- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.961
Kısaca özetlersek annesi beni istemiyor tatlım..tercih yapmasını istiyor ve nişanlım evi ter etti..tartışmada ben gelinliğe kendim bakamazmışım, kendi başıma gidemezmişim, onun istediği tarzda gelinlik giycekmişim, onun istediği zaman alınacakmış gelinlik..sırf bu yüzden büyük kavga kopardı...nişanlımda evi terk etti.düğünümüze falanda gelmicekmiş
Çok iyi değilim tatlım...pazar gününden beri birşey yiyemiyorum..midem ok bulanıyor..ne oldu bilemiyorum..arkadaşlarım stresten oluyor diyor..elim kolum kalkmıyor..çok halsiz kaldım..nişanlımda sana bişey olcak sıkma kendini deyip duruyor..olmaz öğle sonu bir serum bağlatırım..damar yolu ile bir gıda girsin vücudumda..
durumlar aynı tatlım..nişanlım arkadaşında kalıyor..annesindende bir ses yok henüz
Kuzum kyamam sana haberleri okumamıştım...Allahım korusun sizi canım...
Fena değilim tatlım..işler yığılmış koşturuyorum..
kolay gelsin canım
aman dikkat et canımm allah yardımcınız olsun inşş hepimizin inşşş
Aynen Bende Öle çok işim var dün piknik felan yaptık güzel geçti ve cetvelime bakıorum
baya bi gelişme görüyorum dün nişanlımla altın meselelerini konuştuk şuan düştü ya
Kısaca özetlersek annesi beni istemiyor tatlım..tercih yapmasını istiyor ve nişanlım evi ter etti..tartışmada ben gelinliğe kendim bakamazmışım, kendi başıma gidemezmişim, onun istediği tarzda gelinlik giycekmişim, onun istediği zaman alınacakmış gelinlik..sırf bu yüzden büyük kavga kopardı...nişanlımda evi terk etti.düğünümüze falanda gelmicekmiş
Amin canım saoll
Çok geçmiş olsun canım yaa dikkat et ama bak nişanlınıda üzüyorsun
Sonra daha kötü olursun biraz yemeye çalış
Benle olsan ben açarım ihtiyacını senin
Yemek yerken pek bi zevkle yerim
Tok olan bile yeme ihtiyacı duyar
Ahh keşke bu kadar kolay olabilse..çok moralim bozuk..ama kendi kendime diyorumki bu kadın yapmak istese gelir benim aileme anlatır herşeyi kızınızı istemiyorum der..herşeyi bitirir...bence köprüleri tamamende atamıyor..korkuyor oğlu tamamen onu bırakırsa diye..o yüzden temkinli davranıp yapacağını bize yapı ayırmaya çalışıyor..Sağlığından önemli değil canım benım düşünmemeye çalış, pnun ayıbı onun gunahı boyle insanlık olmaz kı, anlar hatasını siz evlenıp çok mutlu olunca, oğlum mutlu allaha sukur yuvaları huzurları var demek yerıne ne gereğı var kargaşa yaratmanın hay yarabbım ya.
Neyse canım sen düğününü nişanlını evliliğinizi düşün görmezden gel
Yiyemiyorum tatlım yaaa..elimde olmadan içim kalkıyor...yemek kokusu bile midemin bulanmasına yetiyor..sem naptın dün kuzucum?/Canım dün annemle nevresim pike takımlarımı halettik
Kaç tane oldu bilmiyorum dün 5 tane daha aldık
Benim hesapladığım 5de önceden var
Şuan 5 tane yorganım var
4inede nevresim geçirilcek
1 tanesi satenli olcak
yastık aldık
2 tane ortapedik yastık
5 tane normal yastık
hamam seti aldım
1 tane pike takımı aldık
1 tanede güpürlü pike var
2 tane yeter herhalde
sonra nişanlım bu hafta sonu konyaya gitcek
Kayınvalideme,kayınbabaya,dedeye,abi yenge cocuklar derken her birine bir parça birşeyler aldık
Yarın akşamda ay çöreği yapcam
Küçük yiğenimiz istedi daha önce yapmıştım çok sevmiş
yenge bana börek gönderirimisin diyo
Pike-nevresim-yorgan-yastık işimde bitti
mutfak önlüğü diktircem kumaş arıyorum ama bulamadım ya
Yiyemiyorum tatlım yaaa..elimde olmadan içim kalkıyor...yemek kokusu bile midemin bulanmasına yetiyor..sem naptın dün kuzucum?/Canım dün annemle nevresim pike takımlarımı halettik
Şuan 5 tane yorganım var
1 tanesi satenli olcak
yastık aldık
2 tane ortapedik yastık
5 tane normal yastık
hamam seti aldım
1 tane pike takımı aldık
2 tane yeter herhalde
Kayınvalideme,kayınbabaya,dedeye,abi yenge cocuklar derken her birine bir parça birşeyler aldık
Oooo baya bişeylar yapmışın tatlım sen.. 2 tane pike yeter canım..nevresim daha kullanışlı..bende 4 mevsim olanlar var ya nevresim takımları hep onlardan aldım kullanması kolay olur diye..
