2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
iştee böyleeee

ben geldim canımmmm sanada afiyet olsunnn

a.s canım nasılsın

Afiyet olsun kızlar...bişeyler yiyebildim sonunda şükür

Ayy tatlım bu oynayan adamları gördüm ben...kuzenimin düğünü sinopta olmuştu...aboww sabah bir başladılar akşama kadar oynadılar valla..davullar bir yukarı bir aşağı..çok garibime gitmişti..gelini düğün salonua götürürkende kamyonete bindiler hala çalıyorlar...düğün salonuna girdiler içerde biraz daha oynadılar..gece konyaya giderken hala kafamda davul sesleri çınlıyordu..tan tan tan tan

ayynen ayynen bizim oralardada öylee sabah 7 başlarlar çalmayaa gece olana kadarr onun zevki bir başka canım yaa

ayynen ayynen bizim oralardada öylee sabah 7 başlarlar çalmayaa gece olana kadarr onun zevki bir başka canım yaa

evet ya öyle bizim burada olmayınca çok garip gelmişti...ama baya eğlenmiştik..babamlar para atıyolardı değişik değişik şekilde yerden paraları falan alıyorlardı...karadenize kız vardik öyle gördük valla

hangi memlekete verdiniz canım gelinii

ayyy ben bile heyecan yaptım valalhi......

yap tabi canımm şunun şurasında 1 ayın kalmışş senindee

kızlar akşam iş çıkışı nedime taçlarımı alacam 10 adet alsam yeterli die düşünüyorum çok arkadaşım yok zaten arkadaşlarımın hepsi kapalı

bak bende onu kayınpederime peşin söledim gelin almada mutlak davul zurna istiyorum bende

bunu bende söyledim..hemen kayınvalidem itiraz etti yok efendim hiç öle adet görmemişlermiş..nerde yaşıyolarsa artık..istanbulda öyle şey mi olurmuş......onlar eskide kalmışmış mış....... vallahi bende davulsuz zurnasız çıkmam..

çok teşekkürler canım bakalım modeli ayakkabıcımda çok beğendi ben önü açık aayakkabı hiç giymem ama heveslendim şık geldi işte nasıl bişi ortaya çıkacak bakalım

bu güzel kınaya teşrif edemedim canlarım çünkü şantiyedeydim ve çok yoruluyorum ve moralim bozuluyo kapkara bişi oldum yüzümde güneşten kızarıklıklar çıkıyor ben güya gelin olcam çirkinleştim ya

canııımmm öyle düşünme sakınnnn çok güzellll bir gelin olacaksınn

kızlar hepimizde 2012 en güzel gelinleri olacazzzzzzzzz:123:

Son düzenleme:
kızlar akşam iş çıkışı nedime taçlarımı alacam 10 adet alsam yeterli die düşünüyorum çok arkadaşım yok zaten arkadaşlarımın hepsi kapalı

bizde 10 tane almıştık ama sanırım bir 10 tane saha sipariş vericez...hastanede kızlar bizde istiyoruz diyorlar...onları kayınvalide yaptırmıştı..kendi akrabalarına versin onları istemem artık bende kendi arkadaşlarıma tekrar yaptırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…