2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

EĞER SÜREN DOLDUYSA BANA ATARMISIN CANIM YADA FACEDEN

OYYY ÇOK KÖTÜ OLMUŞ İKİSİNİDE BEĞENMEDİM

KESİNLİKLE HAKLISIN CANIM

Bunuda kınaya alabilirim tabii arkasına kına koyarlarsa...

Eki Görüntüle 409973

BEN BU GELİN DAMAT EVLENİYORUZ YAZAN KINA KUTULARINDAN SİPARİŞ VERMİŞTİM EKSTRA HİÇ DÜŞÜNMEDİM İYİ FİKİR

NEDENSE BENDE TAM SENİN GİBİYİM NASIL GEÇECEK BİLMİYORUM

Eve gitmek istiyorum yaa ben

BENDE BENDE TUĞÇECİM

selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız neler napıyorsunuz
o kadar çok yazıyorsunuz ki okuyamıyorum hepsini ben okuyuncaya kadar herkes gidiyor

Hoşgeldin canım

Tatlım Demirelmatbaa yaz çıkıyor

nabersiniz hatunlar,

saat gecmıyo yaa daha arkadasıma gıdıp krem,kozmetık malz.felan alıcam,eve gıtmek ıstıyorum bugun hıc keyfım yok benım de

tuğçe senin seçimini de beğendim tuğçe 3 ay kaldı naptınız altınları

Canım annemler 2 bilezik aldılar
1 Babam
1 Annem
Kardeşim künye-küpe takcak nazarboncuklu
Kayınvalideler sözde 4 bilezik takcaklar
Nişanlımda işte düğüne yakın bakcak durumuna bi kelepçe alcak
Birde saat aldı
Bide ailesi set alcak onu takcak

Şimdi incili setlere bakıyorum gelinlik için çok pahalı ya

offf ya derlerdı de ınanmazdım gercekten cok zor zamanlarmıs hazırlık asamaları. kendımden utanır oldum bu halımden dolayı

Mervenin faceden kına fotoğraflarını gördüm baya eğlenmiş
Darısı başımıza

evet sabah bnde gordum cok seker olmus msj yazdım hatta yuzunde gulucekler var hep hersey ıstedıgı gıbı olmus.

Troubledoll357357
Gelinliğime karar verdim
Bu hafta sonu ölçüleri alıncak
Dün ekledim görmüşmüydün?

1809 sayfada sanırım ben öıkıyorum iyi akşamlar

Son düzenleme:
görümcem aradı öğlen de,babmm 2 hafta önce odaların 2sı ıcın badanasını yapayım demıstı,nişanlım dahıl hıcbırı oralı olmadı keyıflerını bozmadılar,bu hafta yaparmı baban dıye soruyo bılmem k.... sorsun dedım sankı babam mecbur onların yapması gerekenı yapmaya,anahtarı bıle almamıslar daha 15 gun oldu tutalı adam kapıları takmıs hala almamıslar yaa,
size anlatmıstım dusakabınle banyo dolabı yok dıye,adam sırf onları yaptırmayalım dıye banyo- wc kapılarını degıstırdı neymıs banyo kucukmus,anahtarı alın yarın ölçüsünü alsınlar dedım,kayınvalıde arkadan seslenıyo kucuk dıye ıstemıyo adam dıyo hıc bosuna ugrasmasın dusakabınsız banyomu kaldı artık yapılacak o dedım,galiba kendı paramızdan yapılacak,konusmayı bılen yokkı adam ne dese hee dıyolar cok zengınız yaa depositoyla bı dusakabın dolap yaptırmayı soyleyemedıler yaa,tanıdık bıde 600 kıraya bıde kendımız yaptırıcakmısız

Son düzenleme:
kızlar napıyosunuz işler nasıl ya benm çok yoğun gidiyo sizlerle konusamıyorum

kızlar napıyosunuz işler nasıl ya benm çok yoğun gidiyo sizlerle konusamıyorum

tatlım ben de gelinliğim için inci aldım, sen nasıl birşey istiyorsun bilmiyorum ama ben boynuma bir sıra inci istiyordum gittik yerinden yaptırdık klipsi altın olanlar 300 tl gibi birşeydi ben gümüş yaptırdım 50 ye geldi.. Alt tarafı klip arkada olacak dedim...Araştır gümüşlü takımlar daha uygun oluyor..

benım annem babamda 20 ser gr bılzeık takacak ıkısıde 3 ıstıyolardı bu sıkıntıda gerek yok dedım sankı karsı taraf kıymet bılecek,abım de altın takar ıkımıze belkı o gıder alır kendı,kardesım bıleklık takacak hatıra kalsın dıye, nısanlımın aılesı 5 bılezık bıde set takacaktı,babası Allah rahmet eylesın bızım evde bıgun yok bozdurunca zarar oluyo ona verılen paraya yazık yerıne 2bılezık alalım felan dıye konusunca tamam dedım,halbukı set takmak ısterdım sırf nnemler uzulmesın dıye takmam zaten ondan kabul ettım dedım,baba vefat edınce annesı artık 5 olmazsa 3 olur kızım olsa fazla fazla yaparım felan dedı ama yokkk o saliha yok artık madem 20 bın cekerken bı damla dusunmuyo 10 bınını verecek bılezık alacak 7 tane 18 gr hatta 20 gr benım aılem var damı takıyo sankı,hıç acımıyorum artık kımseye kıme uzuldum acıdıysam hep benı enayı yerıne koymaya kalktılar ,lafla olmuyo yapın dıycem artık gıkları bıle cıkmıycak yeter 1.5 senedır uzuldugum

ayy içimden bı canavar cıktı sanırsam yaa evlılık ne zormus yaa bıde nısanlılık en guzel zaman derlerdı halt etmısler,4 ayda olup bıterse tabı guzel olur uzayınca herseyın tadı kacıyo stresı artıyomus ben kımseye uzun nısanlılık tavsıye etmıycem ,ailesini tanısam 2 sene sonra yuzuk takalım 3 ayda evlenelım derdım ne bıleyım boyle olduklarını

gelinliğine bakacağım sen benim inci takımı gördün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…