mutfak önlüğü nereye diktirceksin canım...annemde bana yaptırmış mutfak takımı onun içinde var bunlar o yüzden tekrar almıcam kuzum..
ay çöreği konyaya kadar geliyor bana yokmu?
Çok iyi değilim tatlım...pazar gününden beri birşey yiyemiyorum..midem ok bulanıyor..ne oldu bilemiyorum..arkadaşlarım stresten oluyor diyor..elim kolum kalkmıyor..çok halsiz kaldım..nişanlımda sana bişey olcak sıkma kendini deyip duruyor..olmaz öğle sonu bir serum bağlatırım..damar yolu ile bir gıda girsin vücudumda..
durumlar aynı tatlım..nişanlım arkadaşında kalıyor..annesindende bir ses yok henüz
Kuzum kyamam sana haberleri okumamıştım...Allahım korusun sizi canım...
Fena değilim tatlım..işler yığılmış koşturuyorum..
Amin canım saoll
Çok geçmiş olsun canım yaa dikkat et ama bak nişanlınıda üzüyorsun
Sonra daha kötü olursun biraz yemeye çalış
Benle olsan ben açarım iştahını senin
Yemek yerken pek bi zevkle yerim
Tok olan bile yeme ihtiyacı duyar
Amin canım cümlemizin inşallah
Ohhhh pikniklere gidilmiş bizde bi vakit bulsak gitmek istiyoruz ama koşturmacadan gelmiyor
Seninde çok az kaldı canım
İnşallah hayırlısyla hepimiz gelin oluruz :123:
Şuan 5 tane yorganım var
1 tanesi satenli olcak
yastık aldık
2 tane ortapedik yastık
5 tane normal yastık
hamam seti aldım
1 tane pike takımı aldık
2 tane yeter herhalde
BENDE KAYNANAM ALMIŞ PİKE TAKIMI GÜNLÜK Bİ TANE SATEN VAR 5 NEVRESİM TAKIMIM 2 YASTIĞIM VE 0 YORGANIM VAR KAYINVALİDEM SARDIRCAK Bİ TANE SATEN 3 YASTIK DAHA ALMAM LAZIM BİDE YORGAN 3 MUTFAK SETİM VAR O BOL YANİ ŞİMDİ DÜN HAVLU ALDIM PULLARLA ADIMIZI İŞLİCEM HAVLUYA
Yiyemiyorum tatlım yaaa..elimde olmadan içim kalkıyor...yemek kokusu bile midemin bulanmasına yetiyor..sem naptın dün kuzucum?/
Oooo baya bişeylar yapmışın tatlım sen.. 2 tane pike yeter canım..nevresim daha kullanışlı..bende 4 mevsim olanlar var ya nevresim takımları hep onlardan aldım kullanması kolay olur diye..
mutfak önlüğü nereye diktirceksin canım...annemde bana yaptırmış mutfak takımı onun içinde var bunlar o yüzden tekrar almıcam kuzum..
ay çöreği konyaya kadar geliyor bana yokmu?
