- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.321
gelinlerrrrrr ben yemeğe gidiyorummçok kaynatmayınn olurmuuu bensiz bensiz
afiyet olsun canım bende çıkacağım birazdan
selam kızlarrr,
iştee böyleeee
ben geldim canımmmm sanada afiyet olsunnn
a.s canım nasılsın
Afiyet olsun kızlar...bişeyler yiyebildim sonunda şükür
Ayy tatlım bu oynayan adamları gördüm ben...kuzenimin düğünü sinopta olmuştu...aboww sabah bir başladılar akşama kadar oynadılar valla..davullar bir yukarı bir aşağı..çok garibime gitmişti..gelini düğün salonua götürürkende kamyonete bindiler hala çalıyorlar...düğün salonuna girdiler içerde biraz daha oynadılar..gece konyaya giderken hala kafamda davul sesleri çınlıyordu..tan tan tan tan
ayynen ayynen bizim oralardada öylee sabah 7 başlarlar çalmayaa gece olana kadarronun zevki bir başka canım yaa
GEELLL KISSSS GELLLL Trianka KINASII VARRRR YARINDAA BENİMMMM
evet ya öyle bizim burada olmayınca çok garip gelmişti...ama baya eğlenmiştik..babamlar para atıyolardı değişik değişik şekilde yerden paraları falan alıyorlardı...karadenize kız vardik öyle gördük valla
ayyy ben bile heyecan yaptım valalhi......
bak bende onu kayınpederime peşin söledim gelin almada mutlak davul zurna istiyorum bende
bak bende onu kayınpederime peşin söledim gelin almada mutlak davul zurna istiyorum bende
gunaydın kızlar.... ay super olmus kına gecesı valla bayıldım. supersınız.
tatlım halletmıssın ayakkabı ısını gercekten gusel bı secım olmus tebrık ederım gule gule gıy
tatlım kesınlıkle ''Birlikteliğimizi evliliğe götüren yolda mutluluğumuzu sizinle paylaşmayı diliyoruz. ...'' bunu kullan...
tatlım senın modelde cok gusel gonlune gore olsun hersey sımdıden gule gule kullan
çok teşekkürler canım bakalım modeli ayakkabıcımda çok beğendi ben önü açık aayakkabı hiç giymem ama heveslendim şık geldi iştenasıl bişi ortaya çıkacak bakalım
emınım harıka bısı cıkacak ortaya
bu güzel kınaya teşrif edemedim canlarım çünkü şantiyedeydimve çok yoruluyorum ve moralim bozuluyo kapkara bişi oldum yüzümde güneşten kızarıklıklar çıkıyor ben güya gelin olcam çirkinleştim ya
kızlar akşam iş çıkışı nedime taçlarımı alacam 10 adet alsam yeterli die düşünüyorum çok arkadaşım yok zaten arkadaşlarımın hepsi kapalı
inşallah canım benimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?