- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.101
ilk defa duydum canım ama çıkar heralde keşke birini yıkayıp deneseydin
ne kaldı eksiğin canım?
senin gibi son 4 günümün kaldığı günleri görmek istiyorummmmmmm
çoğumuzun daha çok vardı canım sayılı gün çabuk geçiyor çok şükür
Son 4 günün var ve sen halaa nettesinnn, yoksa halaa çalışıyomusun cnmm ??
Ben son bir haftamıı evde yatıp dinlenerek geçirmeyi planlıyom bi aksilik olmazsaaa :))
Ayy ne güzel kızlar...maşallah sizlere
Benşm 128 gün abowwww daha çok var
ben düğüne 1 ay kala 20 günlük rapor almayı düşünüyorum düğüne 1 hafta kalada 1 gn gelip çalışıp 1 haftalık yıllık izin alcam üğün sonrasıda 1 hafta evlilik iznim var yani 5 hafta işten kurtulmayı planlıyorum allah bir mani vermezse yıllık iznim var normalde rapor almak yoktu aklımda fakat birimde tek elektrik mühendisiyim bana öyle uzun izin vereceklerini sanmıyorum ve iş yermdede zaten huzurum yok çok mutsuzum burdaki gerginlik yüzünden hazırlık yapamıyorum ablamda sırf benim için yıllık izin alcak ankaraya gelcek düğünden 1 ay önce beraber hazırlıkları tamamlarız inşallah
ne kaldı eksiğin canım?
Aynen cnm benimde yaklaşık 1 ay iznim var ama vermezler diye tahmin ediyorum. Ama en azından 3 haftayı zorlıycam düğünden önce 2 sonra da bir hafta yeter gibi geliyo. Daha fazla olsa daha iyi ama bunada şükür.
Bugün deniycem 2 tanesini yıkıycam makinada inş. çıkarrr :26:
ne kaldı eksiğin canım?
Davetiyelerim var, resimciden randevu almadım daha, gelin arabası var, gelin ayakkabısı var, evin eksikleri var. Varda varrr
Öyle demeyin yaa ben duygusalım bu ara evimden ayrılacağım içinn kötü hissediyorum kendimi. Annemden babamdan, odamdan nasıl ayrılıcamm, sanırım bunalrı düşündüğüm için evlilik heycanı sarmıyuo beni bitürlüü
walla bende sersemliğimi atamıyorum ciddi ciddi evleneceğime inanmıyorum sanırsam canım evim ya hiç ayrılmıycakmışım gibi geliyo çok enteresan birşey işinn vahametinin farkına anca nikah memurluğunda vardım o zamana kadar zaten laylay lomdum hahahahhahaha
İnş geçicek tatlım...sizleri gelin edicez sıra bizde gelicek...aklıma şu şarkı geldi...abim damat oluyor sırada bana geliyor
Aynen cnm benimde yaklaşık 1 ay iznim var ama vermezler diye tahmin ediyorum. Ama en azından 3 haftayı zorlıycam düğünden önce 2 sonra da bir hafta yeter gibi geliyo. Daha fazla olsa daha iyi ama bunada şükür.
Bugün deniycem 2 tanesini yıkıycam makinada inş. çıkarrr :26:
Davetiyelerim var, resimciden randevu almadım daha, gelin arabası var, gelin ayakkabısı var, evin eksikleri var. Varda varrr
Öyle demeyin yaa ben duygusalım bu ara evimden ayrılacağım içinn kötü hissediyorum kendimi. Annemden babamdan, odamdan nasıl ayrılıcamm, sanırım bunalrı düşündüğüm için evlilik heycanı sarmıyuo beni bitürlüü
walla bende sersemliğimi atamıyorum ciddi ciddi evleneceğime inanmıyorum sanırsam canım evim ya hiç ayrılmıycakmışım gibi geliyo çok enteresan birşey işinn vahametinin farkına anca nikah memurluğunda vardım o zamana kadar zaten laylay lomdum hahahahhahaha
bu arada davetiyemde kullanacağım sözü buldum arkadaşlar nasıl sizce
"Size, kendileriyle huzur bulmanız için kendi nefislerinizden eşler yaratması ve aranıza bir sevgi ve merhamet koyması da O'nun ayetlerindendir. Şüphesiz bunda düşünen bir topluluk için ibretler vardır." rum suresi 21. ayet
bende nişanlım arayıp salonu tuttuk 23 haziranda düğünümüz var diyene kadar laylaylom dolanıyordum ama bu haberi duyunca o gün ağlamaktan kendime gelemedim çok acayip bişi olmuştum ondan sonra herşey hızlandı tabi bende havaya girdim baya
Tatlım ayet çok güzel ama ben davetiyede ayeti sevmiyorum...ayet olan birşey kesinlikle yere falan düşürülmemeli bence..çok dikkatli muhafaza edilmeli..o yüzden ayeti davetiyemde tercih etmemem tarafıyım..ama kesinlikli çok anlamlı birşey canım..sadece ayetin ağırlığından dolayı bunu kaldıramam canım...
Ama davetiye yere atılmaz ki canım bende çok tereddüt yaşadım ama o klasikleşmiş sözlerden öte anlamı büyük özel birşeyler yazmak istedim bilmiyorum çokta hoşuma gitti rabbim kalbimizi bilendir öyle kıstaslara takılmamak daha uygun
Güzelim tabiki yere atılmaz beni yanlış anladın...yere yanlışlıla düşerse falan dedim..ne biliyim ben çok korkarım küçüklüğümden beri...öyle ayet olan şeyleri hep yukarda tutmaz lazımmış gibi geliyor.. ama tabiki çok güzel ve anlamlı canım...
Kuran ayeti tabiki allahın kelamı yere atılmaz ama sen kasti bir şekildede atmıyorsan o kalbimizi bilendir vesveseye gerek yok.....
benden 1 hafta önce evleniyon şekercim ben hala o havaya girmedimçevremdekilen benden çok havaya girmiş yapımla alakalı bişi olabilir bilemedim nişanlımın uzakta olmasındanda kaynaklanabilir bu hafta sonu annemler geliyo memleketten bir sürü eşyada gelecek belki gaza gelebilirim
bn catal bıcak takımımı esseden almıstım bıgun koruparkta gezerken sans eserı gormustuk ındırıme gırmıstı valla yalan olmasın sımdı ya 200 yada 300 tl ıdı dayanamayıp hemen almıstık :))) daha sonra kıme danıssam gercekten gusel oldugunu söledı. artık sansıma nasıl cıkarsa
Tabiki tatlım o şekilde...ne bileyim benim iç kuruntum galibaabazen böyle şeylerde düşüncemi değiştiremiyorum...ama ayetin anlamı harika canım...
dawetıyeye ayet falan dusunmussunuz aslında öle anlamalı bısı yazmak gercekten cok gusel ama sonucta dawetıyeyı zamanı gelınce herkes yırtıp cope atıyor ben onun yukunun altına gıremem. gercekten zor bı karar. bende davetıyeye sunu yazdırmayı dusunuyorum tabı o gune kadr fıkrım degısmezse
Sevginin değerini,
Mutluluğun kıymetini,
Evliliğin kutsallığını Biliyoruz.
Biz Burcu & Fırat
Sizleri düğünümüze konuk,
Mutluluğumuza tanık olmaya davet ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?