- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.381
Leylacım gelinlikçinin sitesi bakım dolayısı ile kapalı
Modeli bulamadım tarif ediyorum
Üstü böyle kalp gibi göğüs kısmı
Eki Görüntüle 409010
Modeli böyle kuyruklu
Ama etek uçlarıda güpürlü üst kısmı gibi
Eki Görüntüle 409011
Duvak böyle uzun
Eki Görüntüle 409012
Uçları böyle
Tabi ben farklı gelinliklerden kopya yaptım hepsi aynı güpür olcak benim
Çok sade bi güpür onun için içine çok az ışıltılı taş gibi birşeyler ekleyeceğiz
benım annem babamda 20 ser gr bılzeık takacak ıkısıde 3 ıstıyolardı bu sıkıntıda gerek yok dedım sankı karsı taraf kıymet bılecek,abım de altın takar ıkımıze belkı o gıder alır kendı,kardesım bıleklık takacak hatıra kalsın dıye, nısanlımın aılesı 5 bılezık bıde set takacaktı,babası Allah rahmet eylesın bızım evde bıgun yok bozdurunca zarar oluyo ona verılen paraya yazık yerıne 2bılezık alalım felan dıye konusunca tamam dedım,halbukı set takmak ısterdım sırf nnemler uzulmesın dıye takmam zaten ondan kabul ettım dedım,baba vefat edınce annesı artık 5 olmazsa 3 olur kızım olsa fazla fazla yaparım felan dedı ama yokkk o saliha yok artık madem 20 bın cekerken bı damla dusunmuyo 10 bınını verecek bılezık alacak 7 tane 18 gr hatta 20 gr benım aılem var damı takıyo sankı,hıç acımıyorum artık kımseye kıme uzuldum acıdıysam hep benı enayı yerıne koymaya kalktılar ,lafla olmuyo yapın dıycem artık gıkları bıle cıkmıycak yeter 1.5 senedır uzuldugum
bugün habire bi merhaba dedim yazamadım bakamadım şeker dün pc başında değildin herhalde :) nasıl gidiyor canım
Evet tatlım bende öyle dedim annemlere sağolsun onlarda kırmadı, annem kelepçe aldı bir tane o bile yeterdi aslında baya pahalıydı, kız kadeşimin biri günlük kullanmaya kolye aldı, diğeri de küpe alacak, babam da saat alacak.. Nişanlımın ailesi birşey almadıkları için normal de kullanacağım şeyler olsun hem de hatıra kalsın istedim..
kalplerasi merhaba,ticker yapmışsın hayırlı olsun
demek biricik yuvanız heeadama bi seviyorum bile demiyorsun kıss!
arkadaşlar merhaba bu yaz düğünüm var gelinliğimi seçtim ama gelinliğe uygun takı konusunda kararsızım. gelinliğimin tek omzu işlemeli taşlardan oluşuyor acaba kolye taksammı takmasam mı takmam gerekirse nasıl birşey olmalı yardım lütfen:S
ESMERSIRINE resimlerin kaçıncı sayfada bakmak istiyorum göremedim
ıyı aksamlar kızlar bende cıkıyorum gelınlıkcıme bıde perdecıye gıdıcem mutluyum :))))
kalplerasi merhaba,ticker yapmışsın hayırlı olsun
demek biricik yuvanız heeadama bi seviyorum bile demiyorsun kıss!
gönderdim canım
gördüm tatlım teşekkür ederim elbisenin rengi çok hoşmuş
Chnhn düğün müziklerimi gördünmü
ne haber eylül nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?