2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
özel yapılacak canım senin rahatlığın önemlii

ben gelin ayakkabımı 100 tl yaptırdım

ben gelin ayakkabımı 80 e yaptırdım platform istemeseydim yine 80 e yapabilirdi ama platfor olunca sana oluru 110 dedi bi bakim en iyisi yaptırmak bakıyorum bakıyorum kafama sinmiyo bişi az topuklular hiç şık değil beğendiklerim aşırı yüksek topuklu alacağım ayakkabıda 100 tlden aşağı olacağını sannmıyorum :S

hee izmirden sonra dedim tuğçe yandı ama sevdiği olduktan sonra başka
evi kiralıcakmısınız napıcaksınz son 1 ay da tutarız sanırım biz düşün düşün bazen duramıyorum
:44::44::44:

Yok canım babamın bana aldığı bi ev var o tadilata gircek bu ay kiracı cıkcak
beyaz eşya mobilyalar halılar hepsi hazır
İşte bi perdeler var
birde tadilat

tatlım yaptır o zaman hem ayagına göre yapılacak daha iyi olur tatlım hemen hemen ayni fiyat ben 3. çok gebendim çok cici duruyoo

SELAM kızlarr nasılsınız?

günlerimiz baya düşmüş maşallah bize
hele good_heart ve trianka maşallah maşallah

good_heart canım napcan sen 5 tane uyku setini yaa benim 1 tane vardı 1 tane daha alacaktım onadan bile vazgeçtim kullanılmıyormuş pek 1 tane yeter dedim bende gelinliğininde kına kıyafetininde resmini bekliyoruz hee

leylacım takma sen gaynananı yaaa adı zerinde GAYNANA işte yapıyo yapacağını onun istediğide mutsuz olup pes etmen zaten izin verme işte

kalplerasi canım benim en çok 3. ve 5. hoşuma gitti nikah içinde

trendyoldan bu elbiseyi aldım elime geçince dahada bayıldım çok içime sinerek giyeceğim inşallah
istersen o tarz sitelere bak uygun fiyata nikahta giyilebilecek şık şeyler oluyo bu elbise 35 liraydı kargo ile bana 40 liraya geldi vücudumu tam saran sade bişi istiyordum bende denk geldi

forever1212 canım aldıkların hayırlı olsun iyi mutlu günlerde güle güle kullan inşallah

bütün kızlar hepinize tekrar merhabaaaaaa

süper en eğlenceli işler başlıcak desene

İnşallah öyle olur
Zor işlerim başlayacak
İnşallah aradığım şeyleri şak diye bulurum

Merhaba canım teşekkür ederim naıslsın?

kızlar şu hasırlı kavanozların büyüklerinden de tek tek 4 tane alıp set yaptım erzak için pirinç vs.

birde 3 boy olanlardan alacağım çay şeker kahve için ama aynı desen bulamadım şunlara benzer var neyse bende bundan alayım diyorum

Son düzenleme:

canım vakumlu poşet arıyosun galiba bu hafta cuma günü bimde 7 li vakumlu hurçlardan var bakabilirsen bak dicem ama o gün kına stresin olur senin sen bakamazsan birilerinden rica et istersen.

Son düzenleme:

Bende aldım cam olması çok iyi kuzum :)

Gelinlik için randevu aldım
Cumartesi saat 16:00 da
Hayırlısı olur inşallahhhhh
Eki Görüntüle 404601

Anuvvvv kuzum sen gelinlikmi alıcan...Ayy çok heyecanlandım...c.tesi akşam hemen ararım seni..inş. istediğin gibi olur birtanem herşey

Nikah elbisesi çok hoşmuş canım...gayet şık güle güle giyin inş canım...

Son düzenleme:
nereye karar verdin cnm?

Canım eklediğim resimdeki gelinleğe bakacağım
Eğer beğenirsem hiç araştırma yapmadan alcam bunu

hadi hayırlısı inşallahhh

İnşallah canım

Anuvvvv kuzum sen gelinlikmi alıcan...Ayy çok heyecanlandım...c.tesi akşam hemen ararım seni..inş. istediğin gibi olur birtanem herşey

Ayy bende çok heyecanlıyım
Randevu almak için aradığımda heyecandan ne konuştum unuttum
Model var mı diye bile soramadım
Çok heyecanlıyım çokkk

çok teşekkür ederim canım.
fasülyeyi araştırayım bi
çay tk. çok güzel,güle güle kullan..ist. motifli herşeye bayılıyorum

günaydın güzellerr....
nasılsınız?????

düğünüme SON; 72 Saat

aaaaaaaaa
darısı başımızaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…