2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bugün nerelere aksam acaba eve gidesim gelmiyo bekar son gülerim cumartesi annemler geliyo ve ondan sonra hiç bekar kalamıycam hahahahahhaha :) walla ben evliliğe nasıl alışcam ya yalnızlığa öle alışkınım ki kendi başıma karar vermeye

Çarşı pazar yap canım

Ayy nişanlımda yok bugun tek gitcem serviste 1 saat yol oyy oyy çekilmez olcak iyice
Bugunde çok güzel olmuştum bahar çiçekli gibi giyindim ama göremeyecek

Bende aksine bugün çok paspalım...kendimden tiksindim bak şimdi...yapmurlu hava kuzum ya çarşı pazar yapılacak hava yok

Ben ağzı açık istemiyorum tatlım..kapalı olsun..dağınık görünüyor sanki böyle şeyler..pazara falan bakıcam belki daha ucuz olur orada :44::44:

bencede kapalı olsun canım, böyle mesela

(( kararsız kaldım bak şimdi...kızlar hiç bir fikriniz yok mu??? ben mi kadın tutayım yoksa hiç karışmayayım onlar mı ne yaparsa yapsın....

canım ben kadın tutacağım kendim , kayınvalidemle hiç konuşmadık, olsun ben yaptırrım bişey olmaz

ayy çok beğendim canım güle güle giy. birde yerin ismini versen çok güzel olur fatihe gidince bakarım

Chnhn

Özel msjın dolu şaşırdım ya
ben daha dün aldım 60 Tlde kullanılıyor diye biliyorum

canım dolu değil neden atamadın ki acaba. bana 100 tl den aşağı kullandırtmıyo yaaa

Merhaba kızlar, bunlardan almak üzereyim de sizce hangisi daha güzel?

Eki Görüntüle 405837 Eki Görüntüle 405838 Eki Görüntüle 405839
bence 2.cisi

kızlar bi saç modeli buldum ben böle istyorum bakalım nasıl olcakkk sizce güzelmiiiiEki Görüntüle 405845 Eki Görüntüle 405846 Eki Görüntüle 405847

Saç güzel ama çok fazla taşa boğulmuş gelınlık ve saç boğmuş sanki, yada benım tarzım değil ondan bana öyle geldi :) ama ben gelınlıkte kesınlıkle toplanıcaksa tamamen toplu salınacaksa tamamen dağınık saçlardan yanayım

Dağınık topuz sevmıyorum zaten

Bence bu tip saçlar gelınlıgım ortaya çıkmasını sağlıyor,

Slm kıslar ben geldim nasılsınız bakim gelüncükleerr
geçmişi okuyup geliyorum tabi o saate kadar kalan olursa

güle güle kullan canım,ay lif ne değişikmiş eldiven gibihayırlı olsun.

canım sen öyle deyince biz baktık netten nişanlımla,2 tk var karacada 159 tl,kredi kartı tek çekime 140a geliyo.morlu turunculu ama pek sevemedim desenini ya...en beğendiklerim 468 tl,ya bi kahvaltı tkımına da o kadar verilmez ki arkadaş!!! sevmediğim halde almak da istemiyorum ama ihtiyacım da var of offf..
toplama takım yapanları duydum kızlar,forumdan da emyay yapmıştı sanırım.ben denizci temalı şeylere bayılırım bayılırımo tarz tabaklar gördüm nette ama işte herşeyden yok,onları alıp yakın şeylerle kombinleyip bi takım mı yapsam,çünkü o karacanın uygun fiyatlı takımlarının desenlerini sevmedim,severek kullanmak isterim eşyalarımı..acaba ist.da o tarz tabak-çanak ürünü olan bi yer biliyor musunuz? gittiğimde alırım..
sen alıcan mı karaca kahvaltı tk.ını canım?senin baktıklarının deseni nasıldı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…