2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Chnhn düğün müziklerimi gördünmü

evet gördüm canım, hepsi çok güzeller.
iki deliyi dinledim, sende görünce de bayadır dinlememiştim çok güzel şarkı yaaa

anam utandım canım sorun ya ben böle kendi kendime anlatıyomusum gibi geliyo siz sorun ben cevaplayayyım diğerini sorarasan utanırım ya ama uyumak güzel ama garip yani bi insanla artık herseyi paylasıyosun 4 gün sonra gidecem evime tekrar işe döncem benim tayinim cıkmadı hafta sonları gidiyorum canım

Chnhn düğün müziklerimi gördünmü

evet gördüm canım, hepsi çok güzeller.
iki deliyi dinledim, sende görünce de bayadır dinlememiştim çok güzel şarkı yaaa

anam utandım canım sorun ya ben böle kendi kendime anlatıyomusum gibi geliyo siz sorun ben cevaplayayyım diğerini sorarasan utanırım ya ama uyumak güzel ama garip yani bi insanla artık herseyi paylasıyosun 4 gün sonra gidecem evime tekrar işe döncem benim tayinim cıkmadı hafta sonları gidiyorum canım

chnhn adapazarina gelin gidiyodun ya ev tuttun mu nerden tutucan benim kankam orda oturuyo da

evet canım,
ya aslında biz ev aldık, daha doğrusu nişanlım bana süpriz yaptı nişandan önce. tokiden ev aldı. ama şimdi 800 tl taksit ödüyoruz. her 6 ayda bir taksitlerine zaman gelecekmiş 5 yıl sonra 2500 milyarı bulacak kira nerdeyse. bir de vadesi 20 yıl zaten daha 10 ayı anca ödendi. o yüzden evimizi devretme kararı aldık
onun yerine tokiye ne kadar ödediysek peşin alıp o parayı daha küçük bir ev bakıcaz yada olmassa kiraya çıkıcaz. ev olayı muallak daha. düğüne eğer evi devredemessek o evde oturacağız devredene kadar.

canım şimdiki aldığımız ev camilide, arkadaşın nerde oturuyor acep?

ne güzel ya,sevdiğimizle uyuyup uyanmak bize de nasip olur inşaallah canım..hayırlısı canım,inşaallah çıkar tayinin hayırlısıyla.ben de ondan çok korkuyorum biliyor musun?tayin olayı olmazsa diye..ALlah karşılıklı yapılan duaları kabul eylermiş,bak ben sana ediyorum:Rabbim tez zamanda hayırlısıyla tayinini eşine çook yakın bir yere çıkarır,evinden huzurun mutluluğun eksik olmaz inşaallah..sen de benim için dua edersen sevinirim canım.bu dua sevdiğine kavuşmayı bekleyen herkes için duam olsun..

tamam sen biraz daha alış,diğer gelinlerimiz de gelsin,sorarız biz de aklımızdakileri yavaş yavaş artık..

onlar merkezde serdivanda oturuyor canım ama camili de güzel diye duydum

aminn canım agzından bal damlıyo canımm benim rabbim hepimiz kavustursun sendemi tayin bekliyon cok kötü ya eve tam alıstım ayrıldım eşimi evimi cok özledimmm

bize de nasip olsun inşallah canım

hepimizin duaları kabul olur inşallah, evi olmayanların evi olur, ailesi ve eşinin ailesiyle sorunları olanların düzelir,düğün telaşlarımızı bir an önce kazasız belasız altatıp sevdiklerimize kavuşuruz

aminnnnnnnnnnnnnnn yemek çeşidi bekliyom chnchn

aminn canım agzından bal damlıyo canımm benim rabbim hepimiz kavustursun sendemi tayin bekliyon cok kötü ya eve tam alıstım ayrıldım eşimi evimi cok özledimmm

Evelendikten sonra ayrılmak daha zormuş diyorlar,Allah yardımcınız olsun..evet canım ben de bekliyorum..ama olmayacak gibi duruyor biraz,çok üzülüyorum aklıma geldikçe..Rabbim yaşatmasın böyle birşeyi,hayırlısıyla kavuşalım eşlerimize inşaallah..amin.

amiiiiiiiiinn canım amiiiiiiinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…