2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Ayy evet kuzum çok heyacanlı bişey..benim heyecanım sevincim kursağımda kaldı ama o hali bile güzeldi yani
Eminim bu gelinlik harika olacak sana...fakat yinede başka birkaç model dene kuzucum..
kimle gideceksin annenlemi canım?

Merhaba kızlar :)

Okumayı sabredemedim iki gündür giremiyorum topice önce yazayım sonra okurum dedim ev arıyorduk nişanlımla :) Dün tüm küçüksu sokaklarını gezdik sanırım ..Veeeeeeeee sonunda bulduk çok garip bişey içnde dolaştım dolaştım bu ev benim mi olacak diye düşündüm :) Cumartesi kontrat yapmaya gidecez umarım bir aksilik çıkmaz.

3+1 ev kocaman mutfağı ve balkonu var, Banyosu tuvaleti yeni, önünde bahçesi var ilk ben oturacağım evde

İnş. Aksilik çıkmaz çok heyecanlıyım yaa

valla bana kalsa almıcaktımda ablam işte aldık bir kere artık yapacak bişi yok
elbisen çok güzelmiş canımmmm

Gelinlik için randevu aldım
Cumartesi saat 16:00 da
Hayırlısı olur inşallahhhhh
Eki Görüntüle 404601

hayırlı olsun kuzum çok sevinimmmm

canım gayet güzel çokda kullanışlı olur güle güle kullan tatlım

canım vakumlu poşet arıyosun galiba bu hafta cuma günü bimde 7 li vakumlu hurçlardan var bakabilirsen bak dicem ama o gün kına stresin olur senin sen bakamazsan birilerinden rica et istersen.

çok teşekkürlerrrr baktırayım kuzenime fiyat nedir acaba bilgin varmı :44::44:

Son düzenleme:
slm kızlar ufak bı aradan sonra bn geldım nasılsınız???

mınıcık bı kacamak yaptım ama muthıs ıyı geldı keske daha once kacsaymısım dedım.

bu arada yastık ısımı halletım toplamda 6 tane aldım.
banyoma ve kucuk wc ıcın tek parca paspaslardan aldım. az once evım netten 2 tanesı 51 tl ye geldı. 2 gun once aynı modelın ıkı tanesıne 80 tl vermek uzereydım son anada almaktan vazgectım demekkı kısmetımde bu varmıs :)))

kızlar bu arada bnm dugunum hazıran sonu fakat hazıranın 10unda ceyızım alınıcak. mayısın 25 ıle hazıran 8ı arasında da fınallerım var. yanı sızın anlayacagınız her seyı alıp bıtırmem gereken utulenceklerı utulemem hurclamam ıcın son 23 gunum. bakalım nasıl olucak. dun yengemle hesaplayınca soka gırdık resmen

bu arada pazartesı gunu lamınant parkelerım oldu onları gormeye gıttım ve evım sımdı bısıye benzemeye basladı. yerler yapılmadan once ınsaat gıbı duruyodu. asık oldum resmen evıme

Allaha şükür canım iyiyim
Koşturmaca işte sen neler yaptın

bende bi gelinlikçi buldum hoşuma gitti baya
çeyiz olarakta işte erzak kavanozlarını tamamladım bide kapı önü paspasımı aldım

Çok iyi düşünmüşsün canım benimde böyle bir setim var
güle güle kullan

sağol canım hepimiz güle oynaya kullanalım

ben plastik hiç bişi kullanamam zaten bende çok beğenerek aldım
elbise içinde sağol oda çok içime sindi gardolabımda beni bekliyo bu ayın 7 sinde tam bir ay kalıyo nikahıma

hayırlı olsun çiğdem,darıı başımıza..
ayy benim de artık bi evim olsun istiyoruuuuuuuummmm
sınavlarında kolaylıklar dilerim.

Annemle gitcez canım
Nişanlım konyada olcak
Nişanlım içine sinerse işte bu dersen başka arama gezme al diyor
Çok kararsızım
3500-4000 arası gibi geliyor fiyatı ama annemim pazarlık dili kuvettlidir
Kendide esnaf olduğundan biliyor bu işleri

Sıkma kuzucum kendini, istediğin gelinliği buldun sonuçta kimsenin üzmesine izin verme

canım jumbo biraz pahalı geldi çok güzeller ama böyle 800 e kadar falan cıkabilirim en fazla daha alınacak o kadar cok sey var ki çünkü cok zormuş çeyiz alışverişi bir de hisara bakıcam kampanya vardı galiba orda güzel bir model bulabilirim umarım. hisara da iyi diyolar karacayı coğu kişi şikayet ediyo düşünmüyorum. bir de nehir diye bi marka duydum hem cok kaliteliymiş hem de 50 yıl garantiliymiş fiyatı da cok cok uygunmuş bir de ona bakmak istiyorum. korkmaz bana çok kaba geliyo o yuzden eledim. hisara bi de nehire bakıcam

hayırlı olsun çiğdem,darıı başımıza..
ayy benim de artık bi evim olsun istiyoruuuuuuuummmm
sınavlarında kolaylıklar dilerim.

tesekkur ederım cnm..... :)))

olcak olcak hepıcıgımızın gonlune gore evlerı olucak... ve evlerımızde mutlu mesut saadet dolu gunler gecırıcez :)))))

hayırlı olsun canımm inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Hımmm tatlım çok pahalıymış yawww...:44::44::44:
bir git dene..eğerki başka bir gelinlik denemeye gerek yok budur diyorsan al kuzum içinde kalmasın...

Havasıda çok güzel, genelde yeşillik.
Hayırlı olsun canım.
En önemlisi içine sinmesi. Evet artık senin evin olcak sevmediğin bi evi benimseyemezsin.
Allah yeni yuvanızda sonsuz huzur ve bereket versin.

hafta sonu esseyi gezdim ben de güzel modeller vardı aynen onda da 50 yıl garanti varmıs :)

Gelinlik için randevu aldım
Cumartesi saat 16:00 da
Hayırlısı olur inşallahhhhh
Eki Görüntüle 404601

Ne güzel canım yaa, inş. gönlüne göre olur hem çok eğlenceli oluyor provalar ayın 11. de benim de 3. provam var :)

Günaydın kızlarr. Nasılsınız?
Hastalandım biraz.
Bizimkiler beni yatırmaya çalıştıkça kalktım bi 5 dakika diye diye.
Sesim gitti yaa telefonda konuşamıyorum.

Geçmiş olsun tatlım, sıcak birşeyler iç sürekli,

çok teşekkürlerrrr baktırayım kuzenime fiyat nedir acaba bilgin varmı :44::44:

rica ederim tatlım bende bakıcam cuma günü inşallah. 7li vacumlu hurç 21 tl ydi galiba yanlış hatırlamıyosam. buarada sana çok çok mutluluklar dilerim. bir ömür mutlu oln inşallah :)

canım çok sevindimm hayırlı uğurlu olsun inşallahh

Güle güle kullan canım hepsini

Çok teşekkür ederim canım
Heycan dorukda

Aşkla oturun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…