2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

valla çok güzel bir birleşim olucak senin üzerinde de müthiş duracaktır.

soz konusu para olunca ınsanlar ne yapıcagını sasırıyo valla. nısan yaklastıgında kayınvalıdem bana nısanda sana kalın zıncır kosteklerden takalım ama karsılıgında nısanda takılan altınları bız alalım dedı bız kabul etmeyıncede madem nısandakı altınları sız aldınız dugundekılerıde bız alıcaz dedı utanmadan :))) soka gırmıstım bu cırkın pazarlıgı duyunca ama sunu unutuyorlar kı onlar 5 tane bılezık yaparken bnm babam dugunde 2 bılezık dugunden sonra 2 bılezık olmak uzere 4 tane yapıcak guya onlar erkek tarafıyken bızım kadr bılezık yapmıs olcaklar nerdeyse. ondan da gectım ban alt tarafı 300 500 tl lık yuzugun lafını yaptılar zamanında

arkadaşlar merhaba bu yaz düğünüm var gelinliğimi seçtim ama gelinliğe uygun takı konusunda kararsızım. gelinliğimin tek omzu işlemeli taşlardan oluşuyor acaba kolye taksammı takmasam mı takmam gerekirse nasıl birşey olmalı yardım lütfen:S

ıyı aksamlar kızlar bende cıkıyorum gelınlıkcıme bıde perdecıye gıdıcem mutluyum :))))

bugün habire bi merhaba dedim yazamadım bakamadım şeker dün pc başında değildin herhalde :) nasıl gidiyor canım

kalplerasi merhaba,ticker yapmışsın hayırlı olsun
demek biricik yuvanız hee adama bi seviyorum bile demiyorsun kıss!

ESMERSIRINE resimlerin kaçıncı sayfada bakmak istiyorum göremedim

cok ii yapmışlar canm benimkilerde öle yaptı babam bilezik annem kolye erkek kardeşim künye diğer iki kardeşimde yüzük taktılar manevi değeride büyük oldu çeyrek taksalar kardeşlerim bozdururduk ama böle kaldı

canım hoşgeldin aramıza, gelinliğinin modelini paylaşırsan daha iyi fikir verebiliriz ama anlattığın kadarıyla bence inci bir kolye takabilirsin.

ne haber eylül nasılsın

merhaba canım,çok şükür iyiyim sen nasılsın?
kıssss bana bak,forumca meraktan çatlıyoruz,hanımefendi gelin kız imajımızı bozmak istemiyoruz bir de utanıyoruz,ayol bişiler anlat bizeeeee
nasılmış evlilik?sorumluluk artıyor tabi,sevdiceğinle uyuyup uyanmak da güzel olmalı oyyyyy düşündüm de şimdi
ya soramıyoruz bişi,sen de sormadan anlatmıyorsun bacım yaa

hee bi de ben şeyi anlamadım,sen şimdi işe döndün ya,işin başka şehirdeymiş,4 gün çalışıcam falan diyordun,ne iş yapıyorsun canım,4 gün sonra tamamen ayrılıyor musun nasıl oluyor?Allah gönlüne göre versin,bizlerin de tabi,benim de işler biraz karışık,artık sevdiğime kavuşmak istiyorum RAbbim nasip ederse...amiinnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…