2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar bende bunu alayım diyorum
üstündeki pikeyi yatak örtüsü gibi kullansam ne olur, öle şatafalı yatak örtülerini bende sevmiyorum. geçende bir tane göstermiştim size ama ondan vazgeçtim, bu nasıl?

ya ben aslında bunu bile almak istemiyodum yatak örtüsünün çokta gerekli olduğunu düşünmüyorum nedense o yüzden değiştiriyim canım ben bunu

canım çok güzelmiş bu nerden alıcan canım?bi markası var mı?

canım tabi senin kararın önemli. bak bu resimdeki güzel gerçekten. alabilirsin böyle bir şey. markafoni de satılıyor. arsima markası. pike takımı olarak geçiyor. fiyatı da 199 tl.

MODELİ güzelmiş rengi açık sadece biraz benimde

1 tane günlük pike gibi çiçekli yatak örtüm var
1 tane de pullu yatak örtüm var ikisi de günlük diyebilirim

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.

Güle güle kullan canım.

Ben de kıpkırmızı olurdum eminim.

Bu erkekler böyleee

Ne tatlı heyecanlar bunlarr.

Ben de çalışmıyorumm.

Olsun tatlım ben çalısmayı sevmiyorum o yüzden çalışmamak kendi tercihim

Son düzenleme:

yok tatlım oyle kabarık kıvır kıvır sunnet yatağı gibi olanları bende hiçç sevmiyorum ama düz fransız danteli gibi ince olanlar var onlar sık duruyo mesela sunlar gıbı,

Son düzenleme:

Çok güzel canım
Bndede güpürlü var bu tarz çok beğeniyorum

Bende aldım o kabarık yatak örtülerinden ilk ev serildiğinde olması lazımmış,gelinmişim ben
Gelin evi olduğu belli olsun dedi annem

bende oraya hiç gitmem :2: bakıcaz artık kendimi çocuklara bırakıcam

o zaman payka gidelim

Olsun tatlım ben çalısmayı sevmiyorum o yüzden çalışmamak kendi tercihim

bende bir süre çalışmak istemiyorum yaaaa. kpss yi kazanırsam ne ala. ama onun dışında istemiyorum. özel sektörde kafam hiç rahat değil zaten çok şükür nişanlımın maaşı iyi bize yeter, emekliliğimi de dışarıdan ödeyecek

ya belki sizde bilirsiniz baska sayfalardada sorcam birazdan limango da talika indirime girmis goz makyaj temizleyicisi 100 ml olan 42 lirami ne 50 ml olan ise 10 lira olmus sasirdim kim bu durumda 100 ml olani alir ki bende tam tamina ayiptir soylemesi dun 2 tane aldim dayanamadim simdi 6 tane daha aldim acaba ben mi anlamadim simdiye dek tukenmesi lazim gibi geldi banada kizlar bu mesaji bi kac yere daha yazcam belki biri beni aydinlatir yanlis anlamis olabilirim kampanyayi bakan bilen biri aydinlatir benide iptal ederim siparisi simdi adimiz reklam yapiyora cikmasin

canım bu ilk model ve ikinci model gelin home'nin bende çok seviyorum ama çok pahalılar

Çok güzel canım
Bndede güpürlü var bu tarz çok beğeniyorum

Bende aldım o kabarık yatak örtülerinden ilk ev serildiğinde olması lazımmış,gelinmişim ben
Gelin evi olduğu belli olsun dedi annem

bana da öyle dediler , yoksa almayacaktım bende böyle bir şey ama şimdi düşünüyorum bir tane de olsa olsun, yeni gelin evimizde

chnhn bence güzelmiş sade ama şık da aynı zamanda,bende o gösterdiğim 1.modeldeki gii istiyorum uygun fiyata bulurum inş.

inş istediğini bulursun canım.

canım çok beğendim pen pike takımını özellikle. yatak örtüsü bu tarz sevmiyorum ben, ama kullanan biri için çok güzel güle güle kullan cicilerini,

Son düzenleme:

bende calışmayı hiç istemiyorum yaa zorl akalkıyorum evımde gecıreceğim günleri burda gecırmek zorundayım,kendı ısımı yapabılsem severek gelirdim senin dediğin gibi ama nişanlımın maasıyla gecınmemız zor,ahh keske evlılıgın ılk zamanlarında evımde olsam kocama suprızler yapsam aksama kadar ama ne yazıkkı ondan sonra eve varıcam ve onun ıstedıgı tek sey kapıyı benım acıp ona hoşgeldin diyebilmemdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…