- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.041
günaydın güzellerr....
nasılsınız?????
düğünüme SON; 72 Saat
Canım eklediğim resimdeki gelinleğe bakacağım
Eğer beğenirsem hiç araştırma yapmadan alcam bunu
İnşallah canım
Ayy bende çok heyecanlıyım
Randevu almak için aradığımda heyecandan ne konuştum unuttum
Model var mı diye bile soramadım
Çok heyecanlıyım çokkk
SELAM kızlarr nasılsınız?
günlerimiz baya düşmüş maşallah bize
hele good_heart ve trianka maşallah maşallah
good_heart canım napcan sen 5 tane uyku setini yaa benim 1 tane vardı 1 tane daha alacaktım onadan bile vazgeçtim kullanılmıyormuş pek 1 tane yeter dedim bende gelinliğininde kına kıyafetininde resmini bekliyoruz hee
leylacım takma sen gaynananı yaaa adı zerinde GAYNANA işte yapıyo yapacağını onun istediğide mutsuz olup pes etmen zaten izin verme işte
kalplerasi canım benim en çok 3. ve 5. hoşuma gitti nikah içinde
Eki Görüntüle 404597 Eki Görüntüle 404598
trendyoldan bu elbiseyi aldım elime geçince dahada bayıldım çok içime sinerek giyeceğim inşallah
istersen o tarz sitelere bak uygun fiyata nikahta giyilebilecek şık şeyler oluyo bu elbise 35 liraydıkargo ile bana 40 liraya geldi vücudumu tam saran sade bişi istiyordum bende denk geldi
forever1212 canım aldıkların hayırlı olsun iyi mutlu günlerde güle güle kullan inşallah
bütün kızlar hepinize tekrar merhabaaaaaa
Gelinlik için randevu aldım
Cumartesi saat 16:00 da
Hayırlısı olur inşallahhhhh
Eki Görüntüle 404601
kızlar şu hasırlı kavanozların büyüklerinden de tek tek 4 tane alıp set yaptım erzak için pirinç vs.
Eki Görüntüle 404602
birde 3 boy olanlardan alacağım çay şeker kahve için ama aynı desen bulamadım şunlara benzer var neyse bende bundan alayım diyorum
Eki Görüntüle 404604
canım vakumlu poşet arıyosun galiba bu hafta cuma günü bimde 7 li vakumlu hurçlardan var bakabilirsen bak dicem ama o gün kına stresin olur senin sen bakamazsan birilerinden rica et istersen.
Allaha şükür canım iyiyim
Koşturmaca işte sen neler yaptın
Çok iyi düşünmüşsün canım benimde böyle bir setim var
güle güle kullan
Bende aldım cam olması çok iyi kuzum :)
Anuvvvv kuzum sen gelinlikmi alıcan...Ayy çok heyecanlandım...c.tesi akşam hemen ararım seni..inş. istediğin gibi olur birtanem herşey
Nikah elbisesi çok hoşmuş canım...gayet şık güle güle giyin inş canım...
hayırlı olsun çiğdem,darıı başımıza..slm kızlar ufak bı aradan sonra bn geldım nasılsınız???
mınıcık bı kacamak yaptım ama muthıs ıyı geldı keske daha once kacsaymısım dedım.
bu arada yastık ısımı halletım toplamda 6 tane aldım.
banyoma ve kucuk wc ıcın tek parca paspaslardan aldım. az once evım netten 2 tanesı 51 tl ye geldı. 2 gun once aynı modelın ıkı tanesıne 80 tl vermek uzereydım son anada almaktan vazgectım demekkı kısmetımde bu varmıs :)))
kızlar bu arada bnm dugunum hazıran sonu fakat hazıranın 10unda ceyızım alınıcak. mayısın 25 ıle hazıran 8ı arasında da fınallerım var. yanı sızın anlayacagınız her seyı alıp bıtırmem gereken utulenceklerı utulemem hurclamam ıcın son 23 gunum. bakalım nasıl olucak. dun yengemle hesaplayınca soka gırdık resmen
bu arada pazartesı gunu lamınant parkelerım oldu onları gormeye gıttım ve evım sımdı bısıye benzemeye basladı. yerler yapılmadan once ınsaat gıbı duruyodu. asık oldum resmen evıme
Ayy evet kuzum çok heyacanlı bişey..benim heyecanım sevincim kursağımda kaldı ama o hali bile güzeldi yani
Eminim bu gelinlik harika olacak sana...fakat yinede başka birkaç model dene kuzucum..
kimle gideceksin annenlemi canım?
Slm canım,
bende araştırıyorum aynı konuları,
genelde jumboyu tavsiye ediyorlar, en kaliteli ve kalın çeliği türkiyede o kullanıyormuş,
bide günlük kullanımda kaybolma parça eksilmesi durumunda adet olarak bulunuyormuş jumbo da
böylece takımın bozulmuyor, parlak ve mat seçenekleri günlük için altınlılarıda misafir için tavsiye ediyorlar,
hergün kullanılacağı içinde pişman olmayacağımız birşey olsun diye düşünüyorum, bazı takımları kampanyada
650 biraz altı üstü gibi günlüğe uygunlar, tabii diğer modeller 4500e kadar uzanıyor, senin fikirlerinide öğrenmek isterim.
hayırlı olsun çiğdem,darıı başımıza..
ayy benim de artık bi evim olsun istiyoruuuuuuuummmm
sınavlarında kolaylıklar dilerim.
