2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

neyse bak onlarında farklı bir sorunu var adam düğün adı altında para çek ve yemiş

sen canını sıkma tatlım herşey olur hepsi biter Allahım can sağlığı versin olur yani

İyi akşamlar,ben varım kalplerasi

miskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

merhaba canım napıyon hazırlıklar ne alemde bakim?

merhaba canım ne olsun iş güç koşturuyoruz.
yazılı haftasına giriyoruz yine yoğun birkaç hafta olacak,sonra okul kapanıyo diye ona hazırlıklar filan..
bir yandan da çok uzaktan birşeyler ayarlamaya yetiştirmeye çalışıyoruz.şimdilik birşey yok,netten birşeyler bakıyoruz öyle..
evimiz yok..onu da halledebilsek ne güzel olurdu,burda kızlar ne güzel anlatıyo,çok güzel heyecanlar bunlardarısı başımıza..
sen de senin ev olmadı diye üzülme,bi bakmışsın daha şahanesini bulmuşsunabinin apt.da oturmak içine sinmiyorsa da oturma,bunca zaman ayrı gayrı yaşamakta sakınca görmemişse abin,bundan sonra da görmesin.yorum yapmak bize düşmez de ne bileyim,senle ilgilenmemesi beni bile üzdü.en doğrusunu sen bilirsin,sen tanıyorsun çünkü..
geçmişi okudum,kızlara cvp yazıcam.

ay miskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duy beni miskaaaaaaaaaaaaaaaa

Selam eylülcüm..
Yok ya daha almadım kararsızım canım yaa deseni çok da istediğim gibi değil ama fiyatı da çok uygun napacağımı bilemedim

ya ben netten baktım,2 takım indirimde ve desenlerini hiç sev-me-dim! almicam..

Canım denizci temalı kahvaltı takımı porland a var tek tek parçayla da satıyorlar, hatta geçen tepehomeda gördüm indirimdeydi istediğin parçayı seçip kendi takımını oluşturabilirsin..

milena teşekkür ederim ilgin için,evet porlandın takımını gördüm,ben de birleştireyim diye düşündüm,bayıldım,bittim,ağzımın suları aktı bunu istiyorum diye diyeeee
ama hesapladık acayip pahalıya geliyo ya,of ya,alamadık ama nasıl içime oturdu..tepehome'u da söyledim nişanlıma,o bayıldığım tk. orda da varmış,indirime giriyormuş diye,gidince vaktimiz olursa oraya da bakıcaz inşaallah..

canım,güle güle kullan çok şeker,nerden aldın?kaşıklardan şu oyuk kısmı yukarda olan kalp biraz kullanışsız olur gibime geliyor,ben hep nedense kaşıkları ağzıma sokma yönünden değerlendiriyorum,dondurma kaşığı yapıcam demişsin ya ondan.nasıl kullanışlı mı önerir misin?

ben çok beğendim hayırlı olsun cnm,darısı başımıza ya,nasıl içim gitti..benim de evim olabilecek mi Allah'ımmm,ben de artık eşya yerleştirmek istiyorum..

bende öyleydim canım evlenene kadar işten gezmeye gezmeden otel niyetine eve gidiyordum. ama şimdi alıştım evlenince sihirli değnek değiyor ve her işe yetişebiliyorsun

ya cidden öyle birşey var sanırım.aynı okulda aynı koşullarda çalıştığımız bi ark. vardı,bizim iş çıkışı pilimiz biterdi,makarna suyunu bile zor koyar serilirdik,onun evden süpürge sesi gelirdi,sonra kapı çalınırdı bize tabak yollardı yemek veya tatlı-pasta vb..1-2 saate bakardık evine misafir gelmiş filan..nasıl yetişiyo bu kız derdim,demek cidden böyle bişey var..ben bu yıl çok tembel hissediyorum,çabuk yoruluyorum,hiç birşey yapmak istemiyorum,inşaallah o sihirli değnek evlenince bana da değer

herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr:)

porland kahvaltı takımınd SÜPERRR bende bodrum temalı olanı aldım ve kullanacağım günü sabırsızlıkla bekliyorumm. tek tek seçebilmek süper birşey zaten..

ayy içime birşeyler oturdu..çok güzel anlatmışsın..Allah hepimize öyle bi mutluluk nasip etsin ki yeni yuvalarımızda,baba evini aramayalım..tabi ki özlem olucak,gidip gelicez ama pişmanlık ve hüzün hiç olmasın inşaallah..

