- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.981
Gerek yok kuzum gelin yorganına..koyacak yer lazım onada..bence güzel bir yatak örtüsü içine güzel bir saten nevresim takımı yeterli olur...içince zaten yorgan görünmez bile...
İtiraz ederim tatlım...olmaz....önce borçlar falan ödenecek..evlenicez..sonra evimizin eksiğine göre hediyemizi alırız oki...ama şimdi bu zamanda olmaz kuzucum...senin düşünmen yeterli canım benim
yorgan battaniye işine girmedim ben daha evi tam tutup temizleyelim ondan sonra büyük parçaları alcam evde koyacak yer yok çünkü :) 3 tane yorgan yeterli olurmu ki acaba 2 tanede battaniye alırım
yorgan battaniye işine girmedim ben daha evi tam tutup temizleyelim ondan sonra büyük parçaları alcam evde koyacak yer yok çünkü :) 3 tane yorgan yeterli olurmu ki acaba 2 tanede battaniye alırım
arkadaşlar ya ben kına ayakkabıma bi türlü karar veremedim şimdide kırmızı siyahlı bi ayakkabımı alsam diye düşünüyorum sizinle bi kaç model paylaşim bari Eki Görüntüle 404500 Eki Görüntüle 404501 Eki Görüntüle 404502 Eki Görüntüle 404503 Eki Görüntüle 404504 kına elbisem kırmızı uzun gümüş ve lameden vazgeçtim fikirlerinizi alim ona göre belki kına ayakkabımıda yaptırcam...
ben en çok 4. sıradakini sevdim üzerine siyah bir çiçek yapılcak şekilde ?
Benim bitane gelin yatak örtüsü var
1 tane günlük var
3 tane saten nevresim var
bunlar yeterli o zaman
Ömrümü yersin benim
Benim 4 tane yorganım olmuş çift kişilik...3 tanede tek kişilik varmış..yeter almıcam daha fazla canım..evim çok kalabalık olsun istemiyorum
Gerek yok kuzum gelin yorganına..koyacak yer lazım onada..bence güzel bir yatak örtüsü içine güzel bir saten nevresim takımı yeterli olur...içince zaten yorgan görünmez bile...
evet ya gereksiz bencede evde fazlalık
yeter canım çok misafir gelmez zaten benim ev doldu taştı resmenşimdiki aklım olsa almazdımm
Tamam pes ettim bişi demiyorum ben
yeter kuzum bende..alırsan 1-2 tane daha nevresim al..ben şu polar battaniyeler var ya üstünde parlak simler oluyor onlardan alıcam 2 tane renkli..kışın yatak örtüsü gibi kullanıcam..çok rahat oluyormuşşş..hemde sıcacık tutuyormuş tatlım..
evet ya gereksiz bencede evde fazlalık
yeter canım çok misafir gelmez zaten benim ev doldu taştı resmenşimdiki aklım olsa almazdımm
4 günün kalmış canım ya evinin resimlerini koydunda biz görmedik miii kaçırdıkmı yoksa:2:
kızlar npıyosunuz dün birazdaha aldım yarım gün çlıştımmm uff boştn yere geldimmm sonra yolldılar ne alemse hapşımktan bu bahar iyi olmuyooo bana ya hapşırmktnnn offff
hamarat gelin seni
Nasıl işlicen havluya öyle??
Benimde yengem yapmış bana bohçaya koymak için 5-6 tane işlemeli
ben bunları kullanmam dedim o da kullanmıcan hediyelik dedi
bende polar battaniye alıcam 1 tane
üşürsek alırız üstümüze tv seyrederken filan diye
Benim 4 tane yorganım olmuş çift kişilik...3 tanede tek kişilik varmış..yeter almıcam daha fazla canım..evim çok kalabalık olsun istemiyorum
bende alıcam o şekilde tatlım...ama 1 yada 2 tanede yatak örtüsü gibi kullanmak için hemde kışın sıcak tutsun diye alıcam..konya çok soğuk oluyor kışın
Alerjin mi var canım??
Sınav sonuçların nasıl?
ben yazsam aklınız hayaliniz durur
Benim aldıklarım
5 tane uyku seti
5 tane nevresim takımı
3 battaniye
1 taç yorgan
6 yastık
1 pike takımı
kayınvalidemin yaptırdıkları
3 yorgan
3 nevresim takımı
4 yastık
aaaa evimde bana yer kalmadııııııı
(benim aldıklarımı hepsini ablam aldırdı bana kalsı 2 yorgan 1 uyku seti alsam kafidi ama işte ablam al olsun al bulunsun al misafirin çok gelir dedi durduu beni bi ton borca soktuu)
kızlar npıyosunuz dün birazdaha aldım yarım gün çlıştımmm uff boştn yere geldimmm sonra yolldılar ne alemse hapşımktan bu bahar iyi olmuyooo bana ya hapşırmktnnn offff
uyyy ilk iş kendine vakumlu saklama poşeti al
ben yazsam aklınız hayaliniz durur
benim aldıklarım
5 tane uyku seti
5 tane nevresim takımı
3 battaniye
1 taç yorgan
6 yastık
1 pike takımı
kayınvalidemin yaptırdıkları
3 yorgan
3 nevresim takımı
4 yastık
aaaa evimde bana yer kalmadııııııı
(benim aldıklarımı hepsini ablam aldırdı bana kalsı 2 yorgan 1 uyku seti alsam kafidi ama işte ablam al olsun al bulunsun al misafirin çok gelir dedi durduu beni bi ton borca soktuu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?