Merhaba kızlar :)
Okumayı sabredemedim iki gündür giremiyorum topice önce yazayım sonra okurum dedimev arıyorduk nişanlımla :) Dün tüm küçüksu sokaklarını gezdik sanırım ..Veeeeeeeee sonunda bulduk çok garip bişey içnde dolaştım dolaştım bu ev benim mi olacak diye düşündüm :) Cumartesi kontrat yapmaya gidecez umarım bir aksilik çıkmaz.
3+1 ev kocaman mutfağı ve balkonu var, Banyosu tuvaleti yeni, önünde bahçesi varilk ben oturacağım evde
İnş. Aksilik çıkmaz çok heyecanlıyım yaa
Annemle gitcez canım
Nişanlım konyada olcak
Nişanlım içine sinerse işte bu dersen başka arama gezme al diyor
Çok kararsızım
3500-4000 arası gibi geliyor fiyatı ama annemim pazarlık dili kuvettlidir
Kendide esnaf olduğundan biliyor bu işleri
Sıkma kuzucum kendini, istediğin gelinliği buldun sonuçta kimsenin üzmesine izin verme
bende bi gelinlikçi buldum hoşuma gitti baya
çeyiz olarakta işte erzak kavanozlarını tamamladım bide kapı önü paspasımı aldım
hayırlı olsun kuzum çok sevinimmmm
Hımmm tatlım çok pahalıymış yawww...:44::44::44:
bir git dene..eğerki başka bir gelinlik denemeye gerek yok budur diyorsan al kuzum içinde kalmasın...
Okumayı sabredemedim iki gündür giremiyorum topice önce yazayım sonra okurum dedimev arıyorduk nişanlımla :) Dün tüm küçüksu sokaklarını gezdik sanırım ..Veeeeeeeee sonunda bulduk çok garip bişey içnde dolaştım dolaştım bu ev benim mi olacak diye düşündüm :) Cumartesi kontrat yapmaya gidecez umarım bir aksilik çıkmaz.
3+1 ev kocaman mutfağı ve balkonu var, Banyosu tuvaleti yeni, önünde bahçesi varilk ben oturacağım evde
canım jumbo biraz pahalı geldi çok güzeller ama böyle 800 e kadar falan cıkabilirim en fazla daha alınacak o kadar cok sey var ki çünkü cok zormuş çeyiz alışverişibir de hisara bakıcam kampanya vardı galiba orda güzel bir model bulabilirim umarım. hisara da iyi diyolar karacayı coğu kişi şikayet ediyo düşünmüyorum. bir de nehir diye bi marka duydum hem cok kaliteliymiş hem de 50 yıl garantiliymiş fiyatı da cok cok uygunmuş bir de ona bakmak istiyorum. korkmaz bana çok kaba geliyo o yuzden eledim. hisara bi de nehire bakıcam
Gelinlik için randevu aldım
Cumartesi saat 16:00 da
Hayırlısı olur inşallahhhhh
Eki Görüntüle 404601
Günaydın kızlarr. Nasılsınız?
Hastalandım biraz.
Bizimkiler beni yatırmaya çalıştıkça kalktım bi 5 dakika diye diye.
Sesim gitti yaa telefonda konuşamıyorum.
çok teşekkürlerrrrbaktırayım kuzenime fiyat nedir acaba bilgin varmı :44::44:
slm kızlar ufak bı aradan sonra bn geldım nasılsınız???
mınıcık bı kacamak yaptım ama muthıs ıyı geldı keske daha once kacsaymısım dedım.
bu arada yastık ısımı halletım toplamda 6 tane aldım.
banyoma ve kucuk wc ıcın tek parca paspaslardan aldım. az once evım netten 2 tanesı 51 tl ye geldı. 2 gun once aynı modelın ıkı tanesıne 80 tl vermek uzereydım son anada almaktan vazgectım demekkı kısmetımde bu varmıs :)))
kızlar bu arada bnm dugunum hazıran sonu fakat hazıranın 10unda ceyızım alınıcak. mayısın 25 ıle hazıran 8ı arasında da fınallerım var. yanı sızın anlayacagınız her seyı alıp bıtırmem gereken utulenceklerı utulemem hurclamam ıcın son 23 gunum. bakalım nasıl olucak. dun yengemle hesaplayınca soka gırdık resmen
bu arada pazartesı gunu lamınant parkelerım oldu onları gormeye gıttım ve evım sımdı bısıye benzemeye basladı. yerler yapılmadan once ınsaat gıbı duruyodu. asık oldum resmen evıme
Güle güle kullan canım hepsini
Çok teşekkür ederim canım
Heycan dorukda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?