- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.021
özel yapılacak canım senin rahatlığın önemlii
ben gelin ayakkabımı 100 tl yaptırdım
Alsanda o fiyattan daha uygunu rahat olmaz diye düşünüyorum. İstediğin gibi yaptırıcaksın hemde. :44:
Sagol canım.
Neler neler içtim ama görüntü var ses yok.
hee izmirden sonra dedim tuğçe yandı ama sevdiği olduktan sonra başka
evi kiralıcakmısınız napıcaksınz son 1 ay da tutarız sanırım biz düşün düşün bazen duramıyorum :44::44::44:
ben gelin ayakkabımı 80 e yaptırdım platform istemeseydim yine 80 e yapabilirdi ama platfor olunca sana oluru 110 dedi bi bakim en iyisi yaptırmak bakıyorum bakıyorum kafama sinmiyo bişi az topuklular hiç şık değil beğendiklerim aşırı yüksek topuklu alacağım ayakkabıda 100 tlden aşağı olacağını sannmıyorum :S
Yok canım babamın bana aldığı bi ev var o tadilata gircek bu ay kiracı cıkcak
beyaz eşya mobilyalar halılar hepsi hazır
İşte bi perdeler var
birde tadilat
süper en eğlenceli işler başlıcak desene
SELAM kızlarr nasılsınız?
günlerimiz baya düşmüş maşallah bize
hele good_heart ve trianka maşallah maşallah
good_heart canım napcan sen 5 tane uyku setini yaa benim 1 tane vardı 1 tane daha alacaktım onadan bile vazgeçtim kullanılmıyormuş pek 1 tane yeter dedim bende gelinliğininde kına kıyafetininde resmini bekliyoruz hee
leylacım takma sen gaynananı yaaa adı zerinde GAYNANA işte yapıyo yapacağını onun istediğide mutsuz olup pes etmen zaten izin verme işte
kalplerasi canım benim en çok 3. ve 5. hoşuma gitti nikah içinde
Eki Görüntüle 404597 Eki Görüntüle 404598
trendyoldan bu elbiseyi aldım elime geçince dahada bayıldım çok içime sinerek giyeceğim inşallah
istersen o tarz sitelere bak uygun fiyata nikahta giyilebilecek şık şeyler oluyo bu elbise 35 liraydıkargo ile bana 40 liraya geldi vücudumu tam saran sade bişi istiyordum bende denk geldi
forever1212 canım aldıkların hayırlı olsun iyi mutlu günlerde güle güle kullan inşallah
bütün kızlar hepinize tekrar merhabaaaaaa
İnşallah öyle olur
Zor işlerim başlayacak
İnşallah aradığım şeyleri şak diye bulurum
Merhaba canım teşekkür ederim naıslsın?
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın?
kızlar şu hasırlı kavanozların büyüklerinden de tek tek 4 tane alıp set yaptım erzak için pirinç vs.
Eki Görüntüle 404602
Gelinlik için randevu aldım
Cumartesi saat 16:00 da
Hayırlısı olur inşallahhhhh
Eki Görüntüle 404601
almam lazım canım kayınvalidemde varmış ama bulamadık evde yada çöp die atıldı benim evimin çöpleriyleeallahın izniyle atlatalım şu nikahıı hemencik alacam metroda var dediler ama bulabilirmiyim kızlarr :44::44::44:
Eki Görüntüle 404601
Eki Görüntüle 404601
kızlar şu hasırlı kavanozların büyüklerinden de tek tek 4 tane alıp set yaptım erzak için pirinç vs.
Eki Görüntüle 404602
birde 3 boy olanlardan alacağım çay şeker kahve için ama aynı desen bulamadım şunlara benzer var neyse bende bundan alayım diyorum
Eki Görüntüle 404604
Eki Görüntüle 404601
SELAM kızlarr nasılsınız?
günlerimiz baya düşmüş maşallah bize
hele good_heart ve trianka maşallah maşallah
good_heart canım napcan sen 5 tane uyku setini yaa benim 1 tane vardı 1 tane daha alacaktım onadan bile vazgeçtim kullanılmıyormuş pek 1 tane yeter dedim bende gelinliğininde kına kıyafetininde resmini bekliyoruz hee
leylacım takma sen gaynananı yaaa adı zerinde GAYNANA işte yapıyo yapacağını onun istediğide mutsuz olup pes etmen zaten izin verme işte
kalplerasi canım benim en çok 3. ve 5. hoşuma gitti nikah içinde
Eki Görüntüle 404597 Eki Görüntüle 404598
trendyoldan bu elbiseyi aldım elime geçince dahada bayıldım çok içime sinerek giyeceğim inşallah
istersen o tarz sitelere bak uygun fiyata nikahta giyilebilecek şık şeyler oluyo bu elbise 35 liraydıkargo ile bana 40 liraya geldi vücudumu tam saran sade bişi istiyordum bende denk geldi
forever1212 canım aldıkların hayırlı olsun iyi mutlu günlerde güle güle kullan inşallah
bütün kızlar hepinize tekrar merhabaaaaaa
nereye karar verdin cnm?
hadi hayırlısı inşallahhh
Anuvvvv kuzum sen gelinlikmi alıcan...Ayy çok heyecanlandım...c.tesi akşam hemen ararım seni..inş. istediğin gibi olur birtanem herşey
çok teşekkür ederim canım.Ben de ilk gelinim kayınvalidemde bizde bilmiyoruz.
Ben arkadaşlarımdan, sizlerden fikir alarak nişanlımla halletmeye çalışıyorum. Çok daha iyi oluyo.
Mahmutpaşa, eminönü gibi yerlere gidiceksen pasaj içinde olan toptancıları tercih et. Seçenek fazla ve fiyat diğerlerine göre makul. Çoğunuda begendim kumaş ve kalitesi güzel.
Çok fazla bilmiyorum ne alınır ne alınmaz ne kadar alınır olmazsa olmazlar nedir.
Kemer-cüzdan takımı, pijama takımı, terlik, traş makinası, bakım seti, iç çamaşır, gömlek vs. Aklıma çok fazla bişey gelmedi şuan ama genel olarak bunun üzerinde ilerliyo. Ana maddeler diyebiliriz.
Gittigidiyordan aldım canım.
Güle güle kullan canım. Ben de markafoniden galata serisini almıştım.
günaydın güzellerr....
nasılsınız?????
düğünüme SON; 72 Saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?