2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hafta sonu esseyi gezdim ben de güzel modeller vardı aynen onda da 50 yıl garanti varmıs :)

bn catal bıcak takımımı esseden almıstım bıgun koruparkta gezerken sans eserı gormustuk ındırıme gırmıstı valla yalan olmasın sımdı ya 200 yada 300 tl ıdı dayanamayıp hemen almıstık :))) daha sonra kıme danıssam gercekten gusel oldugunu söledı. artık sansıma nasıl cıkarsa

Ne güzel canım yaa, inş. gönlüne göre olur hem çok eğlenceli oluyor provalar ayın 11. de benim de 3. provam var :)

Geçmiş olsun tatlım, sıcak birşeyler iç sürekli,

Ooooo Senin bitmiş gelinliğin artık

Tatlım bende de aynı sorun var uyku seti, nevresim falan değil de şu yorgan yastık mevzusu sorun sanırım 9 tane yorganım oldu 5 tanesi elde yapma yorgan kız annesi de oğlan annesi de yapınca işler karıştı bari bende bulayım şu vakumlu poşetlerden yada diyorum anneme bırakırım 2-3 tanesini

ben esseden yemek takımı da begendim çok şıktı begendim ama henuz almadım :) güle güle kullan cnm inşallah memnun kalırsın :)

rica ederim tatlım bende bakıcam cuma günü inşallah. 7li vacumlu hurç 21 tl ydi galiba yanlış hatırlamıyosam. buarada sana çok çok mutluluklar dilerim. bir ömür mutlu oln inşallah :)

canımmmmm allah razı olsunnnn inşş hepimiz bir ömür mutlu ve huzurlu oluruzzzz inşallahhhh

Havasıda çok güzel, genelde yeşillik.
Hayırlı olsun canım.
En önemlisi içine sinmesi. Evet artık senin evin olcak sevmediğin bi evi benimseyemezsin.
Allah yeni yuvanızda sonsuz huzur ve bereket versin.

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim hayatım, daha iyileri senin olsun inş.
Bana kalsa annemlere ( avrupa yakasındalar ) uzak diye istemiyordum ama gidip gezince inanılmaz benimsedim hem sahile de çok yakınmış.. Şimdiden birsürü hayal kurdum :)
Napalım zırt pırt anneme gelemem ama olsun..

Hayırlısı canım bakalım c.tesi iple çekiyorum
Yalnız sen koymadan ben koymam gelinliğimi buraya paylaş biizmle artıkkkkkk

Durumlar düzeldiği gün koyucam tatlım...hiç içimden gelmiyor bile bakmak..zaten bilgisayardanda sildim..gözümün önünde durup akla gelmesin diye...seninle durumuzu aynı değil kuzucum...kızdırma beniiii

canım ben daha 1 tane uyku setimi anneme bıraktım daha bırakacaktımda ablam çeyizin çok görünsün dedi

Ooooo Senin bitmiş gelinliğin artık

Yok tatlım yaa aslında birşey yoktu son gittiğim de ama bu sefer üstündeki drapeleri bitmiş olacakmış ve boyunu alacaklarmış, 4. prova da çiçekleri hazırlanıp üstüne takılmış olur diye umuyorum..

Gelinlik ayakkabısı için gezmediğim yer kalmamıştı ama buldum 120 ye almıştım ben hem rahatlar bütün topuk aldım kırda olacak düğünüm topuğumun batmasını istemiyorum çok yağmur yağar bizim oralarda sert olmazsa toprak diye düşündüm. Yaptırmaya kalktım 200 tl dediler bence arkadaşa iyi fiyat vermişler..

Canım benim düğünde kır düğünü ayakkabını rica etsem paylaşırmısın
Bende topuklu ayakkabı hariic birde babet alcam

Gelinliğin hayırlı olur inşallah bitmiş halini görmek isterim

tamam bitanesiii sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman paylaşırsın
Seviyorum seni

Canım benim düğünde kır düğünü ayakkabını rica etsem paylaşırmısın
Bende topuklu ayakkabı hariic birde babet alcam

Gelinliğin hayırlı olur inşallah bitmiş halini görmek isterim

Canım foto makinem yok pcnin kamerası ile çektim gelinliğimi de paylaşayım bu modelinin aynısı dikiliyor tatlım..

Eki Görüntüle 404667

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…