- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.281
tesekkur ederım kızlar :))) allah basımdan hıc eksık etmesın ara sıra kızsamda mınnosum o benım:)))
sız bnm kına ıcın yaptıgım susumu yoksa begenmedınız mı
belkı gormemıssınızdır dıye paylasıom yıne :))))
Eki Görüntüle 397970
tesekkur ederım tatlım. dugun ne zamandı senın. eger yapmak ıstıosan al malzemelerını cok cabuk oluyo hem eglencelıde dugun ustu stres atmıs olursıun bn 50 taneyı 2 saatte falan yaptım
evet canım 80 gün sonra temmuzdaHazırlıklar tam gaz devam ediyor bende bursalıyım senin salon neresi Allah tamamına erdirsin inşallah
ayy çok hoş olmuş canım bende düşünebilirim bu tarz birşey
ben bu şekilde bişey düşündüm ama sizce çokmu sade çok fazla özen göstermiyorum nedense
canım aslında bende gördüm bunlardan çarşıda çok hoşuma gitti bunlardan almayı düşünmüştüm:44::44:
olmazsa böyle bişey alırız inşş
kızlar benim 2 takım çatal bıçak tak. var ama hangisini günlüğe hangisini misafire karar veremedimdün evi yerleştirdik ama hala kararsızımm:44::44::44:
canım sanki ilk olan yani sapları yuvarlak değilde küt gelen günlük için daha iyi gibi geldi bana ikinci misafir için haha iyi sanki:44:
ya aslında bende alırken öyle aldım ama sonradan çok hoşuma gitti misafir içinmi olsun karar veremedim:44: yemek tak. bu canım
kısçelerrrr davetiyemizi beğendik siparişimizi verdiktüm eksiklerimiz tamamlandı sonunda çok şükür hadi bakalım gelsin büyük gün oynayalım şöyle bi güzel dökelim kurtlarımızı canlarım benim inşallah hepimiz çok mutlu oluruz
1hafta 6 gün var canımnerden alabilirim tatlım:44::44:??
ben bu şekilde bişey düşündüm ama sizce çokmu sade çok fazla özen göstermiyorum nedense
amin canım hepimizin annesini babasını başından eksik etmesin
görmemiştim canım çok beğendim nasıl yaptın malzemeleri nerden kaça aldın?
ben bursalı değilim canım istanbuldan benim senden 20 gün önce 23 haziranda ama kınalığım gelinliğim falan yok baksana
sız bnm kına ıcın yaptıgım susumu yoksa begenmedınız mı
belkı gormemıssınızdır dıye paylasıom yıne :))))
Eki Görüntüle 397970
kızlar bugün tatil tabi kimseler yok.ben gene 22:00ye kadar nöbetteyim.aaaaaaaaaaa çok sıkıldım kızlar ya nişanlımıda göremiyorum zaten çoook uzun zaman oldu gibi geliyooo...
yemek takımınada bence en iyi ikinci uyar canım yuvarlak saplı olan
maşallah canım yaaa herşeyi bitirmişsiniz ne güzel ben sizleri böyle gördükçe geçmi kalıyoruz diyorum:26:
güzelmiş canım davetiyen hayırlı uğurlu olsun
tatlım bn bursadan aldım ıst dasın sen yanlıs bılmıosam bn ıst bılmem ama burda ark bahsedıodu emınonu taraflarında falan ıncık boncuk satan yerlerde var malzemelerı.
tatlım bnde bu kınalardan aldım yuz tane dagıtıcam. yaptıklarım mıknatıslı kınanın sonuna dogru kalan yakınlarıma dagıtıcam hatıra kalsın dıe
tatlım ıncık boncuk satan yerlerden aldım mıknatısları kurdalesı gelın damatları ve tuyu toplam 100 tane cıkıcak sekılde aldım 70 tl tuttu. once kurdalelerı aynı boyda kestım hepsını sonra fıyonk halıne getırdım hepsını daha sonra tek tek alıp sılıkon ıle gelın damat tuy ve mıknatısı yapıstırdım oldu bıttı sımdı de pc den ısımler ıcın cıktı alıp ucuna zımbalıycam
bana tatil değil malesefzaten kimsecikler yok neden geldik ki yol yorgunuyum bide zaman hiç geçmiyor ben dün nişanlımlaydım istanbula gittik çok güzel vakit geçirdik
hiç sorma valla al benden o kadar dün çok yoruldum ve kimseler yok heryer tatil
tamam o zaman 2. misafir için kullanırım
evet istanbuldayım canım eminönüne aslında gtsem iyi ama nişanlım tek göndermez kendiside gelmezz
İstanbulda nerdesiniz kızlarr?
Eminönüne gitmene neden izin vermesin ki?:26:
evet ya çok moralim bozuk zaten nişanlımda çalışmıyor evde ben işte offf:95:
birazcık kıskancızdaa ancak o gelirse gidebilirm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?