- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.001
değiştirme bu yedek kalsın bence günlük kullanım için
yardıma gelsen nolur be aaaabenim yerime de gez canım
.[/B]
kızlar bende bunu alayım diyorum
üstündeki pikeyi yatak örtüsü gibi kullansam ne olur, öle şatafalı yatak örtülerini bende sevmiyorum. geçende bir tane göstermiştim size ama ondan vazgeçtim, bu nasıl?
Eki Görüntüle 395952
ya ben aslında bunu bile almak istemiyodum yatak örtüsünün çokta gerekli olduğunu düşünmüyorum nedense o yüzden değiştiriyim canım ben bunu
canım çok güzelmiş bu nerden alıcan canım?bi markası var mı?
üstündeki pikeyi yatak örtüsü gibi kullansam ne olur, öle şatafalı yatak örtülerini bende sevmiyorum. geçende bir tane göstermiştim size ama ondan vazgeçtim, bu nasıl?
Eki Görüntüle 395952
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Güle güle kullan canım.
Ben de kıpkırmızı olurdum eminim.
Bu erkekler böyleee
Ne tatlı heyecanlar bunlarr.
Ben de çalışmıyorumm.
YOK ANAcım ben almayım benden geçti artık yaşamak istemem stresli günler bi daha
ben yarın yeğenlerimi alıcam doya doya gezeceğim cevahire parka nereye isterlerse artık
ohhh benim yerime de gezin canım, ben cevahiri sevmiyom ama profiloyu gezin benim yerime
Eki Görüntüle 395952
canım dantelli,kabarık şeyleri pek sevmyorum ve çokta kullanışlı olabileceğini düşünmüyorum günlük olarakta kullanabilyim istiyorum ama olmadı ya bu yatak örtüsü bunun yerine bi nevresim takımı beğendim ama gerçekten çok beğendim değiştiicem galiba.
Eki Görüntüle 395952
bende oraya hiç gitmem :2: bakıcaz artık kendimi çocuklara bırakıcam
Olsun tatlım ben çalısmayı sevmiyorum o yüzden çalışmamak kendi tercihim
o zaman payka gidelim
:[/B]
yok tatlım oyle kabarık kıvır kıvır sunnet yatağı gibi olanları bende hiçç sevmiyorum ama düz fransız danteli gibi ince olanlar var onlar sık duruyo mesela sunlar gıbı,
Eki Görüntüle 395959 Eki Görüntüle 395957 Eki Görüntüle 395960
Çok güzel canım
Bndede güpürlü var bu tarz çok beğeniyorum
Bende aldım o kabarık yatak örtülerinden ilk ev serildiğinde olması lazımmış,gelinmişim ben
Gelin evi olduğu belli olsun dedi annem
chnhn bence güzelmiş sade ama şık da aynı zamanda,bende o gösterdiğim 1.modeldeki gii istiyorum uygun fiyata bulurum inş.
yatak örtüm
Eki Görüntüle 395969
Banyo takımım
Eki Görüntüle 395970
Pike takımım buna benziyor
Eki Görüntüle 395971
o zaman payka gidelim
bende bir süre çalışmak istemiyorum yaaaa. kpss yi kazanırsam ne ala. ama onun dışında istemiyorum. özel sektörde kafam hiç rahat değilzaten çok şükür nişanlımın maaşı iyi bize yeter, emekliliğimi de dışarıdan ödeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?