2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Sağlığından önemli değil canım benım düşünmemeye çalış, pnun ayıbı onun gunahı boyle insanlık olmaz kı, anlar hatasını siz evlenıp çok mutlu olunca, oğlum mutlu allaha sukur yuvaları huzurları var demek yerıne ne gereğı var kargaşa yaratmanın hay yarabbım ya.

Neyse canım sen düğününü nişanlını evliliğinizi düşün görmezden gel

Amin canım saoll

Çok geçmiş olsun canım yaa dikkat et ama bak nişanlınıda üzüyorsun
Sonra daha kötü olursun biraz yemeye çalış
Benle olsan ben açarım iştahını senin
Yemek yerken pek bi zevkle yerim
Tok olan bile yeme ihtiyacı duyar

kolay gelsin canım
aman dikkat et canımm allah yardımcınız olsun inşş hepimizin inşşş

Amin canım cümlemizin inşallah

Aynen Bende Öle çok işim var dün piknik felan yaptık güzel geçti ve cetvelime bakıorum
baya bi gelişme görüyorum dün nişanlımla altın meselelerini konuştuk şuan düştü ya

Ohhhh pikniklere gidilmiş bizde bi vakit bulsak gitmek istiyoruz ama koşturmacadan gelmiyor
Seninde çok az kaldı canım
İnşallah hayırlısyla hepimiz gelin oluruz :123:

Son düzenleme:

zor bi durum ama sonucta senin bi hatan kusurun yok..rahat olmaya calıs cnm..ailelerle anlaşmak tabiki önemli olan asıl önemli olan nişanlının senin yanında ve destek olması..hersey en kısa zamanda düzelir inşallah

Yiyemiyorum tatlım yaaa..elimde olmadan içim kalkıyor...yemek kokusu bile midemin bulanmasına yetiyor..sem naptın dün kuzucum?

Ahh keşke bu kadar kolay olabilse..çok moralim bozuk..ama kendi kendime diyorumki bu kadın yapmak istese gelir benim aileme anlatır herşeyi kızınızı istemiyorum der..herşeyi bitirir...bence köprüleri tamamende atamıyor..korkuyor oğlu tamamen onu bırakırsa diye..o yüzden temkinli davranıp yapacağını bize yapı ayırmaya çalışıyor..

Son düzenleme:

arkadaşlar ya ben kına ayakkabıma bi türlü karar veremedim şimdide kırmızı siyahlı bi ayakkabımı alsam diye düşünüyorum sizinle bi kaç model paylaşim bari Eki Görüntüle 404502 kına elbisem kırmızı uzun gümüş ve lameden vazgeçtim fikirlerinizi alim ona göre belki kına ayakkabımıda yaptırcam...
ben en çok 4. sıradakini sevdim üzerine siyah bir çiçek yapılcak şekilde ?

Son düzenleme:

İNŞALLAH CANIM

hamarat gelin seni
Nasıl işlicen havluya öyle??

Benimde yengem yapmış bana bohçaya koymak için 5-6 tane işlemeli
Ben bunları kullanmam dedim o da kullanmıcan hediyelik dedi

Son düzenleme:

4.güzel canım

canım ben 3. çoookkk beğendimm benim kina kıyafetimde kırmızı ben sade siyah aldım

canım ben 3. çoookkk beğendimm benim kina kıyafetimde kırmızı ben sade siyah aldım

sade siyah giyecek olsam nişan ayakkabım sade siyahtı ama topuğu bunlar gibi platform ve yüksek ayaklarım çok ağrıdı ben bu ayakkabıların daha az topuklusunu yaptırmayı düşünüyorum işte rugan olabilir elbisem ipek tafta parlak biraz altına nubuk gitmeyebilir yada tay derisi çıkmış güzeldi bilemedim sadece yaptırcaksem tez zamanda karar vermem lazım

[

yorgan battaniye işine girmedim ben daha evi tam tutup temizleyelim ondan sonra büyük parçaları alcam evde koyacak yer yok çünkü :) 3 tane yorgan yeterli olurmu ki acaba 2 tanede battaniye alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…