2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ben bu şekilde bişey düşündüm ama sizce çokmu sade çok fazla özen göstermiyorum nedense

Eklentiler

• $34.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 49
tesekkur ederım kızlar :))) allah basımdan hıc eksık etmesın ara sıra kızsamda mınnosum o benım:)))

amin canım hepimizin annesini babasını başından eksik etmesin

sız bnm kına ıcın yaptıgım susumu yoksa begenmedınız mı

belkı gormemıssınızdır dıye paylasıom yıne :))))

Eki Görüntüle 397970
tesekkur ederım tatlım. dugun ne zamandı senın. eger yapmak ıstıosan al malzemelerını cok cabuk oluyo hem eglencelıde dugun ustu stres atmıs olursıun bn 50 taneyı 2 saatte falan yaptım

görmemiştim canım çok beğendim nasıl yaptın malzemeleri nerden kaça aldın?

evet canım 80 gün sonra temmuzda Hazırlıklar tam gaz devam ediyor bende bursalıyım senin salon neresi Allah tamamına erdirsin inşallah

ayy çok hoş olmuş canım bende düşünebilirim bu tarz birşey

ben bursalı değilim canım istanbuldan benim senden 20 gün önce 23 haziranda ama kınalığım gelinliğim falan yok baksana

canım aslında bende gördüm bunlardan çarşıda çok hoşuma gitti bunlardan almayı düşünmüştüm:44::44:

olmazsa böyle bişey alırız inşş

kızlar benim 2 takım çatal bıçak tak. var ama hangisini günlüğe hangisini misafire karar veremedim dün evi yerleştirdik ama hala kararsızımm:44::44::44:

Eklentiler

• $1854_korkmaz_a2325_elite_89_parca_catalkasik_seti_1.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 51
olmazsa böyle bişey alırız inşş

kızlar benim 2 takım çatal bıçak tak. var ama hangisini günlüğe hangisini misafire karar veremedim dün evi yerleştirdik ama hala kararsızımm:44::44::44:

canım sanki ilk olan yani sapları yuvarlak değilde küt gelen günlük için daha iyi gibi geldi bana ikinci misafir için haha iyi sanki:44:

canım sanki ilk olan yani sapları yuvarlak değilde küt gelen günlük için daha iyi gibi geldi bana ikinci misafir için haha iyi sanki:44:

ya aslında bende alırken öyle aldım ama sonradan çok hoşuma gitti misafir içinmi olsun karar veremedim:44: yemek tak. bu canım

Eklentiler

• $28.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 47
kısçelerrrr davetiyemizi beğendik siparişimizi verdik tüm eksiklerimiz tamamlandı sonunda çok şükür hadi bakalım gelsin büyük gün oynayalım şöyle bi güzel dökelim kurtlarımızı canlarım benim inşallah hepimiz çok mutlu oluruz

Eklentiler

• $990-1845-thickbox.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 43
ya aslında bende alırken öyle aldım ama sonradan çok hoşuma gitti misafir içinmi olsun karar veremedim:44: yemek tak. bu canım

yemek takımınada bence en iyi ikinci uyar canım yuvarlak saplı olan

maşallah canım yaaa herşeyi bitirmişsiniz ne güzel ben sizleri böyle gördükçe geçmi kalıyoruz diyorum:26:

güzelmiş canım davetiyen hayırlı uğurlu olsun

1hafta 6 gün var canım nerden alabilirim tatlım:44::44:??

tatlım bn bursadan aldım ıst dasın sen yanlıs bılmıosam bn ıst bılmem ama burda ark bahsedıodu emınonu taraflarında falan ıncık boncuk satan yerlerde var malzemelerı.

ben bu şekilde bişey düşündüm ama sizce çokmu sade çok fazla özen göstermiyorum nedense

tatlım bnde bu kınalardan aldım yuz tane dagıtıcam. yaptıklarım mıknatıslı kınanın sonuna dogru kalan yakınlarıma dagıtıcam hatıra kalsın dıe

tatlım ıncık boncuk satan yerlerden aldım mıknatısları kurdalesı gelın damatları ve tuyu toplam 100 tane cıkıcak sekılde aldım 70 tl tuttu. once kurdalelerı aynı boyda kestım hepsını sonra fıyonk halıne getırdım hepsını daha sonra tek tek alıp sılıkon ıle gelın damat tuy ve mıknatısı yapıstırdım oldu bıttı sımdı de pc den ısımler ıcın cıktı alıp ucuna zımbalıycam

kızlar bugün tatil tabi kimseler yok.ben gene 22:00ye kadar nöbetteyim.aaaaaaaaaaa çok sıkıldım kızlar ya nişanlımıda göremiyorum zaten çoook uzun zaman oldu gibi geliyooo...

kızlar bugün tatil tabi kimseler yok.ben gene 22:00ye kadar nöbetteyim.aaaaaaaaaaa çok sıkıldım kızlar ya nişanlımıda göremiyorum zaten çoook uzun zaman oldu gibi geliyooo...

bana tatil değil malesef zaten kimsecikler yok neden geldik ki yol yorgunuyum bide zaman hiç geçmiyor ben dün nişanlımlaydım istanbula gittik çok güzel vakit geçirdik

tamam o zaman 2. misafir için kullanırım

evet istanbuldayım canım eminönüne aslında gtsem iyi ama nişanlım tek göndermez kendiside gelmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…