Arkadaşlar merhaba...sitenize yeni üye oldum ve ben de eylül ayında sizin gibi dünya evine gireceğim.herkese kolay gelsin...mutluluklar...

hoşgeldin canım.anlat bakalım neler yaptın ne var ne yok hazırlıklar nasıl gidiyor?

ya var ya ben de bunu düşünüyordum bugün..gözümde canlandı..bizimkiler gidiyor,ben gözü yaşlı arkalarından bakıyorum..daha aklıma neler geldi de yazmayayım şimdi..çok zor olacak,Allah'ım sabrını vericek inşaallah,çünkü sevdiğimiz insanla kendi yuvamızı kurmaya gidicez...bu arada hoşgeldin canım,saçın için üzüldüm..ama anlayamadığım açık olmayı sen mi istedin,nişanlın mı kayınvaliden mi?orayı anlayamadım..bize daha çok ayrıntı ver,daha çok şey anlat lütfen..topiğin ilk gelinisin ve herkes seni nasıl dört gözle bekledi bilsen!

herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr:)

porland kahvaltı takımınd SÜPERRR bende bodrum temalı olanı aldım ve kullanacağım günü sabırsızlıkla bekliyorumm. tek tek seçebilmek süper birşey zaten..

iyi akşamlar canım,bodrum temalı olan da çok şeker evet,hayırlı olsun..ben marine'yi istiyorm ama çok pahalıya geliyo tek tek almak..bunu kocaman takım halinde daha uyguna satsalar ya.. sen ne kadara mal ettin takımını canım?

ahh canım onu hiç sorma işte bir hevesle oda olsun buda olsun diyerek aldım 12 kişilik 800 e geldi alırken o hevesle farketmemiştim ama şimdi şimdi aklım başıma geldi :)

ay yavruummm canıımmmm geçmişi okuyodum, geç gördüm yazdıklarını.
tabi okuyamadım her yazılanı, en çok da gelin olanlar naptı ne etti merak ediyodum ama rastlayamadım yazan birine, esmerşirine dışında. umarım herkes iyidir, yoğunluktan uğrayamıyorum. ama düğün hazırlığı değil, iş yoğunluğundan! neyse ki planlı programlı bi hatunum da, çoğu şeyimi hallettim, o yüzden stres pek yok :)

eylüşüm neler yaptın, geldin mi istanbula, seni çok merak ediyorum! gelinliği naptın?

eylülcüm çok teşekkürler allah sana sınavlarında zihin açıklığı versin...ben bu aralar gergin günler yaşıyorum nişanlımla değilde iş yerimle alakalı birde nişanlımın dedesinin yatalak olması ve durumunun ciddiyetinin sürmesi hem çok züyor beni hemde tedirgin ediyor sanki hayallimi süsleyen düğünüm olmayacakmış gibi geliyo

canım uzuuuuuuun bi msj seni bekliyo okuman için,foruma daha önce yazmıştım ist.a gelince neler yaptığımı,bi daha yazmadım o yüzden buraya
evet gelinleri sabırsızlıkla bekliyoruzzzz
kızııııımm bak o yapacağın parfümlerinden bana da ayırmazsan var yaa,iki elim yakanda şimdiden söyliyim

canım ben sınava girmeyeceğim,sınav hazırlayacağım,öğretmenim.
okudum canım,lütfen sıkma canını,herşey olacağına varır,ama inşaallah RAbbim tez zamanda dedeciğe hayırlı şifalar verir,hem o düzelir yüzü güler hem de senin düğünün hayal ettiğinden daha güzel geçer inşaallah.dua et,moralini bozma canım e mi? iş yeri içinde inan hepimizin sıkıntıları var,herkes yazsa var ya..napalım kulağımızı kapatıyoruz bazı şeylere.sen de sabret evlenene kadar.sonra güzel bi tatil yapıcaksın kocanla..biraz kafan dağılır.hem belli mi olur bakarsın başka bi mühendis alınır da rahat edersin,ya da sen başka bölüme geçersin..

ahh canım onu hiç sorma işte bir hevesle oda olsun buda olsun diyerek aldım 12 kişilik 800 e geldi alırken o hevesle farketmemiştim ama şimdi şimdi aklım başıma geldi :)

canım işte biz de hesapladık inanılmaz pahalıya geliyo,o yüzden şimdilik vazgeçtik..daha da indirime girer inşaallah ilerde,ben marine temalı herşeye aşığım,görünce dibim düşüyo resmen,ister tabak çanak olsun,ister takı toka ayakkabı elbise..denizci teması de akan sular durur bende.. inşaallah tepehome,netten daha uyguna veriyordur da aklımda kalmaz,soframda yerini alır

Son düzenleme:
sinirlerim bozuldu ya bi evlilik takvimi yapim dedim ama beceremedim format uygun değil diyip duruyo sinir oldum

sinirlerim bozuldu ya bi evlilik takvimi yapim dedim ama beceremedim format uygun değil diyip duruyo sinir oldum

canım evlilik takvimi nasıl yapılır diye bi konu var onun son sayfalarına bak..ilk sf.lr hep eski..daisypath sitesine gir,wedding bölümünde azcık ingilizce biliyorsan çok rahat yaparsın..

Ne kadar güzel şeyler demişin allah razı olsun senden iyi geldi... walla üst üste üst üste ben bi türlü rahatlayamadım deşarj olamadım o yüzden ağır geliyo teker teker gelin diom ama yok hep beraber gelecez diye tutturuyolar dertler

canım evlilik takvimi nasıl yapılır diye bi konu var onun son sayfalarına bak..ilk sf.lr hep eski..daisypath sitesine gir,wedding bölümünde azcık ingilizce biliyorsan çok rahat yaparsın..

hazırladım ama buraya nasıl koyacağımı bilemedim bi link falan yok hiç üf yaaa

o temayı bende çok severim. uygun fiyat için mudolarada bakabılırsın nette de indiirimleri oluyor yada lacivert beyaz kırmızı kendin yaratabilirsin yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…