- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.401
gördüm tatlım teşekkür ederim elbisenin rengi çok hoşmuş
aadas 10 dk engeli :) booooo :) ben anlamam yap o pc ni dellendirme beni :)
nedir müziklerin canım
önceden yazmıstım canım ondan sordum hemen tekrar yazıyorum :)nilüfer ta uzak yollarda yusuf güney iki romantik deli pasta müziğide olmaz olsun göksel
İki Romantik Deli (Yusuf Güney) - YouTube
nilüfer ta uzak yollardan - YouTube
Göksel - OLMAZ OLSUN - YouTube
Chnhn düğün müziklerimi gördünmü
önceden yazmıstım canım ondan sordum hemen tekrar yazıyorum :)nilüfer ta uzak yollarda yusuf güney iki romantik deli pasta müziğide olmaz olsun göksel
merhaba canım,çok şükür iyiyim sen nasılsın?
kıssss bana bak,forumca meraktan çatlıyoruz,hanımefendi gelin kız imajımızı bozmak istemiyoruz bir de utanıyoruz,ayol bişiler anlat bizeeeee
nasılmış evlilik?sorumluluk artıyor tabi,sevdiceğinle uyuyup uyanmak da güzel olmalı oyyyyy düşündüm de şimdi
ya soramıyoruz bişi,sen de sormadan anlatmıyorsun bacım yaa
hee bi de ben şeyi anlamadım,sen şimdi işe döndün ya,işin başka şehirdeymiş,4 gün çalışıcam falan diyordun,ne iş yapıyorsun canım,4 gün sonra tamamen ayrılıyor musun nasıl oluyor?Allah gönlüne göre versin,bizlerin de tabi,benim de işler biraz karışık,artık sevdiğime kavuşmak istiyorum RAbbim nasip ederse...amiinnn..
Chnhn düğün müziklerimi gördünmü
kıssss bana bak,forumca meraktan çatlıyoruz,hanımefendi gelin kız imajımızı bozmak istemiyoruz bir de utanıyoruz,ayol bişiler anlat bizeeeee
nasılmış evlilik?sorumluluk artıyor tabi,sevdiceğinle uyuyup uyanmak da güzel olmalı oyyyyy düşündüm de şimdi
hee bi de ben şeyi anlamadım,sen şimdi işe döndün ya,işin başka şehirdeymiş,4 gün çalışıcam falan diyordun,ne iş yapıyorsun canım,4 gün sonra tamamen ayrılıyor musun nasıl oluyor?Allah gönlüne göre versin,bizlerin de tabi,benim de işler biraz karışık,artık sevdiğime kavuşmak istiyorum RAbbim nasip ederse...amiinnn..
evet gördüm canım, hepsi çok güzeller.
iki deliyi dinledim, sende görünce de bayadır dinlememiştim çok güzel şarkı yaaa
chnhn adapazarina gelin gidiyodun ya ev tuttun mu nerden tutucan benim kankam orda oturuyo da
ne güzel ya,sevdiğimizle uyuyup uyanmak bize de nasip olur inşaallah canım..hayırlısı canım,inşaallah çıkar tayinin hayırlısıyla.ben de ondan çok korkuyorum biliyor musun?tayin olayı olmazsa diye..ALlah karşılıklı yapılan duaları kabul eylermiş,bak ben sana ediyorum:Rabbim tez zamanda hayırlısıyla tayinini eşine çook yakın bir yere çıkarır,evinden huzurun mutluluğun eksik olmaz inşaallah..sen de benim için dua edersen sevinirim canım.bu dua sevdiğine kavuşmayı bekleyen herkes için duam olsun..anam utandım canım sorun ya ben böle kendi kendime anlatıyomusum gibi geliyo siz sorun ben cevaplayayyım diğerini sorarasan utanırım yaama uyumak güzel ama garip yani bi insanla artık herseyi paylasıyosun 4 gün sonra gidecem evime tekrar işe döncem benim tayinim cıkmadı hafta sonları gidiyorum canım
evet canım,
ya aslında biz ev aldık, daha doğrusu nişanlım bana süpriz yaptı nişandan önce. tokiden ev aldı. ama şimdi 800 tl taksit ödüyoruz. her 6 ayda bir taksitlerine zaman gelecekmiş 5 yıl sonra 2500 milyarı bulacak kira nerdeyse. bir de vadesi 20 yıl zaten daha 10 ayı anca ödendi. o yüzden evimizi devretme kararı aldık
onun yerine tokiye ne kadar ödediysek peşin alıp o parayı daha küçük bir ev bakıcaz yada olmassa kiraya çıkıcaz. ev olayı muallak daha. düğüne eğer evi devredemessek o evde oturacağız devredene kadar.
canım şimdiki aldığımız ev camilide, arkadaşın nerde oturuyor acep?
onlar merkezde serdivanda oturuyor canım ama camili de güzel diye duydum
ne güzel ya,sevdiğimizle uyuyup uyanmak bize de nasip olur inşaallah canım..hayırlısı canım,inşaallah çıkar tayinin hayırlısıyla.ben de ondan çok korkuyorum biliyor musun?tayin olayı olmazsa diye..ALlah karşılıklı yapılan duaları kabul eylermiş,bak ben sana ediyorum:Rabbim tez zamanda hayırlısıyla tayinini eşine çook yakın bir yere çıkarır,evinden huzurun mutluluğun eksik olmaz inşaallah..sen de benim için dua edersen sevinirim canım.bu dua sevdiğine kavuşmayı bekleyen herkes için duam olsun..
tamam sen biraz daha alış,diğer gelinlerimiz de gelsin,sorarız biz de aklımızdakileri yavaş yavaş artık..
ne güzel ya,sevdiğimizle uyuyup uyanmak bize de nasip olur inşaallah canım..hayırlısı canım,inşaallah çıkar tayinin hayırlısıyla.ben de ondan çok korkuyorum biliyor musun?tayin olayı olmazsa diye..ALlah karşılıklı yapılan duaları kabul eylermiş,bak ben sana ediyorum:Rabbim tez zamanda hayırlısıyla tayinini eşine çook yakın bir yere çıkarır,evinden huzurun mutluluğun eksik olmaz inşaallah..sen de benim için dua edersen sevinirim canım.bu dua sevdiğine kavuşmayı bekleyen herkes için duam olsun..
tamam sen biraz daha alış,diğer gelinlerimiz de gelsin,sorarız biz de aklımızdakileri yavaş yavaş artık..
bize de nasip olsun inşallah canım
hepimizin duaları kabul olur inşallah, evi olmayanların evi olur, ailesi ve eşinin ailesiyle sorunları olanların düzelir,düğün telaşlarımızı bir an önce kazasız belasız altatıp sevdiklerimize kavuşuruz
aminn canım agzından bal damlıyo canımm benim rabbim hepimiz kavustursun sendemi tayin bekliyon cok kötü ya eve tam alıstım ayrıldım eşimi evimi cok özledimmm
bize de nasip olsun inşallah canım
hepimizin duaları kabul olur inşallah, evi olmayanların evi olur, ailesi ve eşinin ailesiyle sorunları olanların düzelir,düğün telaşlarımızı bir an önce kazasız belasız altatıp sevdiklerimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?