2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

kayınpederi durumumuz yok demesine rağmen ısrar edince adamcağızda kendi çapında satarsanız zarar olur diye çevirmeye çalışmış.
aynen o hareketi yapması hiç hoş değil zaten aileler yüzünden sürekli ayrıl barış durumundaydılar nasıl olur nasıl yürütürler bilemem.
Kayınvalideye de yakın oturcaklar ve sürekli gezen bir kadın ve kalabalık aileler her gün geline gidecekler. İstemeden önce de kızı görmeye aile olarak çağırmışlar sadece kadınlar gelsin denmiş. Erkek tarafı aile sınırlarını aşınca orda da bir sorun yaşandı isteme olayı da baya zor oldu. Ailelerin uyuşmaması ister istemez çiftlere yansıyor.

saol canım benim yazıyorum ki benim yasadığım sıkıntıları siz yasamayın hersey burda yazıldığı gbi düşünüldüğü gbi olmuyo evilik güzel bence farklı bi duygu sorumlulukların artıyo

aynen öle en basta sen de bızım aılemızdensın dıyorlar ama ıslerıne gelmeyınce hemen sırt cevırıverıyorlar.

tesekkur ederım cnm. bnde turkuaza bı takıldım ıllla bı yerde kullanıcam dedım sonunda yaptım :)))
sende halledersın merak etme zamanı gelır hersey olur sonucta evsız evlencek degılsın takma hıc kafana

ttalım bosuna kendını uzmussun. bnde ıyı nıyetımden kaybettım bazı konuslarda bu dunya böle kıme ıyılık yaptıysan ondan kendını koru derler.
ınsanlar ne kadr dusuncesız dıcem ama dusuncesız degıller bencıller. o kadr gusel dusunup hesap yapıp planlıyorlar kı bazen aklım almıyor bnmde. bn sunu analadım arkadasım bu dunyada kendını uzmek yerıne ıcıne atmak yerıne kırmadan gerekenı karsındakıne söle bnce

saol cnm cok tesekkur ederım. olsun bnde hıc anlamazdım ama ısın ıcıne gırınce öle bı anlıosun kı kendın bıle sasıosun olanlara :)))
aslında sen en onemlı seyden emınsın cnm karsındakınden emın ol gerısı fasa fıso. ondan emınsen gerı kalan hersey bılrılerıne danısarak fıkır edınerek bı sekılde yapılır. sormak ıstedıgın herseyde bızlere danıs cekınmeden burda bız aıle gıbıyız her konuda bırbırımıze danısıyoruz. dertlesıyoruz sevınclerımızı paylasıyoruz

tesekkur ederım cnm.

kızlar son zamanlarda kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum resmen duygu karmasası ıcıne gırmıs durumdayım.
ondan da gectım sebepsız sınır krızlerım gelıyo resmen noluyo bana ya
mesela cok neselıyken bı anda melankolıye yada sınıre donusuyorum
sabahtan berı ne kadrıyıydım sımdı ortada hıc ama hıc bır sey yokken bır sınır geldı kı anlatamam ellerım ayaklarım bıle tıtredı sınırden

Kuzucum bunların arkasında tülün içine kına koyup buzdolabı yapıştırıcısı koyuyorlar...uğraşacak vaktim yok...fiyat versinler bana tüm bunlar ne kadar olur diye uğraştırmasınlar beni

Gg da var ben oraya bakıyorum orda tane var
Bu hafta sonu bir çarşıya bakayım fiyatlara olmadı gg dan yaptırcam

kızlar bişe sölemeden gecemeyecem brnim akrabalarım kolye künye felan almıslar süper oldu hem ben takıyom hemde madiyat gbi gözükmüyo bilezik alsalar bozdurulacak gözünde olurdu tavsiye ederim

Evet tatlım bende öyle dedim annemlere sağolsun onlarda kırmadı, annem kelepçe aldı bir tane o bile yeterdi aslında baya pahalıydı, kız kadeşimin biri günlük kullanmaya kolye aldı, diğeri de küpe alacak, babam da saat alacak.. Nişanlımın ailesi birşey almadıkları için normal de kullanacağım şeyler olsun hem de hatıra kalsın istedim..

Hepimizin sinirleri bozuluyor vakit yaklaştıkça, çaresi bizde tatlım sakin olmaya çalışacağız, ben bu ara kimseyle görüşmüyorum sinirlerim bozulmasın diye hiç bir konuyla ilgilenmiyorum doğru dürüst normalde de sinirli bir mizacım vardır

Kendini sakinleştirecek birşeyler bulman lazım canım, yıpratma kendini..

selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız neler napıyorsunuz
o kadar çok yazıyorsunuz ki okuyamıyorum hepsini ben okuyuncaya kadar herkes gidiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…