2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

merhaba hadi hayırlı uğurlu olsun canım mutlu mesut oturursunuz inşallah

valla bana kalsa almıcaktımda ablam işte aldık bir kere artık yapacak bişi yok
elbisen çok güzelmiş canımmmm

canım gayet güzel çokda kullanışlı olur güle güle kullan tatlım

sağol canım teşekkür ederim
evet banada kullanışlı geldi 4 tane yeter inşallah

hayırlı olsun canımmmm bende inşaat haliyle bile aşık olmuştum evime temizledikten sonra bide yatak odasını kurulu görünce daha bi vuruldummmm
bende dün hurçlarımı aldım ama hurçlasam evde koyacak yer yok çeyiz gideceği zaman hurçlarım bende

hayırlı olsun çiğdem,darıı başımıza..
ayy benim de artık bi evim olsun istiyoruuuuuuuummmm
sınavlarında kolaylıklar dilerim.

olur inşallah canım

Güle güle kullan canım hepsini

Çok teşekkür ederim canım
Heycan dorukda

sağol canım benim

ayakkabını çok beğendimmm gelinliğinde çok hoşş güle güle giyin inşallahhh

Teşekkür ederim hayatım, bizim daha var bak sen bu hafta giyeceksin gelinliğini ayakkabılarını eminim çok güzel olacaksın.. Düğünden sonra fotolarını paylaşırsın biz de görmüş oluruz canım

Teşekkür ederim tatlım Rahatlar baya aklıma geldikçe evde giyiyorum

giy tabi canım hem ayağın alışmış olurr vurma felan yapmaz

aayyy evettttt kısmet olursa inşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar sizinle beğendiğim mobilyaları paylaşıcam ama bi türlü fırsat olmadı.mayıs ayındada gidip alıcaz inşallah.

kızlar ya biz balayına gidip gitmemekte kararsızdık ama eğer uygun fiyata çok sakin bi tatil köyü gibi biyer bulabilrsek gitmek istiyoruz.dinlebileceğimiz sakin bi yer istiyoruz.fikri olanınız var mı?

hisari tavsiye ederim daha önce kullanmıştık ayrıca çeyizimede hisardan mamba çkb takımını aldım

armutlu olabilir canım hem deniz hem yeşillik
yada şile ağvada güzel yerler var
abant olabilir

Kızlar hisardan bahsetmişken aklıma geldi, ben çeyizime 5 yıl önce felan çatal bıçak takımı almıştım. Son bi sene önce bakmıştım bişey yoktu ama geçen gün baktım sararmışlar hepsii şaşırdım kaldım acaba yıkayınca düzelirmii, düzelmezse napcam ben

Aynıı heycanı paylaştığın birinin olması ne güzle yaaaa komşum benimmm
Aynı gün aynı şeyleri yaşıycazzzzz Allahım sen utandırmaaa

aynen yaa bende topikte seni görünce mutlu oluyorum aynı gün evlenicez hazırlıklar aynı heyecanlar aynı amin amin Rabbim hiç birimizi utandırmasın inşallah

aynen yaa bende topikte seni görünce mutlu oluyorum aynı gün evlenicez hazırlıklar aynı heyecanlar aynı amin amin Rabbim hiç birimizi utandırmasın inşallah

Aminn cnm aminn inş..
Ben bu ara yavaşladım birazz, pek eksik gideremedimm, bu haftaa biraz daha ilerleme kaydederim inş.

ayy maşallahhh canım benim az kaldı senindeee :119::119:

son 4 gün :119::119::119::119:

Son 4 günün var ve sen halaa nettesinnn, yoksa halaa çalışıyomusun cnmm ??
Ben son bir haftamıı evde yatıp dinlenerek geçirmeyi planlıyom bi aksilik olmazsaaa :))

Son 4 günün var ve sen halaa nettesinnn, yoksa halaa çalışıyomusun cnmm ??
Ben son bir haftamıı evde yatıp dinlenerek geçirmeyi planlıyom bi aksilik olmazsaaa :))

ben düğüne 1 ay kala 20 günlük rapor almayı düşünüyorum düğüne 1 hafta kalada 1 gn gelip çalışıp 1 haftalık yıllık izin alcam üğün sonrasıda 1 hafta evlilik iznim var yani 5 hafta işten kurtulmayı planlıyorum allah bir mani vermezse yıllık iznim var normalde rapor almak yoktu aklımda fakat birimde tek elektrik mühendisiyim bana öyle uzun izin vereceklerini sanmıyorum ve iş yermdede zaten huzurum yok çok mutsuzum burdaki gerginlik yüzünden hazırlık yapamıyorum ablamda sırf benim için yıllık izin alcak ankaraya gelcek düğünden 1 ay önce beraber hazırlıkları tamamlarız inşallah

ilk defa duydum canım ama çıkar heralde keşke birini yıkayıp deneseydin

Aminn cnm aminn inş..
Ben bu ara yavaşladım birazz, pek eksik gideremedimm, bu haftaa biraz daha ilerleme kaydederim inş.

ne kaldı eksiğin canım?

ayy maşallahhh canım benim az kaldı senindeee :119::119:

son 4 gün :119::119::119::119:

senin gibi son 4 günümün kaldığı günleri görmek istiyorummmmmmm

Ayy ne güzel kızlar...maşallah sizlere

Benşm 128 gün abowwww daha çok var

çoğumuzun daha çok vardı canım sayılı gün çabuk geçiyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…