2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

İnş geçicek tatlım...sizleri gelin edicez sıra bizde gelicek...aklıma şu şarkı geldi...abim damat oluyor sırada bana geliyor

Son 4 günün var ve sen halaa nettesinnn, yoksa halaa çalışıyomusun cnmm ??
Ben son bir haftamıı evde yatıp dinlenerek geçirmeyi planlıyom bi aksilik olmazsaaa :))

evet canım hala işte çalışyorummmm yarında gelecem cuma kınam zaten müdürüm tutturdu cuma öylene kadar gel dedi ama ben gelemem benim ogün kınam var dedim bide o heyecandan buranın stresini çekememm

Ayy ne güzel kızlar...maşallah sizlere

Benşm 128 gün abowwww daha çok var

canım benimm inşş sizin günlerinzde hemencik gelecekkkk

Aynen cnm benimde yaklaşık 1 ay iznim var ama vermezler diye tahmin ediyorum. Ama en azından 3 haftayı zorlıycam düğünden önce 2 sonra da bir hafta yeter gibi geliyo. Daha fazla olsa daha iyi ama bunada şükür.

ilk defa duydum canım ama çıkar heralde keşke birini yıkayıp deneseydin

Bugün deniycem 2 tanesini yıkıycam makinada inş. çıkarrr :26:

ne kaldı eksiğin canım?

Davetiyelerim var, resimciden randevu almadım daha, gelin arabası var, gelin ayakkabısı var, evin eksikleri var. Varda varrr

senin gibi son 4 günümün kaldığı günleri görmek istiyorummmmmmm

Öyle demeyin yaa ben duygusalım bu ara evimden ayrılacağım içinn kötü hissediyorum kendimi. Annemden babamdan, odamdan nasıl ayrılıcamm, sanırım bunalrı düşündüğüm için evlilik heycanı sarmıyuo beni bitürlüü

Son düzenleme:

bu arada davetiyemde kullanacağım sözü buldum arkadaşlar nasıl sizce

"Size, kendileriyle huzur bulmanız için kendi nefislerinizden eşler yaratması ve aranıza bir sevgi ve merhamet koyması da O'nun ayetlerindendir. Şüphesiz bunda düşünen bir topluluk için ibretler vardır." rum suresi 21. ayet

İnş geçicek tatlım...sizleri gelin edicez sıra bizde gelicek...aklıma şu şarkı geldi...abim damat oluyor sırada bana geliyor

buda iyiymişşşş

saydıklarının çoğu bende de eksik gelin arabası tamam resimci için de kafamızda bir yer var ama davetiye kına yeri ve en önemlisi benim daha bi gelinliğim yokkkkk

bende nişanlım arayıp salonu tuttuk 23 haziranda düğünümüz var diyene kadar laylaylom dolanıyordum ama bu haberi duyunca o gün ağlamaktan kendime gelemedim çok acayip bişi olmuştum ondan sonra herşey hızlandı tabi bende havaya girdim baya

Tatlım ayet çok güzel ama ben davetiyede ayeti sevmiyorum...ayet olan birşey kesinlikle yere falan düşürülmemeli bence..çok dikkatli muhafaza edilmeli..o yüzden ayeti davetiyemde tercih etmemem tarafıyım..ama kesinlikli çok anlamlı birşey canım..sadece ayetin ağırlığından dolayı bunu kaldıramam canım...

benden 1 hafta önce evleniyon şekercim ben hala o havaya girmedim çevremdekilen benden çok havaya girmiş yapımla alakalı bişi olabilir bilemedim nişanlımın uzakta olmasındanda kaynaklanabilir bu hafta sonu annemler geliyo memleketten bir sürü eşyada gelecek belki gaza gelebilirim

Ama davetiye yere atılmaz ki canım bende çok tereddüt yaşadım ama o klasikleşmiş sözlerden öte anlamı büyük özel birşeyler yazmak istedim bilmiyorum çokta hoşuma gitti rabbim kalbimizi bilendir öyle kıstaslara takılmamak daha uygun vesvese şeytandandır birde şöyle düşün bir sürü kişinin bir ayeti kerime okumasına vesile oluyorsun :)

Son düzenleme:

Güzelim tabiki yere atılmaz beni yanlış anladın...yere yanlışlıla düşerse falan dedim..ne biliyim ben çok korkarım küçüklüğümden beri...öyle ayet olan şeyleri hep yukarda tutmaz lazımmış gibi geliyor.. ama tabiki çok güzel ve anlamlı canım...

Kuran ayeti tabiki allahın kelamı yere atılmaz ama sen kasti bir şekildede atmıyorsan o kalbimizi bilendir vesveseye gerek yok.....

Kuran ayeti tabiki allahın kelamı yere atılmaz ama sen kasti bir şekildede atmıyorsan o kalbimizi bilendir vesveseye gerek yok.....

Tabiki tatlım o şekilde...ne bileyim benim iç kuruntum galibaa bazen böyle şeylerde düşüncemi değiştiremiyorum...ama ayetin anlamı harika canım...

canım çarşıya çıkılmadan eşyalar alınmadan hatta evimiz teslim olmadan önce bende bişi anlamamıştım özellikle de düğün günümüz belli olana kadar seninde evin tutuldu bak artık eşyalarada başlarsınız çeyizde geliyormuş işte artık tamamdır gelin olmuş gidiyorsun

çok çok iyi yaa 300 e hemen bakmam lazım kullananlar da memnunmuş madem yasasın:)

Tabiki tatlım o şekilde...ne bileyim benim iç kuruntum galibaa bazen böyle şeylerde düşüncemi değiştiremiyorum...ama ayetin anlamı harika canım...

çok teşekkürler tatlım bunun bide davetiyeye sığdırılması var çünkü altınada düğünümüzde aramızda olmanızdan mutluluklar duyarım gibi bişide koymak lazım bakalım düzenleyip bana maiil atacaklar

Kalplerasi,ben beğendim canım davetiye ile ilgili fikrini.hayırlısı olsun.
ben hep ne yazıcam o gün gelince derdim,ama öyle bi davetiye seçmişiz ki,esprili olduğundan sözü filan değiştirilemiyor,bu dertten kurtulduk

kızlar hepinize merhaba, bu gün kapı önünde çalıcak olan davul zurna ekibiylede anlaştık, saatimizi belirttik kapı önünde çalan o davul zurna sesi bitiriyor beni, onların sesini duyduğum gibi başlarım ben ağlamaya büyük günlerimize az kaldı arkadaşlar kazasız belasız hayırlısıyla huzurlu mutlu şekilde atlatırız inşallah

dawetıyeye ayet falan dusunmussunuz aslında öle anlamalı bısı yazmak gercekten cok gusel ama sonucta dawetıyeyı zamanı gelınce herkes yırtıp cope atıyor ben onun yukunun altına gıremem. gercekten zor bı karar. bende davetıyeye sunu yazdırmayı dusunuyorum tabı o gune kadr fıkrım degısmezse

Sevginin değerini,
Mutluluğun kıymetini,
Evliliğin kutsallığını Biliyoruz.
Biz Burcu & Fırat
Sizleri düğünümüze konuk,
Mutluluğumuza tanık olmaya davet ediyoruz

Bende aynen sen gibi düşünüyorum canım..ne yazıkki bizim milletimiz davetiyeyi düğün gününe kadar saklayıp hop atıyor..sadece çok yakınların saklıyor..bunu bile bile bende ayet yazdıramam galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…