilirsiniz kapım açık size dedi..o yüzdende biraz rahat olabiliyorum

bence annesi düşüncesizlik yapıyo yani siz yeni baştan aşağı bir ev kuracaksınız kolay değil şükürler olsun biz bu konularda zorluk çekmedik ama bende kendi çeyizlerimde yardım istemedim kendim yaptım aldığım avuç içi kadar parayla allaha şükürler olsun aratmasın ama şunu diyebiliyorum kendim yaptımm
rabbim herkese nasip etsin inşşş kızlar 1 odası olsada kendi eviniz olsun. size bişey anlatayım ablam evlendi ve kiradaydı bi süre sonra araba aldılar evleneli 5 sene sonra ev almaya karar verdiler arabayı sattı eniştem ablam bileziklerini bütün altınlarını sattı 1+1 ev aldılar şükür kiradan kurtular ama şimdi o 1+1 evi satıp 3+1 ev almak istiyorlar kolay değil herşey dört dörtlük olmuyoo ama sabır önemli şimdi ne güzelki daha büyük evleri olacak kızlar bunu anlatmamın sebebi herşey bir anda olmuyor..

ohh ne güzel benim nişanlıma kalsa bi iki sene sonra annesinin eve gececekmişiz hayatta olmaz dedim kadın daha genc,olur olmaz herseyi konusuyo Allah korusun da hastalık olmadıgı surece oturmam dedım kac yasında ölecek bellimi sanki ben ömrümü annesine göre yasıycam,gece cıkıp gezemeyız,onu almadan gıdemeyız,bıde yenı yenı oglunumu kıskanıyo nee gecen sacını kesmıs aman gormesın cok kızar dıyo bana sanki kocası bu kızacak tövbe tövbe yaa boyle sacma konusmalrı var işte bide 2 kızı var yakınımızda oturan hergun yanındalar allahtan yoksa nişanlım kıymetli annesini bırakamazdı,halbukı evdede gecınemıyorlar kadın esi öleli 2 ay oldu hergun gezmede oğluda kahvaltılık yıyo yemek yerine :26::26::26:

kabul etseydiniz belki kendi ayaklarınız üsütnde durmak istediniz ama daha iyi olabilirdi orda oturup birikim yapıp kendinize bir ev alsaydınız. ama tercih sizin tabi nasıl rahat ederseniz öyle olsun canımm gönlünden nasıl geçiyorsa hayırlısı versin rabbim

kesinlikle öyle yaa bi evde kadındır parayı tutan insan 50 lıra atmazmı kenara yaa lafa gelince bi evin bi oğlu gözümün bebeği banada aynı seyı soyluyo kızlarımdan cok sevıyorum,ama insan sevdiğini düşünmezmi krediyi ben cekerim diyo biliyo nişanlım ona para ödetmez o ödese bizim maastan ona verilir mutlaka o yuzden yapmasın ıstemıyorm,surda ne kaldı daha nısan bohcası getirmediler herkes gibi akrabamı cagırıp gıdemedım evlerine onuda yapmayacaklar annem hep öyle diyo dogru cıkacak,ama yapmasınlar eger onlara bı parca bohça verirsem saliha değilim anneciğim 1 senedir ter döküyo yapamasan da 4 kızın var yaptır yada parayla yaptır,ama yok kadın gezmelerde maaşıyla anca kızlarına sallar yelekler örüyo bohça umrunda değil ağlıycam şimdi yine aklıma geldi yaa ailesi yönünden hiç sansım yokmuş

Tatlım biz çok büyük olaylar yaşadık..artık birlikte oturmamız mümkün değil..nişanlıma bunu gayet iyi görebiliyor..kayınvalidem oğlunu feci kıskanıyor..birlikte otursak odamızı gelip yanımızda yatar herhalde..nişanlımda bunun farkında..benim ailemide istemez..annem babam gelemez benim evime..o yüzden bir kesinlikle oturamayız..Ne kadar uzakta olursak o kadar iyi.. nişanlım benimle evlenceği günün sayısını saymıyor..o evden kurtulmama kaç gün kaldı diyor :2::2: çok üzücü ama böyle işte

