- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.461
Çarşı pazar yap canım
Ayy nişanlımda yok bugun tek gitcem serviste 1 saat yol oyy oyy çekilmez olcak iyice
Bugunde çok güzel olmuştum bahar çiçekli gibi giyindim ama göremeyecek
kısss bunlara kalsa yarında gel diyolardaaa hiiçç işim olmazzzzkuzum izin vermezlerrr laf eder sonra müdürümmm
Ben ağzı açık istemiyorum tatlım..kapalı olsun..dağınık görünüyor sanki böyle şeyler..pazara falan bakıcam belki daha ucuz olur orada :44::44:
(( kararsız kaldım bak şimdi...kızlar hiç bir fikriniz yok mu??? ben mi kadın tutayım yoksa hiç karışmayayım onlar mı ne yaparsa yapsın....
Teşekkür ederim canım, kırda olacak düğün ondan dolgu topuk aradım baya gezdim ama fatihte girmediğim ayakkabıcı kalmadı, dolgu topuk satılmıyor mağazalarda yoktu, yaptırmaya kalktım 200 tl dediler sonra yine fatihte bir ayakkabıcıda buldum bunları, birde derisi vardı üstü taşlı ama benim gelinliğime uymuyordu, bunları aldım 120 tl ye.. Gelinliğimin belinde de beyaz kurdele var hem uyumlu gibi oldu :)
Chnhn
Özel msjın dolu şaşırdım ya
ben daha dün aldım 60 Tlde kullanılıyor diye biliyorum
bence 2.cisiMerhaba kızlar, bunlardan almak üzereyim de sizce hangisi daha güzel?
Eki Görüntüle 405837 Eki Görüntüle 405838 Eki Görüntüle 405839
yok artık cnmmmm o nedemek gel yuh evlncem deeeee
Ayy bencede kuzum çık artık
Off evede gitmek istemiyorum ne yapsamki yahu :44::44::44:
Bende aksine bugün çok paspalım...kendimden tiksindim bak şimdi...yapmurlu hava kuzum ya çarşı pazar yapılacak hava yok
kuzumm 5 dk bile durmak istemiyorum ama izin vermez müdürüm sonra lafını ediyo daha önce başıma geldiiaslında bu hafa hhhiiiiiiiiiiiççç çalışmakk istemiyodummmm
kızlar bi saç modeli buldum ben böle istyorum bakalım nasıl olcakkk sizce güzelmiiiiEki Görüntüle 405845 Eki Görüntüle 405846 Eki Görüntüle 405847
Bizim burda hava çok güzel
bugun topuklu ucu açık ayakkabılar giydim
kırmızı zantam kırmızı pantalonum
yok artık cnmmmm o nedemek gel yuh evlncem deeeee
ben o müdürü döverim
kırmızı çantam kırmızı pantalonum
aynen öyle canımmmaman bitti zaten gün kaldı 1 saat 15 dk
kuzucuklarım mayıs 14 de burda olacam inşşşş
ben o müdürü döverim
bugün nerelere aksam acaba eve gidesim gelmiyo bekar son gülerim cumartesi annemler geliyo ve ondan sonra hiç bekar kalamıycam hahahahahhaha :) walla ben evliliğe nasıl alışcam ya yalnızlığa öle alışkınım ki kendi başıma karar vermeye
canlar çarşamba pazarına gittim öğlen;
hava bir sıcaktı anlatamam. bir de başıma güneş geçmiş, eve gelince hemen uyudum başım çatlıodu ağrıdan, şimdi iyiyim neyseki hemen bakım dedim size
hazır dedim maaşım yatmışken bir alışveriş yapayım, nihale aldım 2 tane, mandal aldım, 2 li bıçak aldım.bir de lif aldım, hemen çektim size resmini ,
Eki Görüntüle 405142
canım sen öyle deyince biz baktık netten nişanlımla,2 tk var karacada 159 tl,kredi kartı tek çekime 140a geliyo.morlu turunculu ama pek sevemedim desenini ya...en beğendiklerim 468 tl,ya bi kahvaltı tkımına da o kadar verilmez ki arkadaş!!!Karacada vardı canım ya ama outlet avmde gördüm..Evet normalde çok pahalı doğru..Optimum var burda orda gezdik orda gördüm..
Ben günlük kullanım için 6 kişilik çatal kaşık bıçak takımı aradım karacada vardı ama fikri olan var mı nasıl ürünler??
Kötü diye duydum ama fiyatı da iyiydi...:44:
Oooo maşallah kuzuma ben spor takıldım bugün..beyaz spot ayakkabısı, kot, beyaz tişört, uçuk pembe çanta
BEN KAÇTIM KIZLAR...İYİ AKŞAMLAR
ben o müdürü döverim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?