- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.141
Abisini aradım bakmadı şimdi
Kayınvalideyi aradım
İyi konuştu telefonda
abisi düğün için kreid çekmiş evet ve yemiş
25bin Tl yemiş yani
Nasıl becerdi bilmiyorum
Mutlaka düşünüyordur
Gerekirse bi kredi daha çekicez artık
Babam var o yardım eder
Bi şekilde bulcaz bi çıkar yol
Hepinize teşekkürler kızlar desteğiniz için saolun
İyi akşamlar,ben varım kalplerasi
miskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
merhaba canım napıyon hazırlıklar ne alemde bakim?
Selam eylülcüm..
Yok ya daha almadım kararsızım canım yaa deseni çok da istediğim gibi değil ama fiyatı da çok uygun napacağımı bilemedim
Canım denizci temalı kahvaltı takımı porland a var tek tek parçayla da satıyorlar, hatta geçen tepehomeda gördüm indirimdeydi istediğin parçayı seçip kendi takımını oluşturabilirsin..
dün aldığım can & canan çay ve kahve kaşıklarım.
Eki Görüntüle 408685 Eki Görüntüle 408686 Eki Görüntüle 408687
forever sende vardı galiba canım bunlardan, çok beğenmiştim bende aldım, kahve kaşıkları biraz büyük bende dondurma kaşığı olarak kullanacağım
Eki Görüntüle 407782 Eki Görüntüle 407783 Eki Görüntüle 407784 Eki Görüntüle 407785 Eki Görüntüle 407786 Eki Görüntüle 407787 Eki Görüntüle 407788 Eki Görüntüle 407789 Eki Görüntüle 407790 Eki Görüntüle 407791 Eki Görüntüle 407792 Eki Görüntüle 407793 Eki Görüntüle 407794 Eki Görüntüle 407795 Eki Görüntüle 407796 Eki Görüntüle 407797 Eki Görüntüle 407798 Eki Görüntüle 407799 Eki Görüntüle 407800 Eki Görüntüle 407801 Eki Görüntüle 407802 Eki Görüntüle 407803 Eki Görüntüle 407804 Eki Görüntüle 407806 Eki Görüntüle 407807 Eki Görüntüle 407808 Eki Görüntüle 407809 Eki Görüntüle 407810 Eki Görüntüle 407811
bizim evden kareler kızlar daha gelecek mobilyalar var eksik şuan
bakalım beğenecekmisiniz
bende öyleydim canım evlenene kadar işten gezmeye gezmeden otel niyetine eve gidiyordum. ama şimdi alıştım evlenince sihirli değnek değiyor ve her işe yetişebiliyorsun
ya ben netten baktım,2 takım indirimde ve desenlerini hiç sev-me-dim!almicam..
milena teşekkür ederim ilgin için,evet porlandın takımını gördüm,ben de birleştireyim diye düşündüm,bayıldım,bittim,ağzımın suları aktı bunu istiyorum diye diyeeee
ama hesapladık acayip pahalıya geliyo ya,of ya,alamadık ama nasıl içime oturdu..tepehome'u da söyledim nişanlıma,o bayıldığım tk. orda da varmış,indirime giriyormuş diye,gidince vaktimiz olursa oraya da bakıcaz inşaallah..
canım,güle güle kullan çok şeker,nerden aldın?kaşıklardan şu oyuk kısmı yukarda olan kalp biraz kullanışsız olur gibime geliyor,ben hep nedense kaşıkları ağzıma sokma yönünden değerlendiriyorum,dondurma kaşığı yapıcam demişsin ya ondan.nasıl kullanışlı mı önerir misin?
Baba evindeyim ama misafirim artik.Annem gözyaslarini sakliyor benden usul usul agliyor,Babamin yüzü gülsede, içi kan agliyor.Misafirim artik, esyalar kutulara yerlesiyor, odam hala gidecegimi kabullenemiyor. Gidiyorum ben baska yuvanin di$i kusu olmaya.Cok özlicem burayi, burada gülmeyi, burada aglamayi..Gidiyorum ben, düzeninin kendimizin belirledigi kocaman bir eve, Orada ben yokum, biz variz. Artik iki kisi için yasayacagim.Içim aciyor, belli etmesemde koyuyor bana gidisim.Gelin oluyorum ben, hem aglarim hem giderim gibisinden. Bende senin gibi olucam anne. Evimin annesi olmaya gidiyorum..Herseyi çok özlicem.. Ho$çakal odam, ho$çakal çocuklugum..HO$CAKAL BABA EVIM..
