- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.061
hafta sonu esseyi gezdim ben de güzel modeller vardı aynen onda da 50 yıl garanti varmıs :)
Merhaba kızlar :)
Okumayı sabredemedim iki gündür giremiyorum topice önce yazayım sonra okurum dedimev arıyorduk nişanlımla :) Dün tüm küçüksu sokaklarını gezdik sanırım ..Veeeeeeeee sonunda bulduk çok garip bişey içnde dolaştım dolaştım bu ev benim mi olacak diye düşündüm :) Cumartesi kontrat yapmaya gidecez umarım bir aksilik çıkmaz.
3+1 ev kocaman mutfağı ve balkonu var, Banyosu tuvaleti yeni, önünde bahçesi varilk ben oturacağım evde
İnş. Aksilik çıkmaz çok heyecanlıyım yaa
Ne güzel canım yaa, inş. gönlüne göre olur hem çok eğlenceli oluyor provalar ayın 11. de benim de 3. provam var :)
Geçmiş olsun tatlım, sıcak birşeyler iç sürekli,
ben yazsam aklınız hayaliniz durur
benim aldıklarım
5 tane uyku seti
5 tane nevresim takımı
3 battaniye
1 taç yorgan
6 yastık
1 pike takımı
kayınvalidemin yaptırdıkları
3 yorgan
3 nevresim takımı
4 yastık
aaaa evimde bana yer kalmadııııııı
(benim aldıklarımı hepsini ablam aldırdı bana kalsı 2 yorgan 1 uyku seti alsam kafidi ama işte ablam al olsun al bulunsun al misafirin çok gelir dedi durduu beni bi ton borca soktuu)
canım çok sevindimm hayırlı uğurlu olsun inşallahh
bn catal bıcak takımımı esseden almıstım bıgun koruparkta gezerken sans eserı gormustuk ındırıme gırmıstı valla yalan olmasın sımdı ya 200 yada 300 tl ıdı dayanamayıp hemen almıstık :))) daha sonra kıme danıssam gercekten gusel oldugunu söledı. artık sansıma nasıl cıkarsa
rica ederim tatlım bende bakıcam cuma günü inşallah. 7li vacumlu hurç 21 tl ydi galiba yanlış hatırlamıyosam. buarada sana çok çok mutluluklar dilerim. bir ömür mutlu oln inşallah :)
Havasıda çok güzel, genelde yeşillik.
Hayırlı olsun canım.
En önemlisi içine sinmesi. Evet artık senin evin olcak sevmediğin bi evi benimseyemezsin.
Allah yeni yuvanızda sonsuz huzur ve bereket versin.
Hayırlısı canım bakalım c.tesi iple çekiyorum
Yalnız sen koymadan ben koymam gelinliğimi buraya paylaş biizmle artıkkkkkk
Tatlım bende de aynı sorun var uyku seti, nevresim falan değil de şu yorgan yastık mevzusu sorun sanırım 9 tane yorganım oldu5 tanesi elde yapma yorgan kız annesi de oğlan annesi de yapınca işler karıştı bari bende bulayım şu vakumlu poşetlerden yada diyorum anneme bırakırım 2-3 tanesini
Durumlar düzeldiği gün koyucam tatlım...hiç içimden gelmiyor bile bakmak..zaten bilgisayardanda sildim..gözümün önünde durup akla gelmesin diye...seninle durumuzu aynı değil kuzucum...kızdırma beniiii
Ooooo Senin bitmiş gelinliğin artık
tamam tamam
Yok tatlım yaa aslında birşey yoktu son gittiğim de ama bu sefer üstündeki drapeleri bitmiş olacakmış ve boyunu alacaklarmış, 4. prova da çiçekleri hazırlanıp üstüne takılmış olur diye umuyorum..
Gelinlik ayakkabısı için gezmediğim yer kalmamıştı ama buldum 120 ye almıştım ben hem rahatlar bütün topuk aldım kırda olacak düğünüm topuğumun batmasını istemiyorum çok yağmur yağar bizim oralarda sert olmazsa toprak diye düşündüm. Yaptırmaya kalktım 200 tl dediler bence arkadaşa iyi fiyat vermişler..
Yaaa tuğçemmm anla beni lütfen..şu anda gelinliği görmek bana sadece durumumuz hatırlatıyor..biraz kendime geleyim söz veriyorum koyucam canım...şimdi senin heyecanını paylaşalım boşver benim gelinliği tamam
Yine gelirim kızlar, nişanlım gelicek akşam yemeğe sarma çekmiş canı :) Anca yaparım
Yine gelirim kızlar, nişanlım gelicek akşam yemeğe sarma çekmiş canı :) Anca yaparım
tamam bitanesiii sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman paylaşırsın
Seviyorum seni
Ohhh miss miss...Afiyet olsunnYine gelirim kızlar, nişanlım gelicek akşam yemeğe sarma çekmiş canı :) Anca yaparım
Canım benim düğünde kır düğünü ayakkabını rica etsem paylaşırmısın
Bende topuklu ayakkabı hariic birde babet alcam
Gelinliğin hayırlı olur inşallah bitmiş halini görmek isterim
Canım foto makinem yok pcnin kamerası ile çektim gelinliğimi de paylaşayım bu modelinin aynısı dikiliyor tatlım..Eki Görüntüle 404668 Eki Görüntüle 404669 Eki Görüntüle 404670 Eki Görüntüle 404667
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?