- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.081
Merhaba kızlar :)
Okumayı sabredemedim iki gündür giremiyorum topice önce yazayım sonra okurum dedimev arıyorduk nişanlımla :) Dün tüm küçüksu sokaklarını gezdik sanırım ..Veeeeeeeee sonunda bulduk çok garip bişey içnde dolaştım dolaştım bu ev benim mi olacak diye düşündüm :) Cumartesi kontrat yapmaya gidecez umarım bir aksilik çıkmaz.
3+1 ev kocaman mutfağı ve balkonu var, Banyosu tuvaleti yeni, önünde bahçesi varilk ben oturacağım evde
İnş. Aksilik çıkmaz çok heyecanlıyım yaa
valla bana kalsa almıcaktımda ablam işte aldık bir kere artık yapacak bişi yok
elbisen çok güzelmiş canımmmm
canım gayet güzel çokda kullanışlı olur güle güle kullan tatlım
slm kızlar ufak bı aradan sonra bn geldım nasılsınız???
mınıcık bı kacamak yaptım ama muthıs ıyı geldı keske daha once kacsaymısım dedım.
bu arada yastık ısımı halletım toplamda 6 tane aldım.
banyoma ve kucuk wc ıcın tek parca paspaslardan aldım. az once evım netten 2 tanesı 51 tl ye geldı. 2 gun once aynı modelın ıkı tanesıne 80 tl vermek uzereydım son anada almaktan vazgectım demekkı kısmetımde bu varmıs :)))
kızlar bu arada bnm dugunum hazıran sonu fakat hazıranın 10unda ceyızım alınıcak. mayısın 25 ıle hazıran 8ı arasında da fınallerım var. yanı sızın anlayacagınız her seyı alıp bıtırmem gereken utulenceklerı utulemem hurclamam ıcın son 23 gunum. bakalım nasıl olucak. dun yengemle hesaplayınca soka gırdık resmen
bu arada pazartesı gunu lamınant parkelerım oldu onları gormeye gıttım ve evım sımdı bısıye benzemeye basladı. yerler yapılmadan once ınsaat gıbı duruyodu. asık oldum resmen evıme
hayırlı olsun çiğdem,darıı başımıza..
ayy benim de artık bi evim olsun istiyoruuuuuuuummmm
sınavlarında kolaylıklar dilerim.
Güle güle kullan canım hepsini
Çok teşekkür ederim canım
Heycan dorukda
Canım foto makinem yok pcnin kamerası ile çektim gelinliğimi de paylaşayım bu modelinin aynısı dikiliyor tatlım..
Eki Görüntüle 404668 Eki Görüntüle 404669 Eki Görüntüle 404670 Eki Görüntüle 404667
Ayakkabılar acayip rahat ve şık görünüyor tatlım..tam kır düğünü için uygun bencede...çimlere falan girmez...doya doya oynarsın
ayakkabını çok beğendimmmgelinliğinde çok hoşş güle güle giyin inşallahhh
Teşekkür ederim tatlımRahatlar baya aklıma geldikçe evde giyiyorum
Teşekkür ederim hayatım, bizim daha var bak sen bu hafta giyeceksin gelinliğini ayakkabılarını eminim çok güzel olacaksın.. Düğünden sonra fotolarını paylaşırsın biz de görmüş oluruz canım
aynennnnnnnnnn komşummmmm
canım jumbo biraz pahalı geldi çok güzeller ama böyle 800 e kadar falan cıkabilirim en fazla daha alınacak o kadar cok sey var ki çünkü cok zormuş çeyiz alışverişibir de hisara bakıcam kampanya vardı galiba orda güzel bir model bulabilirim umarım. hisara da iyi diyolar karacayı coğu kişi şikayet ediyo düşünmüyorum. bir de nehir diye bi marka duydum hem cok kaliteliymiş hem de 50 yıl garantiliymiş fiyatı da cok cok uygunmuş bir de ona bakmak istiyorum. korkmaz bana çok kaba geliyo o yuzden eledim. hisara bi de nehire bakıcam
kızlar sizinle beğendiğim mobilyaları paylaşıcam ama bi türlü fırsat olmadı.mayıs ayındada gidip alıcaz inşallah.
kızlar ya biz balayına gidip gitmemekte kararsızdık ama eğer uygun fiyata çok sakin bi tatil köyü gibi biyer bulabilrsek gitmek istiyoruz.dinlebileceğimiz sakin bi yer istiyoruz.fikri olanınız var mı?
Aynıı heycanı paylaştığın birinin olması ne güzle yaaaa komşum benimmm
Aynı gün aynı şeyleri yaşıycazzzzzAllahım sen utandırmaaa
aynen yaa bende topikte seni görünce mutlu oluyorum aynı gün evlenicez hazırlıklar aynı heyecanlar aynı amin amin Rabbim hiç birimizi utandırmasın inşallah
sonn 51 günnnn
ayy maşallahhh canım benim az kaldı senindeee:119::119:
son 4 gün:119::119::119::119:
Son 4 günün var ve sen halaa nettesinnn, yoksa halaa çalışıyomusun cnmm ??
Ben son bir haftamıı evde yatıp dinlenerek geçirmeyi planlıyom bi aksilik olmazsaaa :))
Kızlar hisardan bahsetmişken aklıma geldi, ben çeyizime 5 yıl önce felan çatal bıçak takımı almıştım. Son bi sene önce bakmıştım bişey yoktu ama geçen gün baktım sararmışlar hepsii şaşırdım kaldım acaba yıkayınca düzelirmii, düzelmezse napcam ben
Aminn cnm aminn inş..
Ben bu ara yavaşladım birazz, pek eksik gideremedimm, bu haftaa biraz daha ilerleme kaydederim inş.
Ayy ne güzel kızlar...maşallah sizlere
Benşm 128 gün abowwww daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?