- 15 Aralık 2009
- 1.029
- 9
- 158
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.341
Set neden satılsın ki?
Kimse satmak için almıyo takılarını.
Düğünden sonra kız tarafı bişey yapmadı diye satmayı düşünüyolar sanırım. Kız fazla heveslenmeseydi bari.:26:
Ne kadar saygısızca bi hareket o yaa. Sonra sen o gelinden saygı bekle.
Bişey isteyince kız o hareketi yapsa ondan kötü gelin olmaz. Tamam belki istediği pahalı ama o anne çok güzel vs demiş. Kavga çıkarmamış izah edilebilirdi.
Her koşulda yanlış..
İşte insanlar haklı olucakken kendilerini bukadar kötü durumlara düşürebiliyorlar. :26:
ayyy iki tarafta çok ayıp etmiş, kızda her istediği alınıyor şımarmış iyice tabi. şükretse bari, bundan sonra zor bulur bence bu kadar ilgiyi
canımm hoşgeldin iyiyim ben sen nasılsın bakalım, dün baya yoğundum yazdıklarını evde azcık okudum yorum yapadım gerilerde kalır diye , seni bekledim,nişanlığını gördüm çok güzel olmuşsun tarlatan da falan biraz sıkıntı yaşamışsın, olsun olur öyle şeyler, nasıl bakalım evlilik hayatı, tavsiye ediyormusun
3 gündür giremiyorum foruma ağlamaktan içim dışıma çıktı geçmişi anca okudum..
tatlım çok güzel eşyaların, güle güle kullan tüm eksikliklerde halledilir
El kızı oluyorsun işte hepsi öyle sıkıştıklarında seni yabancı ilan edip vicdanlarını rahatlatıyorlar.. Nişanlın iyi yapmış
Çiğdem evin çok hoş
libertenin de dediği gibi ben oturma odanı salon zannettim başta,o da ağır bi model,güle güle kullanın.ama özellikle salonuna bittim çünkü mavi ve turkuaz aşığıyım ben.benim de salonumda turkuaz var,o yüzden daha bi sevdimyerleşmiş halini de koy..biz daha hiç ev bakmadık bilesenle aynı gün evleniyorum nasipse ama ortada ev mev yok
milena,hayırdır ne oldu????
Cumartesi bahsettiğim evi tuttuk, Bu hafta tadilatı bitecek haftaya temizlik işine girişeceğiz.. Sonra da eşyalar gidecek, nişanlımın ailesi çeyiz çıkartmaya, ev yerleştirmeye falan gelmeyeceği için Çeyizimi bekletmeye gerek kalmıyor sizin gibi artık aldığımı da direk evime götürürüm...
Evimiz olduğuna bile sevinemiyorum, iyi ki uzaktalar yanımda olsalar kimbilr nasıl katlanırdım tüm olanlara.. Beni düşünmüyorlar el kızım sonuçta da oğlunu da mı düşünmüyorlar anlamıyorum..
Nianlımdan para istiyor geçen görümcem sepet alacakmış nikah şekeri yapacakmış salonda dağıtmayaoldu olacak davetiyeyi de o seçsin bastırsın.. Çıldırdım
Sonra düğünden2-3 gün önce geleceklermiş 2 görümcem 4 çocuk İstanbulu gezmeye, nasılsa artık kardeşlerinin evi varmış.. Bu kadar terbiyesizilik olur mu gelip bir işin ucundan tutmadılar, oyalayıp durdular bizi her iş bitecek gelin evi hazır olacak bunlarda gezmeye gelip gelinden önce evde kalacaklar..
Çok sinirlendim nişanlım arada kalmasın diye ona yansıtmamaya çalışıyordum hep ama bu sefer tutamadım.. Saydım döktüm içimdekileri.. Tabi bana hak verdi ama ben sessiz kaldıkça öyle devam eder Kavga edecekseniz adabınla et kavganı onlarda senin sınırlarını geçmemeyi öğrensinler dedi.. Sürekli ben seni kollayamam dedi
Aslında haklı birini görüyorsa üçününü görmüyo.. Bende karar verdim onlarla birlikte bulunmamaya Aradım görümcemi dün akşam dedim ben nikah şekeri falan istemiyorum, orda kına da yapmıyacam düğünden önceki gün gelir dinlenirim başka bişeyle uğraşmam.. Sizde önce gelecekmişsiiniz ben o zaman memleketimde olucam sizi ağırlayamam.. Gelmeyin dedim..
Düşünüyorum beni onlar bu hale getirdiler.. Nolurdu beni gelinleri yerine koysalarda benim ablam olsalardı..
Ayyy ne çok yazmışım bu üç gün durup durup ağladım hazmedemedim tüm eski yaşananlarla beraber üstüme geldi herşey..
çgdm16 evin o kadar güzel olmuş ki..allah güzel günlerde oturmak nasip etsin.bende bu sene düğün yapıcam inş.seni görünce panik oldum biraz...çünkü ben hiç bi şeyden anlamıyorum .yani evlenmek gibi bir düşüncem yoktu her şey acele oldu.tek emin olduğum karşımdaki adam:)yeni üyeyim .aranıza yeni katıldım bana da fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.
ama ben yokuuummm
canım güle güle kullan çok güzelmiş evin, mobilyaların mutlulukla eskit
bugün o kadar yoğundum ki giremedim.Çeyiz muhabbeti yapılmış çeyiz falan seremem evime gelen görsün. Evim yakın olacağı için badanası, temizliği bitince eşyalarımı gidip yerleştiricem son haftalara bırakıp hepten strese girmek istemiyorum. Umarım bi aksilik olmaz da herşey dilediğim gibi olur
Canım 60 Tl 1 kg kına alsan kendin bile koyarsın
Kuzucum bunların arkasında tülün içine kına koyup buzdolabı yapıştırıcısı koyuyorlar...uğraşacak vaktim yok...fiyat versinler bana tüm bunlar ne kadar olur diye uğraştırmasınlar beni
Gg da var ben oraya bakıyorum orda tane var
Bu hafta sonu bir çarşıya bakayım fiyatlara olmadı gg dan yaptırcam
saol canım benim yazıyorum ki benim yasadığım sıkıntıları siz yasamayın hersey burda yazıldığı gbi düşünüldüğü gbi olmuyo evilik güzel bence farklı bi duygu sorumlulukların artıyo
kızlar bişe sölemeden gecemeyecem brnim akrabalarım kolye künye felan almıslar süper oldu hem ben takıyom hemde madiyat gbi gözükmüyo bilezik alsalar bozdurulacak gözünde olurdu tavsiye ederim
Bende bakmadım hiç çarşıya gidip bakmak lazım...bir ara gidiğ bakarız bizde
Eve gitmek istiyorum yaa ben
kızlar son zamanlarda kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum resmen duygu karmasası ıcıne gırmıs durumdayım.
ondan da gectım sebepsız sınır krızlerım gelıyo resmen noluyo bana ya
mesela cok neselıyken bı anda melankolıye yada sınıre donusuyorum
sabahtan berı ne kadrıyıydım sımdı ortada hıc ama hıc bır sey yokken bır sınır geldı kı anlatamam ellerım ayaklarım bıle tıtredı sınırden
Offf öyle bir arkadaşımda yok şöleiş çıkışı gidip bunlara bakabilecek..herkez ayrı telden çalıyor..keşke aynı memlekette olsaydık kızlar yaaa...çarşı pazar akardık her yere...en güzellerini bulurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?