2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

allah yardımcın olsun alışmak zor senelerce kendi ailene alışmışsın elbette zorlanacaksın ama bazen eşin için katlanmak lazım. insanları değiştiremeyiz nasılsa yaşantı kabul etmek gerek ben bu tür şeylere çok fazla takılmam pek umursamam görümcelerim görgülü ve saygılı insanlar kayınvalidemde öyle çok benim nişanlımda tek erkek 2 görümcem var evliler bu yüzden çok düşüyolar üstümüze hepside saolsunlar ama ben isterdimki herşeyi nişanlım yapsın öylesi daha iyi olurdu die düşünüyorum. butür şeyleri düşünüp üzme kendini canım

Kesinlikle tatlım..ben 3 yıldız sözlüyüm..nişanlımın annesi ile 6 yıldır tanışıyoruz..başta aynen bölyeydi..geldiğimiz gittiğimiz yerde olmak istiyordu..sonra nişanlım sert çıkmaya başladı ve olanlr oldu...ne yazıkki dul kadında ne kayınvalide nede anne oluyor..hiç taviz vermeyin tatlım..yoksa evinizede gelir yerleir ben hastyım diye ya da bin türlü bahane bularak

kızlar dün çeyizim edirneden izmire gitti yavaş yavaş baba evindeki misafirliğimiz sona eriyor çok garip hissediyorum inşallah hepimiz çok mutlu oluruz, huzurumuz mutluluğumuz bozulmasın

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.

daha resim paylaşmayı yeni öğreniyorum aldığım kahvaltı takımımı gösteriyim size becerebilirsem
Güle güle kullan canım.

Ben de kıpkırmızı olurdum eminim.

Bu erkekler böyleee

Ne tatlı heyecanlar bunlarr.

Bı ben çalışmıyorum sanırım

Ben de çalışmıyorumm.

karamel0741
Kahvaltı takımın çok güzel canım güle güle kullan,mutlu kahvaltılar yapın

çok uyumlu olacak yeşillerle o zaman, bende yeşim istiyordum ama küçük ev aletlerimi kırmızı aldım sanırım kırmızı tonlarında olacak mutfağım. [/QUOTE]

kızlar yetişemiyorum hızınıza geçmişi okuyup öyle yazıyım dedim ama...çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

evet yeşil olucak inşallh boğmaz o yüzden bazı şeyleri farklı renkte almaya gayret ediyorum.kızlar size yatak örtümüde göstericem özdilekten aldım ama içime sinmedi.sizinde yorumlarınızı alıym kızlar.

off çok korkuyorum yaa herkes evınde huzurlu yasasa ne guzel olur,kayınpederim 2 ay evvel vefat etti onu babam gibi sevmiştim adamcağız düğünü görmeyi cok istiyodu kısmet olmadı o basımızda olsa rahat olurduk ,ben cenazeden sonra cok korktum sımdı ayrı oturamayız etraf laf eder 4 görümce var ben ayvayı yedım dıyodum,ama ablaları kendılerı ıstedı annem evi kapatmasın sızın yuvanız ayrı olsun dıye ve cok sukur benım bısey dememe gerek kalmadı ama gecen kavga ederken nısanlım basta sen aılenle otururum dıyodun sımdı annemı ıstemıyosun dedı hemde annesıde vardı ablasıda,sok oldum dilim tutuldu ablası da bende ıstemem nıye aynı evde yasamak ıstesın kı ddı annesi ben evımden cıkmam felan dedi,yanı gızlı saklı kalmadı nısanlım sayesınde bende sonra yaa dedim yaslı hasta olsa basımın ustunde yeri var ama nıye sımdıden oturalımkı dedım,o zaman sevgılıydık soylemısım ama sımdı evlenıyoruz yenı evlıyken aynı evde ıstemıyorum dedım ablasıda destekledı ben yasadım sız yasamayın sonra kotu olacagınıza sımdı ayrı olun dedi

güzelmiş canım bu gelin yatak örtüsümü bana sankı bıraz sade geldi,bende sadeliği severim ama bi tane dantelli alıcam gelin örtüsü olarak...

canım dantelli,kabarık şeyleri pek sevmyorum ve çokta kullanışlı olabileceğini düşünmüyorum günlük olarakta kullanabilyim istiyorum ama olmadı ya bu yatak örtüsü bunun yerine bi nevresim takımı beğendim ama gerçekten çok beğendim değiştiicem galiba.

ne kadar güzel ablasıda desteklemiş ben bu yüzden görümcem olsun idterdim hep oldu 2 tane var bişey olduğundan söylüyorum senin ablamda var sen istermisin die bişey diyemiyo zaman bi aynadn güzel görümce olması ben seviyorum görümcelerimi iyi insanlar rabbim ağzımızın tadını bozmasın inş ben altlı üstlü oturacam haliyle çalışacam borcum var akşam yemek olayını dedim ayrı yiyelim tamam demişti ama geçen beraber yiyelim dedi yeni evli olcaz ayrı yiyelim dedim bende bakalım onayladık ama zaman bize ne gösterecek :44::44::44:

slm canlar oku oku gozlerım yoruldu valla :))) nasılsınız kızlar???
gorumceler tarafından sanslı olanlar valla ımrendım sızlerı. ayrıca gorumceme olan sınırlerımde kabarıverdı anında .
bnm gorumcem bıraz saftır yanı temız kalplı nıde fazlasıyla cahıl( bunu nısanlım bıle soyluyor) bn cok severdım art nıyetsız dıye. herseyde destek olurdu ıyı anlsırdık ama gecen gun kaynanamla konusma sırasında 180derece donmus konustu o anda bıttı bnm gozumde. hatta nısanlım bıle ablasının söledıklerını duyunca soka gırdı. ama rabbım buyuk hep öle dua edıyorum artık. benden bır hak alanın bın hakkı yenır ıns.

hayırdır tatlım ne dediki sinirlendirdi seni

aynen canım karar verdim değiştiriyorum.sizin fikirlerinize güveniyorum kızçeler.çok saolun.

senin içine sinmediyse değiştir canımm ben bunun gibi ama oda güpürlü günlüğüme aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…