2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ayyy nereye koyucan kız onları senn şu vakumlu saklama poşetlerinden al bari...

almam lazım canım kayınvalidemde varmış ama bulamadık evde yada çöp die atıldı benim evimin çöpleriylee allahın izniyle atlatalım şu nikahıı hemencik alacam metroda var dediler ama bulabilirmiyim kızlarr :44::44::44:

bende 5. yi çok sevdim 3. de güzelmiş canım

bende 4.yü çok sevdim onun üstüne siyah bir çiçek yaptırabilirim ve tay derisi istiyorum hem parlak hem mat :)ayakkabıcımı aradım bana oluru 110 tl imiş 5. nin siyah derisinden düz ayakkabım var zaten bide kırmızı olsun belki normal zamandada giyerim resmi nikkahını kıymış arkadaşlar ne giyip gittiniz yaa walla birde bu çıktı ne giyinceğimi hiç bilmiyorum yeni kıyafetmi aldınız evde bulunanlardanmı bişi giydiniz?

Bende alıcam o şekilde tatlım...ama 1 yada 2 tanede yatak örtüsü gibi kullanmak için hemde kışın sıcak tutsun diye alıcam..konya çok soğuk oluyor kışın

evet konya soğuk oluyor
ama maşallah konyalıların yatakları çok kalın
yorganı üzerinden kaldırmaya 1 tane adam gerekli o derece ağır

Vakumlu poşetlerden aldım bende en büyük boyunu
3 tane var
kullanmadığım yatakları vakumlayıp koycam kilere

Tatlım nerdeyse tekstil ürünü satan tüm marketlerde var o poşetlerden..çok iyi oluyor hemen al kaldır kalabalığı

Ayy evet ama ben o yorganlarda uyuyamam...bizim evde falan yok onlardan..daha çok köylerde kullanıyorlarr tatlım artık..çok ağır dediğin gibi..,
bende alıcam poşetlerden...çeyiz şöyle bir dökülsün ne var ne yok bir bakayım ona göre alıcam bende kuzum

galiba cnm ya berbat sonuçlar o gün iş yerinde kavga etmiştim kafam yerinde değildi zatennn
Finalde düzeltirsin inşallah canım

Canım heryerde var
ben 70x100 6 Tl aldım
çeyizcilerde plastik malzeme satan züccaciyelerde
bulabilirsin

ayy nasılda unutyum kayınvalidemde 1 tane battaniye almış oda var dahaa Tekstil dükkanı gibi oldu evimmmm

benimde kayınvalidem sağ olsun küçük tencere takımı almış bana

kız izmirden sonra napcan konyada

sanırım resmi nikahını kıydırmış kimse yok şuanda napalım gader gısmet

Canım benim nişanlım konyalı
İzmirde yaşayacağız ama
Kayınvalidede yapmış yorgan onlardan bahsediyorum

Englısh home un güzel ürünleri var,
polar battaniyelerininde fiyatlarıda uygun canım
tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim canım bakayım ben bi

Günaydın kızlarr. Nasılsınız?
Hastalandım biraz.
Bizimkiler beni yatırmaya çalıştıkça kalktım bi 5 dakika diye diye.
Sesim gitti yaa telefonda konuşamıyorum.

Canım bence platformu gözüken ayakkabılar kibar gözükmüyo. Yaptırıcaksan 1 numara platform yaptır. Bunlar genelde 2 ve 3. Sen zaten yüksek istemiyosun hem diğerlerine göre daha rahat hemde çok kibar.
Ben 3. ayakkabıyı begendim.

tamam canım saol bugün bakınayım
evet yaa ben 2 sene önce geldim konyaya allahım gece hiç uyuyamadım ne yorgan nede yastıkk resmen başımı taşa koymuşum gibi oldum sabah kalktığımda boynum tutulmuştu yorgan zaten sanki kaya koymuşlar gibiydii vee ben tam 3 gün böyle uyumak zorunda kaldım ama konyayı çok sevdimmmmm

Finalde düzeltirsin inşallah canım

Canım heryerde var
ben 70x100 6 Tl aldım
çeyizcilerde plastik malzeme satan züccaciyelerde
bulabilirsin

saol canımmm yorganlarım için ve yastıklar için almam şart

ne kadar güzell

hım bende bilemedim şimdi ya nişanımda sürekli gizli platform arayıp aldım şimdi işte farklı bişi olsun dedim benim platform o kadar yüksel olmayacağından burdaki gibi durmak daha kibar olabilir birde ayakkabıcının fikrinide alcam o daha iyi bilir bugün yada yarın uğrarım yanına 110 tl uygun demi kızlar yaptırmak için

geçmiş olsun canım nane limon iç

özel yapılacak canım senin rahatlığın önemlii

ben gelin ayakkabımı 100 tl yaptırdım

canım benim nişanlım konyalı
izmirde yaşayacağız ama
kayınvalidede yapmış yorgan onlardan bahsediyorum

çok teşekkür ederim canım bakayım ben bi

hee izmirden sonra dedim tuğçe yandı ama sevdiği olduktan sonra başka
evi kiralıcakmısınız napıcaksınz son 1 ay da tutarız sanırım biz düşün düşün bazen duramıyorum
:44::44::44:

hee izmirden sonra dedim tuğçe yandı ama sevdiği olduktan sonra başka
evi kiralıcakmısınız napıcaksınz son 1 ay da tutarız sanırım biz düşün düşün bazen duramıyorum
:44::44::44:

Yok canım babamın bana aldığı bi ev var o tadilata gircek bu ay kiracı cıkcak
beyaz eşya mobilyalar halılar hepsi hazır
İşte bi perdeler var
birde tadilat

Alsanda o fiyattan daha uygunu rahat olmaz diye düşünüyorum. İstediğin gibi yaptırıcaksın hemde. :44:

geçmiş olsun canım nane limon iç

Geçmiş olsun tatlım...bitki çayları iç..ılık ılık...

Sagolun kızlar.
Neler neler içtim ama görüntü var ses yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…