- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.981
ya bana kalsa ben onların beğenip aldığı hiçbi seyi giyemıyorumda kullanamam da asırı suslu renkli seyleri seviyolar,sadelikten hoşlandığımı yenı anlamaya basladılar,zaten gözüm getirecekleri bohcada değil benim iç çamaşır vs.nişanlımla allacaktık abim ve kardesime birer parca alacaktık emınonune gıdıp ona uzuluyorum yoksa havluydu tulbentti getirmesin annemin, 4 ablası ve annesıne yaptıkları bana yıllarca yeter ama annem uzuluyo işte evlenecek ilk cocugum,abime kardeşime bohça çıkaramadılar ona uzuluyo sankı bı sene sonra yapsalar ben isteyecekmiyim bunlar bir kez yasanıyo,vee evet kendimi o aileden göremiyorum ya ben onları kucumsedıgımden değil ama hiç bi arkadasımın yanına cagıramam annesini hele,tamam köyde yasamıs ma burdada yıllarca kalmıs,ınsan gıydıgıne konusmadına adabına dıkkat eder ben bıle,kendimden daha titiz düzenli külürlü insanların yanında cekınıyorum onlarda hıc cekınme yok o yuzden zor alışıcam ailem demeye nişanlım nasıl ccıkmıs o aileden bazen cok sasırıyorum...
seninkide cok fenaymıs tatlım yaa, ama bende korkuyorum dul kadınla gecım olmaz diyolar acaba oda boylemı olacak,gecen bide nıkh gunu almaya gıdecektık baktım saglıkoacgına oda gelıyo muayene olacakmıs,anne sen onden gıt ben beklerım dedım nişanlım cıkmadan,gıttı guya recete unutmus gerı geldı ,orda da ben kan verıyorum basımda duruyo,muayene olmus yanımıza geldı hemen anlattı sekerım cıkmıs felan dıye nısanlımda gece az yemek ye bısey olmaz dedı kıskanclık belirtilerimi bunlar sızcede ???
önümüzde 3 günlük maça bakıcaz boşver mayıs ayını
kızlarrr son 15 günkınama 13 gün
Güle güle kullan canım.daha resim paylaşmayı yeni öğreniyorum aldığım kahvaltı takımımı gösteriyim size becerebilirsem
gezmeden yeni geldim hemen oturdum pc başına..sehkerin gelinliğine bakmak için ama ne yazıkki yüklenmiyomuş
iş çıkışı çok güzeldi..nişanlıma yemek yedik, sonra düğün salonuna gittik yeni restore ediliyordu harika olmuş şimdiki hali..gece kalcağımız odayıda gösterdiler...çok utandım ve acayip heyecanlandım kızlarrr...kapıdan giremedim dondum kaldım...kalbim küt küt etti...kıpkırmızı olmuşum nişanlım hala dalga geçiyor
bu gün güne güzel başlayalım dedim kızlar, fıkra paylaşmak geldi içimden
Yoğun bakım
Adam yoğun bakımda yatmakta, ölümünü beklemektedir. Karısı başucunda sürekli ağlamaktadır. Adam kısık sesiyle karısına seslenir:
- Trafik kazası geçirdiğimde hep başucumdaydın, silahla vurulduğumda gözümü açınca yine ilk seni gördüm, iflas ettiğim günde yanımdaydın . kadın bütün bunları dinlerken, taktir edilmenin verdiği gururuda yaşamaktadır. Bu sırada adam ekler :
- Ne kadar uğursuz bir kadın çıktın sen : )
kıslarrrr ben bugün çok heyecanlıyımmmmmdün akşam 23:30 a kadar yemenileri ütülerim güzelce yerşeltirdikk bu akşamda çeyizlerim hepsi kolilenecek pazar günü gidecekkkk evime yerleşecekk inşşşş
Bı ben çalışmıyorum sanırım
aynen, güzelce bi dinlenmek lazım ama nerde, çeyiz ütülücem
çok az kaldı canım, çok heyecanlı
karamel0741
Kahvaltı takımın çok güzel canım güle güle kullan,mutlu kahvaltılar yapın
aynen, güzelce bi dinlenmek lazım ama nerde, çeyiz ütülücem
[/B]
Kesinlikle tatlım..ben 3 yıldız sözlüyüm..nişanlımın annesi ile 6 yıldır tanışıyoruz..başta aynen bölyeydi..geldiğimiz gittiğimiz yerde olmak istiyordu..sonra nişanlım sert çıkmaya başladı ve olanlr oldu...ne yazıkki dul kadında ne kayınvalide nede anne oluyor..hiç taviz vermeyin tatlım..yoksa evinizede gelir yerleir ben hastyım diye ya da bin türlü bahane bularak
kızlar dün çeyizim edirneden izmire gittiyavaş yavaş baba evindeki misafirliğimiz sona eriyor çok garip hissediyorum inşallah hepimiz çok mutlu oluruz, huzurumuz mutluluğumuz bozulmasın
yatak örtümm kızlar yorumlarınızı bekliyorum
güzelmiş canım bu gelin yatak örtüsümü bana sankı bıraz sade geldi,bende sadeliği severim ama bi tane dantelli alıcam gelin örtüsü olarak...
