2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ne oldu kuzucum düğüne günler kala..kim bozdu sinirini...gelip dövebilirim valla bütün sinirlerimi alır yani bananda iyi gelir

dün gelinliğimii aldımmmmmmmmmmm

gelinlikcimlee problem yaşadımmm fiyat konusunda nerdeyse kına kıyafetimi gelinliği bırakıp çıkıyodum kafaya koydum resmenn yani herşeyi bırakıyodum görümcem tuttu kadınla konuştu fiyatta anlaştığımız miktarı verdik çıktık

Sonunda tatlıya bağlanmış tatlım...zaten bir sürü stres sıkıntı var birde böyle sorunlar çıkıyor ya adamı deli ediyor yani...foto yokmu foto..gizli gizli çekicektin kuzum

hepimiz için Hayırlısı olsun kızlar....

bende bu akşam gelinliğimi alıcam, umarım bi aksilik bi beğenmemezlik yaşamam :)

yarın akşam da kına gecem var...

resmi nikahımız da kıyıldı, şuan cidddi ciddi evliyim yaniii

Sonunda tatlıya bağlanmış tatlım...zaten bir sürü stres sıkıntı var birde böyle sorunlar çıkıyor ya adamı deli ediyor yani...foto yokmu foto..gizli gizli çekicektin kuzum

ayy canım yaaa ablam sardı sarmaladı kaldırdııı (çocuklar dokunmasın kirlenmesin kimse eline sürmesin dedi ) gelinliğime bakamadım bileee öyle yemeğe gittiğimde çekerim kuzucuklarımmmm

Ne güzelll.darısı bizim başımıza inş.

ayy canım yaaa ablam sardı sarmaladı kaldırdııı (çocuklar dokunmasın kirlenmesin kimse eline sürmesin dedi ) gelinliğime bakamadım bileee öyle yemeğe gittiğimde çekerim kuzucuklarımmmm

Bekliyoruz canım..

canım benim rabbim bir ömürr mutlu huzurlu olmayı hepimize nasip etsin inşallahhhhhhh
benimde cuma günü kına gecemmm

inşallah kızlar o mutlu güne ulaşacaksınızzzz

sen düğününüde iş yerindemi yapcan ya walla izin hakkın yokmuydu canım

Günaydın canlarım...kimsecikler gelmemiş daha...kalhvaltımı yapıosunuz kuşlar bakalım

günaydın gelin kıslarrrrr

günaydın güzel gelinler:123:
nasılsınız kızlarrrrr bende ne haberler varr dün sinirlerim iyice gerildiii

günaydın güzellerr....
nasılsınız?????

düğünüme SON; 72 Saat

ayyyy kısss senden sonra hemencik bende sıraaa son 4 günnn

günaydınnnn canlar, son 3 ve 4 gün abovvvvv
heyecandan ölürüm ben heralde

aman canım son 4 günde büyük bir şey yaşamadan atlatmışsın problemi çok şükür, yoksa gelinliksiz kalırdın kız

ooooooo hayırlı olsun canım, ooo dediğime bakma takılayım azcık dedim

off off bizim günlerimizde azalacakmı acaba :2::18:

Günler azalırda ben o günleri görebilecekmiyim acaba diye düşünüyorum :44::44:

geçecek kızlar Allahın izniyle, bir baktım libertem bizim de 4 ay 1 haftamız kalmış yaşasın

Evet tatlım..4 ay 1 hafta ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…