istediğin ay çöreği olsun canım
at adresi yollayım kargo ile
Sana zaten kirli sepeti araştırmasındayım
kargo ile göndereceğim çeyiz hediyesi
İlerde bakar kk dan arkadaşımın hediyesiydi dersin
Mutak önlüğü terziye diktircem canım
Takım değil ben sadce önlük yaptırcam
takımın içinde masa örtüsü filanda oluyo
istediğin ay çöreği olsun canım
at adresi yollayım kargo ile
Sana zaten kirli sepeti araştırmasındayım
kargo ile göndereceğim çeyiz hediyesi
İlerde bakar kk dan arkadaşımın hediyesiydi dersin
Mutak önlüğü terziye diktircem canım
Takım değil ben sadce önlük yaptırcam
takımın içinde masa örtüsü filanda oluyo
Kuzum düşünmen yaterli canım arkadaşım benim...zaten çok masrafın var tatlım..sakın alma öle bişey canım...almış kadar göndermiş kadar oldun...izmire gelirsek inş o zaman yeriz çöreğinide
arkadaşlar ya ben kına ayakkabıma bi türlü karar veremedim şimdide kırmızı siyahlı bi ayakkabımı alsam diye düşünüyorum sizinle bi kaç model paylaşim bari Eki Görüntüle 404500 Eki Görüntüle 404501 Eki Görüntüle 404502 Eki Görüntüle 404503 Eki Görüntüle 404504 kına elbisem kırmızı uzun gümüş ve lameden vazgeçtim fikirlerinizi alim ona göre belki kına ayakkabımıda yaptırcam...
ben en çok 4. sıradakini sevdim üzerine siyah bir çiçek yapılcak şekilde ?
arkadaşlar ya ben kına ayakkabıma bi türlü karar veremedim şimdide kırmızı siyahlı bi ayakkabımı alsam diye düşünüyorum sizinle bi kaç model paylaşim bari Eki Görüntüle 404500 Eki Görüntüle 404501 Eki Görüntüle 404502 Eki Görüntüle 404503 Eki Görüntüle 404504 kına elbisem kırmızı uzun gümüş ve lameden vazgeçtim fikirlerinizi alim ona göre belki kına ayakkabımıda yaptırcam...
ben en çok 4. sıradakini sevdim üzerine siyah bir çiçek yapılcak şekilde ?
Kuzum düşünmen yaterli canım arkadaşım benim...zaten çok masrafın var tatlım..sakın alma öle bişey canım...almış kadar göndermiş kadar oldun...izmire gelirsek inş o zaman yeriz çöreğinide
İtiraz yok içimden geldi zaten düğüne daha var
Müsait bir ara alacağım eğer beğendiğin bir model varsa öyle bakayım
Deri veya ahşap görünümlü tercih senin
canım ben 3. çoookkk beğendimmbenim kina kıyafetimde kırmızı ben sade siyah aldım
4.güzel canım
Şuan 5 tane yorganım var
1 tanesi satenli olcak
yastık aldık
2 tane ortapedik yastık
5 tane normal yastık
hamam seti aldım
1 tane pike takımı aldık
2 tane yeter herhalde
maşşallah canım bitmiş bu eksiklerinde sevindim canım yavaş yavaş bitiyor alacaklar
ben gelin yorganı istemdim öyle satenli göbekli felangittim taçdan beyaz yorgan aldım taktım nevresimime
Yiyemiyorum tatlım yaaa..elimde olmadan içim kalkıyor...yemek kokusu bile midemin bulanmasına yetiyor..sem naptın dün kuzucum?/
maşşallah canım bitmiş bu eksiklerinde sevindim canım yavaş yavaş bitiyor alacaklar
ben gelin yorganı istemdim öyle satenli göbekli felangittim taçdan beyaz yorgan aldım taktım nevresimime
Benimde mikrofiber ve kaz tüyü yorganlarım
1 tane gelin yorganı istiyorum kullanmam ama öyle dursun
İtiraz yok içimden geldi zaten düğüne daha var
Müsait bir ara alacağım eğer beğendiğin bir model varsa öyle bakayım
Deri veya ahşap görünümlü tercih senin
İtiraz ederim tatlım...olmaz....önce borçlar falan ödenecek..evlenicez..sonra evimizin eksiğine göre hediyemizi alırız oki...ama şimdi bu zamanda olmaz kuzucum...senin düşünmen yeterli canım benim
Gerek yok kuzum gelin yorganına..koyacak yer lazım onada..bence güzel bir yatak örtüsü içine güzel bir saten nevresim takımı yeterli olur...içince zaten yorgan görünmez bile...Benimde mikrofiber ve kaz tüyü yorganlarım
1 tane gelin yorganı istiyorum kullanmam ama öyle dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?