off çok korkuyorum yaa herkes evınde huzurlu yasasa ne guzel olur,kayınpederim 2 ay evvel vefat etti onu babam gibi sevmiştim adamcağız düğünü görmeyi cok istiyodu kısmet olmadı o basımızda olsa rahat olurduk ,ben cenazeden sonra cok korktum sımdı ayrı oturamayız etraf laf eder 4 görümce var ben ayvayı yedım dıyodum,ama ablaları kendılerı ıstedı annem evi kapatmasın sızın yuvanız ayrı olsun dıye ve cok sukur benım bısey dememe gerek kalmadı ama gecen kavga ederken nısanlım basta sen aılenle otururum dıyodun sımdı annemı ıstemıyosun dedı hemde annesıde vardı ablasıda,sok oldum dilim tutuldu ablası da bende ıstemem nıye aynı evde yasamak ıstesın kı ddı annesi ben evımden cıkmam felan dedi,yanı gızlı saklı kalmadı nısanlım sayesınde bende sonra yaa dedim yaslı hasta olsa basımın ustunde yeri var ama nıye sımdıden oturalımkı dedım,o zaman sevgılıydık soylemısım ama sımdı evlenıyoruz yenı evlıyken aynı evde ıstemıyorum dedım ablasıda destekledı ben yasadım sız yasamayın sonra kotu olacagınıza sımdı ayrı olun dedi
kızlar dün çeyizim edirneden izmire gittiyavaş yavaş baba evindeki misafirliğimiz sona eriyor çok garip hissediyorum inşallah hepimiz çok mutlu oluruz, huzurumuz mutluluğumuz bozulmasın
güzelmiş canım bu gelin yatak örtüsümü bana sankı bıraz sade geldi,bende sadeliği severim ama bi tane dantelli alıcam gelin örtüsü olarak...
YAPCAKSIN tabi ben mi yapıyım yani aaaaaa
bende gezicem yarın
aynen canım karar verdim değiştiriyorum.sizin fikirlerinize güveniyorum kızçeler.çok saolun.
slm canlar oku oku gozlerım yoruldu valla :))) nasılsınız kızlar???
gorumceler tarafından sanslı olanlar valla ımrendım sızlerı. ayrıca gorumceme olan sınırlerımde kabarıverdı anında .
bnm gorumcem bıraz saftır yanı temız kalplı nıde fazlasıyla cahıl( bunu nısanlım bıle soyluyor) bn cok severdım art nıyetsız dıye. herseyde destek olurdu ıyı anlsırdık ama gecen gun kaynanamla konusma sırasında 180derece donmus konustu o anda bıttı bnm gozumde. hatta nısanlım bıle ablasının söledıklerını duyunca soka gırdı. ama rabbım buyuk hep öle dua edıyorum artık. benden bır hak alanın bın hakkı yenır ıns.
aynen canım karar verdim değiştiriyorum.sizin fikirlerinize güveniyorum kızçeler.çok saolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?