Arkadaşlar merhaba...sitenize yeni üye oldum ve ben de eylül ayında sizin gibi dünya evine gireceğim.herkese kolay gelsin...mutluluklar...
en zor anım neydi biliyomusunuz düğün bitti salon boşaldı ailem beni öptü gittiler baktımmonların ailesi yanında tek bsaınayım ozamn evlendğimi anladım bagırmak istedim gitmeyin diye o an cok kötüydüm kınamda aglamadım cunku agla agla diye baskı vardı baskı olunca aglayamadım utanmasalar tokat atacaklardı
herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr:)
porland kahvaltı takımınd SÜPERRR bende bodrum temalı olanı aldım ve kullanacağım günü sabırsızlıkla bekliyorumm. tek tek seçebilmek süper birşey zaten..
iyi akşamlar canım,bodrum temalı olan da çok şeker evet,hayırlı olsun..ben marine'yi istiyorm ama çok pahalıya geliyo tek tek almak..bunu kocaman takım halinde daha uyguna satsalar ya..sen ne kadara mal ettin takımını canım?
merhaba canım ne olsun iş güç koşturuyoruz.
yazılı haftasına giriyoruz yine yoğun birkaç hafta olacak,sonra okul kapanıyo diye ona hazırlıklar filan..
bir yandan da çok uzaktan birşeyler ayarlamaya yetiştirmeye çalışıyoruz.şimdilik birşey yok,netten birşeyler bakıyoruz öyle..
evimiz yok..onu da halledebilsek ne güzel olurdu,burda kızlar ne güzel anlatıyo,çok güzel heyecanlar bunlardarısı başımıza..
sen de senin ev olmadı diye üzülme,bi bakmışsın daha şahanesini bulmuşsunabinin apt.da oturmak içine sinmiyorsa da oturma,bunca zaman ayrı gayrı yaşamakta sakınca görmemişse abin,bundan sonra da görmesin.yorum yapmak bize düşmez de ne bileyim,senle ilgilenmemesi beni bile üzdü.en doğrusunu sen bilirsin,sen tanıyorsun çünkü..
geçmişi okudum,kızlara cvp yazıcam.
ay miskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duy beni miskaaaaaaaaaaaaaaaa
ay yavruummm canıımmmmgeçmişi okuyodum, geç gördüm yazdıklarını.
tabi okuyamadım her yazılanı, en çok da gelin olanlar naptı ne etti merak ediyodum ama rastlayamadım yazan birine, esmerşirine dışında. umarım herkes iyidir, yoğunluktan uğrayamıyorum. ama düğün hazırlığı değil, iş yoğunluğundan! neyse ki planlı programlı bi hatunum da, çoğu şeyimi hallettim, o yüzden stres pek yok :)
eylüşüm neler yaptın, geldin mi istanbula, seni çok merak ediyorum! gelinliği naptın?
eylülcüm çok teşekkürler allah sana sınavlarında zihin açıklığı versin...ben bu aralar gergin günler yaşıyorum nişanlımla değilde iş yerimle alakalı birde nişanlımın dedesinin yatalak olması ve durumunun ciddiyetinin sürmesi hem çok züyor beni hemde tedirgin ediyor sanki hayallimi süsleyen düğünüm olmayacakmış gibi geliyo
ahh canım onu hiç sorma işte bir hevesle oda olsun buda olsun diyerek aldım 12 kişilik 800 e geldialırken o hevesle farketmemiştim ama şimdi şimdi aklım başıma geldi :)
sinirlerim bozuldu ya bi evlilik takvimi yapim dedim ama beceremedim format uygun değil diyip duruyo sinir oldum
canım uzuuuuuuun bi msj seni bekliyo okuman için,foruma daha önce yazmıştım ist.a gelince neler yaptığımı,bi daha yazmadım o yüzden buraya
evet gelinleri sabırsızlıkla bekliyoruzzzz
kızııııımm bak o yapacağın parfümlerinden bana da ayırmazsan var yaa,iki elim yakanda şimdiden söyliyim
canım ben sınava girmeyeceğim,sınav hazırlayacağım,öğretmenim.
okudum canım,lütfen sıkma canını,herşey olacağına varır,ama inşaallah RAbbim tez zamanda dedeciğe hayırlı şifalar verir,hem o düzelir yüzü güler hem de senin düğünün hayal ettiğinden daha güzel geçer inşaallah.dua et,moralini bozma canım e mi? iş yeri içinde inan hepimizin sıkıntıları var,herkes yazsa var ya..napalım kulağımızı kapatıyoruz bazı şeylere.sen de sabret evlenene kadar.sonra güzel bi tatil yapıcaksın kocanla..biraz kafan dağılır.hem belli mi olur bakarsın başka bi mühendis alınır da rahat edersin,ya da sen başka bölüme geçersin..
canım evlilik takvimi nasıl yapılır diye bi konu var onun son sayfalarına bak..ilk sf.lr hep eski..daisypath sitesine gir,wedding bölümünde azcık ingilizce biliyorsan çok rahat yaparsın..
canım işte biz de hesapladık inanılmaz pahalıya geliyo,o yüzden şimdilik vazgeçtik..daha da indirime girer inşaallah ilerde,ben marine temalı herşeye aşığım,görünce dibim düşüyo resmen,ister tabak çanak olsun,ister takı toka ayakkabı elbise..denizci teması de akan sular durur bende..inşaallah tepehome,netten daha uyguna veriyordur da aklımda kalmaz,soframda yerini alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?