2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Gerek yok kuzum gelin yorganına..koyacak yer lazım onada..bence güzel bir yatak örtüsü içine güzel bir saten nevresim takımı yeterli olur...içince zaten yorgan görünmez bile...

Benim bitane gelin yatak örtüsü var
1 tane günlük var
3 tane saten nevresim var

bunlar yeterli o zaman

İtiraz ederim tatlım...olmaz....önce borçlar falan ödenecek..evlenicez..sonra evimizin eksiğine göre hediyemizi alırız oki...ama şimdi bu zamanda olmaz kuzucum...senin düşünmen yeterli canım benim

Ömrümü yersin benim

yorgan battaniye işine girmedim ben daha evi tam tutup temizleyelim ondan sonra büyük parçaları alcam evde koyacak yer yok çünkü :) 3 tane yorgan yeterli olurmu ki acaba 2 tanede battaniye alırım

Benim 4 tane yorganım olmuş çift kişilik...3 tanede tek kişilik varmış..yeter almıcam daha fazla canım..evim çok kalabalık olsun istemiyorum

bende 5. yi çok sevdim 3. de güzelmiş canım

kızlar npıyosunuz dün birazdaha aldım yarım gün çlıştımmm uff boştn yere geldimmm sonra yolldılar ne alemse hapşımktan bu bahar iyi olmuyooo bana ya hapşırmktnnn offff

Benim bitane gelin yatak örtüsü var
1 tane günlük var
3 tane saten nevresim var

bunlar yeterli o zaman

Ömrümü yersin benim

Tamam pes ettim bişi demiyorum ben
yeter kuzum bende..alırsan 1-2 tane daha nevresim al..ben şu polar battaniyeler var ya üstünde parlak simler oluyor onlardan alıcam 2 tane renkli..kışın yatak örtüsü gibi kullanıcam..çok rahat oluyormuşşş..hemde sıcacık tutuyormuş tatlım..

Benim 4 tane yorganım olmuş çift kişilik...3 tanede tek kişilik varmış..yeter almıcam daha fazla canım..evim çok kalabalık olsun istemiyorum

Benim tek kişilik 1 tane yorganım var
gerçi yorgan sayılmaz vucud ısıtıcı vucudun ısısyla yorgan ısınıyor değişik ama ince biraz
tek kişil 1 tane uyku seti alcam yeterli olur herhalde

Son düzenleme:

bende polar battaniye alıcam 1 tane
üşürsek alırız üstümüze tv seyrederken filan diye

ben yazsam aklınız hayaliniz durur

benim aldıklarım
5 tane uyku seti
5 tane nevresim takımı
3 battaniye
1 taç yorgan
6 yastık
1 pike takımı

kayınvalidemin yaptırdıkları

3 yorgan
3 nevresim takımı
4 yastık
aaaa evimde bana yer kalmadııııııı

(benim aldıklarımı hepsini ablam aldırdı bana kalsı 2 yorgan 1 uyku seti alsam kafidi ama işte ablam al olsun al bulunsun al misafirin çok gelir dedi durduu beni bi ton borca soktuu )

uyyy ilk iş kendine vakumlu saklama poşeti al

Ayyy nereye koyucan kız onları senn şu vakumlu saklama poşetlerinden al bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…