Tatlım farklı bir bina olsa ya da alt kat olsa bizde hiç düşünmeden otururduk..ama hemen karşı daire..giriş çıkışımız herşeyimiz göz önünde olucak..nişanlımda doğal olarak bunu istemiyor...zor durumda kalırsak tercihimiz olsun dedik :44::44:

aa patdon canım ben yanlış anlamışımm

tatlım sıkma canını nişan bohçasınıda bizde yapmadık ben istemedim butür şeylere takılmayın lütfen olsa çok güzel olurdu elbette ama sıkma böyle şeylere ben kandim alıyorum eşyalarımı gecelik parfüm çamaşır ne varsa nişanlımın ailesinin durmu şükür çok iyi yapalım alalım dediler ama istemedim ne bilim. aile çok önemli sonuçta kendi ailenden çıkıyosun ne olursa olsun eşinle ayrı otursanda ayrı evin olsada artık o aileden sayılıyorsun. rabbim yardımcımız olsun inşş üzme kendini canım

bi ara benimki de ulaşımdaydı muhasebe de sonra bankaya geçti dediğin gibi ben bazen c.tesi işe gidiyorum o evde

yaşasın bende 3 gün tatil olacağım. 23 nisanda yokum ama 19 mayısta çalışcam bende öle yaptılar iznimi. hafta sonuna da geldi iyi oldu:

önümüzde 3 günlük maça bakıcaz boşver mayıs ayını

sen ne iş yapıyordun canım benim de nişanlımla işlerim çok ters ben öğretmenim ama özelde çalışığım için para etmiyor
ben proje çizimdeyim özel sektörde. iç mimarlık gibi bişey mutfak üzerine

Kızlar inşallah bu hafta sonu düğün salonunu da tutarız

erken tutmanın ucuz olmasından başka bi avantajı yok canım içinize sinen biyer olur inşallah

ya bana kalsa ben onların beğenip aldığı hiçbi seyi giyemıyorumda kullanamam da asırı suslu renkli seyleri seviyolar,sadelikten hoşlandığımı yenı anlamaya basladılar,zaten gözüm getirecekleri bohcada değil benim iç çamaşır vs.nişanlımla allacaktık abim ve kardesime birer parca alacaktık emınonune gıdıp ona uzuluyorum yoksa havluydu tulbentti getirmesin annemin, 4 ablası ve annesıne yaptıkları bana yıllarca yeter ama annem uzuluyo işte evlenecek ilk cocugum,abime kardeşime bohça çıkaramadılar ona uzuluyo sankı bı sene sonra yapsalar ben isteyecekmiyim bunlar bir kez yasanıyo,vee evet kendimi o aileden göremiyorum ya ben onları kucumsedıgımden değil ama hiç bi arkadasımın yanına cagıramam annesini hele,tamam köyde yasamıs ma burdada yıllarca kalmıs,ınsan gıydıgıne konusmadına adabına dıkkat eder ben bıle,kendimden daha titiz düzenli külürlü insanların yanında cekınıyorum onlarda hıc cekınme yok o yuzden zor alışıcam ailem demeye nişanlım nasıl ccıkmıs o aileden bazen cok sasırıyorum...

seninkide cok fenaymıs tatlım yaa, ama bende korkuyorum dul kadınla gecım olmaz diyolar acaba oda boylemı olacak,gecen bide nıkh gunu almaya gıdecektık baktım saglıkoacgına oda gelıyo muayene olacakmıs,anne sen onden gıt ben beklerım dedım nişanlım cıkmadan,gıttı guya recete unutmus gerı geldı ,orda da ben kan verıyorum basımda duruyo,muayene olmus yanımıza geldı hemen anlattı sekerım cıkmıs felan dıye nısanlımda gece az yemek ye bısey olmaz dedı kıskanclık belirtilerimi bunlar sızcede ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…