- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.941
günaydınnnn canlar, son 3 ve 4 gün abovvvvv
heyecandan ölürüm ben heralde
aman canım son 4 günde büyük bir şey yaşamadan atlatmışsın problemi çok şükür, yoksa gelinliksiz kalırdın kız
ooooooohayırlı olsun canım, ooo dediğime bakma takılayım azcık dedim
geçecek kızlar Allahın izniyle, bir baktım libertem bizim de 4 ay 1 haftamız kalmış yaşasın
hayırlısıyla atlat inşallah
24 gün sonra resmi nikahm kıyılıyo 53 gün sonrada düğünüm pehh :)
hiç onu düşünmedim bile o sinirleeee kadın nasıl anlaştı ne fiyat verdi onu bilmiyo hiçbir not alma yok bu ilk değilki ne istediğim olduysa hiç not alma yok sonra unutuyo yok öyle değildi böyleydi
diyo acayip sinirlenmiştim ama resmen kalktım ayağa gidiyodum görümcem tuttu beni halledecem ben şimdi dedi hllettiivee gelinliğimide kına kyafetimide aldıkk çıktıkkkkk ama ayakkabımla büstüyerimi almayı unuttum bu akşam alacam
inşş herşey hayırlısıyla olurr hepimiz içinnn
Uzun aradan sonra Günaydın
az kalmış canım seninkine de
herkes resmi nikahlanıo yaaa bende isterem
az kalmış canım seninkine de
herkes resmi nikahlanıo yaaa bende isterem
GünaydınnnTuğçeeee nerdesinnn???????????? Tatilden çıkamadı galiba daha
Salak kadın ya nasıl not almazlar anlamadım..benim daha gelinliği aldık dediğim anda ölçülerim alındı...değişecek yerler not alındı..bir tane çizeşge hazırlıyorlar zaten düğün tarihini yazıyorlar ve prova günlerini üstüne yazıp model ve nasıl olacağını not ediyorlar..ben güvendim gelinlikçime..inş yüzümü kara çıkarmaz..neyseki görümcen varmış yanında...gelinliksiz kaldığını düşünemiyorum bile
Az kalmış tatlım seninde maşallah..
Günaydın canım..hoşgeldin nasılsın?
hayırlısıyla atlat inşallah
Salak kadın ya nasıl not almazlar anlamadım..benim daha gelinliği aldık dediğim anda ölçülerim alındı...değişecek yerler not alındı..bir tane çizeşge hazırlıyorlar zaten düğün tarihini yazıyorlar ve prova günlerini üstüne yazıp model ve nasıl olacağını not ediyorlar..ben güvendim gelinlikçime..inş yüzümü kara çıkarmaz..neyseki görümcen varmış yanında...gelinliksiz kaldığını düşünemiyorum bile
Az kalmış tatlım seninde maşallah..
Günaydın canım..hoşgeldin nasılsın?
Günaydınnn
Nasılsın canım
Dün arayacaktım seni ama koşturmaktan fırsat olmadı
Ayy canım benim geldimde çok yoğunum
Ay sonu raporlarımı yapamadım tatilden dolayı
Onlara giriştim
Üretim,hurda siparişler bakiyeler o bu derken anca yazabildim ama işlerim bitmedi henüz
hepinizi öpüyorum ara ara gelicem ama işlerimi toparlamam lazım
Bu arada burda sık sık deprem oluyo
Onun korkusu var içimde :26::26:
Hepinize kolay gelsin güzel gelinlerr
hoşbulduk iyim sen nasılsın canım
Günaydınnn
Nasılsın canım
Dün arayacaktım seni ama koşturmaktan fırsat olmadı
Ayy canım benim geldimde çok yoğunum
Ay sonu raporlarımı yapamadım tatilden dolayı
Onlara giriştim
Üretim,hurda siparişler bakiyeler o bu derken anca yazabildim ama işlerim bitmedi henüz
hepinizi öpüyorum ara ara gelicem ama işlerimi toparlamam lazım
Bu arada burda sık sık deprem oluyo
Onun korkusu var içimde :26::26:
Hepinize kolay gelsin güzel gelinlerr
Çok iyi değilim tatlım...pazar gününden beri birşey yiyemiyorum..midem ok bulanıyor..ne oldu bilemiyorum..arkadaşlarım stresten oluyor diyor..elim kolum kalkmıyor..çok halsiz kaldım..nişanlımda sana bişey olcak sıkma kendini deyip duruyor..olmaz öğle sonu bir serum bağlatırım..damar yolu ile bir gıda girsin vücudumda..
durumlar aynı tatlım..nişanlım arkadaşında kalıyor..annesindende bir ses yok henüz
Kuzum kyamam sana haberleri okumamıştım...Allahım korusun sizi canım...
Fena değilim tatlım..işler yığılmış koşturuyorum..
Çok iyi değilim tatlım...pazar gününden beri birşey yiyemiyorum..midem ok bulanıyor..ne oldu bilemiyorum..arkadaşlarım stresten oluyor diyor..elim kolum kalkmıyor..çok halsiz kaldım..nişanlımda sana bişey olcak sıkma kendini deyip duruyor..olmaz öğle sonu bir serum bağlatırım..damar yolu ile bir gıda girsin vücudumda..
durumlar aynı tatlım..nişanlım arkadaşında kalıyor..annesindende bir ses yok henüz
Kuzum kyamam sana haberleri okumamıştım...Allahım korusun sizi canım...
Fena değilim tatlım..işler yığılmış koşturuyorum..
Leylacım ben yoktum kaçırdım galıba nişanlının aılesı sorunluydu tamamda bu evde kalmama olayı nerden çıktı bak senı bu olanlar yıpratıyo haklı nişanlın takma olucagına varır herşey eylulde aılenızı kuracaksınız herkes anlar o zaman yaptıgı haksızlıgı, allah buyuk.
Günler azalırda ben o günleri görebilecekmiyim acaba diye düşünüyorum :44::44:
azalacak canımcım ben mesela niişanda öyle gevşektimki oooo diyordum hazirana 5 ay var falan öyle hızlı geçtiki bu 3 ay şimdi 2 aydan az kaldı senin düğün ne zamandı bakim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?